- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.921
Hiç yapılmadı, merak ettim, el nereye kadar uzanıyor :)Her kontrole gittigimde bi elle muayene ediyo, bebegin yerlesimini de elle kontrol ediyo sürekli. Hic sormadim niye herseferinde bakiyo diye ama baskalarindan da duymustum böyle yapildigini ondan yadirgamadim hic.
Dogmamis cocuga don bicmek bu olsa gerek, biz anneler ne hayalciyiz yaaa...
Ne guzel yarinlara umutla bakiyosun. Bende aslında neşeli biriyimdir ama hamilelikte sanki bi karamsarlık çöktü üstüme. Sen doğurdun büyüttün evlendirdin bide. Maşallah canm. Bense ramazanda mı doğar bayramda mı doğar annem kv oruçlu mu olur? Halleri kalır mı falan oralardayım halaÇok sevimli şeyleri bir an evvel zamanı
Gelse doğsalar da büyütsek,büyümelerini evlenmelerini filan görsek:)
Doğum sonrası da mı kullancaz lierac canımLierac da sürüyorum. Dermatoloğa gittim başka bir şey için dr da hamileydi şansıma sordum o da lierac kullanıyomuş. Lierac ı 20. Haftadan beri kullanıyorum. Bence ihmal etme çünkü olacaksa bile ufak çizgilerle atlatma şansın var. Bir de doğum sonrası çabuk toparlıyor bu kremler. Üşenme sür bence ne kaldı ki şurda?
Kullanmıyorum canm. Özellikle sordum doktora. Tamamen boş bi ilaç olduğunu söyledi. Omeganın hapla alınamayacak olduğunun gittiği konferanslarda anlatıldığından bahsetti.Kızlar omega 3 yağı kullanıyomusunuz ya ben balık yiyemiyorum ilaç ta vermiyo doktor napsamki
Tabiki de canım , yavrumun özel günlerinide görmek isterim.zamanı ile vaktiyle .o dönem geçici neden kendini strese sokuyorsun hep aynıyız baksana Allah bize vercrk o gücü sen hiç merak etme, git eşyalarını sev ufaklığın ben öyle yapıp çok mutlu oluyorum :))Ne guzel yarinlara umutla bakiyosun. Bende aslında neşeli biriyimdir ama hamilelikte sanki bi karamsarlık çöktü üstüme. Sen doğurdun büyüttün evlendirdin bide. Maşallah canm. Bense ramazanda mı doğar bayramda mı doğar annem kv oruçlu mu olur? Halleri kalır mı falan oralardayım hala
Hiç yapılmadı, merak ettim, el nereye kadar uzanıyor :)
Bende oyle mutlu oluyorum. Bebisin herseyi hazir simdiden. Bi onun gelmesini bekliyoruz. Herhalde diyorum bu bekleyis beni sikiyo. Sabirsizlaniyorum. Haklisin canm gecici gunlerde ben biraz fazla mukemmelliyetciyim. Ona bagliyorum herseyi cok ince dusunuyorumTabiki de canım , yavrumun özel günlerinide görmek isterim.zamanı ile vaktiyle .o dönem geçici neden kendini strese sokuyorsun hep aynıyız baksana Allah bize vercrk o gücü sen hiç merak etme, git eşyalarını sev ufaklığın ben öyle yapıp çok mutlu oluyorum :))
Canim biz normal dogum icin yapmiyoruz bunu. Ben her halukarda sezeryan olacagim. Biz digumu coktan gectik umrumuzda degil bebek dogunca kalca ve boynunda problem olmasin diye yapiyoruz . Icerideki yanlis durus pozisyonu yuzunden cok problem yasadik kizimda iki yasinda ancak gecti. Iki yil fizik tedavilerde gecirdik. Dogunca aylarca tum vucudu kaplayan bir bandaj takmak zorunda kaldi .Nasıl yapılıyor ki tedavisi canım, illede normal doğum diyorlar ha, birde bizde normal doğumda yırtık olmasın diye kesik atılıyor malesef, orlarda da öyle mi acaba
Hickiriyor canim:)Kizlar boyle tik tik tik atiyor bazen 5 dkka bezen 10 dkka bazense cok daha az hickiriyormu acep kuzum :)
Canim bizde zaten tuzlu asla yenmiyor kizim kati gidaya baslayinca ayirmadim ben hic biz ne yersek onu verdik o zaman tuz koymuyordum hic bizde alistik oyle :) simdide cok az koyuyorum iste bir cimdik:) tansiyin problemimfe yok hic ama bir noktadam sonra hamilelikte odem kacinilmaz isteaman dikkat et canım sürekli tansıyonunu öl kontrolün altında olsun yemeklerin tuzunu azalt işe yarar banada tuzlu şeyler yasak ayrıntılıda bir damar tıkalı çıktı
canım inşallah bu sefer gördüğün tedavinin faydasını görürsünde bebeğin normal pozisyonuna geçer ,, herkesin farklı farklı sıkıntıları oluyor Allahım herkese yardım etsin inşallahh .. kızında yaşadığın zorlukları bunda görme inşallah cnmCanim biz normal dogum icin yapmiyoruz bunu. Ben her halukarda sezeryan olacagim. Biz digumu coktan gectik umrumuzda degil bebek dogunca kalca ve boynunda problem olmasin diye yapiyoruz . Icerideki yanlis durus pozisyonu yuzunden cok problem yasadik kizimda iki yasinda ancak gecti. Iki yil fizik tedavilerde gecirdik. Dogunca aylarca tum vucudu kaplayan bir bandaj takmak zorunda kaldi .
ben kucugum ya 21 :)Canım yaşın kaç senin? Abla diyince :) merak ettim
Bebeğin yanlış duruşu nasıl oluyor peki cnm? Birkaç gündür benimde kafama takılan bu. Bebeğim sdc sol tarafı kullanmak zorunda kalıyor. Eminim daracık yerde hiç rahat değildir. Bende o küçücük yerdeyken hiç rahat değilim. Hareketleri de çok sert oluyor. Sürekli sol tarafıma yükleniyor çünkü. Benim için sorun değil ama onun şekli şemali nasıldır içeride çok merak ediyorum. Kontrolümüzde haftaya. Doktoruma danışacağım ama yapabileceğimiz pek bir şeyde yok açıkçası.Canim biz normal dogum icin yapmiyoruz bunu. Ben her halukarda sezeryan olacagim. Biz digumu coktan gectik umrumuzda degil bebek dogunca kalca ve boynunda problem olmasin diye yapiyoruz . Icerideki yanlis durus pozisyonu yuzunden cok problem yasadik kizimda iki yasinda ancak gecti. Iki yil fizik tedavilerde gecirdik. Dogunca aylarca tum vucudu kaplayan bir bandaj takmak zorunda kaldi .
Genç anne olacaksın cnm maşallah :)ben kucugum ya 21 :)
Maşallah cnm ya :) Annesine kendini bol bol hatırlatmış paşan.günaydın göbüşdaşlarım nasılsınız?
hareket yok yok dedim oğlumda dün öyle bi vurdu ki hiç durmadan yerimden zıplattı beni resmen maşallah :))
Gunaydin canim :) Tasinma telasindayim insaAllah bu hafta sonu tasinacagiz,evi toparliyorum yavas yavas :) Sen nasilsin,kuzu nasil?Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?