- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #41.181
Canım gözümde canlandı bi anCanim sen doktoruna sor en iyisi, bende senin durumun konusunda hicbirsey bilmiyorumdur bakalim daha icerdeler hicbir dertleri yok bize aklimiza gelen seyler kuruntu sadece hele bir dogsunlar o zaman basliyor eglence:) simdi benim ikinci daha az panik olurum ama ilklerde dogduktan sonra cahillikten insan neler yapiyor. Hastaneden geldik eve ilk gece evdeyiz ben sandalye tepesinde uyuyakalmisim bir ciglikla uyandim esimin elinde kizim nefes almiyor birsey oldu cocuk oldu galiba diye bagiriyor. Kalp krizi gecirmedim ya o an bir daha gecirmem herhalde:) cocuk bildigin uyuyormus iste. Biz bagirisinca uyandi zaten yaygarayi basti oda. Sonra ucumuz birden aglamaya basladik:) bu daha ilk gecemiz dusun artik:)
Canım valla iyi ki bu forumda varsın ! Sayende tecrübelerinden iyi faydalandık :) ben boş boş bornoz takımlarına bakıyordum :)) söylediğin korseden de siparişimi verdim :))
Kayınvalidem de saolsun, annem gibidir. Her şeyimi paylaşabilirim, her hafta olmasa da 2 haftada bir buluşur, yemek yer , oğlunu çekiştiririzHatta damat napıo diye takılır hep Bugün de gidip beğendiğimiz oda takımını almışlar :)) tam adresi almak için aradılar, öyle haberim oldu :))
biz bi gün aramazsak 2. gün soruyorlar niye aramıyorsunuz diye küsüyorlarCanim yardimim oluyorsa ne mutlu bana:) kayinvalidende her eve lazim. Zatende oyle olmasi gerekir. Ben kayinvalideyi evlendigimden beri 5 kere filan gordum zaten:) onceden kitalar arasi uzaklik vardi simdide ayni kitadayiz ama ucakla 5 saat uzaktalar. Birde yabancilarda kayinvalide hicbirseye karismaz. Bebek dogunca gelmez zaten hemen 3 aylik filan olunca gelir. Onlarda adet bebek dogunca rahatsiz etmek istemezler bir taraftan da iyi. Zaten 75 yasinda gelseler bana bir faydasi olmaz daha cok telase olur. Ben memnunum hayatimdan gerci az ve oz gorusuyoruz:)
normal canım bende öyleyim ,, büyüdükçe böyle olmaya devam edecek..kızlar yürürken aşagıya dogru baskı hisseden karnı acıyan ve genital bölgesinde acı hisseden varmı artık yürüyemiyorum bazen olduğum yerde kaliyorum
Emzirme önlüğü aldım canım. arabada rahatça emziririm diye, normal örtü örterim diyen olmuş ama ya pat diye kayarsa? bu emzirme önlükleri boyundan bağlı.Kızlar biraz daha cevap istiyrm , boğulma yastığı , emzirme önlüğü, yastığı , aldınız mı? Ben bunları bşrde Malt içeceği baymall, ve ebebekten söyleyeceğimde,
Haftaya soracağım cnm inş doktorumuza. Umarım bir sıkıntı oluşturmuyordur. Sabah sabah güldürdü yazdıkların. İnan ki bizimde hiçbir farkımız olmaz sizden. Sdc eşim kucağına bebeği alamaz ilk günden :) Allahtan yalnız olmayacağız ilk günlerde. Yoksa telaştan ölebilirim bende. Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. Günler yaklaştıkça heyecan öyle çok artıyor ki :)Canim sen doktoruna sor en iyisi, bende senin durumun konusunda hicbirsey bilmiyorumdur bakalim daha icerdeler hicbir dertleri yok bize aklimiza gelen seyler kuruntu sadece hele bir dogsunlar o zaman basliyor eglence:) simdi benim ikinci daha az panik olurum ama ilklerde dogduktan sonra cahillikten insan neler yapiyor. Hastaneden geldik eve ilk gece evdeyiz ben sandalye tepesinde uyuyakalmisim bir ciglikla uyandim esimin elinde kizim nefes almiyor birsey oldu cocuk oldu galiba diye bagiriyor. Kalp krizi gecirmedim ya o an bir daha gecirmem herhalde:) cocuk bildigin uyuyormus iste. Biz bagirisinca uyandi zaten yaygarayi basti oda. Sonra ucumuz birden aglamaya basladik:) bu daha ilk gecemiz dusun artik:)
Günaydın cnm.Günaydinnn
Var canim cok sukur.Tasinmayida nakliye yapcak zaten yukum hafifler insaAllah :)Yardıma gelenlerin ber mı. Canım 2 bebekle zor olcak sana
bende ayniyim canm 2 gundur o agridan dolayi agliyorum yerimden kalkamiyorumkızlar yürürken aşagıya dogru baskı hisseden karnı acıyan ve genital bölgesinde acı hisseden varmı artık yürüyemiyorum bazen olduğum yerde kaliyorum
günaydın cnm ,, hayır olsunn inşallah ,, hamilelikte rüyalar farklı olabiliyor ,, birde korkuyla uyanınca nefesini ayarlayamamışsın , ağrın geçer inşallah korkma bişey olmamıştır ,,,KIZLAR GÜNAYDIN. NASILSINZ? BEN KÖTÜ BİR GECE GEÇİRDM. RÜYA GÖRYRDM KOCAMN BİR KÖPEK BENİ KOVALYRDU HANİ ŞU SİVAS KANGALLARI VARYA İŞTE ONDN HAMİLEYM YİNE KOŞAMYRMDA DOĞRU DÜZGÜN KALBİM ÇIKÇK GİBİ ATYRDU BİRDEN UYANDM NEFES ALAMYRM PANİKLE EŞİMEE VURYRM SADECE ÖKSRMEK İSTYRM AMA NEFES ALAMDGMDN NE ÖKSRBLYRM NE SESM ÇIKYR EŞİM FIRLADI SIRTIMA VURYR YAVAŞTAN NEFE4S ALYM DİE BİRDEN NEFES ALDM KUVVETLİ ÖKSRDM BİRKAÇ KEZ BU SEFERDE KASKLARM SANCILANDI ÖKSRMEYİ DURDRMYRM Kİ İSTEMSİZ OLYR NEYSE SU İÇTİM BİRAZ DAH RAHATLADIM SANCIM HALA VAR HAFİFTEN SONRA BİŞEY OLMŞMDR DİE KALKTM GİTTİM SALONA YARIM SAAT OĞLMLA KNŞTM HAREKET ETSN DİE GECENIN 3 Ü OLMŞ SAAT NEYSEKİ OĞLM KIPIRDADI SONRA GİTTİM YATAĞIMA RAHATLA AMA UYUYAMDM SABAHA KARŞI UYUMŞM SANRM Kİ SABAH İŞE GEÇ KALDM. YAVAŞ YAVAŞ GELDM BİDE SANCI VAR KASIKLARMDA ZORLDM SANRM UMRM GECER BUGÜN. NE ÇOK UZUN YAZDM YA KUSURA BAKMAYN ÇÜNKÜ ÇOK KORKTM ÖLYRM ZANNTM.
Cnm dün göbişini gördüm. Maşallah kızlarına :) Sana da ayrıca maşallah cnm.Var canim cok sukur.Tasinmayida nakliye yapcak zaten yukum hafifler insaAllah :)
Amin canim sagol,cumlemiz insaAllah :) Yardima gelecekler canim sag olsunlar :)Ay masallah göbise, cok tatli olmus.Saglikla kucagina al da catlaklari gözün görmez inan.Tasinirken dikkat et cok yorma kendini, sonucta 3 canlisin sen.Tanidiklari topla bi zahmet el atsinlar
,Sorma seklinden anlamistim zaten. Valla ne kadar anliyorlar bilmiyorum ama , sik sik yaptiklarina göre vardir bi bildikleri. Bu arada benim pazartesi yine kontrolüm var, zaman ne cabuk geciyo ya iki hafta olmus bile.
Soylenecek soz yok, Allah sabir versin, en kisa zamanda acini hafifletsin... Kendini suclama, senin hicbir sucun yok...Hatirlarsaniz ben erken doğum yapmistim bebeğim kuvezdeydi. C.tesi günü görmeye gidip geldiğimde çok agladim hep agliyordum ama çok agladim nedense sanki ters birşeyler olacak gibi Dr her zamanki gibi stabil dedi durumu için. Eve geldiğimde aglaya aglaya uyuyakaldim. Gece teslim caldi ağlamaya basladim Esim acti hastaneye cagirdilar bizi bebeğinin minicik kalbi durmuş. Dünya basima yikildi o an. Nasil hastaneye gittik bilmiyorum. Ben yoğun bakin kapisina yigildim. Esim girdi içeri yasiyor yasiyor diye cikti içeri girdiğimde o kadar çok agladim ki hsireler hasta bakicilari benimle agliyordu. Dr durumu kotu dedi kalbi dondu ama hala yavaş dedi içim yaniyor kimse anlamiyor zaten doğumunda kimse anlamamisti. Bütün gece kapida bekledik yoğun bakin kapisi her acilisinda kalbime bucak saplaniyordu. Sabah kendi Dr geldi biz oradayken de 2 kere kalbi durdu o kadar ilaç veriyorlardı ki ayakları morarmisti zaten rengide değişmişti yavrumun. Ben her geldiğimde bir hareket yapardi ama simdi hareketsizdi kalbi yavaş atiyordu yine bebeğimin. En son Dr durumu çok kotu dedi gece ben artik nefes alamiyordum bana sakinleştirici yapacaklardı müsaade etmedim neyse eve gidin dediler beni zorla eve götürdüler. Gitmeden tekrar girdim yanina üstünü örtüp basina şapka giydirmisler noldu dedim usuyor annesi dediler ben dondun öyle dediklerinde. Binlerce kez özür diledim affet beni bebeğim benim hatam dedim. Cennet kapisinda beni bekliycekmissin ben çocukluğunu bebekligini goremiycem ama delikanliligini gorucem orada beni mutlaka bekle dedim. Kokunu übilmiyorum ama Meleksin sen dedin cennet kuşum. Zor ayrildim sonra eve geldik ben bayildim artik sonra gece birden uyandim vücudundan birşey cikartiyorlardi sanki tüm bedenimden ruhum çekiliyor gibi hissettim sonra ter bosalttim sonra usumeye basladim hayatımda hic bu kadar usumemistim. Bebeğin gitti diye ağlamaya basldim hastaneden haber geldi o anda. Anneler hisseder derler ya hani ben yavrumun sadece olduğunu hissedebildim. Dogudgu gun oldu yavrum. Ansizin geldi ansizin gitti. Kimseye rahatsizlik vermedi bebegim. Sizleri üzmek istemedim ama kimseyle
konusamiyorum yazmak iyi geliyor sadece. Rabbim sizleri evlatlarına sağ salim kavustursun. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Bana dua edin.
Canim cok sagol :) Cumlemize masaAllah :) Bacaklar aslinda cirpi degilde gobek cok buyuk olunca bacaklar ince duruyo :))) Yoksa onlarda etli butlu :)))Ah canim benim iste benim gordugum bayaninda senin gibi kooooocamandi gobusu:) Allah kolaylik versin canim hele bir dogsunlar sen cok sansli olacaksin:) ikiz annesi olmak buyuk lutuf bir kerede aradan iki tane cikariyorsun. Bak ben ayni seyleri tekrar yasiyorum ikinci cocugumu kucagima almak icin ama raziyim herseye o ayri :) masallah canim sana bir gobek buyumus bacaklar filan cirpi:):)
Canim cok sagol,sizede masaAllah :)Cnm dün göbişini gördüm. Maşallah kızlarına :) Sana da ayrıca maşallah cnm.
gnydn cnm hadi az kalmş güzelce geçsn inş. baby showeriniz.Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Son 3günümüz inş :) Yarında tatil. 3gün tatilimiz var. Pazar günüde baby showerımız var inş.
canım maşallah kızlarına sana bende resmi gördümde alıntı yapacak mesajı bulamadım :)))) ikiz olmasına ragmen çokta büyük karnın yok maşallah size ,, benide komşular ikiz sanıyormuşş yok dedim nerdeeee :)))Canim cok sagol :) Cumlemize masaAllah :) Bacaklar aslinda cirpi degilde gobek cok buyuk olunca bacaklar ince duruyo :))) Yoksa onlarda etli butlu :)))
Rabbim yardımcın olsun cnm. Gönlüne ferahlık, sana da sabırlar versin. Meleğin seni cennette bekliyor cnm inş. Ne desem içinin yangınına çare olmayacaktır. Senin adına çok üzüldüm amaHatirlarsaniz ben erken doğum yapmistim bebeğim kuvezdeydi. C.tesi günü görmeye gidip geldiğimde çok agladim hep agliyordum ama çok agladim nedense sanki ters birşeyler olacak gibi Dr her zamanki gibi stabil dedi durumu için. Eve geldiğimde aglaya aglaya uyuyakaldim. Gece teslim caldi ağlamaya basladim Esim acti hastaneye cagirdilar bizi bebeğinin minicik kalbi durmuş. Dünya basima yikildi o an. Nasil hastaneye gittik bilmiyorum. Ben yoğun bakin kapisina yigildim. Esim girdi içeri yasiyor yasiyor diye cikti içeri girdiğimde o kadar çok agladim ki hsireler hasta bakicilari benimle agliyordu. Dr durumu kotu dedi kalbi dondu ama hala yavaş dedi içim yaniyor kimse anlamiyor zaten doğumunda kimse anlamamisti. Bütün gece kapida bekledik yoğun bakin kapisi her acilisinda kalbime bucak saplaniyordu. Sabah kendi Dr geldi biz oradayken de 2 kere kalbi durdu o kadar ilaç veriyorlardı ki ayakları morarmisti zaten rengide değişmişti yavrumun. Ben her geldiğimde bir hareket yapardi ama simdi hareketsizdi kalbi yavaş atiyordu yine bebeğimin. En son Dr durumu çok kotu dedi gece ben artik nefes alamiyordum bana sakinleştirici yapacaklardı müsaade etmedim neyse eve gidin dediler beni zorla eve götürdüler. Gitmeden tekrar girdim yanina üstünü örtüp basina şapka giydirmisler noldu dedim usuyor annesi dediler ben dondun öyle dediklerinde. Binlerce kez özür diledim affet beni bebeğim benim hatam dedim. Cennet kapisinda beni bekliycekmissin ben çocukluğunu bebekligini goremiycem ama delikanliligini gorucem orada beni mutlaka bekle dedim. Kokunu übilmiyorum ama Meleksin sen dedin cennet kuşum. Zor ayrildim sonra eve geldik ben bayildim artik sonra gece birden uyandim vücudundan birşey cikartiyorlardi sanki tüm bedenimden ruhum çekiliyor gibi hissettim sonra ter bosalttim sonra usumeye basladim hayatımda hic bu kadar usumemistim. Bebeğin gitti diye ağlamaya basldim hastaneden haber geldi o anda. Anneler hisseder derler ya hani ben yavrumun sadece olduğunu hissedebildim. Dogudgu gun oldu yavrum. Ansizin geldi ansizin gitti. Kimseye rahatsizlik vermedi bebegim. Sizleri üzmek istemedim ama kimseyle
konusamiyorum yazmak iyi geliyor sadece. Rabbim sizleri evlatlarına sağ salim kavustursun. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Bana dua edin.
inş cnm hayır olsn. çok korkmşm gerçektn kalbm cıkck gibi atyrdu. oğlşm harektlı şükür yoksa endişem artrdı.günaydın cnm ,, hayır olsunn inşallah ,, hamilelikte rüyalar farklı olabiliyor ,, birde korkuyla uyanınca nefesini ayarlayamamışsın , ağrın geçer inşallah korkma bişey olmamıştır ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?