2015 Temmuz Anneleri

Canım gözümde canlandı bi an çok hoş bi anı tabi ama o an yaşanan korkuyu anlayabiliyorum. benimde ilk bebek olduğundan bu tarz şeylerde naparım diye düşünüyodum geçen

iyi ki sormuşsun burda canım :) bornoz kullanamazlar, suyu hemen emen üçgen başlı havlu en iyisi.
kaynananla aranızdaki ilişkiye maşallah! nazar değmesin.

insanın hevesi olması ne kadar güzel bir şey, benim KV hiç bişe almadı şuana kadar. aldıklarımıza bile buna gerek yok,büyük almışsınız vs vs vs diyor
bide ilk torunu olacak hıhhh

biz bi gün aramazsak 2. gün soruyorlar niye aramıyorsunuz diye küsüyorlar

Kızlar biraz daha cevap istiyrm , boğulma yastığı , emzirme önlüğü, yastığı , aldınız mı? Ben bunları bşrde Malt içeceği baymall, ve ebebekten söyleyeceğimde,
Emzirme önlüğü aldım canım. arabada rahatça emziririm diye, normal örtü örterim diyen olmuş ama ya pat diye kayarsa? bu emzirme önlükleri boyundan bağlı.
cafelerde zaten bebek bakım odaları var,orda halelderiz işimizi inş.
emzirme yastığına gerek yok demişti bi arkadaşım.
boğulma yastığı yan yatırma yastığı mı acaba? bunu almayı düşünüyorum.

Haftaya soracağım cnm inş doktorumuza. Umarım bir sıkıntı oluşturmuyordur. Sabah sabah güldürdü yazdıkların. İnan ki bizimde hiçbir farkımız olmaz sizden. Sdc eşim kucağına bebeği alamaz ilk günden :) Allahtan yalnız olmayacağız ilk günlerde. Yoksa telaştan ölebilirim bende. Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. Günler yaklaştıkça heyecan öyle çok artıyor ki :)

Günaydın cnm.

günaydın cnm ,, hayır olsunn inşallah ,, hamilelikte rüyalar farklı olabiliyor ,, birde korkuyla uyanınca nefesini ayarlayamamışsın , ağrın geçer inşallah korkma bişey olmamıştır ,,,

Amin canim sagol,cumlemiz insaAllah :) Yardima gelecekler canim sag olsunlar :)

Soylenecek soz yok, Allah sabir versin, en kisa zamanda acini hafifletsin... Kendini suclama, senin hicbir sucun yok...

Canim cok sagol :) Cumlemize masaAllah :) Bacaklar aslinda cirpi degilde gobek cok buyuk olunca bacaklar ince duruyo :))) Yoksa onlarda etli butlu :)))

Canim cok sagol :) Cumlemize masaAllah :) Bacaklar aslinda cirpi degilde gobek cok buyuk olunca bacaklar ince duruyo :))) Yoksa onlarda etli butlu :)))
canım maşallah kızlarına sana bende resmi gördümde alıntı yapacak mesajı bulamadım :)))) ikiz olmasına ragmen çokta büyük karnın yok maşallah size ,, benide komşular ikiz sanıyormuşş yok dedim nerdeeee :)))

Rabbim yardımcın olsun cnm. Gönlüne ferahlık, sana da sabırlar versin. Meleğin seni cennette bekliyor cnm inş. Ne desem içinin yangınına çare olmayacaktır. Senin adına çok üzüldüm ama

günaydın cnm ,, hayır olsunn inşallah ,, hamilelikte rüyalar farklı olabiliyor ,, birde korkuyla uyanınca nefesini ayarlayamamışsın , ağrın geçer inşallah korkma bişey olmamıştır ,,,
inş cnm hayır olsn. çok korkmşm gerçektn kalbm cıkck gibi atyrdu. oğlşm harektlı şükür yoksa endişem artrdı.

günaydın kızlarr.. aramızda bebek sabunu yapana varmı , yaptıysa nasıl yaptı resim paylaşabilirmi ?? bende oyalanmak için yapmak istiorum biraz çok tatlı oluyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…