2015 Temmuz Anneleri

canım bak ben bunu begenmiştim emzirmek içinde ideal e bebekte kullan at logusa donu var stoga girerse ondan almayı düşünyrum

http://www.bebeceyizsarayi.com/lohusa-hamile-sabahlik

Eklentiler

• Adsız33.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 137
doktora soyledigimde bana magvital diye bi ilac verdi kaslarin rahatlamasi ve erken dogumu engellemesi icin kasilma cok oldukca rahm agzi acilirmis cunku sende doktoruna bi sor izin verirse sende kullan biraz rahatlatiyo en azindan tamamen gecirmiyo agriyi ama rahatlatiyo biraz.

Kızlar normalde Süslü püslü gecelikleri hiç sevmem ama bitane olsun yinede dedik siparişi çok Tereddüt ederek verdim lohusa sepetinden. Gecelik takımımız geldi ve ben kumaşına emzirme yerine falan bayıldım. Tesettürlü olduğum için Popo kısmınıda kapattı belli etmiyor. Hala abartılı geliyor danteller falan ama belki giyerim sizce abartılı mı ya hastane için

Eklentiler

• image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 94

bende dalinin hazırladıgı alkollu mendllerden den oluşan bi set aldım şimdi ama bn hastaneden çıkarçıkmaz yıkadım hergün yıkıyodum :)

yok cnm bence değil neden abrtı olsn. gelinlk gibi giyinenler var hastanede :)

bak bu çiş yapma mevzusunu ben unutmuştum iyiki hatırattın
biz bide bu sefer erkek beklediğimiz için daha tehlikeli bana bir müşterim hediye getrdi diye başka almadım ama 1 tane daha almak şart oldu kızımda gece sütüm akıyo bazen o yatağa işiyo diye çok nevresimsiz kalmıştım . şimdi önlemimi alıyım

bende baktm cnm sen yazınca evet herkes alın dio birde acaba onu kullanıp içinede ped koycz dimi yanı sadece o olmaz herhalde. stokta yok olsa bende alrdm ya

hastanede ped koymuyosun canım eger normal se onlar sana bi gazlı beze sarılmış buyuk bi şey getiriyo arada da gelip pansuman yaptıkları için kanaman da devam ettiği için ben onu kullandım . orkid almamıştım o zaman çünkü o pamuklu değil dikişlerde vardı rahatsız ediyodu rozi diye bişi var pamuklu onu almıştılar bana hastaneden çıkarken o hastanenin verdiği bezleri kullandım kullan at donlar da çok işe yarar diye düşünyorum sentetik değilsee

Canm su gelince enfksyn olyr bebekte hemen doktora gidilmesi gerekyrms sanrm tam bilmyrm ama. Bende hemenn gitmk istmyrm aslnda. Bide canm sen normal dogumdu dimi
suyum gelince gittim hemen evet normal doğumdu
Oh gidebilmis neyseki prenses . Hevesi kursaginda kalmamis:)
evet canım çok mutluydu ama çokta yorulmuş eve gelir gelmez ben bıraz dınleniyim dedi yattı cadı

bence hiç abartı değil canım, abartı dediğinde bende heryerinde danteller taşlar var sandım :)
bence gayet uygun. bi tane süslü olsun, diğer şeylerin sade olur nasılsa bende öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…