2015 Temmuz Anneleri

günaydınn güzel anneler ben ankaradayım bebek sepeti,şekeri, kapı süsü gibi şeyler yaptırmak istiyorum bbu konuda fikirlerinizi alabilir miyim

canım evet kötü bi gece olmuş

bende ayniyim canm 2 gundur o agridan dolayi agliyorum yerimden kalkamiyorum
Dün az arkadaşıma gidim yürüyş olur dediydim zor yürüdüm da önce böle olmuyodu yok ben daha dışarı cıkmam yoksa kalacam yolda bütün gecede uyuyamadm saten bugün bi tuhafım evin icinde bile yürüyemiyorum bacak aralarm acıyo

canm yürüyüş iyi diorlr asşnda ama sen çok mu hareketsz kaldn acabada kasların acyr

canımm RAbbim sabır versin..inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bebekler almayı nasip etsin Rabbim..

inanirim canm allah yardimcimiz olsun bu gidisle bizim dogumlar zor olacak gibi ama rabbim yardm eder insallah. yanimda biri olmadan disari cikmaya guvenemiyorum kendime evdeyken bile birden oyle bi agri giriyo ki oldugum yerde kitlenip kaliyorum hareket edemiyorum

Bi kere bende kötü rüya gördüm hamilelikte normalmis ama sen rüyanın dışında kötü olmussun. Gecmis olsun canım.

YAPTRDM CNM ÇIKMADI ŞEKER. SENİN NASIL ?

Benim 50lik yüksek cikti sonra 100lukte yaptırdık mecbur. Oda sınırlara yakindi doktor diyet vermedi ama dikkat et dedi

sen demi kocaelidesin canım

Evet gebzedeyim ya sen

Hayır olsun rüyan . Baya korkmuşsun geçen bende öyle oldu rüyamda bağırıyorumbağırıyorum kşmse beni duymuyor çok kötü bir şey insan etkisinde kalıyor . Kafana takma ama unut gitsin dün geceyi iyisiniz çok şükür

ayy bu kabuslar beni de uyutmuyo bazen .. olumsuz şeyler düşünmeyeceğiz artık çok etkileniyoruz

sağolsn cnm benm evet kötü oldu nefes almadm o etkiledi beni. Bana yaptrckmsn die sordu hatta gerek görmedı belkıde ama ben yaptrcm dedm bide benm randevu 15:00 gibiydi saati aç gittim doktor istegyle yaptlr bişet cıkmadı. cnm sende dikkat et yedklrıne bişey olmaz inş. çok yüksek değil herhalde yoksa diyetisyene yönlendırırdı belki

iyiyiz cnm şükürler olsn.korktm gerçekten birdaha yaşamam umarm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…