2015 Temmuz Anneleri

Iyi yapmışın gezmekle :KK66:
Çok güzel görünüyorlar yapanların ellerine sağlık.
Canım benim çok iyi geldi geçen hafta full dışardaydım uzun zamandır pek dışarı çıkmamıştım.Doğuma kadar iyi gezeyim ancak gezmek ve uyku depolanmıyor ki.Teşekkür ederim ablam ve yengem sağolsun hem el emeği oldu yaparken de çok eğlendik kimisinin kolu yamuk kimisinin omzu düşük oldu magnetlerin:))

Bnde takmiyodum ama zorla tak kafana istiyolr kndide ne skntilr cekmis .jndileri kurtuldulrya sana bulasiyolr
dinleme canm sıkmasn canını herkes aynı olck die bişey yok kı öyle yapynca elıne ne gecyr acaba. benm başını aşağı dayamş erken doğm olblr ama dıkkat ettgn surece bişey yok dedi doktrm başı aşağıda olması faklı durum cnm dert etme sakın kendıne

Kilosuna az dedi doktor. Bakamamışsın dedi durdu. Çok moralimi bozdu o gün. Zaten stresliydim. Birde kendi doktorum yoktu. Ay sonuna kadar olmayacakmış doktorum. Sanırım Doktorumu da değiştireceğim. Yememişsin Yememişsin, Bakamamışsın dedi durdu diğeri. Bu hafta nasıl çıkacak bakalım.
Yok artık bebeğe bakamamissin ne demek ya..ablam ikizlere hamileyim 7 kilo aldi toplamda ama bebekler normal kilolarındaydi..neler neler yasayanlar var birsey yiyemiyorlar gene de bebekleri sağlıklı. .sen takma onları güzelim yiyorsan yeteri kadar yeterli illaki iki kişilik mi yiyeceksin yani
İştahın nasıl

Merhaba kızlar iyi haftalar bu tatilde baya yoğundum epey gezdim iyi geldi hafta sonu abimdeydim yengem ablam bebek magnetlerini tamamladılar sağolsunlar bana sen dinlen dediler.Kapı süsümü de yaptılar ancak bitmedi son kısım bana ait :) ismi eklenecek tül eklenecek.
işte magnetlerimiz ve kapı süsümüz
cnm çok hoş olmşlar :)) içine lavanta koydn mu peki bende kednım ypcm malzeme siprşi vercz bu akşm eşimle :)

ya kızlar buarada sorcktm unuttm birmax tan alşverş yapanınız oldu mu hani şu bebek şekeri için ben bu akşm alcm ordanda

cnm çok hoş olmşlar :)) içine lavanta koydn mu peki bende kednım ypcm malzeme siprşi vercz bu akşm eşimle :)
Teşekkürler canım.İçine lavanta koymadım çünkü kurdela takıldı arkasına tül olsaydı koyacaktım.Farklı olsun istedim.Çokta gerekli değl lavanta.Sen de demek sipariş verekceksin yakınların toplanın beraber yapın çok eğlenceli hem de çabuk bitiyor biz tam 144 tane yaptık.100 yapacaktık hızımızı alamamışız:))

Teşekkürler canım.İçine lavanta koymadım çünkü kurdela takıldı arkasına tül olsaydı koyacaktım.Farklı olsun istedim.Çokta gerekli değl lavanta.Sen de demek sipariş verekceksin yakınların toplanın beraber yapın çok eğlenceli hem de çabuk bitiyor biz tam 144 tane yaptık.100 yapacaktık hızımızı alamamışız:))
cnm ben 200 y<pcm :) iki yerde mevlt olck ondn bol bol olsn dedm :) ama ilk 100 taneye siprş vercm şimdlk yaparsm diğer 100 tane içinde sonra alcm :) cnm sen keçeyle uğarşlı yapmşsn ama güzel olmş ben klask bişey yapcm

ya kızlar buarada sorcktm unuttm birmax tan alşverş yapanınız oldu mu hani şu bebek şekeri için ben bu akşm alcm ordanda
Canım ben Samsunda yaşıyorum toptan malzemlerini satan yerden aldım 70 tl gibi tuttu silikon tabancası,kurdela,isimlik,keçeler,inciler,mıknatıs hepsi içinde orda fiyatlar belki uygundur.

cnm ben 200 y<pcm :) iki yerde mevlt olck ondn bol bol olsn dedm :) ama ilk 100 taneye siprş vercm şimdlk yaparsm diğer 100 tane içinde sonra alcm :) cnm sen keçeyle uğarşlı yapmşsn ama güzel olmş ben klask bişey yapcm
oo senin iki mevlüt olacak çok yapman lazım ben hastane ve eve gelenler için yaptım mevlüt yapmayı şimdilik düşünmüyorum.Kıızımda yapmıştım bunda zor geliyor:))Keçe ile uğraştırıcı oluyor evet biraz değişik olsun diye düşündüm.Keçesiz de çok güzel modeller var

Canım ben Samsunda yaşıyorum toptan malzemlerini satan yerden aldım 70 tl gibi tuttu silikon tabancası,kurdela,isimlik,keçeler,inciler,mıknatıs hepsi içinde orda fiyatlar belki uygundur.
cnm uygn benmde fiyatlar o kadr civarı ttu bende deiklernden aldm benm burda toptan satılan yer yok ya o yzden birmaxtan alcm zevkli olur ya cnm birde lohusa şerbeti takımı aldn mı

hepinize mrb bende aranızdayım. geç oldu katılmam ama ancak fırsat buldum.27.haftamın içindeyim.20-25 temmuz arası doğum olacak sezeryanla Allah nasip ederse.biraz zor bir hamileyim.geçen sene 4.5 aylık ikiz bebek kaybettik.ilk bebeğimde 6 yıl sonra olmuştu.uzunca bir zaman olmadı yine sonra hamile kaldım ikizlere ama kaybettik bebekleri.hiç aklımızda yokken bu paşa çıktı geldi.bir kızım var 10 yaşında . ben 38 yaşındayım.haliyle hamilelik zor geçiyor.tansiyonum inip çıkıyor.bu arada bide şeker çıktı.sizlerde durumlar nasıl.inşallah hepimiz sağlıklıa bebeklerimizi kucağımıza alırız.
hoş geldin canım aramıza.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

cnm uygn benmde fiyatlar o kadr civarı ttu bende deiklernden aldm benm burda toptan satılan yer yok ya o yzden birmaxtan alcm zevkli olur ya cnm birde lohusa şerbeti takımı aldn mı
lohusa serbeti takımı almadım sen alacak mısın.Nasıl yapılıyor ki o şerbet kim yapacak:)Annem hayatta değil ablam ile yengem de bilmez.Bir model begendim sepet,kolonya,terlik ,taç var çok güzel 200 tl den fazla tutuyor onlara bi bakıcam nasıl sence fiyatları?

Kizlar ya moralim bozdu okulda ni hoca.bebegin kafadi asagita donmus dedim demez olaydin konusuyoduk .senin cok vaktin kalmadi bn sana soyleyeyim diyo.insani korkutuyo allah korusun de dedim.boyle sinir oldum ki dedim kafasinin asagida olmasi erknden dogurcm.anlamina gelmz ki dedim.sinir etti bni.bide kilosu ne kdr dedi 1 kg olmus dedim dazla iri dedi.haftasiyla yyumlu dedim.ne bilim bna iri geldi hos sendende kucuk cocuk dogma diyo salk kndine bak .sinir oldum valla.bn erkndenmi dogurcm diye Korkuttu bni.
Şu tarz insanların yüzüne yüzüne kahkaha atacaksin ki ne kadar sacmaladiklarini kibar dille ifade edebilesin
Herkes ne kadar bilmiş ve boş konuşmayı seviyor böyle ya..hiç katlanamayacagim şeyler..bu kadar da haset olunmaz ki

kızlar dün sinemaya hızlı ve öfkeli 7'ye gittik, çok gürültülü ve heyecanlıydı malum. sinema süresinde bebeğim tüm seslere tepki vermek zorunda kaldı hiç durmadı, ortada toplandı, kasıldı. sonrada korktum acaba bu kadar ses bebeğe zararlı olur mu, işitmesine falan diye ? sizin bu konuda bir bilginiz var mı netten araştırdım ancak kesin birşey yok.. ama bir daha gitmemeye karar verdim..bu vicdan azabı iyi bir şey değil..
aynı durum bende de oldu canım bizde gittik o filme yaklaşık 25 gun önce.bebeğim sesden hiç durmadı sürekli hareket halındeydi açıkçası bende cok korktum.ve bir daha cok gurultulu filme gitmeyeceğim dedim.cok kötü vicdan azabı..

hmm 2nizde de durum iyi o zaman. banada sabah aç karnına ya da kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi.kahvaltıdan 2 saat sonra da aç olunuyor zaten, tok içildiğini duymadım bende.
bende ferro sanol kullanıyorum bana da tok karnına dedi.ama ben yinede kahvaltıdan bir süre sonra içiyorum canım

:)) canm bu merak yok mu bu merak :)) rahatladm valla birde çerkezköyde otryr arkdş bana yakın birde gördgmde naberr ebru dersm kız şok olur :)))

:)) bugün yazmıştı buraya. Bak yakın olduğunuzu öğrendiniz karşılaşınca 2 sohbet edersiniz :))

Merhaba kızlar iyi haftalar bu tatilde baya yoğundum epey gezdim iyi geldi hafta sonu abimdeydim yengem ablam bebek magnetlerini tamamladılar sağolsunlar bana sen dinlen dediler.Kapı süsümü de yaptılar ancak bitmedi son kısım bana ait :) ismi eklenecek tül eklenecek.
işte magnetlerimiz ve kapı süsümüz

Ellerine sağlık. Hem güzel vakit geçirmişsiniz Hem kendi el emeğiniz olmuş olacak. Ayruca daha ekonomik. Daha ne olsun :) bende ilk defa bu hafta gezmedim. Gezmek insana iyi geliyor ama bende bi dinleyim artık dedim :)

canm benm allah yardımcnz olsn. bizde aldk ev yenı o stresı cok iyi bilyrm. ben yıkycm cnm sonrada hurca yerleştrcm benm taşınma işi hazıran sonu çünkü yetştremem ve doğm olblr die hazrlk
sğl canım inş ikimizde tüm taşınan hamilelerede allah yardım etsin bende zorlanırmıyım diye hemen yapmak istiyorum her hafta büyüyoruz zor acele ediyorsun diyo herkes gelip yapayım diyende yok anlamıyom ki

Cnm ben dalın sıvı deterjan aldım.mıss gibi kokusu daha kullanmadım.bence bebegın kıyafetlerini tasınınca yıka utulr kaldır taşınırken tozlanabılır dıye.Allah kolaylık versin.ev işiniz olursa yorma kendini.
sğl canım ailem burda değil eşimin aileside çalışıyor her zaman gelemezler mecburen yorulcam inş bişey olmaz allaha emanetler

Back
X