2015 Temmuz Anneleri

hepinize mrb bende aranızdayım. geç oldu katılmam ama ancak fırsat buldum.27.haftamın içindeyim.20-25 temmuz arası doğum olacak sezeryanla Allah nasip ederse.biraz zor bir hamileyim.geçen sene 4.5 aylık ikiz bebek kaybettik.ilk bebeğimde 6 yıl sonra olmuştu.uzunca bir zaman olmadı yine sonra hamile kaldım ikizlere ama kaybettik bebekleri.hiç aklımızda yokken bu paşa çıktı geldi.bir kızım var 10 yaşında . ben 38 yaşındayım.haliyle hamilelik zor geçiyor.tansiyonum inip çıkıyor.bu arada bide şeker çıktı.sizlerde durumlar nasıl.inşallah hepimiz sağlıklıa bebeklerimizi kucağımıza alırız.

hoşgeldin canım.. sağlıkla kucağına al..işte herkesin orası burası ağrımaya başladı burda da :) hepimiz hayırlısıyla tamamlarız inşallah

Canm mesajini okuyup gecmistim. Simdi bulamadim. Gyno kullaniyor bende 2.kutuya gectim. Kabizlik gibi etkiler yapmadi bende. Sabahta ac karnina tiroid ilaci ictigim icin doktor gece yatarken ic dedi. Oyle yapiyorum. Geceleride 3-4 gibi uyaniyorum ates ter basmasiyla. Girsem dusa girerim okadar oluyo yani. Kisacasi kani pompaliyo heralde oda ates yapiyo bende

hadi yaa gece uyandırır mı beni de acaba :))
bende sabah aç karnına tiroid ilacı alıyorum. o yüzden başka bir saat düşünüyorum bende :)
kahvaltıdan 2 saat snra alırım belki o_O
ya bende zaten söylemesi ayıp basur var, bi de kabız yaparsa yandık :KK14:

cnm 85 aldm ama sanrm daha büyük almak lazm benm göğsler minnak ama sırt kısmım geniş o yüzden olmyr bana şimdi bile sütyenlermn arkdsına ek aldm oyle kullanyrm :) cnm bende çok beğendm bunalrı sabalkları yok ama ayrı bişey alnblr bunlara uydrpta ben çok beğendm unalrı alcm sanrm
canım emzirme sütyeni bende aldım normalde bende 80 kullanıyorum ama ben 95 aldım.aslında 90 alacaktım yoktu ama zaten göğüsler buyuyo diye öyle aldım

hepinize mrb bende aranızdayım. geç oldu katılmam ama ancak fırsat buldum.27.haftamın içindeyim.20-25 temmuz arası doğum olacak sezeryanla Allah nasip ederse.biraz zor bir hamileyim.geçen sene 4.5 aylık ikiz bebek kaybettik.ilk bebeğimde 6 yıl sonra olmuştu.uzunca bir zaman olmadı yine sonra hamile kaldım ikizlere ama kaybettik bebekleri.hiç aklımızda yokken bu paşa çıktı geldi.bir kızım var 10 yaşında . ben 38 yaşındayım.haliyle hamilelik zor geçiyor.tansiyonum inip çıkıyor.bu arada bide şeker çıktı.sizlerde durumlar nasıl.inşallah hepimiz sağlıklıa bebeklerimizi kucağımıza alırız.
hgldn cnm başın sağolsn. paşanda sağlkla kucagına al. rabbm korsn hepmızı

ya cnm takma kafana dengesiz dolu etraf oo her başı donen doğrsydı ben haftalar önce doğrmş olcktm :) benm oğlan sürekli aşağıda karnm bile aşağı banada diolr ama hiçte takmyrm doktor ne derse o:KK66: üzme sakın kendını kendını bılmezlar için
Bnde takmiyodum ama zorla tak kafana istiyolr kndide ne skntilr cekmis .jndileri kurtuldulrya sana bulasiyolr

Deneyimli bir anne ama acemi bir gebeyim:)))) yine de sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.ha bu arada öyle sağın solun lafına kulak asmayın.kimsenin gözünde ultrason cihazı yok.herkes bildiğinden konuşmuyor maalesef.biraz iri bir hamileyim:)))bana daha çok varmış senin doğuma dedikleri zaman bile moralim bozuluyor.ne zaman doğum yapacağımızı yalnızca Allah bilir.Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Merhaba kızlar iyi haftalar bu tatilde baya yoğundum epey gezdim iyi geldi hafta sonu abimdeydim yengem ablam bebek magnetlerini tamamladılar sağolsunlar bana sen dinlen dediler.Kapı süsümü de yaptılar ancak bitmedi son kısım bana ait :) ismi eklenecek tül eklenecek.
işte magnetlerimiz ve kapı süsümüz

Eklentiler

• IMG_20150503_140125.webp
    IMG_20150503_140125.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_20150504_141609.webp
    IMG_20150504_141609.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 107
İnsan böyle durumlarda iste dostunu düşmanını ayırıyor cnm.bebek doguncada karışan çok olacak güvendiklerin dışında kimseyi dikkate alma.mesela ben sadece annemi dikkate alırım.kv mıs komsuymus akrabaymıs He de geç:)
Bnmde kv bizde simdi ilk geldi he cokta kilo almamisdin bize bi geldiginde pek iri yari geldin gozume diyo.bu nasil dogurck Demis.bnmde omuzlarim genis o yuzden hep bi iri duruyorum boyum fln 1.65 kilo 80 i asti tabi.simdide diyo karnin buyumus .annm dedi en son.kafasina takio oyle soyleyince mirali bozuluyo diede sustu.hos o sussa kizkardesi ariyo karni cok buyukmu die soruyo ne konusuyolrsa aralrinda .amn bitek kndi anam babam bni dusunur gerisi faso fisoo

hadi yaa gece uyandırır mı beni de acaba :))
bende sabah aç karnına tiroid ilacı alıyorum. o yüzden başka bir saat düşünüyorum bende :)
kahvaltıdan 2 saat snra alırım belki o_O
ya bende zaten söylemesi ayıp basur var, bi de kabız yaparsa yandık :KK14:
Insallah yapmaz canm. Yediklerinede dikkat edersin. :KK66:

Bnde takmiyodum ama zorla tak kafana istiyolr kndide ne skntilr cekmis .jndileri kurtuldulrya sana bulasiyolr
Canım benim doğum hep insanların Kafasında acı olarak belirleniyor. Aslında doğum sadece kaslarla alakalı bişey acıyı beynimiz üretiyo. Sen akışına bırak herşey yolunda ilerler. Onların sana olumsuz enerjilerini yansıtmalarına izin verme. Bişey dicekleri zaman aaaa tlfnum çalıyo sessizde de diyip kalk.
Herkesin çektiği kendine nasıl tipler ya ben o çektim diyip bağırıp çağıranlar varya Sancı çekerken onlarada inanmıyorum hiç bağırılcak bi durum değil Sancı kısmı.

Merhaba kızlar iyi haftalar bu tatilde baya yoğundum epey gezdim iyi geldi hafta sonu abimdeydim yengem ablam bebek magnetlerini tamamladılar sağolsunlar bana sen dinlen dediler.Kapı süsümü de yaptılar ancak bitmedi son kısım bana ait :) ismi eklenecek tül eklenecek.
işte magnetlerimiz ve kapı süsümüz
Iyi yapmışın gezmekle ;)
Çok güzel görünüyorlar yapanların ellerine sağlık.

Canım benim doğum hep insanların Kafasında acı olarak belirleniyor. Aslında doğum sadece kaslarla alakalı bişey acıyı beynimiz üretiyo. Sen akışına bırak herşey yolunda ilerler. Onların sana olumsuz enerjilerini yansıtmalarına izin verme. Bişey dicekleri zaman aaaa tlfnum çalıyo sessizde de diyip kalk.
Herkesin çektiği kendine nasıl tipler ya ben o çektim diyip bağırıp çağıranlar varya Sancı çekerken onlarada inanmıyorum hiç bağırılcak bi durum değil Sancı kısmı.
Bnde sizkerle paylasiyorum okuyorum bide samimi bi ark.var oda dedi sancim bnmde oldu ama kndimi oaralamdim fln die.hayrlisi insallh bi nefeste bi avazda kurtulurz diyorum.mesela bna diyolr sen hamilesin dua et bize tmm diyorum. sizde bna dua edin.kolay olsun hersey hii diyip geciyolr bi cani gonulden dua eden yok bi acayip insanlr.halbuki arada dkntida yok bnm dersim az bu dnm bos gunum var ne kdr problm ediyolr kndilerine bazilri.halbuki bnm durumumuda biliolr.

Back
X