2015 Temmuz Anneleri

canım ne bakıyosun millete he de geç o_O
seninle tahmini doğum günü aynı. benım oğlum 1085 gr bugün. 3 aşağı olur 5 yukarı, herkesin aynı olacak veya o hafta illa belli bişeyde olacak değil. doktorun iyi diyosa millete kulağını tıka :KK66: nerden biliyomuş ta iri diyomuş hayret bişe
Sukur canim iyi dedi hatta devlette 880 grdi ozele gittik orda bi kg cikti adam dedi norml bu mevzudan yok erkn dogum yok bilmm ne iyy bazi insanlar gercekten yok.olsun istiyorum .:)

Bnde iyi niyetli davraniyorum da bi daha aska soylemicem esime desem boyle dedi die bna cok.kizar herseyi anlatma diyo sorunxa soyledim .allahim korusun ya
İnsan böyle durumlarda iste dostunu düşmanını ayırıyor cnm.bebek doguncada karışan çok olacak güvendiklerin dışında kimseyi dikkate alma.mesela ben sadece annemi dikkate alırım.kv mıs komsuymus akrabaymıs He de geç:)

Kolay gelsin şimdiden Allah gönlünüze göre versin.
Bence yıka ütüle bohçala yada hurma koy taşınırken bişey olmaz. Herşeyi hazır olsun. Ben sabun tozu kullandım hep matik olandan.

Maşallah bebişine ama aşırı bi kilosu yok gayet normal. Benimkide seninkinden 60 gr eksikti bide hasta Olduğum için biraz geri kalmış dedi düşün.
Normal doğurucam inş hemen doktorların dediklerini kabullenmeyin bu konuda naçizane fikrim. Onlar dünden razı Planlı Doğumlar işlerine geliyor.
Evet haklısın. Bende bi an dedim acaba çok mu. Ama doktorum sezeryana yönlendirmiyo açıkçası öyle bir hava yok. 3 hafta sonraya randevu verdi o zaman daha net konuşuruz dedi. Hayırlısı neyse o olsun. Sağlıklı doğsunlarda inşallah.

Kizlar ya moralim bozdu okulda ni hoca.bebegin kafadi asagita donmus dedim demez olaydin konusuyoduk .senin cok vaktin kalmadi bn sana soyleyeyim diyo.insani korkutuyo allah korusun de dedim.boyle sinir oldum ki dedim kafasinin asagida olmasi erknden dogurcm.anlamina gelmz ki dedim.sinir etti bni.bide kilosu ne kdr dedi 1 kg olmus dedim dazla iri dedi.haftasiyla yyumlu dedim.ne bilim bna iri geldi hos sendende kucuk cocuk dogma diyo salk kndine bak .sinir oldum valla.bn erkndenmi dogurcm diye Korkuttu bni.

en sinir olduğum insan tipi. he de geç. doktordan iyi mi bilecekmiş. densizler ya

Amin olmaz inşallah :)

O zaman aksatmıyım içmeye başlıyım tekrar sağol tatlım
Bende o zaman alıyım bunu gerçi ben bunu alana kadar indirimi biter bir tembellik var ki üstümde anlatamam

Aynı benim durumum ne zaman bende yok desem akşamına başıma geliyor :)

Hiç canını sıkma besleyememişsin ne demek ben bir kaç haftaya kadar doğru dürüst şeyler yemiyordum nasıl beslendi o zaman o senden alıyor zaten bir şekilde vitamin kesin kendi yanlış ölçmüştür hem doğru olsa bile az değil içini ferah tut

Bende şuan inanamıyor gideceğine ancak gittikten sonra inanıcam :)))))

Ben sizin merakınız gideriyim o zaman benden fena dedektif olur he sayfanın en başında liste var ya bir bakın bakalım kim kızının adını arya koyacakmış :))))

Herkes diplomasız doktor olmuş çok biliyormuş oldu gel sen doğur deseydin . Neresi fazla olması gerektiği gibi kilosu sanki şimdiden 2 kilo demişsin gibi tepki vermiş hem zaten iri anne ve babaların iri bebekleri olur genellikle . Bebek sürekli dönüyor zaten ne alaka erken doğum riski hiç kafana takma bile
haha :)) buldm canm çözdk olayı katil do major :))

benimde eksik çıkınca banada vermişti. ayda bir kullan demişti.
eksikliği yorgunluk fln yapıyormuş cidden.
Canm mesajini okuyup gecmistim. Simdi bulamadim. Gyno kullaniyor bende 2.kutuya gectim. Kabizlik gibi etkiler yapmadi bende. Sabahta ac karnina tiroid ilaci ictigim icin doktor gece yatarken ic dedi. Oyle yapiyorum. Geceleride 3-4 gibi uyaniyorum ates ter basmasiyla. Girsem dusa girerim okadar oluyo yani. Kisacasi kani pompaliyo heralde oda ates yapiyo bende

Kizlar ya moralim bozdu okulda ni hoca.bebegin kafadi asagita donmus dedim demez olaydin konusuyoduk .senin cok vaktin kalmadi bn sana soyleyeyim diyo.insani korkutuyo allah korusun de dedim.boyle sinir oldum ki dedim kafasinin asagida olmasi erknden dogurcm.anlamina gelmz ki dedim.sinir etti bni.bide kilosu ne kdr dedi 1 kg olmus dedim dazla iri dedi.haftasiyla yyumlu dedim.ne bilim bna iri geldi hos sendende kucuk cocuk dogma diyo salk kndine bak .sinir oldum valla.bn erkndenmi dogurcm diye Korkuttu bni.
ya cnm takma kafana dengesiz dolu etraf oo her başı donen doğrsydı ben haftalar önce doğrmş olcktm :) benm oğlan sürekli aşağıda karnm bile aşağı banada diolr ama hiçte takmyrm doktor ne derse o;) üzme sakın kendını kendını bılmezlar için

hepinize mrb bende aranızdayım. geç oldu katılmam ama ancak fırsat buldum.27.haftamın içindeyim.20-25 temmuz arası doğum olacak sezeryanla Allah nasip ederse.biraz zor bir hamileyim.geçen sene 4.5 aylık ikiz bebek kaybettik.ilk bebeğimde 6 yıl sonra olmuştu.uzunca bir zaman olmadı yine sonra hamile kaldım ikizlere ama kaybettik bebekleri.hiç aklımızda yokken bu paşa çıktı geldi.bir kızım var 10 yaşında . ben 38 yaşındayım.haliyle hamilelik zor geçiyor.tansiyonum inip çıkıyor.bu arada bide şeker çıktı.sizlerde durumlar nasıl.inşallah hepimiz sağlıklıa bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Canım ben bu insanlara sinir oluyorum. Herkes doktor sanki. Ayrıca her anne ve bebek farklıdır aynı annenin 2 hamileliği farklı geçiyo başkasıyla seninki nasıl bir olsun! Ama herkes yorum yapıyo. Hiç takma. Benimkide ters dönmüş. Doktor daha düz dönüp tekrar ters dönebilir vs zaman var dedi. Öenmli olan rahim ağzı açılması. Bebek döndü diye doğacak değil. Ben öyle şeyler diyince biri tavır koyuyorum anlasında sussun diye.önemli olan doktorun ne dediği. Bir de "allah bir avazda kurtarsın " diyenleri tersliyorum valla. Sanki o kadar kötü bir şey ki doğum... Kurtarsın falan... Yok avaz vs.... Pozitif cümlelerle temennide bulunmak lazım. Sağlıkla, kolaylıkla doğsun inşallah demek varken avaz vs noluyo?

bizimde 26 da öyleydi. Seninde heralde biraz önde.

Amin canım inşallah. Ben sadece acaba tombik mi diye merak ettim :anneadayı: bir de yeni doğan bodyleri almıştım. 3,5 kg yazıyo etiketinde benim kız sığmaz mı acaba o_O
canım bu kilolar tam tahmin edilemiyo doğunca göreceğiz bakalım:) bizim arkadaşa 2 doktoruda 2 hafta önde bebek dediler kız 3 kilo beniş doğurdu yani. bizde 4 kilo falan bekliyoduk

hepinize mrb bende aranızdayım. geç oldu katılmam ama ancak fırsat buldum.27.haftamın içindeyim.20-25 temmuz arası doğum olacak sezeryanla Allah nasip ederse.biraz zor bir hamileyim.geçen sene 4.5 aylık ikiz bebek kaybettik.ilk bebeğimde 6 yıl sonra olmuştu.uzunca bir zaman olmadı yine sonra hamile kaldım ikizlere ama kaybettik bebekleri.hiç aklımızda yokken bu paşa çıktı geldi.bir kızım var 10 yaşında . ben 38 yaşındayım.haliyle hamilelik zor geçiyor.tansiyonum inip çıkıyor.bu arada bide şeker çıktı.sizlerde durumlar nasıl.inşallah hepimiz sağlıklıa bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Hosgeldin aramiza. Insallah sorunsuz gecer bundan sonrasii

kızlar nasılsınız.güzel bir hafta olsun hepimize inş.siz kıyafetleri ne zaman yıkayacaksınız ve ne kullanacaksınız.dalan toz bebe için matik var onu duydum ama kullanana var mı.karar veremedim.birde taşınma durumumuz var taşınmadan mı yıkasam taşındıktan sonra uğraşabilirmityim sizce. ay sonu taşınmayı düşünüyoruz.ev iş hal olursa dua edin bana olur mu.kredi çıksın kolay olsun herşey.:KK36:
canm benm allah yardımcnz olsn. bizde aldk ev yenı o stresı cok iyi bilyrm. ben yıkycm cnm sonrada hurca yerleştrcm benm taşınma işi hazıran sonu çünkü yetştremem ve doğm olblr die hazrlk

Hoşgeldin aramıza sağlıkla kucaklarsın inş. Her yaş daha zorlaşıyor her hamilelikte insan birazdaha yıpranıyor inan Allah kolaylık versin çok şükür bu halimize isteyen herkese annelik nasip etsin Rabbim.

Allah sağlıkla doğum yapıp bu süreci atlatmayı nasip etsin. 30dan sonra daha zor olur diyorlar zaten ama geçici bugünler Allahın izniyle. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. burada da şeker çıkan arkadaşlar oldu. çoğu beslenmesine dikkat ediyor sadece.

Back
X