Merhaba kızlar. Benim bulantı kusmalarım azalmıştı ama son bir haftadır iyice şiddetlendi .bogazım yemek borum tuz ruhu dökülmüş gb yandı kusmaktan..Gece uyku yok sabaha karşı sızıyorum güçsüz düşüp. Ibs rahatsızlıgım var spastik kolonda ddeniyor.Atak dönemim tuttu hicbir vitamin,mmagnezyum, demir ilacını kabul etmiyor vücudum.Kulak iltihabım devam ediyor doktor durmadan antibiyotik yazıyo bugun yine yazdı.
2 hafta önce sancım çikmıştı hastanede yatmistim 2 gün .bu enfeksiyon yüzünden olmustu.
Kendi kadın dogumcum gitti yerine baskası geldi

Rapor istedim calısacak durumda degilim dedim.Ben rapor yazamam kendi arkadaşım kolunda serumuyla işe gitti ona bile yazmadım dedi.Midem cok bulanıyor dedim o biRaz da şans işi dedi ! Yarın Gastroenteroloji ye gitcem.Meslek lisesinde ögretmenim.sabahtan aksama okuldayım.m.Gecen
11.sınıflarda 2 erkek ögrencim bogaz bogaza birbirine girdi.kimse ayıramadı.Elim ayagım boşaldı , biri kapıyı vurup cıktı .bişey olsa ben suçluyum ama bana yada bebegime bisey olsa kimsenin umrunda olmaz.Psikolojim cok bozuk bildiginiz gb degil.takıntılandım,sürekli aglıyorum vs.
napıcam bilmiyorum izne de cikarmıyolar maaş felan almasam geçtim parasını. Butun maaşı hastanede yatmaya doktora gitmeye gitti zaten.32.hafta bitecek illaki hamilelerin daha önce sorun yaşamaya hakkı yok sanki