2015 Temmuz Anneleri

Kızlar şimdi doktordan geldik. 31. Haftadayız bebiş 1800 gram olmuş. Doktor 10 gün önden gidiyor dedi. Genel olarakda iyi dedi. Kilosu bu şekilde artarsa nırmal doğumu zorlamayız dedi. Sizin bebekleriniz kaç gram? Bizim gibi önden giden var mı?
maşallah bebişe canım birden mi oldu bu önden gitme bizde değişir mi acaba

Merhaba kızlar iyi haftalar bu tatilde baya yoğundum epey gezdim iyi geldi hafta sonu abimdeydim yengem ablam bebek magnetlerini tamamladılar sağolsunlar bana sen dinlen dediler.Kapı süsümü de yaptılar ancak bitmedi son kısım bana ait :) ismi eklenecek tül eklenecek.
işte magnetlerimiz ve kapı süsümüz

SLM ARKADAŞLAR BENIM 30 HAFTAM BITIYOR HERSEYIMIZI HAZIRLADIK MOBILYAMIZI SIPARIS VERDIK MEVLUD SEKERIMIZIDE BELIRLEDIK O GUN GELINCE YAPTIRCAM SIZDEN FIKIR ALIM DEDIM SIZCE BU MODEL NASIL

Eklentiler

• BEBEK ŞEKERİM.webp
    BEBEK ŞEKERİM.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 116
SLM ARKADAŞLAR BENIM 30 HAFTAM BITIYOR HERSEYIMIZI HAZIRLADIK MOBILYAMIZI SIPARIS VERDIK MEVLUD SEKERIMIZIDE BELIRLEDIK O GUN GELINCE YAPTIRCAM SIZDEN FIKIR ALIM DEDIM SIZCE BU MODEL NASIL

canım bu çok güzel bende beğenmiştim ama herkese fazla şeker dağıtmış olacaksın.
ben minik bir kutuya 3 tane badem şekeri koymayı düşünüyorum. seninkinde 10 tane filan verilebilir :KK51:maliyeti fazla olabilir.

Merhaba kızlar. Benim bulantı kusmalarım azalmıştı ama son bir haftadır iyice şiddetlendi .bogazım yemek borum tuz ruhu dökülmüş gb yandı kusmaktan..Gece uyku yok sabaha karşı sızıyorum güçsüz düşüp. Ibs rahatsızlıgım var spastik kolonda ddeniyor.Atak dönemim tuttu hicbir vitamin,mmagnezyum, demir ilacını kabul etmiyor vücudum.Kulak iltihabım devam ediyor doktor durmadan antibiyotik yazıyo bugun yine yazdı.
2 hafta önce sancım çikmıştı hastanede yatmistim 2 gün .bu enfeksiyon yüzünden olmustu.
Kendi kadın dogumcum gitti yerine baskası geldi:( Rapor istedim calısacak durumda degilim dedim.Ben rapor yazamam kendi arkadaşım kolunda serumuyla işe gitti ona bile yazmadım dedi.Midem cok bulanıyor dedim o biRaz da şans işi dedi ! Yarın Gastroenteroloji ye gitcem.Meslek lisesinde ögretmenim.sabahtan aksama okuldayım.m.Gecen
11.sınıflarda 2 erkek ögrencim bogaz bogaza birbirine girdi.kimse ayıramadı.Elim ayagım boşaldı , biri kapıyı vurup cıktı .bişey olsa ben suçluyum ama bana yada bebegime bisey olsa kimsenin umrunda olmaz.Psikolojim cok bozuk bildiginiz gb degil.takıntılandım,sürekli aglıyorum vs.
napıcam bilmiyorum izne de cikarmıyolar maaş felan almasam geçtim parasını. Butun maaşı hastanede yatmaya doktora gitmeye gitti zaten.32.hafta bitecek illaki hamilelerin daha önce sorun yaşamaya hakkı yok sanki :(

Selam kizlar..
Bugün doktora gittik..bebisim 1640 gr 40 cm olmuş:nazar::anneadayı:. .halen gününden önde gidiyoruz..son hazirliklarimi tamamlamak icin 1 hafta rapor aldım.:KK50: .1 hafta evimde hamileligimin tadını cikaricm isallh..kiyafetlerini cantami hazirlicm...evimin temizligini halledecegim..:KK51:

Eklentiler

• 20150504_152317.webp
    20150504_152317.webp
    23 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba kızlar. Benim bulantı kusmalarım azalmıştı ama son bir haftadır iyice şiddetlendi .bogazım yemek borum tuz ruhu dökülmüş gb yandı kusmaktan..Gece uyku yok sabaha karşı sızıyorum güçsüz düşüp. Ibs rahatsızlıgım var spastik kolonda ddeniyor.Atak dönemim tuttu hicbir vitamin,mmagnezyum, demir ilacını kabul etmiyor vücudum.Kulak iltihabım devam ediyor doktor durmadan antibiyotik yazıyo bugun yine yazdı.
2 hafta önce sancım çikmıştı hastanede yatmistim 2 gün .bu enfeksiyon yüzünden olmustu.
Kendi kadın dogumcum gitti yerine baskası geldi:KK43: Rapor istedim calısacak durumda degilim dedim.Ben rapor yazamam kendi arkadaşım kolunda serumuyla işe gitti ona bile yazmadım dedi.Midem cok bulanıyor dedim o biRaz da şans işi dedi ! Yarın Gastroenteroloji ye gitcem.Meslek lisesinde ögretmenim.sabahtan aksama okuldayım.m.Gecen
11.sınıflarda 2 erkek ögrencim bogaz bogaza birbirine girdi.kimse ayıramadı.Elim ayagım boşaldı , biri kapıyı vurup cıktı .bişey olsa ben suçluyum ama bana yada bebegime bisey olsa kimsenin umrunda olmaz.Psikolojim cok bozuk bildiginiz gb degil.takıntılandım,sürekli aglıyorum vs.
napıcam bilmiyorum izne de cikarmıyolar maaş felan almasam geçtim parasını. Butun maaşı hastanede yatmaya doktora gitmeye gitti zaten.32.hafta bitecek illaki hamilelerin daha önce sorun yaşamaya hakkı yok sanki :KK43:
Çok geçmiş olsun. Özelde mi bu durumlar oluyor? Devlete mi gidiyorsun? Nerde oturuyorsun? Bence düzgün bi doktor bularak başla sonra rapor al. Çok zor Allah yardım etsin

A.slm canım

Çok şıkmış. Ben beğendim

Kendi kadın dogumcum gitti yerine baskası geldi:KK43: Rapor istedim calısacak durumda degilim dedim.Ben rapor yazamam kendi arkadaşım kolunda serumuyla işe gitti ona bile yazmadım dedi.Midem cok bulanıyor dedim o biRaz da şans işi dedi ! Yarın Gastroenteroloji ye gitcem.Meslek lisesinde ögretmenim.sabahtan aksama okuldayım.m.Gecen
napıcam bilmiyorum izne de cikarmıyolar maaş felan almasam geçtim parasını. Butun maaşı hastanede yatmaya doktora gitmeye gitti zaten.32.hafta bitecek illaki hamilelerin daha önce sorun yaşamaya hakkı yok sanki :KK43:

Geçmiş olsun. Çok zor gerçekten yaşadıkların. Başka bi doktordan rapor al bence.

maşallah bebişe canım birden mi oldu bu önden gitme bizde değişir mi acaba
Birden oldu. Yani son bir ayda oldu. Değişebilir. Çünkü tam tersinide duydum önden gidip sonradan nırmal zamana gelen. Ben hatta kilosu fazla diyince doktor bir an kokrtum da ama sonradan öğrendim ki çok önemli değilmiş. Sadece normal doğum için sıkıntı olabilir.

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım. Yalnız benim sana tavsiyem kendini biraz rahatlatmaya çalış. Fiziksel rahatsızlıklarını arttırır psikolojin. Seni mutlu edecek şeylere kanalize ol. İçinden güzel şeyler geçir. Zaman zaman bende inanılmaz boğuluyorum, zorla kendimi toparlıyorum. Ben 2. Üniversitemi okuyorum, hemde hukuk fakültesi gibi ağır bir bölüm ve benim 36. Haftamda 2 hafta final sınavlarım var. 12 tane sınava gircem. Doğursam doğururum düşün. Hemde rapor alma vs yok sınav için. Malesef bazen zorda olsa bu halde devam ediyoruz günlük hayata.

Back
X