- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.701
Canim senin yedigin birseymi dokindi acaba? Bir kasik bal yemeyi denesen? Bana iyi gelir hep ama bilemedim(midem çok kötü cidden,kasılıp duruyor,gurulduyor ve ağrıyor,ne içiceğimi de bilemedim ilaç olarak...kraker attım 2-3 parça bakalım düzelir inş,acile gıtsem ne fayda,hamıleyım dıye bişi veremıycekler,sabahı beklıyorum doktorumu arıyıp bı mide uzmanına görüneyim...
Canm geçmiş olsun. Bende kötü rüya gördümde uyandım. Kalkınca benmde kasılmam vardı. Yanlardan ortaya doğru gelen, içten çekiyomuş gibi oldu göbeğim. Bu değil mi kasılma?(midem çok kötü cidden,kasılıp duruyor,gurulduyor ve ağrıyor,ne içiceğimi de bilemedim ilaç olarak...kraker attım 2-3 parça bakalım düzelir inş,acile gıtsem ne fayda,hamıleyım dıye bişi veremıycekler,sabahı beklıyorum doktorumu arıyıp bı mide uzmanına görüneyim...
(midem çok kötü cidden,kasılıp duruyor,gurulduyor ve ağrıyor,ne içiceğimi de bilemedim ilaç olarak...kraker attım 2-3 parça bakalım düzelir inş,acile gıtsem ne fayda,hamıleyım dıye bişi veremıycekler,sabahı beklıyorum doktorumu arıyıp bı mide uzmanına görüneyim...
kızlar korkuyorum.
Burada bi başlıkta normal doğuma hayır propagandası yapılmış.
Ben hiç bilmiyorum detayları. Korkumdan da araştırmadım henüz ama yavaştan başlamak gerek.
Siz neler düşünüyorsunuz?
tövbe yaaaa o nasl tabır 10 kere kesılse okadr acı die ozmn kımse birdaha doğrmz ne kadr saçmalamş acayıp sınırlndmÖnceki mesajı yazmama sebep olan üyenin mesajı(((
Kızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de
Kızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de
Ama mobilya bembeyaz :))))) huu adaşım gör bizi :)
Ama mobilya bembeyaz :))))) huu adaşım gör bizi :)
Bakin kizlar bu bizim odanin kaba hali, daha yapilacak sey cok:) zaten gecici odamiz, bir senelik kullanacagiz sonra baska eve geciyoruz . Perde ve hali mor resimlerde siyah gibi cikmis:) koltukta fume aslinda o da siyah gibi cikmis isiktan:) Eki Görüntüle 1518131 Eki Görüntüle 1518132 Eki Görüntüle 1518133 Eki Görüntüle 1518134
Hoşgeldin aramıza tabiki yer var o nasıl söz. Şuanda herkes geçmişi okumakla meşguldür daha senin mjnı görmemiştir kimsebenı kımse duymuyo galıba
güle güle sağlıklı günlerde kullanınn canımm mor lila pembe kızlarda çok güzel duruyorBakin kizlar bu bizim odanin kaba hali, daha yapilacak sey cok:) zaten gecici odamiz, bir senelik kullanacagiz sonra baska eve geciyoruz . Perde ve hali mor resimlerde siyah gibi cikmis:) koltukta fume aslinda o da siyah gibi cikmis isiktan:) Eki Görüntüle 1518131 Eki Görüntüle 1518132 Eki Görüntüle 1518133 Eki Görüntüle 1518134
teşşekür ederim :) cevabın için benım sorum bu aydan sonra bu sıslıkler normal mı sızdede odem oldumuHoşgeldin aramıza tabiki yer var o nasıl söz. Şuanda herkes geçmişi okumakla meşguldür daha senin mjnı görmemiştir kimse
geçmiş olsun cnm , sana bişey dokundu sanıırm , ya hava çarptı ya yediklerinden ,, nane limon kaynatsan iyi gelir inşallah(midem çok kötü cidden,kasılıp duruyor,gurulduyor ve ağrıyor,ne içiceğimi de bilemedim ilaç olarak...kraker attım 2-3 parça bakalım düzelir inş,acile gıtsem ne fayda,hamıleyım dıye bişi veremıycekler,sabahı beklıyorum doktorumu arıyıp bı mide uzmanına görüneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?