2015 Temmuz Anneleri

Canim senin yedigin birseymi dokindi acaba? Bir kasik bal yemeyi denesen? Bana iyi gelir hep ama bilemedim

Canm geçmiş olsun. Bende kötü rüya gördümde uyandım. Kalkınca benmde kasılmam vardı. Yanlardan ortaya doğru gelen, içten çekiyomuş gibi oldu göbeğim. Bu değil mi kasılma?

çok geçmiş olsun canım. yoğurt çorbası filan hafif şeyler ye. doktoruna sorarsın günde 3 kerede gaviscon içtim ben düzelmiştim

bende görmedim ama bulup bakacağım böyle bir saçmalık olabilirmi insanoğlu varoldugundan beri sezeryan hep varmıymış hem bu kadar kötü bişey olsa normal doğum yapan eski kadınılar nasıl bu kadar çok doğurup bu kadar uzun yaşamış yani tam detaylarınıda bilmiyorum ama gerekmedikçe ben sezeryana çok karşıyım

Odalarımız aynı olmuş resmenn :))) herşey çok güzel inşallah gönlünden geçen gibi olur bizim mobilyamızda beyaz avizemiz ayıcıksız taşlı şağkalı, duvarlar kağıt pembe puantiyeli bir duvar karşısı uçuk pembr hafif simli duvar kağıdı, emzirme koltuğumuzda aynı biraz daha koyu pembe rengi, perdemiz gelmedi bugn yarın gelicek oda beyaz katlama üstüne çok açık pembe fon olacak perde de geldiğinde resm eklerim. Sanırım ilk çizgili resim duvar kağıdı. Pembeyle boğmak istemiyorsan beyaz bırakabilirsin diğer duvarları çünkü perdelerinde pembe gördüğüm kadar ben içine başka bir renk ekleyemedim bilemiyorum kendi fikrim.. Merakla bekliyorum ama kuzucuğunun güzel odasını bitince de ekle resmlerini :) Birde halını merak ettm nerden aldın ??

Son düzenleme:

perdelerimiz aynıymış mavisi benimde benimde odam ve mobilyam bembeyaz bir duvara mavi puantiyeli duvar kağıdı düşünüyorum bi halı kaldı işte grimi yapsam diyorum
emzirme koltugunda çok güzel
güle güle kullanın

Günaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 149
  • image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 123
  • image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 123
  • image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 123
  • image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    43 KB · Görüntüleme: 140
hamılelıgımın basından berı hıc odemım ve sıskınlıgım olmadı ama bu hafta asırı şiştim ve ayyaklarım cok kotu bu normal mi kızlar

Hoşgeldin aramıza tabiki yer var o nasıl söz. Şuanda herkes geçmişi okumakla meşguldür daha senin mjnı görmemiştir kimse
teşşekür ederim :) cevabın için benım sorum bu aydan sonra bu sıslıkler normal mı sızdede odem oldumu

geçmiş olsun cnm , sana bişey dokundu sanıırm , ya hava çarptı ya yediklerinden ,, nane limon kaynatsan iyi gelir inşallah

Kızlar çok fena Salgın var mide bulantısı ishal kendinize dikkat edin aman.

Kim o normal doğum hakkında yazmışsa neyin propakandasını yapıyo anlamadım. Hastaneler para mı Ödemiş acaba kendine. Nereye yazmış araştırmadım daha çok sinirlendim. Mesela ben sadist bi insanım demek niye kendime 3. Defa aynı eziyeti çektireyim dimi başka sebebi yok
Allah akıl fikir versin cahil insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…