2015 Temmuz Anneleri

cnm bence beyaz olblr. buarada çok güzeller bebişnle güle güle kullanın :)

çok güzeller canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah ,,, bende daha pek bişey almadım ,,eşim sen dert etme alınacakları yaz ben alırım diyor :))

Oy oy tam prenses odası oluyo hiç anlamam arkadaşlar çok güzel fikir vermişler zaten pembe gri cidden çok yakışıyo

canım güle güle kullanın hepsi çok güzel gecelik takımını nerden ve nekedara ladın çok hoşuma gitti

çok güzeller canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah ,,, bende daha pek bişey almadım ,,eşim sen dert etme alınacakları yaz ben alırım diyor :))
Aynen öyle diyodu yazdım verdim eline ben anlamamya dedi dün gittik aldık :)) sağol inş

canım güle güle kullanın hepsi çok güzel gecelik takımını nerden ve nekedara ladın çok hoşuma gitti
Sağol canım. Piyasaya gittik eşimin tanıdığı olduğu için indirim yaptı baya ama gecelik 60 sabahlık 70 yazıyordu üzerinde. Asıl pijama çok hoştu gelince eklerim ondada 50 yazıyordu

gunaydın kızlar .. bugün yataktan bel ağrısıyla kalktım hayır olsun inşallah ,, havalar ısındı kızım sokaktan içeri girmiyor , dün akşama kadar balkonda camda yoruldum sanırım . inşallah bir an önce geçer

bol su içiyorum ama idrar yollarımda bakteri var ıctıgım suyu ıdrarda atamıyorum tuzu bırakmak en dogurusu sanırım
idrar yollarındaki bakteriye bol su iyi gelir , ayrıca ilaç verdimi doktorun canım . benimde enfeksiyon vardı bir hafta antibiyotik kullandım

bol su içiyorum ama idrar yollarımda bakteri var ıctıgım suyu ıdrarda atamıyorum tuzu bırakmak en dogurusu sanırım

Ödem için bol su tuzsuz yemek yetmiyormuş karbonhidratı da azaltmalıymışız dr um öyle söyledi börekler çörekler hem kilo hem ödem yapıyomuş birde yürüyüş şart bnde de olmaya başladı son ay bakalım napıcazz

Cimcimeye bak sen müsaitse çevren negüzel çocuk çocukluğunu yaşıyor sokakta. Ne kadar müsait olsada insan rahatça oturamıyor içerde bende öyle oluyorum bi o pencereye bi öbürüne koşup duruyorum. Bel ağrın için masaj yaptır eşine çok rahatlatıyor.

idrar yollarındaki bakteriye bol su iyi gelir , ayrıca ilaç verdimi doktorun canım . benimde enfeksiyon vardı bir hafta antibiyotik kullandım
hayır ya hıc bısey vermedı hersey normal deyıp gonderıyo kasık agrılarım var enfeksıyondan sanırım

günaydın herkeseee

odaları paylaşmışsınız,süper olmuşşşş çok beğendim.

herşey pembe,oda takımı beyaz ise duvarlar çoook açık gri,ya da beyaz olarak kalmalı
mayacım küçük demiştin odaya ama gayet bebiş odası boyutu çok hoş olmuş,herşey sığmış.
güle güle büyütün bebişlerinizi odalarında

bizde taşınabiliriz/ilk zamanlar yanımızda kalır diye yapmadım oda. ama dolap aldık boş bi odamıza koyduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…