- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.721
Tabi oluyo ama genede doktoruna söyle. Bol su iç az tuz tüket. Yüzde şişlik gebelikte bazen tehlikeli olabiliyorteşşekür ederim :) cevabın için benım sorum bu aydan sonra bu sıslıkler normal mı sızdede odem oldumu
cnm bence beyaz olblr. buarada çok güzeller bebişnle güle güle kullanın :)Kızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de
Çok şeker olmuş valla güzel günler geçirmeniz dileğiyleBakin kizlar bu bizim odanin kaba hali, daha yapilacak sey cok:) zaten gecici odamiz, bir senelik kullanacagiz sonra baska eve geciyoruz . Perde ve hali mor resimlerde siyah gibi cikmis:) koltukta fume aslinda o da siyah gibi cikmis isiktan:) Eki Görüntüle 1518131 Eki Görüntüle 1518132 Eki Görüntüle 1518133 Eki Görüntüle 1518134
çok güzeller canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah ,,, bende daha pek bişey almadım ,,eşim sen dert etme alınacakları yaz ben alırım diyor :))Günaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
ellerımın üstü su toplar gıbı şişti ve asırı bı gorntu olustu dr. normal dıyo gercı o herseye normal dıyoTabi oluyo ama genede doktoruna söyle. Bol su iç az tuz tüket. Yüzde şişlik gebelikte bazen tehlikeli olabiliyor
hoşgeldinm cnm .. sayfamız herkese açıkkızlar merhaba aranıza bende katılmak istiyorum 29 haftalık hamıleyım sayfanızda banada yer vardır ıns
Oy oy tam prenses odası oluyo hiç anlamam arkadaşlar çok güzel fikir vermişler zaten pembe gri cidden çok yakışıyoKızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de
canım güle güle kullanın hepsi çok güzel gecelik takımını nerden ve nekedara ladın çok hoşuma gittiGünaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
bu haftalardan sonra ödem olması normalmış, tuzu hayatından çıkar tuzsuz ekmek al. bol su iç cnmellerımın üstü su toplar gıbı şişti ve asırı bı gorntu olustu dr. normal dıyo gercı o herseye normal dıyo
Aynen öyle diyodu yazdım verdim eline ben anlamamya dedi dün gittik aldık :)) sağol inşçok güzeller canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah ,,, bende daha pek bişey almadım ,,eşim sen dert etme alınacakları yaz ben alırım diyor :))
cnm bence beyaz olblr. buarada çok güzeller bebişnle güle güle kullanın :)[/QUO
öncelikle merhaba :) emzirme koltuğuna bayıldım gercekten
Sağol canım. Piyasaya gittik eşimin tanıdığı olduğu için indirim yaptı baya ama gecelik 60 sabahlık 70 yazıyordu üzerinde. Asıl pijama çok hoştu gelince eklerim ondada 50 yazıyorducanım güle güle kullanın hepsi çok güzel gecelik takımını nerden ve nekedara ladın çok hoşuma gitti
hehe erkeklerin idare etme politikası sanırım :)))) az daha bekleyelim alınır nasılsa :)Aynen öyle diyodu yazdım verdim eline ben anlamamya dedi dün gittik aldık :)) sağol inş
bol su içiyorum ama idrar yollarımda bakteri var ıctıgım suyu ıdrarda atamıyorum tuzu bırakmak en dogurusu sanırımbu haftalardan sonra ödem olması normalmış, tuzu hayatından çıkar tuzsuz ekmek al. bol su iç cnm
idrar yollarındaki bakteriye bol su iyi gelir , ayrıca ilaç verdimi doktorun canım . benimde enfeksiyon vardı bir hafta antibiyotik kullandımbol su içiyorum ama idrar yollarımda bakteri var ıctıgım suyu ıdrarda atamıyorum tuzu bırakmak en dogurusu sanırım
bol su içiyorum ama idrar yollarımda bakteri var ıctıgım suyu ıdrarda atamıyorum tuzu bırakmak en dogurusu sanırım
Cimcimeye bak sengunaydın kızlar .. bugün yataktan bel ağrısıyla kalktım hayır olsun inşallah ,, havalar ısındı kızım sokaktan içeri girmiyor , dün akşama kadar balkonda camda yoruldum sanırım . inşallah bir an önce geçer
hayır ya hıc bısey vermedı hersey normal deyıp gonderıyo kasık agrılarım var enfeksıyondan sanırımidrar yollarındaki bakteriye bol su iyi gelir , ayrıca ilaç verdimi doktorun canım . benimde enfeksiyon vardı bir hafta antibiyotik kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?