- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.741
canım calısıyorum mecburen kacırıyorum hamur ısı yuruyusede pek vaktım kalmıyo ne yapıcam bakalım havalarda ısındıÖdem için bol su tuzsuz yemek yetmiyormuş karbonhidratı da azaltmalıymışız dr um öyle söyledi börekler çörekler hem kilo hem ödem yapıyomuş birde yürüyüş şart bnde de olmaya başladı son ay bakalım napıcazz
Petittoooo nerelerdesin:))Ödem için bol su tuzsuz yemek yetmiyormuş karbonhidratı da azaltmalıymışız dr um öyle söyledi börekler çörekler hem kilo hem ödem yapıyomuş birde yürüyüş şart bnde de olmaya başladı son ay bakalım napıcazz
benımde hıç yoktu ama bu hafta basladı sıcaklarında etkısı oluyo sanırımPetittoooo nerelerdesin:))
nick imi değiştim canım bu da kim deme :) sutreela ben
salataya,eriğe bile tuz atmıyorum artık
hamur işinide azlattım. bakalım şişcek miyim :))
Günaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
cnm çok tatlılarr :) güle güle kullanın inş. aynı gecelkten bende baktm lohusa sepetindede vardı değitrdm modeli ama çey sorcm canm sabahlğı içinde yok dimi onu ayrı mı aldn ?Günaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
Çok güzelmiş güle güle kullanın... Açık tatlı bi gri olabilir bence:)
Başka zaman plsa bu saate hayyta görmezdim :))mide bulantısıyla kalktım,çıkardım midem ağrıyor şimdidekafam dagılsın dıye girdim,tamda sevdıgım konular konuşulmuş:)))canım sana beyaz üzeri bej veya gri puantiyeli duvar kagıdı öneririm,kız odalarında ınanlımaz guzel duruyor...duvarlarına sakın pembe girme çok olurr..
Canim bu yataklar super 5 cesit kullaniliyor bebekken yuksek sonra asagi iniyor sonra on parmakligin yarim olan aparati var onu takiyorsun sonra komple parmaklik cikiyor en sonunda bir ek takiyorsun neredeyse bizdeki cift kisilik yatak oluyor :) fonksiyon manyagi bir yatak:):)
Odalarımız aynı olmuş resmenn :))) herşey çok güzel inşallah gönlünden geçen gibi olur bizim mobilyamızda beyaz avizemiz ayıcıksız taşlı şağkalı, duvarlar kağıt pembe puantiyeli bir duvar karşısı uçuk pembr hafif simli duvar kağıdı, emzirme koltuğumuzda aynı biraz daha koyu pembe rengi, perdemiz gelmedi bugn yarın gelicek oda beyaz katlama üstüne çok açık pembe fon olacak perde de geldiğinde resm eklerim. Sanırım ilk çizgili resim duvar kağıdı. Pembeyle boğmak istemiyorsan beyaz bırakabilirsin diğer duvarları çünkü perdelerinde pembe gördüğüm kadar ben içine başka bir renk ekleyemedim bilemiyorum kendi fikrim.. Merakla bekliyorum ama kuzucuğunun güzel odasını bitince de ekle resmlerini :) Birde halını merak ettm nerden aldın ??
perdelerimiz aynıymış mavisi benimde benimde odam ve mobilyam bembeyaz bir duvara mavi puantiyeli duvar kağıdı düşünüyorum bi halı kaldı işte grimi yapsam diyorum
emzirme koltugunda çok güzel güle güle kullanın
mint yeşiliyle bu pembe çok yakışır..öbür türlü 2 renk bence çok olmuş zaten pembe beyaz..artık tarz renkler farklı uyumlar tutturulmaya çalışıyor ve de çok yakışıyorfaklı bi renk de olabilir
Canım bence duvarlar açık gri olmalı bazi arkadaslarda söylemiş zaten. Ayrica moda renk oldu gri yani çakıl taşı :) ve bence pembeyle ikisinin uyumu çok güzel oluyor. Mobilyanda beyaz harika durur :)
cnm bence beyaz olblr. buarada çok güzeller bebişnle güle güle kullanın :)
Oy oy tam prenses odası oluyo hiç anlamam arkadaşlar çok güzel fikir vermişler zaten pembe gri cidden çok yakışıyo
hgldn cnm aramza :)kızlar merhaba aranıza bende katılmak istiyorum 29 haftalık hamıleyım sayfanızda banada yer vardır ıns
hosbulduk canım :)hgldn cnm aramza :)
Oh sonunda gitmişsin :) hepsi birbirinden güzel ve kullanışlı tecrübeli anne olduğunu konuşturmuşsun birde benim alışverişe çıkınca aldıklarımı görsen :) ıvır zıvır hep 3 4 tane hastane çıkışı var hala ilk hangisini giydireceğimi bilmiyorum onun için bür tane daha güzel alıyım diyorum :) gecelik ve sabahlıkda çok güzel eminönüne gittin di miGünaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
Hoşgeldin hayırlı olsunkızlar merhaba aranıza bende katılmak istiyorum 29 haftalık hamıleyım sayfanızda banada yer vardır ıns
Petittoooo nerelerdesin:))
nick imi değiştim canım bu da kim deme :) sutreela ben
salataya,eriğe bile tuz atmıyorum artık
hamur işinide azlattım. bakalım şişcek miyim :))
En güzelleri sizin olur inşallah hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız hiçbirimizin garantisi yok ki . Riskiniz hala devam ediyor muHayirli sabahlar hamis bacilarrr masaallah odalar falan alinmis Allah guzel gunlerde saglikla kullanmayi nasip etsin biz hic bisey yapamiyoruz insaallah oglum saglikla dogar ve biz de tadariz bu muthis duygulari Bize de duaedin teyzeleri saglikla gelsin oglum
Sağol canımhepsi çok güzel güle güle kullanın tarzlarımız benziyor senle :)
Sağol canım inş :))cnm çok tatlılarr :) güle güle kullanın inş. aynı gecelkten bende baktm lohusa sepetindede vardı değitrdm modeli ama çey sorcm canm sabahlğı içinde yok dimi onu ayrı mı aldn ?
Valla tam uyuyan güzel olmuşsun maşşallah böyle deme ama sonra kendine nazar değdirip gec uyuyamazsın :) çok teşekkürler inşallah bitince daha güzel olacak . Bende gece 2 3 lere kadar oturuyorum sabah bi kalkıyorum şimdi ki gibi biraz sizi okuyorum sonra uyumaya dalıyorum 12 ye kadar :)))KIZLAR GÜNAYDINLAR :) GECE UYUNMAMŞ BAKYRM :) BENDE TAM TERSİ 23 TE UYUDM DAHA UYUYAN GÜZELE DÖNCM YAKINDA :)) PRENSESLERN ODALARI ÇOK GÜZEL OLMŞŞŞ BAYILDIMM İKİSİNEDE :) GÜLE GÜLE KULLANIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?