2015 Temmuz Anneleri

canım calısıyorum mecburen kacırıyorum hamur ısı yuruyusede pek vaktım kalmıyo ne yapıcam bakalım havalarda ısındı

Petittoooo nerelerdesin:))
nick imi değiştim canım bu da kim deme :) sutreela ben

salataya,eriğe bile tuz atmıyorum artık
hamur işinide azlattım. bakalım şişcek miyim :))

benımde hıç yoktu ama bu hafta basladı sıcaklarında etkısı oluyo sanırım

Hayirli sabahlar hamis bacilarrr masaallah odalar falan alinmis Allah guzel gunlerde saglikla kullanmayi nasip etsin biz hic bisey yapamiyoruz insaallah oglum saglikla dogar ve biz de tadariz bu muthis duygulari Bize de duaedin teyzeleri saglikla gelsin oglum

hepsi çok güzel güle güle kullanın tarzlarımız benziyor senle :)

cnm çok tatlılarr :) güle güle kullanın inş. aynı gecelkten bende baktm lohusa sepetindede vardı değitrdm modeli ama çey sorcm canm sabahlğı içinde yok dimi onu ayrı mı aldn ?

Çok güzelmiş güle güle kullanın... Açık tatlı bi gri olabilir bence:)

Çok teşekkürler sanırım beyaz gri tonlarında duvar kağıdı olacak

Çok geçmiş olsun dün gece nedense bende kötüydüm otelde kalıyoruz 5 gündür sürekli dışarıda yiyoruz sanırım yediğim dokundu çıkardım hepsini birde salak gibi mangolu ıce tea içtim miğdemi mahvetti tadı iğrençti.inşallah şimdi geçmiştir bulantılar ağrılar .o zaman öyle yapıyım beyaz gri tonlarında duvar kağıdı bakıyım hiç öyle düşünmemeiştim çok teşekkür ederim :)

Ooo çok güzel hem şık hem kullanışlı

Nasıl oldu oda boğdumu duvarlar felan pembe pembe gerçi senin perde beyaz. Resmi mutlaka bekliyorum :) sanırım beyAz gri puantiyeli yaptırıcam tabi öyle duvar kağıdı bulabilirsem. Tabi bitince eklerim ama şimdi şehir dışındayız daha başlayamadık tadilata 3 haftaya bulacak bitmesi . Halıyı daha almadım ama büyük bir ihtimalle bunu alıcam english home da :) eşim doğum günümde almıştı koltuğu çok uğraşmış ama ilk defa rengi tam tutturmuş görünce çok şaşırmıştım tam istediğim rengi yaptırdığı için :)

Maviside çok tatlıydı sende beyaz gri puantiyeli duvar kağıdı yaptırabilirsin halı bence gri güzel olur ben çok renkli halıları sevmiyorum hem mavi ile gride çok güzel oluyor . Bebiş kz olsaydı renkde hiç zorlanmazdın di mi :) direk mor olurdu :))))

Mint yeşili farklıymış ben bir duvar kağıtlarında beyaz üzerinde puantiyeli olanlsrın renklerine bakayım en iyisi çok teşekkür ederim

Canım bence duvarlar açık gri olmalı bazi arkadaslarda söylemiş zaten. Ayrica moda renk oldu gri yani çakıl taşı :) ve bence pembeyle ikisinin uyumu çok güzel oluyor. Mobilyanda beyaz harika durur :)

Sanırım en iyi öyle olacak :) çok teşkkürler

cnm bence beyaz olblr. buarada çok güzeller bebişnle güle güle kullanın :)

Çok teşkkürler oda gelince daha güzel olacak inşallah beyaz üzeri puantiyeli olacak sanırı

Oy oy tam prenses odası oluyo hiç anlamam arkadaşlar çok güzel fikir vermişler zaten pembe gri cidden çok yakışıyo

Sanırım öyle olacak nedense griyi atlamışım ben çok teşkkür ederim bu arada

Oh sonunda gitmişsin :) hepsi birbirinden güzel ve kullanışlı tecrübeli anne olduğunu konuşturmuşsun birde benim alışverişe çıkınca aldıklarımı görsen :) ıvır zıvır hep 3 4 tane hastane çıkışı var hala ilk hangisini giydireceğimi bilmiyorum onun için bür tane daha güzel alıyım diyorum :) gecelik ve sabahlıkda çok güzel eminönüne gittin di mi

Aklım sizde arada ce yapıyorumm :)) maşallah herkes iyi Gidiyor :) haftasonu babyshower yapıcam evde onun hazırlıkları ile boğuşuyordm koca göbişle :)) inşallah bu cumartesiyi atlatayım ayaklarımı uzatıp doğuma kadar kendime zaman ayırıcam :)
Aynen ben sabah yediğim yumurtaya bile koymuyorum ama yine şişiyorum ve sadece akşam değil sabah uyandığımda bile ayaklarım şiş dr bol yürüyüş dedi hazırlandım şimdi 20dk yürüyüp gelicem

KIZLAR GÜNAYDINLAR :) GECE UYUNMAMŞ BAKYRM :) BENDE TAM TERSİ 23 TE UYUDM DAHA UYUYAN GÜZELE DÖNCM YAKINDA :)) PRENSESLERN ODALARI ÇOK GÜZEL OLMŞŞŞ BAYILDIMM İKİSİNEDE :) GÜLE GÜLE KULLANIN.

aldıgınız hersey cok guzel boyle gordukce bır an once alısverıse cıkmak ıstıyorum

En güzelleri sizin olur inşallah hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız hiçbirimizin garantisi yok ki . Riskiniz hala devam ediyor mu

cnm çok tatlılarr :) güle güle kullanın inş. aynı gecelkten bende baktm lohusa sepetindede vardı değitrdm modeli ama çey sorcm canm sabahlğı içinde yok dimi onu ayrı mı aldn ?
Sağol canım inş :))
Evet bende orda görmüştüm bu modeli
Ayrı aldım ayrı satılıyordu.

KIZLAR GÜNAYDINLAR :) GECE UYUNMAMŞ BAKYRM :) BENDE TAM TERSİ 23 TE UYUDM DAHA UYUYAN GÜZELE DÖNCM YAKINDA :)) PRENSESLERN ODALARI ÇOK GÜZEL OLMŞŞŞ BAYILDIMM İKİSİNEDE :) GÜLE GÜLE KULLANIN.
Valla tam uyuyan güzel olmuşsun maşşallah böyle deme ama sonra kendine nazar değdirip gec uyuyamazsın :) çok teşekkürler inşallah bitince daha güzel olacak . Bende gece 2 3 lere kadar oturuyorum sabah bi kalkıyorum şimdi ki gibi biraz sizi okuyorum sonra uyumaya dalıyorum 12 ye kadar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…