- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.781
Ben bi ara abartmıştım 2 3 yaşında giyeceği şeyleri almıştım tabi anladım sonra ya kilolu yada zayıf olursa yada mevsimine göre hangi kiloda olacağını tahmin edemem ki hemen onları değiştirmiştim ama evde var bir kaç tane daha :) inşallah paşa da kusmaz ablaları gibiAman canım yetmese nolcak iki dakkada alınır herşey kolay artıkboşver sende tadını çıkarmışın hergün bişey giydir günde 2-3 defa üst değiş içinde kalmasın
Bide benim kızlar kusmazdı eğer kusan bebek olursa cidden çok sık değişiliyo yetmeyebilir. Bakalım kısmet
Rabbim razi olsun canim cok duanizi aldim insaallah sizlerin dualari hürmetine bende mucizeme kavusuup sizinle gaz pisik konusurumCanım benim inan dualarım seninle herşeyin en güzeli sizin olsun ve bizde Şahit olalım inş. Bende beşiği küveti almadım doğsun alması kolay nasıl olsa. Rabbim Hakkımızda hayırlısını versin
Miniğinede şifa versin mucizen olsun senin
insaalah canimAynn öyle böyle moralinizi bozmayın lütfen rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah
Canim yurursem erken dogum riskim olurmus suanlik yok bebis doguma hazir pozisyonu almis ondan dedi galiba masallah sana cok yorma kendini bnce dikkat et rabbim kurtarsn hepimizi hayrlisiyla insallh
valla canm ya öyleym galiba ama buda fazla uyuma uyudukça heryrm şişyr hiç bişey yapamyrm evde direnyrm resmn uykuya ama olmyr :)Kız sen içimizde ki Şanslı annelerdensinuyuyabilmen çok büyük nimet maşallah
krem aldm cnm bendeGizmcim genellikle kremrengiler iç gösteriyor az da olsa benim ikside farklı markalar belli ediyor
valla sinir oldum zaten kitaba. e gazlı bebek napcaz? o gaz yapmaz, kolik bundan olmaz. e neyden olur bu sorun :)
kitapta bebek ilk 3 ay dünyaya adapte olamadığından,anne karnındaki konforu özlediğinden bundan bahsediyor. bebeğin 4. üç aylık dönemiymiş dünyadaki ilk 3 ayı.
onun için rahimdeymiş gibi sarıp sarmalıycan :) her an karnını doyurcan vs vs. zaten yaptığımız şeyler yani.
İnşallah canım ama benim bu gidişle umudum azalıyor önce evi taşır yorgunlukla da doğururum gibi geliyorÇok teşkkürler inşallah bitsin daha iyi fikirler vericez :) inşallah daha fazla ağırlaşmadan taşınırsın
Günaydın canımgünaydın canm :)
Doktor diyosa vardır bi bildiği canm benim oğluş sabırsız biraz galiba asagiya asagiya baski yapiyo ayak agrilarm basladi benim dinleniyorum bundan sonrada dinlrnicem son haftalar artık cok özledim bebişimi biranönce kavusmak istiyorum ama kotkuda var tabi hayrlisi sende git bi gör bebişini onu ultrasonda görmek bile bska mutluluk :)alalala bu erken doğum riski nasıl oluşuyo ben anlamadım ya bende dün gece yarısını bekledim de cuma günü anca randevu verdiler. bakalım bizim oğlan ne durumda. özledik keratayı
Ayni seyi kullanmisiz. Subsimplex bende denedim fos cikti hicbir ise yaramamistiz en iyisi yedigine dikkat etmek ve nurse harvey. Birde hatirladim damlanin adini bio gaia:) ikisini kullandim ben ancak kurbis gobek indi ama bunlarda bir gunde etki etmiyor tabi duzenli kullaninca birkac haftada flora gelisiyor hizla:) yani gaz icin mucize sak diye kesen birsey yok
cnm kendıne stres yapma bende öyle olck ev tasnrken bıryandn doğrcm diorm :) uyuyrm gerçektn maşallah :)İnşallah canım ama benim bu gidişle umudum azalıyor önce evi taşır yorgunlukla da doğururum gibi geliyor
Günaydın canım
Maşallah uyuyabiliyorsun ben tüm gece oturarak mide bulantısıyla zor uyudum sabah uyanmak ise işkence gibi valla
Evet canim sen sicak su torbasi koydun mu hic doktor bana koyabilirsin yanlarina sirtina dedi aksam uyumadan yapacam ins
Çok teşekkürler sanırım beyaz gri tonlarında duvar kağıdı olacak
Çok geçmiş olsun dün gece nedense bende kötüydüm otelde kalıyoruz 5 gündür sürekli dışarıda yiyoruz sanırım yediğim dokundu çıkardım hepsini birde salak gibi mangolu ıce tea içtim miğdemi mahvetti tadı iğrençti.inşallah şimdi geçmiştir bulantılar ağrılar .o zaman öyle yapıyım beyaz gri tonlarında duvar kağıdı bakıyım hiç öyle düşünmemeiştim çok teşekkür ederim :)
Ooo çok güzel hem şık hem kullanışlı
Nasıl oldu oda boğdumu duvarlar felan pembe pembe gerçi senin perde beyaz. Resmi mutlaka bekliyorum :) sanırım beyAz gri puantiyeli yaptırıcam tabi öyle duvar kağıdı bulabilirsem. Tabi bitince eklerim ama şimdi şehir dışındayız daha başlayamadık tadilata 3 haftaya bulacak bitmesi . Halıyı daha almadım ama büyük bir ihtimalle bunu alıcam english home da :) eşim doğum günümde almıştı koltuğu çok uğraşmış ama ilk defa rengi tam tutturmuş görünce çok şaşırmıştım tam istediğim rengi yaptırdığı için :)
Maviside çok tatlıydı sende beyaz gri puantiyeli duvar kağıdı yaptırabilirsin halı bence gri güzel olur ben çok renkli halıları sevmiyorum hem mavi ile gride çok güzel oluyor . Bebiş kz olsaydı renkde hiç zorlanmazdın di mi :) direk mor olurdu :))))
Mint yeşili farklıymış ben bir duvar kağıtlarında beyaz üzerinde puantiyeli olanlsrın renklerine bakayım en iyisi çok teşekkür ederim
Sanırım en iyi öyle olacak :) çok teşkkürler
Çok teşkkürler oda gelince daha güzel olacak inşallah beyaz üzeri puantiyeli olacak sanırı
Sanırım öyle olacak nedense griyi atlamışım ben çok teşkkür ederim bu arada
günaydın kızlarrrr mayıs annelerinin çoğu doğurmuş...hizaran annelerindede baslamış doğumlar aayyyy sıra bize geliorrrr
amanınnn :) paniiikkkk :)))günaydın kızlarrrr mayıs annelerinin çoğu doğurmuş...hizaran annelerindede baslamış doğumlar aayyyy sıra bize geliorrrr
Doktor diyosa vardır bi bildiği canm benim oğluş sabırsız biraz galiba asagiya asagiya baski yapiyo ayak agrilarm basladi benim dinleniyorum bundan sonrada dinlrnicem son haftalar artık cok özledim bebişimi biranönce kavusmak istiyorum ama kotkuda var tabi hayrlisi sende git bi gör bebişini onu ultrasonda görmek bile bska mutluluk :)
Bana 2 -3 hafta erken doğum olabilir dedi doktorum. Fakat çalışabilir raporu aldım çok şükür. Birde bana yürüyüş yapabilirsin dedi. Sende durumlar nasıl?Doktor diyosa vardır bi bildiği canm benim oğluş sabırsız biraz galiba asagiya asagiya baski yapiyo ayak agrilarm basladi benim dinleniyorum bundan sonrada dinlrnicem son haftalar artık cok özledim bebişimi biranönce kavusmak istiyorum ama kotkuda var tabi hayrlisi sende git bi gör bebişini onu ultrasonda görmek bile bska mutluluk :)
Nar suyunu deneyen olursa bize de haber versin.valla benim en iyi hatrladığım artık bebek susmayınca bende ağlıyodum
sonra kuzenim dediki (ben domates yerim çokça) pişmemiş hiçbişey yemicen dedi çorba komposto gibi bide yediklerimi de değiştirdim . sonra nurse hervays i keşvettik rahata erdim bide geçen bi forumdaokudum bebek doğunca nar suyu veriyolarmış 1-2 damla hiç gaz sancısı çekmiyomuş
cnm kendıne stres yapma bende öyle olck ev tasnrken bıryandn doğrcm diorm :) uyuyrm gerçektn maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?