2015 Temmuz Anneleri

Ben bi ara abartmıştım 2 3 yaşında giyeceği şeyleri almıştım tabi anladım sonra ya kilolu yada zayıf olursa yada mevsimine göre hangi kiloda olacağını tahmin edemem ki hemen onları değiştirmiştim ama evde var bir kaç tane daha :) inşallah paşa da kusmaz ablaları gibi

Rabbim razi olsun canim cok duanizi aldim insaallah sizlerin dualari hürmetine bende mucizeme kavusuup sizinle gaz pisik konusurum

Aynn öyle böyle moralinizi bozmayın lütfen rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah
insaalah canim

Canim yurursem erken dogum riskim olurmus suanlik yok bebis doguma hazir pozisyonu almis ondan dedi galiba masallah sana cok yorma kendini bnce dikkat et rabbim kurtarsn hepimizi hayrlisiyla insallh

alalala bu erken doğum riski nasıl oluşuyo ben anlamadım ya bende dün gece yarısını bekledim de cuma günü anca randevu verdiler. bakalım bizim oğlan ne durumda. özledik keratayı

o yazar şaşırmış bence ne konforu ya çocuk içerde konforlu olup dışarda değilse bişey demiyorum daha gün içinde benim çığlıklarımdan ne kadar memnun olabilirki zaten yoğun ve koşturmalı geçiyor . doğunca huzur oluyo ses yok bis kokular karn tok pamuklara sarıp bakıyoz onlara . at kitabı çöpe gitsin manyakmıymış nee

Çok teşkkürler inşallah bitsin daha iyi fikirler vericez :) inşallah daha fazla ağırlaşmadan taşınırsın
İnşallah canım ama benim bu gidişle umudum azalıyor önce evi taşır yorgunlukla da doğururum gibi geliyor
günaydın canm :)
Günaydın canım
Maşallah uyuyabiliyorsun ben tüm gece oturarak mide bulantısıyla zor uyudum sabah uyanmak ise işkence gibi valla

Ben daha pijama almadım yahu sabah eşim yine söyleniyordu. Hastane çantasını hazırlayalım diye.
Benimde erken doğum riskim var. Çantayı erken hazırlarsam hemen doğuracağım gibi geliyor. Psikolojik biliyorum ama erken doğup küvezde kalmasından korkuyorum. Gebeliğin başı hep hastanelerde sürünerek geçti yine eski günlere dönmek istemiyorum.

Bu hafta sonu mecbur alışverişe çıkacağım. Çantayı biraz daha hazırlamazsam eşim delirecek

alalala bu erken doğum riski nasıl oluşuyo ben anlamadım ya bende dün gece yarısını bekledim de cuma günü anca randevu verdiler. bakalım bizim oğlan ne durumda. özledik keratayı
Doktor diyosa vardır bi bildiği canm benim oğluş sabırsız biraz galiba asagiya asagiya baski yapiyo ayak agrilarm basladi benim dinleniyorum bundan sonrada dinlrnicem son haftalar artık cok özledim bebişimi biranönce kavusmak istiyorum ama kotkuda var tabi hayrlisi sende git bi gör bebişini onu ultrasonda görmek bile bska mutluluk :)

valla benim en iyi hatrladığım artık bebek susmayınca bende ağlıyodum
sonra kuzenim dediki (ben domates yerim çokça) pişmemiş hiçbişey yemicen dedi çorba komposto gibi bide yediklerimi de değiştirdim . sonra nurse hervays i keşvettik rahata erdim bide geçen bi forumdaokudum bebek doğunca nar suyu veriyolarmış 1-2 damla hiç gaz sancısı çekmiyomuş

günaydın kızlarrrr mayıs annelerinin çoğu doğurmuş...hizaran annelerindede baslamış doğumlar aayyyy sıra bize geliorrrr

cnm kendıne stres yapma bende öyle olck ev tasnrken bıryandn doğrcm diorm :) uyuyrm gerçektn maşallah :)

Evet canim sen sicak su torbasi koydun mu hic doktor bana koyabilirsin yanlarina sirtina dedi aksam uyumadan yapacam ins

canım kramplarım oluyoo o zaman sıcak su torbasını havluya doluyorum bacaklarımın altına koyuyorum iyi geliyo

çözmüşsün benii aynen morlar griler havalarda uçuşurdu

günaydın kızlarrrr mayıs annelerinin çoğu doğurmuş...hizaran annelerindede baslamış doğumlar aayyyy sıra bize geliorrrr

deme ya hem hazırım hem değilim bu sabah farkettim karnım çok büyüdü geri sayıma başladım ama hiç bişey hazırlamadım . heycan yapıyom

tabi canım vardır bi bildiği ama erken değilmi yaa bide aynı zamanda doğum yapçaz ama sen beni geçiyosun bakıyorumm..

Bana 2 -3 hafta erken doğum olabilir dedi doktorum. Fakat çalışabilir raporu aldım çok şükür. Birde bana yürüyüş yapabilirsin dedi. Sende durumlar nasıl?
Nar suyunu deneyen olursa bize de haber versin.
Annenin yedikleri çok önemliymiş. Ama sütün artsın, aman gaz yapmasın diye diye yine normal yeme şekline dönemeyeceğiz ufff
cnm kendıne stres yapma bende öyle olck ev tasnrken bıryandn doğrcm diorm :) uyuyrm gerçektn maşallah :)

Bakalım gizem valla gün geçtikçe umudum azalıyor.
Birde eve bakmaya gelenleri sopayla kovalayasım var. Kadınlar hele ayrı evi hem kötülüyor hemde fiyatı aşağı çekmeye çalışıyor. Geçen hafta sonu birine kızdım valla mal bu ,fiyatı bu isterseniz başka bakın pazarlık yapmıyoruz. Dedim kadın herkesin kendine göre bir güvencesi var indirirsiniz diyor. Deli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…