2015 Temmuz Anneleri

amanda aman ne tatli cicilerrrr Allah guzel saglikli hayirli gunlerdekullanmayi nasip etsin benim sehzede muatafama da sifa versin insaallah bizde yasayalim bu duygulari

Sağol canım ya Evet sonunda gittim
Gerçekten ilk çocuklarda acemilik o yönden çok oluyo. Poşet poşet hiç giydirmediklerim kalmıştı hep dağıttım. Benim bu aldıklarım 40 ı çıkana kadar yeter sonrada çıkar alırım gene. Bide irimi olucak hava nasıl olcak o yüzden fazla detaya girmedim.

En güzelleri sizin olur inşallah hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız hiçbirimizin garantisi yok ki . Riskiniz hala devam ediyor mu
insaallah canim Rabbime emanet evlatlarimiz malesf devam ediypr onsaalah sifa verir mevlam herseye kadir olan O c.c ol der olur insaallah

Sen şimdi neler neler hazırlamışsındır babyshower için :) foto mutlaka bekliyorum :) hediyelik ne yaptırdın ben kokulu taş ile patikli magnet yaptırıcam birde süslü şişelerde şeker ysptırıcaktım ama ondan vazgeçtim

amanda aman ne tatli cicilerrrr Allah guzel saglikli hayirli gunlerdekullanmayi nasip etsin benim sehzede muatafama da sifa versin insaallah bizde yasayalim bu duygulari
Canım benim inan dualarım seninle herşeyin en güzeli sizin olsun ve bizde Şahit olalım inş. Bende beşiği küveti almadım doğsun alması kolay nasıl olsa. Rabbim Hakkımızda hayırlısını versin
Miniğinede şifa versin mucizen olsun senin

Günaydın kızlar
Ne çok şey yazmışsınız okuyamadım hepsini
Bebek odası çok güzel olmuş. Sanırım çatı katı Rabbim sağlıkla odasına yerleştirip büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Pembe olanda çok güzel ben hala evi taşımayı beklediğimden hiç bir şey alamadım ama siz iyi fikir veriyorsunuz bana
Maşallah

Ya bu kadar şey kırka kadar yetiyorsa ben harbi çok gereksiz şeyler almışım bende inşallah ikinci bebekde tecrübeli olurum :)

Çok teşkkürler inşallah bitsin daha iyi fikirler vericez :) inşallah daha fazla ağırlaşmadan taşınırsın

KIZLAR GÜNAYDINLAR :) GECE UYUNMAMŞ BAKYRM :) BENDE TAM TERSİ 23 TE UYUDM DAHA UYUYAN GÜZELE DÖNCM YAKINDA :)) PRENSESLERN ODALARI ÇOK GÜZEL OLMŞŞŞ BAYILDIMM İKİSİNEDE :) GÜLE GÜLE KULLANIN.
Kız sen içimizde ki Şanslı annelerdensin uyuyabilmen çok büyük nimet maşallah

cnm bende baktm kumaşınabir mağazada görmştm ama beden yoktu deneyemedm üzerime içini göstermyr dimi ben sabahlk almadm netten
İçini göstermiyor derken ayna gibi olmaz incecik değil ama genede belli eder o yüzden sabahlıksız nasıl olur bilmiyomki. Yok mu normalde kullandığın sabahlığın at çantana rahat edemezsen geçir üzerine.

canm keyfını cıkar evdesn benm sonradan uyuma şansm yok işte eve gidyrm pilim bityr yemek yiyp sızıyrm resmen :) bende saba işte açtğm ils sayfa burası olyr :))

Ya bu kadar şey kırka kadar yetiyorsa ben harbi çok gereksiz şeyler almışım bende inşallah ikinci bebekde tecrübeli olurum :)
Aman canım yetmese nolcak iki dakkada alınır herşey kolay artık boşver sende tadını çıkarmışın hergün bişey giydir günde 2-3 defa üst değiş içinde kalmasın
Bide benim kızlar kusmazdı eğer kusan bebek olursa cidden çok sık değişiliyo yetmeyebilir. Bakalım kısmet

cnm normlde sabahlk kullanmam ben ceyzdn kalan saten var hayatta olmaz :)) alrm ozmn birtane soylerm anama bakar :)

canm keyfını cıkar evdesn benm sonradan uyuma şansm yok işte eve gidyrm pilim bityr yemek yiyp sızıyrm resmen :) bende saba işte açtğm ils sayfa burası olyr :))
Çok zor gerçekten çalışmak tüm çalışanlar allah kolaylık versin ben 2 de 3 de gidiyorum zorunluluğum yok diye rahatım ama mecbur olunca öyle olmuyor insanın çalışası gelmiyor uyumak dinlenmek istiyor sürekli

günaydın canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…