- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.761
Kızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de
Bakin kizlar bu bizim odanin kaba hali, daha yapilacak sey cok:) zaten gecici odamiz, bir senelik kullanacagiz sonra baska eve geciyoruz . Perde ve hali mor resimlerde siyah gibi cikmis:) koltukta fume aslinda o da siyah gibi cikmis isiktan:) Eki Görüntüle 1518131 Eki Görüntüle 1518132 Eki Görüntüle 1518133 Eki Görüntüle 1518134
amanda aman ne tatli cicilerrrr Allah guzel saglikli hayirli gunlerdekullanmayi nasip etsin benim sehzede muatafama da sifa versin insaallah bizde yasayalim bu duygulariGünaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
Sağol canım ya Evet sonunda gittimOh sonunda gitmişsin :) hepsi birbirinden güzel ve kullanışlı tecrübeli anne olduğunu konuşturmuşsun birde benim alışverişe çıkınca aldıklarımı görsen :) ıvır zıvır hep 3 4 tane hastane çıkışı var hala ilk hangisini giydireceğimi bilmiyorum onun için bür tane daha güzel alıyım diyorum :) gecelik ve sabahlıkda çok güzel eminönüne gittin di mi
insaallah canim Rabbime emanet evlatlarimiz malesf devam ediypr onsaalah sifa verir mevlam herseye kadir olan O c.c ol der olur insaallahEn güzelleri sizin olur inşallah hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız hiçbirimizin garantisi yok ki . Riskiniz hala devam ediyor mu
Sen şimdi neler neler hazırlamışsındır babyshower için :) foto mutlaka bekliyorum :) hediyelik ne yaptırdın ben kokulu taş ile patikli magnet yaptırıcam birde süslü şişelerde şeker ysptırıcaktım ama ondan vazgeçtimAklım sizde arada ce yapıyorumm :)) maşallah herkes iyi Gidiyor :) haftasonu babyshower yapıcam evde onun hazırlıkları ile boğuşuyordm koca göbişle :)) inşallah bu cumartesiyi atlatayım ayaklarımı uzatıp doğuma kadar kendime zaman ayırıcam :)
Aynen ben sabah yediğim yumurtaya bile koymuyorum ama yine şişiyorum ve sadece akşam değil sabah uyandığımda bile ayaklarım şiş dr bol yürüyüş dedi hazırlandım şimdi 20dk yürüyüp gelicem
Canım benim inan dualarım seninle herşeyin en güzeli sizin olsun ve bizde Şahit olalım inş. Bende beşiği küveti almadım doğsun alması kolay nasıl olsa. Rabbim Hakkımızda hayırlısını versinamanda aman ne tatli cicilerrrr Allah guzel saglikli hayirli gunlerdekullanmayi nasip etsin benim sehzede muatafama da sifa versin insaallah bizde yasayalim bu duygulari
Ya bu kadar şey kırka kadar yetiyorsa ben harbi çok gereksiz şeyler almışım bende inşallah ikinci bebekde tecrübeli olurum :)Sağol canım ya Evet sonunda gittim
Gerçekten ilk çocuklarda acemilik o yönden çok oluyo. Poşet poşet hiç giydirmediklerim kalmıştı hep dağıttım. Benim bu aldıklarım 40 ı çıkana kadar yeter sonrada çıkar alırım gene. Bide irimi olucak hava nasıl olcak o yüzden fazla detaya girmedim.
Çok teşkkürler inşallah bitsin daha iyi fikirler vericez :) inşallah daha fazla ağırlaşmadan taşınırsınGünaydın kızlar
Ne çok şey yazmışsınız okuyamadım hepsini
Bebek odası çok güzel olmuş. Sanırım çatı katı Rabbim sağlıkla odasına yerleştirip büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Pembe olanda çok güzel ben hala evi taşımayı beklediğimden hiç bir şey alamadım ama siz iyi fikir veriyorsunuz bana
Maşallah
cnm bende baktm kumaşınabir mağazada görmştm ama beden yoktu deneyemedm üzerime içini göstermyr dimi ben sabahlk almadm nettenSağol canım inş :))
Evet bende orda görmüştüm bu modeli
Ayrı aldım ayrı satılıyordu.
Kız sen içimizde ki Şanslı annelerdensinKIZLAR GÜNAYDINLAR :) GECE UYUNMAMŞ BAKYRM :) BENDE TAM TERSİ 23 TE UYUDM DAHA UYUYAN GÜZELE DÖNCM YAKINDA :)) PRENSESLERN ODALARI ÇOK GÜZEL OLMŞŞŞ BAYILDIMM İKİSİNEDE :) GÜLE GÜLE KULLANIN.
Çok teşekkürler daha güzelleri sizin olur inşallahaldıgınız hersey cok guzel boyle gordukce bır an once alısverıse cıkmak ıstıyorum
İçini göstermiyor derken ayna gibi olmaz incecik değil ama genede belli eder o yüzden sabahlıksız nasıl olur bilmiyomki. Yok mu normalde kullandığın sabahlığın at çantana rahat edemezsen geçir üzerine.cnm bende baktm kumaşınabir mağazada görmştm ama beden yoktu deneyemedm üzerime içini göstermyr dimi ben sabahlk almadm netten
Aynn öyle böyle moralinizi bozmayın lütfen rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip edecek inşallahinsaallah canim Rabbime emanet evlatlarimiz malesf devam ediypr onsaalah sifa verir mevlam herseye kadir olan O c.c ol der olur insaallah
canm keyfını cıkar evdesn benm sonradan uyuma şansm yok işteValla tam uyuyan güzel olmuşsun maşşallah böyle deme ama sonra kendine nazar değdirip gec uyuyamazsın :) çok teşekkürler inşallah bitince daha güzel olacak . Bende gece 2 3 lere kadar oturuyorum sabah bi kalkıyorum şimdi ki gibi biraz sizi okuyorum sonra uyumaya dalıyorum 12 ye kadar :)))
Gizmcim genellikle kremrengiler iç gösteriyor az da olsa benim ikside farklı markalar belli ediyorcnm bende baktm kumaşınabir mağazada görmştm ama beden yoktu deneyemedm üzerime içini göstermyr dimi ben sabahlk almadm netten
Aman canım yetmese nolcak iki dakkada alınır herşey kolay artıkYa bu kadar şey kırka kadar yetiyorsa ben harbi çok gereksiz şeyler almışım bende inşallah ikinci bebekde tecrübeli olurum :)
cnm normlde sabahlk kullanmam ben ceyzdn kalan saten var hayatta olmaz :)) alrm ozmn birtane soylerm anama bakar :)İçini göstermiyor derken ayna gibi olmaz incecik değil ama genede belli eder o yüzden sabahlıksız nasıl olur bilmiyomki. Yok mu normalde kullandığın sabahlığın at çantana rahat edemezsen geçir üzerine.
Çok zor gerçekten çalışmak tüm çalışanlar allah kolaylık versin ben 2 de 3 de gidiyorum zorunluluğum yok diye rahatım ama mecbur olunca öyle olmuyor insanın çalışası gelmiyor uyumak dinlenmek istiyor süreklicanm keyfını cıkar evdesn benm sonradan uyuma şansm yok işteeve gidyrm pilim bityr yemek yiyp sızıyrm resmen :) bende saba işte açtğm ils sayfa burası olyr :))
AMIN CANIM İNŞALLAHÇok teşekkürler daha güzelleri sizin olur inşallah
günaydın canm :)Günaydın kızlar
Ne çok şey yazmışsınız okuyamadım hepsini
Bebek odası çok güzel olmuş. Sanırım çatı katı Rabbim sağlıkla odasına yerleştirip büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Pembe olanda çok güzel ben hala evi taşımayı beklediğimden hiç bir şey alamadım ama siz iyi fikir veriyorsunuz bana
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?