- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.801
canım hepsi çok güzel. halın shagy halı sanırım onlar hiç sağlıklı değil içlerine herşey giriyor yıkandığı zaman bile temiz olmuyo kullandığım için biliyorum. benim ki sadece tavsiye canımKızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de
dediğin gibi kapımızın önü müsait , ama çocuklar anlamıyor bisiklet alıp yola çıkıyor , yolumuzda biraz yokuş aşağı , amcamın torunuyla bisiklet yarışı yapıyorlar , bir gün balkonda doğurtcaklar beni korkudan :)))) bir de haberlerde neler duyuoruz o dışardayken , ben evde rahat rahat oturamıyorum illa gözümün önünde olacak. yüzdük yüzdük kuyruguna geldik , hayırlısıyla şu günler geçseydi, bazen hava ısındı güneş çıktı die sevinemiyorum , perşembeden sonra yagmur geliyormuşş oh beeeCimcimeye bak senmüsaitse çevren negüzel çocuk çocukluğunu yaşıyor sokakta. Ne kadar müsait olsada insan rahatça oturamıyor içerde bende öyle oluyorum bi o pencereye bi öbürüne koşup duruyorum. Bel ağrın için masaj yaptır eşine çok rahatlatıyor.
ewet kasık ağrısı da yapıyor çok ilginç neden ilaç vermedi ,, başka doktora görün istersen cnm senin doktor fazla rahat :)hayır ya hıc bısey vermedı hersey normal deyıp gonderıyo kasık agrılarım var enfeksıyondan sanırım
Günaydın canım gözün aydın görmüşsün minnağıGünaydın kızlar nasılsınız oğlumu gördüm dün 1 kilo olmuş yavrum benim 35 cm haftasıyla uyumlu çok tatlı ama yüzünü göstermedi malesef bu aydan yok resmimiz hayırlısı
günaydın kızlarrrr mayıs annelerinin çoğu doğurmuş...hizaran annelerindede baslamış doğumlar aayyyy sıra bize geliorrrr
Belki bende haziran annesi olacağımDeme öyle kıııııızzzzzz ay bende Haziran annesiyim aslında
Gözün Aydın bebeşini görmüşün maşallah büyüyorlar. Artık daha dikkatli ol ağırlaşıyo yavaş yavaşGünaydın kızlar nasılsınız oğlumu gördüm dün 1 kilo olmuş yavrum benim 35 cm haftasıyla uyumlu çok tatlı ama yüzünü göstermedi malesef bu aydan yok resmimiz hayırlısı
Büyük ihtimal çoğumuzBelki bende haziran annesi olacağım
dediğin gibi kapımızın önü müsait , ama çocuklar anlamıyor bisiklet alıp yola çıkıyor , yolumuzda biraz yokuş aşağı , amcamın torunuyla bisiklet yarışı yapıyorlar , bir gün balkonda doğurtcaklar beni korkudan :)))) bir de haberlerde neler duyuoruz o dışardayken , ben evde rahat rahat oturamıyorum illa gözümün önünde olacak. yüzdük yüzdük kuyruguna geldik , hayırlısıyla şu günler geçseydi, bazen hava ısındı güneş çıktı die sevinemiyorum , perşembeden sonra yagmur geliyormuşş oh beee:)))
Bana 2 -3 hafta erken doğum olabilir dedi doktorum. Fakat çalışabilir raporu aldım çok şükür. Birde bana yürüyüş yapabilirsin dedi. Sende durumlar nasıl?
Nar suyunu deneyen olursa bize de haber versin.
Annenin yedikleri çok önemliymiş. Ama sütün artsın, aman gaz yapmasın diye diye yine normal yeme şekline dönemeyeceğiz ufff
Bakalım gizem valla gün geçtikçe umudum azalıyor.
Birde eve bakmaya gelenleri sopayla kovalayasım var. Kadınlar hele ayrı evi hem kötülüyor hemde fiyatı aşağı çekmeye çalışıyor. Geçen hafta sonu birine kızdım valla mal bu ,fiyatı bu isterseniz başka bakın pazarlık yapmıyoruz. Dedim kadın herkesin kendine göre bir güvencesi var indirirsiniz diyor. Deli ya
Aldiklarini gule gule kullan canim sende 40haftani doldurmus muydun ilklerde kizimda tam 40haftam btti o gece dogum yaptim bunda daha cok sabirsizlaniyorum sankii :))Büyük ihtimal çoğumuz
40. haftayı beklemez bu bebek dediğinden beri eşim çanta da çanta diye tutturdu.Büyük ihtimal çoğumuz
Evet canm haziran annesisin aslinda senin icin az kaldi cantani hazir olsun benceDeme öyle kıııııızzzzzz ay bende Haziran annesiyim aslında
Esinin bu denli israrlarini neden kiriyosun canim gez agirlasmadan alisversini yap sende bak tehdit bile etmis seni40. haftayı beklemez bu bebek dediğinden beri eşim çanta da çanta diye tutturdu.
Bu gidişle gidip tüm malzemeyi bensiz alacak nasıl uyduracaksın diyorum. En azından büyük alırım hiç olmazsa doğum anında elim ayağıma dolanmaz çantan var derim. diyor
hayırlı olsun canım ben hep kısa kolllu aldım çıtçıtlı badileri hiç kolsuz almadım ya bidde mendil almadım şimdi sende görünce aklıma geldii. off yaaaGünaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
Eski beylikdüzü şimdi esenyurt esenbahçe konutlarında 270 tlye satıyorumnerde canım evin kaça satıyosun . ben ne yapıyım sen 1 kere satıcan bn hergün muhattap oluyom delilerle.
Bakin kizlar bu bizim odanin kaba hali, daha yapilacak sey cok:) zaten gecici odamiz, bir senelik kullanacagiz sonra baska eve geciyoruz . Perde ve hali mor resimlerde siyah gibi cikmis:) koltukta fume aslinda o da siyah gibi cikmis isiktan:) Eki Görüntüle 1518131 Eki Görüntüle 1518132 Eki Görüntüle 1518133 Eki Görüntüle 1518134
Canım hazırlarsam sanki hemen doğacak gibi geliyor.Esinin bu denli israrlarini neden kiriyosun canim gez agirlasmadan alisversini yap sende bak tehdit bile etmis seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?