2015 Temmuz Anneleri

canım hepsi çok güzel. halın shagy halı sanırım onlar hiç sağlıklı değil içlerine herşey giriyor yıkandığı zaman bile temiz olmuyo kullandığım için biliyorum. benim ki sadece tavsiye canım

dediğin gibi kapımızın önü müsait , ama çocuklar anlamıyor bisiklet alıp yola çıkıyor , yolumuzda biraz yokuş aşağı , amcamın torunuyla bisiklet yarışı yapıyorlar , bir gün balkonda doğurtcaklar beni korkudan :)))) bir de haberlerde neler duyuoruz o dışardayken , ben evde rahat rahat oturamıyorum illa gözümün önünde olacak. yüzdük yüzdük kuyruguna geldik , hayırlısıyla şu günler geçseydi, bazen hava ısındı güneş çıktı die sevinemiyorum , perşembeden sonra yagmur geliyormuşş oh beee :)))

Günaydın kızlar nasılsınız oğlumu gördüm dün 1 kilo olmuş yavrum benim 35 cm haftasıyla uyumlu çok tatlı ama yüzünü göstermedi malesef bu aydan yok resmimiz hayırlısı
Günaydın canım gözün aydın görmüşsün minnağı
Benimkide son gittiğimizde yüzünü bir türlü dönmedi.
Önceki gittiğimizde çok güzel görünüyordu yüzü ama doktor orasının fotosunu almamıştı bu sefer istedim unutmadım ama bu defa da ufaklık dönmedi. Haftaya perşembe gidicem inşallah bu defa yüzünü döner

Günaydın kızlar nasılsınız oğlumu gördüm dün 1 kilo olmuş yavrum benim 35 cm haftasıyla uyumlu çok tatlı ama yüzünü göstermedi malesef bu aydan yok resmimiz hayırlısı
Gözün Aydın bebeşini görmüşün maşallah büyüyorlar. Artık daha dikkatli ol ağırlaşıyo yavaş yavaş

ay alemsin millet hava açsın diye bakıyo bizim gibilerde böyle işte

nerde canım evin kaça satıyosun . ben ne yapıyım sen 1 kere satıcan bn hergün muhattap oluyom delilerle.

Büyük ihtimal çoğumuz
40. haftayı beklemez bu bebek dediğinden beri eşim çanta da çanta diye tutturdu.
Bu gidişle gidip tüm malzemeyi bensiz alacak nasıl uyduracaksın diyorum. En azından büyük alırım hiç olmazsa doğum anında elim ayağıma dolanmaz çantan var derim. diyor

Esinin bu denli israrlarini neden kiriyosun canim gez agirlasmadan alisversini yap sende bak tehdit bile etmis seni

hayırlı olsun canım ben hep kısa kolllu aldım çıtçıtlı badileri hiç kolsuz almadım ya bidde mendil almadım şimdi sende görünce aklıma geldii. off yaaa

nerde canım evin kaça satıyosun . ben ne yapıyım sen 1 kere satıcan bn hergün muhattap oluyom delilerle.
Eski beylikdüzü şimdi esenyurt esenbahçe konutlarında 270 tlye satıyorum
Rabbim sana sabır versin valla bizden daha ucuza satan yok hala pazarlık peşinde birde ev kötü diyip duruyor.

Selam kızlar...dün dr kontrolümüz vardı..bebişimiz 1.900 gr ve doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi...ben normal doğum istiyordum,fakat drum sezeryan olacağını söyledi..tedavi sonucu hamile kaldığım için ve yaşım 35 olduğu için büyük ihtimal sezeryan dedi..biraz üzüldüm ama hayırlısı..Birde kusmalarım tekrar başladı...doktorum renne şurup verdi ve tiksindiğin herşeyden uzak dur dedi..kilo almamışım ve vermemişimde..toplamda şuana kadar 3 kilo aldım...

canım çok güzel olmuş bayıldım bende toparlasam odayıda eklesem ya hergün eşime sölüyorum ama oda yorgun oluyo çok gidemiyorum üstüne..

hayırlı günler tatlı anneler nasılsınız?? geçmişi okuyamadım 35 sayfa olmuş
bugün hava gene çok güzel artık sıcaklar geldi gece bile sıcaktan uyandım eşim ne sıcağı diyor kapat üzerini üşürsün felan ama olacak gibi değildi vücüt ısım arttı demekki.. kızlar göbek deliğinin orada elediğiniz zaman veya hafif dokunduğunuz zaman ağrı varmı?? bende oluyorda artık karnım çok gergin ondanmı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…