- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.821
Eski beylikdüzü şimdi esenyurt esenbahçe konutlarında 270 tlye satıyorum
Rabbim sana sabır versin valla bizden daha ucuza satan yok hala pazarlık peşinde birde ev kötü diyip duruyor.
Günaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
cnm normlde sabahlk kullanmam ben ceyzdn kalan saten var hayatta olmaz :)) alrm ozmn birtane soylerm anama bakar :)
alalala bu erken doğum riski nasıl oluşuyo ben anlamadım ya bende dün gece yarısını bekledim de cuma günü anca randevu verdiler. bakalım bizim oğlan ne durumda. özledik keratayı
Büyük ihtimal çoğumuz
Çok ciciler canım sağlıcakla giysin inşallah prensin ve sen:)Günaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
istanbuldayım bu 3 dr dogum zamanı geldı nerdeyse ıkı bucuk ay var ama hala içim rahat değil hiç bi konuda devlet iligilenmiyo özelde devletten farksızewet kasık ağrısı da yapıyor çok ilginç neden ilaç vermedi ,, başka doktora görün istersen cnm senin doktor fazla rahat :)
SELAMLAR GÖBÜŞDAŞLARIM... BUGÜN BEN YENİ HAFTAMA GİRDİM AZ KALDI HEYECAN DORUKTA :) BEBEK ŞEKERİMİ HAZIRLADIM LAVANTA VE MAGNETLERİNİ YAPIŞTIRDIM MI TAMAM :)
Canım başka doktorlardan da görüş al ben bu konuda doktorlara çok güvenemiyorum. Ülkemizde sezeryan sanki zorunlu avrupada zorunluluk olmadıkça sezeryana almıyorlar.Selam kızlar...dün dr kontrolümüz vardı..bebişimiz 1.900 gr ve doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi...ben normal doğum istiyordum,fakat drum sezeryan olacağını söyledi..tedavi sonucu hamile kaldığım için ve yaşım 35 olduğu için büyük ihtimal sezeryan dedi..biraz üzüldüm ama hayırlısı..Birde kusmalarım tekrar başladı...doktorum renne şurup verdi ve tiksindiğin herşeyden uzak dur dedi..kilo almamışım ve vermemişimde..toplamda şuana kadar 3 kilo aldım...
Canım normal bende de var o fıtık bile olabilirsin Allah korusunhayırlı günler tatlı anneler nasılsınız?? geçmişi okuyamadım 35 sayfa olmuş
bugün hava gene çok güzel artık sıcaklar geldi gece bile sıcaktan uyandım eşim ne sıcağı diyor kapat üzerini üşürsün felan ama olacak gibi değildi vücüt ısım arttı demekki.. kızlar göbek deliğinin orada elediğiniz zaman veya hafif dokunduğunuz zaman ağrı varmı?? bende oluyorda artık karnım çok gergin ondanmı acaba??
canım o siteyi iyi biliyorum ben de beylikdüzünde oturuyorum düşme sakın fiyatta evin 3+1 gelsinler ben onlara 2+1 117 m2 380.000 diyim de küçücük daire .
canım merhaba dogum tarıhımız senınle aynı bebıkın kac kıloSELAMLAR GÖBÜŞDAŞLARIM... BUGÜN BEN YENİ HAFTAMA GİRDİM AZ KALDI HEYECAN DORUKTA :) BEBEK ŞEKERİMİ HAZIRLADIM LAVANTA VE MAGNETLERİNİ YAPIŞTIRDIM MI TAMAM :)
Kızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de
32haftaligim cnm bentabi canım vardır bi bildiği ama erken değilmi yaa bide aynı zamanda doğum yapçaz ama sen beni geçiyosun bakıyorumm..
Canm benimde biraz erken gelcek bebis galiba bende sordum yuruyus yapabilirmiyim diye banada yok fazla yapma bundan sonra bol bol dinlen dedi yoksa erken dogum riski olur dedi suan bi sorun yok dimi dedim yok gayet iyi dedi yururken baski oluyo bacak agralarim agriyo bebek dondugu ivinmi dedim evet ondan oluyo dedi bise olsa derdi heraldeBana 2 -3 hafta erken doğum olabilir dedi doktorum. Fakat çalışabilir raporu aldım çok şükür. Birde bana yürüyüş yapabilirsin dedi. Sende durumlar nasıl?
Nar suyunu deneyen olursa bize de haber versin.
Annenin yedikleri çok önemliymiş. Ama sütün artsın, aman gaz yapmasın diye diye yine normal yeme şekline dönemeyeceğiz ufff
Bakalım gizem valla gün geçtikçe umudum azalıyor.
Birde eve bakmaya gelenleri sopayla kovalayasım var. Kadınlar hele ayrı evi hem kötülüyor hemde fiyatı aşağı çekmeye çalışıyor. Geçen hafta sonu birine kızdım valla mal bu ,fiyatı bu isterseniz başka bakın pazarlık yapmıyoruz. Dedim kadın herkesin kendine göre bir güvencesi var indirirsiniz diyor. Deli ya
Canım başka doktorlardan da görüş al ben bu konuda doktorlara çok güvenemiyorum. Ülkemizde sezeryan sanki zorunlu avrupada zorunluluk olmadıkça sezeryana almıyorlar.
Canım normal bende de var o fıtık bile olabilirsin Allah korusun
Orayı bol bol yağla bebek ittirdiğinden ben bazen uyuyamıyordum. Zeytinyağı sürdüğümden beri daha iyi gibi
Canım 145m2 neti 125 m2 ve 3+1 site içerisinde spor salonlu, çocuk oyun alanları, kapalı otoparklı ve pahalı geliyor. Bende deliriyorum. Beğenmediysen pahalı geldiyse başka yere git bana evi kötülesen biel indirim yapmayacağın sonuçtaki oradaki emlak fiyatlarını aşağı yukarı biliyorsun.
AAA CİDDEN AYNI GÜN :) 2 HAFTA ÖNCE GİTTİĞİMDE 1100 DÜ CNAIM SENİN Kİ?canım merhaba dogum tarıhımız senınle aynı bebıkın kac kılo
canım sonunda alışveriş yaptın hadi gözün aydın aldıkalrın çok güzel güle güle giyin ikinizde inşallah.. birde ben alışverişe çıkabilsem ha la bişey almadık..Günaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
canım allah korusun tansıyon olabilir tansıyonunu sürekli ölç bazen yüksek tansıyonda şişiriyor ve gebelikte çok tehlikel allah korusun.. bu arada hoşgeldin..ellerımın üstü su toplar gıbı şişti ve asırı bı gorntu olustu dr. normal dıyo gercı o herseye normal dıyo
maşallah bebişe gözünüz aydın allah ahyırlsııyla sağlıkla analı babalı büyütüsün bebişi..Kızlar merhaba, foruma giremeyeli tam 73 sayfa yazmışınız, hepsini okuyamadım tabii malum kardeşimin doğumuna gitmiştim.. dün gece döndüm malum iş yerinden izin almak istemiyorum pek, doğuma saklamak için...
Çok şükür kardeşimin de bebğin de durumu gayet iyi, eve çıkardık.. epidural sezeryen oldu, ama ben hiç bu kadar hızlı beklemiyordum açıkcası, bir saat içinde ne olduysa oldu.. kardeşimi götürdükten 25-30 dk sonra bebek çıktı geldi.. ben böyle şoka girdim ne çabuk diye.. bir yarım saat sonra da kardeşim geldi.. ama gayet kendindeydi, sadece alt tarafı uyuşuktu.. pek ağrısı sancısı olmadı çok şükür, zaten kardeşimin pek öyle mızmızlanmaz hemşireler daha sonra birkaç tane ağrı kesici vurdular.. gece de tuvalate çıkabildi, ondan sonra katı yiyeceklere başladılar ve 24 saat dolmadan hastaneden çıkabilrsiniz dediler.. çok şükür kazasız belasız atlattık, sıra bana geldi.. ama teyze olmak bile ne kadar farklı bir duygu yaa, geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor eşşek sıpası, nasıl dayanıcam özlemine bilemiyorum..ancak benim doğumuma gelebilirlerse gelecekler.. Kendi bebeğime duyacağım sevgiyi de tahmin edemiyorum artıkk... çok ama çok güzel şeyler şu bebişler
tamam canım o zaman ben hemen süreyim krem zaten ikindiye doğru oluyor geriliyor dokununca ağrıyor ama krem iyi gelebilir dediğin gibi hemn sürcem çok sağolCanım başka doktorlardan da görüş al ben bu konuda doktorlara çok güvenemiyorum. Ülkemizde sezeryan sanki zorunlu avrupada zorunluluk olmadıkça sezeryana almıyorlar.
Canım normal bende de var o fıtık bile olabilirsin Allah korusun
Orayı bol bol yağla bebek ittirdiğinden ben bazen uyuyamıyordum. Zeytinyağı sürdüğümden beri daha iyi gibi
Canım 145m2 neti 125 m2 ve 3+1 site içerisinde spor salonlu, çocuk oyun alanları, kapalı otoparklı ve pahalı geliyor. Bende deliriyorum. Beğenmediysen pahalı geldiyse başka yere git bana evi kötülesen biel indirim yapmayacağın sonuçtaki oradaki emlak fiyatlarını aşağı yukarı biliyorsun.
RESİM TELİMDE VAR AMA RESİM YÜKLEMEYİ BECEREMİYORUM Kİ... DENİYİM TELDEN GİREREK BAKİM:) nasıl bir şey hazırladın buraya da koyabilir misin?
32haftaligim cnm ben
Canm benimde biraz erken gelcek bebis galiba bende sordum yuruyus yapabilirmiyim diye banada yok fazla yapma bundan sonra bol bol dinlen dedi yoksa erken dogum riski olur dedi suan bi sorun yok dimi dedim yok gayet iyi dedi yururken baski oluyo bacak agralarim agriyo bebek dondugu ivinmi dedim evet ondan oluyo dedi bise olsa derdi heralde
32haftaligim cnm ben
Canm benimde biraz erken gelcek bebis galiba bende sordum yuruyus yapabilirmiyim diye banada yok fazla yapma bundan sonra bol bol dinlen dedi yoksa erken dogum riski olur dedi suan bi sorun yok dimi dedim yok gayet iyi dedi yururken baski oluyo bacak agralarim agriyo bebek dondugu ivinmi dedim evet ondan oluyo dedi bise olsa derdi heralde
kızlar 32 haftada çalışabilir raporunu 32 artı kacta aldınız 32+3 de alsam sorun olurmubende 32 yim. demeyin ya böle korkuyorum. zaten bütün gün yoruluyorum . hiç birşeyide hazırlayamdım haziran 15 te izine ayrılcam . o zaman yapıyım diyorum herşeyide . siz böle erken doğurursanız ben daha çok stres olucammm
Herkesin bir olmaz ki canm valla ben agırlaştım bebisim 3kilo olsun yeter bana sonra gelsin biranonce 40beklemesin ki bu gidisle beklemicek galiba hep icimden ole geciyo simdiden 2kilo olmus 40 haftayi beklerse dahada kilo alicak doguramicam die korkuyorum cnku kesinlikle sezeryan istemiyorum cunku panikatagim var masada kalirim korkusu oluyo kesilmek beni urkutuyo tabi rabbm nederse o olurbende 32 yim. demeyin ya böle korkuyorum. zaten bütün gün yoruluyorum . hiç birşeyide hazırlayamdım haziran 15 te izine ayrılcam . o zaman yapıyım diyorum herşeyide . siz böle erken doğurursanız ben daha çok stres olucammm
geçen hafta tansiyonum yüksek çıktı havlardandır dedı bılmıyorum kı haftaya kontrolum var ozaman arastırma hastanesıne gıdcem bakalım ne dıycekler 22 temmuz senınde canım bebegın kaç kılo ben gecen hafta gıttıgımde 1200 gr dı ama herkes cok zayıf oldugunu soyluyocanım sonunda alışveriş yaptın hadi gözün aydın aldıkalrın çok güzel güle güle giyin ikinizde inşallah.. birde ben alışverişe çıkabilsem ha la bişey almadık..
canım allah korusun tansıyon olabilir tansıyonunu sürekli ölç bazen yüksek tansıyonda şişiriyor ve gebelikte çok tehlikel allah korusun.. bu arada hoşgeldin..
maşallah bebişe gözünüz aydın allah ahyırlsııyla sağlıkla analı babalı büyütüsün bebişi..
tamam canım o zaman ben hemen süreyim krem zaten ikindiye doğru oluyor geriliyor dokununca ağrıyor ama krem iyi gelebilir dediğin gibi hemn sürcem çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?