2015 Temmuz Anneleri

Bende baya yürüyorum tırsmıyorum dersem yalan ama yürüyüşün iyi geldiğini düşünüyorum. Bulantılarım azalıyor sanki yürürken
Haklısın canım hamileyken hele hiç çekilmiyor. Kadın birde diyorki arada emlakçı yok biraz daha indirirsin. Dedim emlakçı olsa ben yine aynı parayı alacağım emlakçı size komisyonunu koyup satacak benim için fark eden bir şey yok o yine diyor indirirsin. Bakalım emlakçılardan bekliyoruz satsınlar diye bize başvuranlara da gösteriyoruz. Hayırlısı artık

AAA CİDDEN AYNI GÜN :) 2 HAFTA ÖNCE GİTTİĞİMDE 1100 DÜ CNAIM SENİN Kİ?
benımde bır hafta once 1200 du o zaman bebıklerımız normal :) ıyıce hareketlenmeye basladı bu ara ama bu sıcaklar benı oldurucek nasıl gıdyo hamılelıgın ben daha yenıyım burda :)

Bnde yürüyüs yapmanin iyi olduğunu biliyodum ama malesef kısıtlandm evde durmak cok sıkıcı suan dsarda mis gibi hava var ben evde tek basima oturuyorum cok sıkıcı

benımde bır hafta once 1200 du o zaman bebıklerımız normal :) ıyıce hareketlenmeye basladı bu ara ama bu sıcaklar benı oldurucek nasıl gıdyo hamılelıgın ben daha yenıyım burda :)
AYNI BEBEKLERİMİZ DEMEKKİ :) SICAK BENİDE MAHVEDİYO...GECE ÖZELLİKLE SÜTYEN ATLET NE VAR NE YOK ÇIKARIP ATIYOM...ASKILILARLA YATIYOM :)
ŞİMDİLİK İYİ HAMİŞLİK SNEİN NASIL? NERDENSİN BU ARADA?

canım tansıyon yüksekse dikkat et bu haftalarda çok önemli sürekli ölç birde yemeklerini tuzsus yap yüksek tansıyon iyi değil hatta sağlık ocağınada gidebilirsin onlar bi baksınlar sana bişey söylerler..
bence gayet normal bebeğinin kilosu takma buna benim beim 2 buçuk hafta önce 1050 gr felandı haftaya 16sında kontrolüm var.. ama sen sakın ihmal etme bu yüksek tansıyon gebelikte çok zararlı dediğim gibi hastaneye gitmesende sağlık ocağına git tansıyonuna baktır ihmal etme

Seninle aynı durumdayız bende o yüzden yürüyorum.
Hamile platesi yapmak istiyorum onda da nefes nefese kalıyorum.
Birde doğru nefes teknikleri var onu bir araştır derim. Doktorum önermişti

AYNI BEBEKLERİMİZ DEMEKKİ :) SICAK BENİDE MAHVEDİYO...GECE ÖZELLİKLE SÜTYEN ATLET NE VAR NE YOK ÇIKARIP ATIYOM...ASKILILARLA YATIYOM :)
ŞİMDİLİK İYİ HAMİŞLİK SNEİN NASIL? NERDENSİN BU ARADA?
istanbul esenyurt canım 24 yasındayım ılk hamılelıgım 29 haftada 13 kılo aldım bebegım kız aynı seyler bendede var ben calısyorum bu yuzden ayaklarım problemlı bıraz benım :)

canım calısyorum sureklı ızın alamıyorum ama haftaya gıdıp ıyıce bı baktırıcam mesela kalabalık bı ortama gırdıgımde elım yuzum hemen kızarıyo bunalıp daralıyorum herkes hamılelıkde normal dıyo dr ayrı bı kafada ama dedıgın gıbı dıkkat edıcem

istanbul esenyurt canım 24 yasındayım ılk hamılelıgım 29 haftada 13 kılo aldım bebegım kız aynı seyler bendede var ben calısyorum bu yuzden ayaklarım problemlı bıraz benım :)

BENİM İKİNCİ HAMİLELİĞİM CANIM 5YAŞINDA Bİ OĞLUM VAR. BUDA ERKEK :)
32 YAŞINDAYIM. 11 KG ALDIM BENDE ŞİMDİYE KADAR

BENİM İKİNCİ HAMİLELİĞİM CANIM 5YAŞINDA Bİ OĞLUM VAR. BUDA ERKEK :)
32 YAŞINDAYIM. 11 KG ALDIM BENDE ŞİMDİYE KADAR
sen nerdensın canım oh ne guzel anne olmak cok guzel bı duygu rabbım herkese nasıp etsın kuzucukların cok tatlı olmus ya nasıl yapıyosunuz bende kızım ıcın bıseyler yapmak ıstıyorum

sen nerdensın canım oh ne guzel anne olmak cok guzel bı duygu rabbım herkese nasıp etsın kuzucukların cok tatlı olmus ya nasıl yapıyosunuz bende kızım ıcın bıseyler yapmak ıstıyorum
KONYADAYIM BEN... ÇALIŞIYORUM ... AMİN CANIM...
2 METRE KEÇE ALDIM BEYAZ VE SİYAH... KESTİM SİLİKONLA YAPIŞTIRDIM. GÖZLERDE HAZIR OYNAR GÖZ ZATEN... ÇOK BASİT SENDE YAPABİLİRSİN HATTA SENİNKİ KIZ BAK BUNDNA YAP :)
http://www.tiryakihobi.com/2014/07/kece-bebek-sekeri-dogmgunu-magneti-kuzu.html

QUOTE="bahartita, post: 40835063, member: 533958"]İste benim kuzucuklar... Bunlara beyaz tul içine lavanta koyup arkasına magnet yapcam ...aynisindan terlik susluycem bide annesinin kuzusu yazan kapi süsü ve lohusa taci yapcam[/QUOTE]
Cok güzeller bayildim.

kalabalıkta tabi daha fazla şişlik oluyor evindeki gibi rahat olamıyorsun.. sen doktora gidene kadar tuzsus yemeğe çaba göster insan alışıyor inan ben alıştım mesela benim ayrıntılıda bir damar tıkalı çıktı doktor tuzsus ye ilerki haftalarda sorun yaratabilir dedi ben zaten baya az kullanıyordum tuzu şimdi daha da kestim ve karnımın şişkinliği felan gitti çok karnım şişiyordu akşamları ama artık öyle değil..

Slm kizlar nasilsiniz
iyiym canım sen nasılsın :)
çok güzel canım bayada kolay yapılabilir kaç mal oldu bunlar sana

Seninle aynı durumdayız bende o yüzden yürüyorum.
Hamile platesi yapmak istiyorum onda da nefes nefese kalıyorum.
Birde doğru nefes teknikleri var onu bir araştır derim. Doktorum önermişti
Bide benim bebis karnimda sag tarafnda cok toplaniyo onu sormayi unuttum sendede varmi

canım bunların ortalama maliyeti ne kadar kecelerın bıde nerden alıcam bana bılgı verırmısın
MALİYETİ ÇOOOK UCUZ :) KEÇENİN METRESİ 8 TL... 1MT SİYAH 1MT BEYAZ ALDIM...120 TANE ÇIKTI TOPLAM... TUHAFİYECİLERDE VAR.BAZI KIRTASİYELERDE VAR. BİDE HOBİ MALZEMELERİ SATILAN YERLERDE VAR CANIM...
OYNAR GÖZLER 150 TANESİ 3TL DEN ALDIM. SİLİKON TABANCAM VARDI ZATEN 2 SİLİKON 1 TL DEN ALDIM.( 2 SİLİKONLA HEPSİNİ YAPTIM BU ARADA) TÜL ALICAM İŞTE 100 TANESİ 10TL HAZIR TÜLLER VAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…