- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.861
Bende baya yürüyorum tırsmıyorum dersem yalan ama yürüyüşün iyi geldiğini düşünüyorum. Bulantılarım azalıyor sanki yürürken
Haklısın canım hamileyken hele hiç çekilmiyor. Kadın birde diyorki arada emlakçı yok biraz daha indirirsin. Dedim emlakçı olsa ben yine aynı parayı alacağım emlakçı size komisyonunu koyup satacak benim için fark eden bir şey yok o yine diyor indirirsin. Bakalım emlakçılardan bekliyoruz satsınlar diye bize başvuranlara da gösteriyoruz. Hayırlısı artık
120 TANE ÇIKTI 25 TL YE MAL OLDU CANIM... TÜLÜ VE LAVANTASIYLA 20TL DAHA EKLE TOPLAMDA EN FAZLA 50 TL YE MAL OLCAKiyiym canım sen nasılsın :)
çok güzel canım bayada kolay yapılabilir kaç mal oldu bunlar sana
Cok güzeller bayildim.[/QUOTE]QUOTE="bahartita, post: 40835063, member: 533958"]İste benim kuzucuklar... Bunlara beyaz tul içine lavanta koyup arkasına magnet yapcam ...aynisindan terlik susluycem bide annesinin kuzusu yazan kapi süsü ve lohusa taci yapcam
ay ne güzel cnm yaa 3 kilo çok şanslısınSelam kızlar...dün dr kontrolümüz vardı..bebişimiz 1.900 gr ve doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi...ben normal doğum istiyordum,fakat drum sezeryan olacağını söyledi..tedavi sonucu hamile kaldığım için ve yaşım 35 olduğu için büyük ihtimal sezeryan dedi..biraz üzüldüm ama hayırlısı..Birde kusmalarım tekrar başladı...doktorum renne şurup verdi ve tiksindiğin herşeyden uzak dur dedi..kilo almamışım ve vermemişimde..toplamda şuana kadar 3 kilo aldım...
cok tatli Allahim neseyle dagitmayi nasip etsin bende evde olan malzemelerle bu magneti yaptim lutfu genis ihsani bol Rabbim ogluma saglikla kavusmayi nasip etsin insaalah siz nw dwrsiniz guzel olmusmu daha ayrintili yapmayi planliyorum bu bir nevi ornek ama astim dolabimda duruyo papyonu lacivert tulu ve dugmeleri mavi dusunuyorumKONYADAYIM BEN... ÇALIŞIYORUM ... AMİN CANIM...
2 METRE KEÇE ALDIM BEYAZ VE SİYAH... KESTİM SİLİKONLA YAPIŞTIRDIM. GÖZLERDE HAZIR OYNAR GÖZ ZATEN... ÇOK BASİT SENDE YAPABİLİRSİN HATTA SENİNKİ KIZ BAK BUNDNA YAP :)
http://www.tiryakihobi.com/2014/07/kece-bebek-sekeri-dogmgunu-magneti-kuzu.html
Hosgeldin :)benı kımse duymuyo galıba
40. haftayı beklemez bu bebek dediğinden beri eşim çanta da çanta diye tutturdu.
Bu gidişle gidip tüm malzemeyi bensiz alacak nasıl uyduracaksın diyorum. En azından büyük alırım hiç olmazsa doğum anında elim ayağıma dolanmaz çantan var derim. diyor
canim malzemeleri nedden aldin bende konyadayim uygun biywrden alayim hic arastirmadim daha120 TANE ÇIKTI 25 TL YE MAL OLDU CANIM... TÜLÜ VE LAVANTASIYLA 20TL DAHA EKLE TOPLAMDA EN FAZLA 50 TL YE MAL OLCAK
Alışveriş yaptım dün yıkadım şimdi kurusunlar ütüleyip yerleştircemEvet canm haziran annesisin aslinda senin icin az kaldi cantani hazir olsun bence
Sağol canımhayırlı olsun canım ben hep kısa kolllu aldım çıtçıtlı badileri hiç kolsuz almadım ya bidde mendil almadım şimdi sende görünce aklıma geldii. off yaaa
Evet canım benim önceki kızlardanda 1 tane geceliğim var 2 gecelik 1 pijama oluyo yaniHayırlı olsun canım çoook ciciler. Pijama takımı 1tane, gecelik takımı 2 tane aldım ben. Hastanemi gecelik istiyor. Ve çok kirlenmeye açık. Yedekli git bence.
Saten pişirir diyorlar canım sakın ona güvenme dediğin gibi.
Benim de erken gelebilir. Çift rahim durumu var
Yazın genelde erken olur diyorlar doğru mu acaba?
Sağol canımÇok ciciler canım sağlıcakla giysin inşallah prensin ve sen:)
canım sonunda alışveriş yaptın hadi gözün aydın aldıkalrın çok güzel güle güle giyin ikinizde inşallah.. birde ben alışverişe çıkabilsem ha la bişey almadık..
canım allah korusun tansıyon olabilir tansıyonunu sürekli ölç bazen yüksek tansıyonda şişiriyor ve gebelikte çok tehlikel allah korusun.. bu arada hoşgeldin..
maşallah bebişe gözünüz aydın allah ahyırlsııyla sağlıkla analı babalı büyütüsün bebişi..
tamam canım o zaman ben hemen süreyim krem zaten ikindiye doğru oluyor geriliyor dokununca ağrıyor ama krem iyi gelebilir dediğin gibi hemn sürcem çok sağol
Hosgeldin :)
çok ıyımıs bende pembesınden yapıcam cok guzel duruyolar cunku sagol canımMALİYETİ ÇOOOK UCUZ :) KEÇENİN METRESİ 8 TL... 1MT SİYAH 1MT BEYAZ ALDIM...120 TANE ÇIKTI TOPLAM... TUHAFİYECİLERDE VAR.BAZI KIRTASİYELERDE VAR. BİDE HOBİ MALZEMELERİ SATILAN YERLERDE VAR CANIM...
OYNAR GÖZLER 150 TANESİ 3TL DEN ALDIM. SİLİKON TABANCAM VARDI ZATEN 2 SİLİKON 1 TL DEN ALDIM.( 2 SİLİKONLA HEPSİNİ YAPTIM BU ARADA) TÜL ALICAM İŞTE 100 TANESİ 10TL HAZIR TÜLLER VAR...
Maşallah canımSelam kızlar...dün dr kontrolümüz vardı..bebişimiz 1.900 gr ve doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi...ben normal doğum istiyordum,fakat drum sezeryan olacağını söyledi..tedavi sonucu hamile kaldığım için ve yaşım 35 olduğu için büyük ihtimal sezeryan dedi..biraz üzüldüm ama hayırlısı..Birde kusmalarım tekrar başladı...doktorum renne şurup verdi ve tiksindiğin herşeyden uzak dur dedi..kilo almamışım ve vermemişimde..toplamda şuana kadar 3 kilo aldım...
Evet canım benim önceki kızlardanda 1 tane geceliğim var 2 gecelik 1 pijama oluyo yani
Bakalım neler olucak tedbirli olalım
Ben bazen sağda bazen solda toplanıyor ama genellikle sağa oluyor.Bide benim bebis karnimda sag tarafnda cok toplaniyo onu sormayi unuttum sendede varmi
Canım ben Fatihte, eşim Alibeyköyde çalışıyor. Kayınvalidem avcılar, annem k.çekmece de her gün o kadar yol biz tepiyoruz ama çocuk olunca zor. Evde bakmak istemiyorlar onlara götürmemiz lazım bizde bari 2 sinin ortası bir yerde ev alalım. Hem biz trafikten bir nebze olsa kurtuluruz diye düşünüyoruz. Kısmet bakalım. Hem bakıcıya verirsek anneler arada kontrole gider kafam rahat eder diye düşünüyorum.ben tok satıcıyım de gitsin emlakçılar daha pahalıya satçak boşver kendin sat daha iyi . internete ilan ver onlarda ordan buluyo zaten müşteriyii . neden satıyosunuz pekii
Hiç sorma ya hep ben veya bebeğe bir şey olacak diye bekledi aylarca şimdide karısı doğum çantasını hazırlamıyor.zavallı Adamcağız şimdiden dokuz doğuruyo
Çok şekerlerİste benim kuzucuklar... Bunlara beyaz tul içine lavanta koyup arkasına magnet yapcam ...aynisindan terlik susluycem bide annesinin kuzusu yazan kapi süsü ve lohusa taci yapcam
gayet uygun ellerine sağlık..120 TANE ÇIKTI 25 TL YE MAL OLDU CANIM... TÜLÜ VE LAVANTASIYLA 20TL DAHA EKLE TOPLAMDA EN FAZLA 50 TL YE MAL OLCAK
amin inşallah :)))))) oh mis gibi herşey hazır.darısı sanaaaaaa
Nasıl rahatladım bilemezsin kurumalarını bekliyorum çantamıda hazırladım mı tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?