2015 Temmuz Anneleri

ben tok satıcıyım de gitsin emlakçılar daha pahalıya satçak boşver kendin sat daha iyi . internete ilan ver onlarda ordan buluyo zaten müşteriyii . neden satıyosunuz pekii

QUOTE="bahartita, post: 40835063, member: 533958"]İste benim kuzucuklar... Bunlara beyaz tul içine lavanta koyup arkasına magnet yapcam ...aynisindan terlik susluycem bide annesinin kuzusu yazan kapi süsü ve lohusa taci yapcam
Cok güzeller bayildim.[/QUOTE]
TEŞEKKÜRLER CANIM :)

ay ne güzel cnm yaa 3 kilo çok şanslısın

cok tatli Allahim neseyle dagitmayi nasip etsin bende evde olan malzemelerle bu magneti yaptim lutfu genis ihsani bol Rabbim ogluma saglikla kavusmayi nasip etsin insaalah siz nw dwrsiniz guzel olmusmu daha ayrintili yapmayi planliyorum bu bir nevi ornek ama astim dolabimda duruyo papyonu lacivert tulu ve dugmeleri mavi dusunuyorum

zavallı Adamcağız şimdiden dokuz doğuruyo

hayırlı olsun canım ben hep kısa kolllu aldım çıtçıtlı badileri hiç kolsuz almadım ya bidde mendil almadım şimdi sende görünce aklıma geldii. off yaaa
Sağol canım Ben hep Sıfır kol aldım niyeyse bilmiyom yaz olucak zaten üzerinede bi kat uzun kol takım yeter heralde dedim mendil bende son anda aldım unutuyordum.

Evet canım benim önceki kızlardanda 1 tane geceliğim var 2 gecelik 1 pijama oluyo yani
Bakalım neler olucak tedbirli olalım

darısı sanaaaaaa
Nasıl rahatladım bilemezsin kurumalarını bekliyorum çantamıda hazırladım mı tamamdır

çok ıyımıs bende pembesınden yapıcam cok guzel duruyolar cunku sagol canım

Maşallah canım
Olsun sağlıkla kucakla Bebeğini de sezeryan ol napıcan riske atma. Negüzel ya 3 kilo Alman çok iyi. Benimde bulantılar geri geldi aynı şuruptan verdi

Bide benim bebis karnimda sag tarafnda cok toplaniyo onu sormayi unuttum sendede varmi
Ben bazen sağda bazen solda toplanıyor ama genellikle sağa oluyor.
Hiç sormadım annem normal demişti ama haftaya perşembe gittiğimde unutmazsam sorar sana da bilgi veririm.
ben tok satıcıyım de gitsin emlakçılar daha pahalıya satçak boşver kendin sat daha iyi . internete ilan ver onlarda ordan buluyo zaten müşteriyii . neden satıyosunuz pekii
Canım ben Fatihte, eşim Alibeyköyde çalışıyor. Kayınvalidem avcılar, annem k.çekmece de her gün o kadar yol biz tepiyoruz ama çocuk olunca zor. Evde bakmak istemiyorlar onlara götürmemiz lazım bizde bari 2 sinin ortası bir yerde ev alalım. Hem biz trafikten bir nebze olsa kurtuluruz diye düşünüyoruz. Kısmet bakalım. Hem bakıcıya verirsek anneler arada kontrole gider kafam rahat eder diye düşünüyorum.
zavallı Adamcağız şimdiden dokuz doğuruyo
Hiç sorma ya hep ben veya bebeğe bir şey olacak diye bekledi aylarca şimdide karısı doğum çantasını hazırlamıyor.
Aklına gelen herkese şikayet etti beni doktorum da dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…