2015 Temmuz Anneleri

Ne çok sayfa birikmiş okurken uykum geldi biraz kestirmeyi düşünüyorum valla odalar çok güzel olmuş. Bende magnet yapıcam ama daha başlamadım. Çanta içinde erken gibi geliyor hazırlarsam heyecan artıcak sanki annemin gelmesini bekleyeyim diyorum

canim malzemeleri nedden aldin bende konyadayim uygun biywrden alayim hic arastirmadim daha
KEÇELERİ SARAY ÇARŞISINDAN ALDIM CANIM. ALT KATA İN GÖRÜRSÜN ZATEN RENGARENK KEÇELER...
OYNAR GÖZLERİ RAMALAININ KARŞISINDA TOSUNLAR KIRTASİYEDEN ALDIM....
TÜL MAGNET DE BEDESTEN İÇİNDE SEDEF DÜĞME VAR ORDAN ALDIM. SEDEFTE TÜM MALZEMELER VAR ASLINDA AMA PAHALI... OYNAR GÖZÜN ÇİFTİ 50KRŞ DEDİ BEN 150 TNESNİ 3 TL DEN ALDIM MESELA...

Bende haziran annesi olabilirim.su mayis hayirlisiyla bir gecsinde.Rabbim büyük hepimize kolay doğumlar versin.bebislerimizde saglikli olsun inş.

ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK... BEN OĞLUMUN MEVLÜTÜNDE PATİK ÖRMÜŞ DAĞITMIŞTIM ÇOK BASİTTİ ÖRMESİ...BUDA GÜZEL...

daha önce doğum yapmış olan annecikler size bir sorum var. lohusa geceliğimi daha rahat pijama mı?
çok kararsız kaldım bu konuda

TEŞEKKÜR EDERİZ :) HANIMLAR HEPİMİZ BECERİKLİYİZDİR SENDE YAP TATLIM:) BEN DOĞUMA KADAR VAKİT GEÇİRMEK İÇİN YAPTIM :)
Vakit nasıl geçiyor anlamıyorum ki bunlara vakit bulamam heralde. Ben direk bebek çikolatası alıp ikram edicem gelene tembel işi

daha önce doğum yapmış olan annecikler size bir sorum var. lohusa geceliğimi daha rahat pijama mı?
çok kararsız kaldım bu konuda
Hastanede gecelik rahat oluyo ben ikisinide kullandım eve geldikten sonrada. Gecelik şu açıdan rahat gelip hemşireler kontrol ediyorlar kanamanı felan pijamayla daha uğraştırıyor sanki

Gile gule kullanin canim mutlu guzel gunlerde:) sende rahatlamissindir biraz alisveris bitince:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…