- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.881
Ay Estağfirullah eksiğim olur tabi isterse 10 tane doğurmuş olayım burda paylaşma sebebimiz hatırlatmak canım ya :))Bilmiyordum ki :) ben seni de ben gibi çömez hamiş sandım :)
Deme öyle kıııııızzzzzz ay bende Haziran annesiyim aslında
PEMBELER DAHA GÜZEL EVET KIZ OLSA BENDE PEMBE YAPARDIM :)çok ıyımıs bende pembesınden yapıcam cok guzel duruyolar cunku sagol canım
KEÇELERİ SARAY ÇARŞISINDAN ALDIM CANIM. ALT KATA İN GÖRÜRSÜN ZATEN RENGARENK KEÇELER...canim malzemeleri nedden aldin bende konyadayim uygun biywrden alayim hic arastirmadim daha
ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK... BEN OĞLUMUN MEVLÜTÜNDE PATİK ÖRMÜŞ DAĞITMIŞTIM ÇOK BASİTTİ ÖRMESİ...BUDA GÜZEL...Eki Görüntüle 1518388
cok tatli Allahim neseyle dagitmayi nasip etsin bende evde olan malzemelerle bu magneti yaptim lutfu genis ihsani bol Rabbim ogluma saglikla kavusmayi nasip etsin insaalah siz nw dwrsiniz guzel olmusmu daha ayrintili yapmayi planliyorum bu bir nevi ornek ama astim dolabimda duruyo papyonu lacivert tulu ve dugmeleri mavi dusunuyorum
TEŞEKKÜR EDERİZ :) HANIMLAR HEPİMİZ BECERİKLİYİZDİR SENDE YAP TATLIM:) BEN DOĞUMA KADAR VAKİT GEÇİRMEK İÇİN YAPTIM :)Çok şekerler
Becerikli anneler var topiğimizde
kızlar şimdi haziran annelerine baktım bir kişi doğum yapmış dün gece bizlerede az kaldı çok heycanlı yahuu
Bende var canım her doğumumda kullandım belki kolay Doğumumun sebebinden biride odurhttp://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri.753137/page-4005
kızlar bakın çok kolay olmuş doğumu annesi fatma anamızın eli otu çayı yapmış yapmış dopuma giderken çok rahat olmuş doğumu bizde alalım bundan begumgull adlı kullanıcı
Evet ya bi durunAyyyyy gerçekten senin doğuma daha da az kalmışşşşşş, ayyyyy ayyyyyyyyyyyHaziran anneleride sakin olsun bir, daha mayısın başındayız nedir yni bu aceleeee
TEŞEKKÜR EDERİZ :) HANIMLAR HEPİMİZ BECERİKLİYİZDİR SENDE YAP TATLIM:) BEN DOĞUMA KADAR VAKİT GEÇİRMEK İÇİN YAPTIM :)
Hastanede gecelik rahat oluyo ben ikisinide kullandım eve geldikten sonrada. Gecelik şu açıdan rahat gelip hemşireler kontrol ediyorlar kanamanı felan pijamayla daha uğraştırıyor sankidaha önce doğum yapmış olan annecikler size bir sorum var. lohusa geceliğimi daha rahat pijama mı?
çok kararsız kaldım bu konuda
Gile gule kullanin canim mutlu guzel gunlerde:) sende rahatlamissindir biraz alisveris bitince:)Günaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
ohooo ona kalacak olursa bende oğlumla uğraşmaktanvakit yok :) akşam oğlanı uyuttummu oturuyom :)Vakit nasıl geçiyor anlamıyorum ki bunlara vakit bulamam heralde. Ben direk bebek çikolatası alıp ikram edicem gelene tembel işi
Sagol canim:)çok hoş mor rengi de çok severimgüle güle kullansın prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?