- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.901
Cok sagol canim:) ben zaten kendimde mor lila hastasiyim:)güle güle sağlıklı günlerde kullanınn canımm mor lila pembe kızlarda çok güzel duruyor
Sagol canimÇok şeker olmuş valla güzel günler geçirmeniz dileğiyle
benim sezeryandı...gecelik çok rezil etti...lohusa pijaması daha rahat... gecelikle sağım solum çok açıldı... şimdi 3 tane aldım bak bu tarzda...daha önce doğum yapmış olan annecikler size bir sorum var. lohusa geceliğimi daha rahat pijama mı?
çok kararsız kaldım bu konuda
Dualarimiz seninle canim. Icini serin tut hersey guzel olacak insallah!amanda aman ne tatli cicilerrrr Allah guzel saglikli hayirli gunlerdekullanmayi nasip etsin benim sehzede muatafama da sifa versin insaallah bizde yasayalim bu duygulari
Sağol canımGile gule kullanin canim mutlu guzel gunlerde:) sende rahatlamissindir biraz alisveris bitince:)
Bizde erteledik erteledik sonra baktik esimin seyahatleri var nerdeyse doguma kadar bende iyice agirlasmadan kabasini yapalim detaylari sonra yapariz dedik:) daha bir ton camasir utu var kizimin esyalari yikanacak!canım çok güzel olmuş bayıldım bende toparlasam odayıda eklesem ya hergün eşime sölüyorum ama oda yorgun oluyo çok gidemiyorum üstüne..
Hosgeldin, sislikler ve odem tabiki cok normal:)teşşekür ederim :) cevabın için benım sorum bu aydan sonra bu sıslıkler normal mı sızdede odem oldumu
Hastanede gecelik rahat oluyo ben ikisinide kullandım eve geldikten sonrada. Gecelik şu açıdan rahat gelip hemşireler kontrol ediyorlar kanamanı felan pijamayla daha uğraştırıyor sanki
Merhabalar kızlar;
beni de aranıza alır mısınız doğumum 3 ağustos görünüyor fakat sezeryan olacağım için ağustosu göremeyeceğim sanırım en iyisi ben burayı takip edeyim
do_major arkadaşım doğumun sezeryan olacaksa mutlaka gecelik giy bence yoksa pijamaların lastikleri sıkıyor ve rahat olmuyor
normal doğum yapmadığım için bilmiyorum ama onda belki pijama rahat olur
benim sezeryandı...gecelik çok rezil etti...lohusa pijaması daha rahat... gecelikle sağım solum çok açıldı... şimdi 3 tane aldım bak bu tarzda...
https://www.markamil.com/hamile-loh...2QTBESR0X-iIIxBHwvw17fweXet1DjPuQyRoCW_3w_wcB
beli ayarlanabilir lastik olsun... ameliyat yerine denk gelmeyecek göbeğinin üzerine çıkacak şekilde
hoşgeldin aramıza... en az iki hafta erken olur seninkide bizdensin :)Merhabalar kızlar;
beni de aranıza alır mısınız doğumum 3 ağustos görünüyor fakat sezeryan olacağım için ağustosu göremeyeceğim sanırım en iyisi ben burayı takip edeyim
do_major arkadaşım doğumun sezeryan olacaksa mutlaka gecelik giy bence yoksa pijamaların lastikleri sıkıyor ve rahat olmuyor
normal doğum yapmadığım için bilmiyorum ama onda belki pijama rahat olur
İnşş o günleride görücez az kaldıSagol canim
Daha sekerleri sizin olsun. Birde bebek icine girince daha seker olur:)
teşekkür ederim canım hoşbuldukhoşgeldin aramıza... en az iki hafta erken olur seninkide bizdensin :)
benimde sezeryandı ilk doğum fakat pijama ile rahat ettim... lohusa pijaması ama normal lastikli değil... beli ayarlanabiir ince lastik oluyor ve göbek üstü oluyor ameliyat yeri ile alakası olmadıı için daha rahat oluyor
İyiymis
canm millet delrmş zaten sankı pazardn meyve alyrda indr dio ev bu ya neyse odur fiyatı zaten ındrck olsn onu soylersn almycklarınıda uygun dille anlatmazlar yok şurası şöyle burası böyle inan ev almadn once bie eve baktm kimse otrmyr5du ama beğenmedgmı çeknrk soyldm orasını burasına bişey demedn eşim söyledi sonra ama millet cok fenaBana 2 -3 hafta erken doğum olabilir dedi doktorum. Fakat çalışabilir raporu aldım çok şükür. Birde bana yürüyüş yapabilirsin dedi. Sende durumlar nasıl?
Nar suyunu deneyen olursa bize de haber versin.
Annenin yedikleri çok önemliymiş. Ama sütün artsın, aman gaz yapmasın diye diye yine normal yeme şekline dönemeyeceğiz ufff
Bakalım gizem valla gün geçtikçe umudum azalıyor.
Birde eve bakmaya gelenleri sopayla kovalayasım var. Kadınlar hele ayrı evi hem kötülüyor hemde fiyatı aşağı çekmeye çalışıyor. Geçen hafta sonu birine kızdım valla mal bu ,fiyatı bu isterseniz başka bakın pazarlık yapmıyoruz. Dedim kadın herkesin kendine göre bir güvencesi var indirirsiniz diyor. Deli ya
canm allah analı babalı büyütsn. bebekler hep özlnyr. sıra sende cnm sende alcksn kucagna allah'ın i,znyle az kaldıKızlar merhaba, foruma giremeyeli tam 73 sayfa yazmışınız, hepsini okuyamadım tabii malum kardeşimin doğumuna gitmiştim.. dün gece döndüm malum iş yerinden izin almak istemiyorum pek, doğuma saklamak için...
Çok şükür kardeşimin de bebğin de durumu gayet iyi, eve çıkardık.. epidural sezeryen oldu, ama ben hiç bu kadar hızlı beklemiyordum açıkcası, bir saat içinde ne olduysa oldu.. kardeşimi götürdükten 25-30 dk sonra bebek çıktı geldi.. ben böyle şoka girdim ne çabuk diye.. bir yarım saat sonra da kardeşim geldi.. ama gayet kendindeydi, sadece alt tarafı uyuşuktu.. pek ağrısı sancısı olmadı çok şükür, zaten kardeşimin pek öyle mızmızlanmaz hemşireler daha sonra birkaç tane ağrı kesici vurdular.. gece de tuvalate çıkabildi, ondan sonra katı yiyeceklere başladılar ve 24 saat dolmadan hastaneden çıkabilrsiniz dediler.. çok şükür kazasız belasız atlattık, sıra bana geldi.. ama teyze olmak bile ne kadar farklı bir duygu yaa, geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor eşşek sıpası, nasıl dayanıcam özlemine bilemiyorum..ancak benim doğumuma gelebilirlerse gelecekler.. Kendi bebeğime duyacağım sevgiyi de tahmin edemiyorum artıkk... çok ama çok güzel şeyler şu bebişler
aslm canm magntlerıne bayıldm yaa bende aldm malzemelerı netten ama 100 tane daha yapcm onlarıda böyle bişey mi yapsm acaba :)SELAMLAR GÖBÜŞDAŞLARIM... BUGÜN BEN YENİ HAFTAMA GİRDİM AZ KALDI HEYECAN DORUKTA :) BEBEK ŞEKERİMİ HAZIRLADIM LAVANTA VE MAGNETLERİNİ YAPIŞTIRDIM MI TAMAM :)
kuzucuklarr :))İste benim kuzucuklar... Bunlara beyaz tul içine lavanta koyup arkasına magnet yapcam ...aynisindan terlik susluycem bide annesinin kuzusu yazan kapi süsü ve lohusa taci yapcam
canm el emeği göz nuru ufak ufak örmeye uğraşmssn ellerıne sağlk :)Eki Görüntüle 1518388
cok tatli Allahim neseyle dagitmayi nasip etsin bende evde olan malzemelerle bu magneti yaptim lutfu genis ihsani bol Rabbim ogluma saglikla kavusmayi nasip etsin insaalah siz nw dwrsiniz guzel olmusmu daha ayrintili yapmayi planliyorum bu bir nevi ornek ama astim dolabimda duruyo papyonu lacivert tulu ve dugmeleri mavi dusunuyorum
canm onu nasl yapcz demleyıp mı iççez acaba hurma ve zemzemde bulundryrm ben umreden gelmş annem verdi bunuda alr yaparmhttp://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri.753137/page-4005
kızlar bakın çok kolay olmuş doğumu annesi fatma anamızın eli otu çayı yapmış yapmış dopuma giderken çok rahat olmuş doğumu bizde alalım bundan begumgull adlı kullanıcı
canm millet delrmş zaten sankı pazardn meyve alyrda indr dio ev bu ya neyse odur fiyatı zaten ındrck olsn onu soylersn almycklarınıda uygun dille anlatmazlar yok şurası şöyle burası böyle inan ev almadn once bie eve baktm kimse otrmyr5du ama beğenmedgmı çeknrk soyldm orasını burasına bişey demedn eşim söyledi sonra ama millet cok fena
canm allah analı babalı büyütsn. bebekler hep özlnyr. sıra sende cnm sende alcksn kucagna allah'ın i,znyle az kaldı
aslm canm magntlerıne bayıldm yaa bende aldm malzemelerı netten ama 100 tane daha yapcm onlarıda böyle bişey mi yapsm acaba :)
kuzucuklarr :))
canm el emeği göz nuru ufak ufak örmeye uğraşmssn ellerıne sağlk :)
canm onu nasl yapcz demleyıp mı iççez acaba hurma ve zemzemde bulundryrm ben umreden gelmş annem verdi bunuda alr yaparm
cnm benm eşim taktı hepsi buradaya ne istesem ordn bulup alyr :) güzel çanta ve uygn iyi yapmşsn ben beğendmgizem senin aldığın çantadan bende sipariş ettim :) ama n11'den aldım ben. hepsi buradada taksit yapmıyodu kargo parasıyla aynı bide n11de kargo ücreti yok yazmışlar hep yalan onlar bi şekilde kargo ücretini alıyorlar
Kim o herkes?geçen hafta tansiyonum yüksek çıktı havlardandır dedı bılmıyorum kı haftaya kontrolum var ozaman arastırma hastanesıne gıdcem bakalım ne dıycekler 22 temmuz senınde canım bebegın kaç kılo ben gecen hafta gıttıgımde 1200 gr dı ama herkes cok zayıf oldugunu soyluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?