2015 Temmuz Anneleri

Merhabalar kızlar;
beni de aranıza alır mısınız doğumum 3 ağustos görünüyor fakat sezeryan olacağım için ağustosu göremeyeceğim sanırım en iyisi ben burayı takip edeyim
do_major arkadaşım doğumun sezeryan olacaksa mutlaka gecelik giy bence yoksa pijamaların lastikleri sıkıyor ve rahat olmuyor
normal doğum yapmadığım için bilmiyorum ama onda belki pijama rahat olur

daha önce doğum yapmış olan annecikler size bir sorum var. lohusa geceliğimi daha rahat pijama mı?
çok kararsız kaldım bu konuda
benim sezeryandı...gecelik çok rezil etti...lohusa pijaması daha rahat... gecelikle sağım solum çok açıldı... şimdi 3 tane aldım bak bu tarzda...
https://www.markamil.com/hamile-loh...2QTBESR0X-iIIxBHwvw17fweXet1DjPuQyRoCW_3w_wcB

beli ayarlanabilir lastik olsun... ameliyat yerine denk gelmeyecek göbeğinin üzerine çıkacak şekilde

Gile gule kullanin canim mutlu guzel gunlerde:) sende rahatlamissindir biraz alisveris bitince:)
Sağol canım
Ay nasıl rahatladım hemde :)) şimdi temizliğe başladım alt kat bitse yukarıyıda yarın yapıcam. Kadın tutucaktım vazgeçtim geliyolar Peşine gene toparlıyorsun en iyisi yavaş yavaş kafama göre yapayım.

canım çok güzel olmuş bayıldım bende toparlasam odayıda eklesem ya hergün eşime sölüyorum ama oda yorgun oluyo çok gidemiyorum üstüne..
Bizde erteledik erteledik sonra baktik esimin seyahatleri var nerdeyse doguma kadar bende iyice agirlasmadan kabasini yapalim detaylari sonra yapariz dedik:) daha bir ton camasir utu var kizimin esyalari yikanacak!

Hastanede gecelik rahat oluyo ben ikisinide kullandım eve geldikten sonrada. Gecelik şu açıdan rahat gelip hemşireler kontrol ediyorlar kanamanı felan pijamayla daha uğraştırıyor sanki

teşekkürler hanımlar :)

hoşgeldin aramıza... en az iki hafta erken olur seninkide bizdensin :)
benimde sezeryandı ilk doğum fakat pijama ile rahat ettim... lohusa pijaması ama normal lastikli değil... beli ayarlanabiir ince lastik oluyor ve göbek üstü oluyor ameliyat yeri ile alakası olmadıı için daha rahat oluyor

teşekkür ederim canım hoşbulduk
hımm demek o şekilde pijamalar da var hiç görmemiştim benim ilk doğumumun üstünden 7 yıl geçti tabiii
çok iyiymiş ben de bakayım o gönderdiğin linke

canm millet delrmş zaten sankı pazardn meyve alyrda indr dio ev bu ya neyse odur fiyatı zaten ındrck olsn onu soylersn almycklarınıda uygun dille anlatmazlar yok şurası şöyle burası böyle inan ev almadn once bie eve baktm kimse otrmyr5du ama beğenmedgmı çeknrk soyldm orasını burasına bişey demedn eşim söyledi sonra ama millet cok fena
canm allah analı babalı büyütsn. bebekler hep özlnyr. sıra sende cnm sende alcksn kucagna allah'ın i,znyle az kaldı

SELAMLAR GÖBÜŞDAŞLARIM... BUGÜN BEN YENİ HAFTAMA GİRDİM AZ KALDI HEYECAN DORUKTA :) BEBEK ŞEKERİMİ HAZIRLADIM LAVANTA VE MAGNETLERİNİ YAPIŞTIRDIM MI TAMAM :)
aslm canm magntlerıne bayıldm yaa bende aldm malzemelerı netten ama 100 tane daha yapcm onlarıda böyle bişey mi yapsm acaba :)

İste benim kuzucuklar... Bunlara beyaz tul içine lavanta koyup arkasına magnet yapcam ...aynisindan terlik susluycem bide annesinin kuzusu yazan kapi süsü ve lohusa taci yapcam
kuzucuklarr :))
canm el emeği göz nuru ufak ufak örmeye uğraşmssn ellerıne sağlk :)

canm onu nasl yapcz demleyıp mı iççez acaba hurma ve zemzemde bulundryrm ben umreden gelmş annem verdi bunuda alr yaparm

gizem senin aldığın çantadan bende sipariş ettim :) ama n11'den aldım ben. hepsi buradada taksit yapmıyodu kargo parasıyla aynı bide n11de kargo ücreti yok yazmışlar hep yalan onlar bi şekilde kargo ücretini alıyorlar

cnm benm eşim taktı hepsi buradaya ne istesem ordn bulup alyr :) güzel çanta ve uygn iyi yapmşsn ben beğendm

Kim o herkes?
Ben 29. Haftada gitmiştim 1380 idi kilosu iyi vitamini de kesti dr.um iki aydır kalsiyum ve demir aliyorum
Gayet normal kilosu takma kafana
Herkesin vücudu genleri farklı elbette ki farklı kilolarda olacak çocuklar hepsi aynı ağırlıkta dogmuyor ki

kılzar ya lohusa sepetınden aldm ben gecelk pijama dünden beri onay beklyr dior alışveriş yapan var mı ordan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…