2015 Temmuz Anneleri

daha önce doğum yapmış olan annecikler size bir sorum var. lohusa geceliğimi daha rahat pijama mı?
çok kararsız kaldım bu konuda
Ben gecelikle rahat edemem bacaklar yapışır birbirine o sicakta ama sezaryende gerekli diyorlar
Benim doğumdan sonra malum bölgede kontrol falan da olmadı zaten iyiydim cok suku

Bu yasayla birlikte sanki bakıcı parası verilmesi filan da vardı.

Bi de kızlar biz şimdiden mi başvurcaz doğurunca mı?
o şuan pilot olarak çalışacak şekilde hazırlanıyor. bursa izmir ve antalya için.
üstelik şartları var.
ssk lı olacaksın, sadece 1 yıl yardım edebiliyorlar, maaşın belli bir tutarın altında olacak. 4 5 bin alıyorsan vermiyorlar.
şartları sağlayan anneye 300 Euro verecekler, anne bakıcıya TL olarak ödeme yapacak.(annenin hesabından bakıcının hesabına her ay para geçişi yapılıyor mu kontrol edilecek), bakıcı deneyimli biri olacak.(arastrılacak).
akrabanı bakıcı dıye tutup onun ıcın para almaman için yani :))
bizim firma ile çalşılıyor da oradan biliyorum şartları.

Kizlar dilim putur putur oldu bugun bi baktimda kirmizi kucuk noktalr var sizdede varmi.nie olduki boyle mikrop fln mi oldu noldu ki bilemedim simdi

Ay evet eşimde habire artık doğurursun diyip duruyo
aman dur canım çokta erken gelmesin daha 33. haftandasın şöyle bi 1 ay kadar daha sabretsi minik.. :))
Bende var canım her doğumumda kullandım belki kolay Doğumumun sebebinden biride odur
sen nasıl kullandın canım ben ilk defa duydum bunu anlatırmısın..
evet bulundur canım doğuma giderken içersin yersin hastaneye gidince kesinlikle bişey yiyip içemiyorsun ayarlarsın.. otu bende bilmiyorum yeni duydum canım bakalım şeyma ne dicek..

Yok canm o icilen birsey degil o dahil bende bircok sey yapmistim gercekten Allah yardim ediyo onu sancin baslayinca suya koycaksin yasin suresi okuyup sancinla oda aciliyo kapali el gibi bir ot ertesi gun eve geldigimde nasil acilmisti

Kizlar daha yeni ogrendim bende yaptigim derslerde hurmanin olus sekli cok degisik inanamazsiniz ve hamile kadina cok cok faydasi var bebegede sakinlik verirmis zeka acici vs mutlaka yemek lazim abartmadan tabi :)

Bende haziran annesi olabilirim.su mayis hayirlisiyla bir gecsinde.Rabbim büyük hepimize kolay doğumlar versin.bebislerimizde saglikli olsun inş.
amin inşallah cemi cümlesinin inşallah..
Cok sagol canim:) ben zaten kendimde mor lila hastasiyim:)
canım prensesin odası çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah..
Yok canm o icilen birsey degil o dahil bende bircok sey yapmistim gercekten Allah yardim ediyo onu sancin baslayinca suya koycaksin yasin suresi okuyup sancinla oda aciliyo kapali el gibi bir ot ertesi gun eve geldigimde nasil acilmisti
hmm içilmiyormu ama hazıran annelerinde doğum yapanın annesi demlemiş suyunu içmiş hatta yolda hastaneye giderken içmiş
Kizlar daha yeni ogrendim bende yaptigim derslerde hurmanin olus sekli cok degisik inanamazsiniz ve hamile kadina cok cok faydasi var bebegede sakinlik verirmis zeka acici vs mutlaka yemek lazim abartmadan tabi :)
evet hurmayı artık önümüz ay yemeye başlasak erken olurmu zaten ramazanda olacak her yer hurma kaynar hmm zaten çok severim ama abartamam dikkat etmem gerekiyor birde hurmayı tek sayı yemek gerekiyor

canm şeyma kim ?

cnm ben hergün birtane yiyrm hurma benm oğlm ondn mı sakın acaba hiç öyle sert tekmesı olmadı mesela. cnm alrm suya koyarm ozmn evdede yasin okuturm ozmn sğolsn

Kızlar bişey soracağım. Benim sanırım Sırma saçlı bi kızım olacak çok fena mide yanmasi var ağzıma böyle acı acı şu gelip duruyor. bu pazartesi de namaza başladım insaĺah devam ederim. Namaz kılarken sanırım hareketten bu su daha sık oluyor acaba abdest bozuluyor mudur

Benim yaptigim ve etrafimda cok yapan bilen insan var biz yasin suresi okuyup suya koyduk canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…