- 16 Mart 2015
- 175
- 116
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.921
Ben gecelikle rahat edemem bacaklar yapışır birbirine o sicakta ama sezaryende gerekli diyorlardaha önce doğum yapmış olan annecikler size bir sorum var. lohusa geceliğimi daha rahat pijama mı?
çok kararsız kaldım bu konuda
o şuan pilot olarak çalışacak şekilde hazırlanıyor. bursa izmir ve antalya için.Bu yasayla birlikte sanki bakıcı parası verilmesi filan da vardı.
Bi de kızlar biz şimdiden mi başvurcaz doğurunca mı?
aman dur canım çokta erken gelmesin daha 33. haftandasın şöyle bi 1 ay kadar daha sabretsi minik.. :))Ay evet eşimde habire artık doğurursun diyip duruyo
sen nasıl kullandın canım ben ilk defa duydum bunu anlatırmısın..Bende var canım her doğumumda kullandım belki kolay Doğumumun sebebinden biride odur
evet bulundur canım doğuma giderken içersin yersin hastaneye gidince kesinlikle bişey yiyip içemiyorsun ayarlarsın.. otu bende bilmiyorum yeni duydum canım bakalım şeyma ne dicek..canm millet delrmş zaten sankı pazardn meyve alyrda indr dio ev bu ya neyse odur fiyatı zaten ındrck olsn onu soylersn almycklarınıda uygun dille anlatmazlar yok şurası şöyle burası böyle inan ev almadn once bie eve baktm kimse otrmyr5du ama beğenmedgmı çeknrk soyldm orasını burasına bişey demedn eşim söyledi sonra ama millet cok fena
canm allah analı babalı büyütsn. bebekler hep özlnyr. sıra sende cnm sende alcksn kucagna allah'ın i,znyle az kaldı
aslm canm magntlerıne bayıldm yaa bende aldm malzemelerı netten ama 100 tane daha yapcm onlarıda böyle bişey mi yapsm acaba :)
kuzucuklarr :))
canm el emeği göz nuru ufak ufak örmeye uğraşmssn ellerıne sağlk :)
canm onu nasl yapcz demleyıp mı iççez acaba hurma ve zemzemde bulundryrm ben umreden gelmş annem verdi bunuda alr yaparm
Yok canm o icilen birsey degil o dahil bende bircok sey yapmistim gercekten Allah yardim ediyo onu sancin baslayinca suya koycaksin yasin suresi okuyup sancinla oda aciliyo kapali el gibi bir ot ertesi gun eve geldigimde nasil acilmisticanm millet delrmş zaten sankı pazardn meyve alyrda indr dio ev bu ya neyse odur fiyatı zaten ındrck olsn onu soylersn almycklarınıda uygun dille anlatmazlar yok şurası şöyle burası böyle inan ev almadn once bie eve baktm kimse otrmyr5du ama beğenmedgmı çeknrk soyldm orasını burasına bişey demedn eşim söyledi sonra ama millet cok fena
canm allah analı babalı büyütsn. bebekler hep özlnyr. sıra sende cnm sende alcksn kucagna allah'ın i,znyle az kaldı
aslm canm magntlerıne bayıldm yaa bende aldm malzemelerı netten ama 100 tane daha yapcm onlarıda böyle bişey mi yapsm acaba :)
kuzucuklarr :))
canm el emeği göz nuru ufak ufak örmeye uğraşmssn ellerıne sağlk :)
canm onu nasl yapcz demleyıp mı iççez acaba hurma ve zemzemde bulundryrm ben umreden gelmş annem verdi bunuda alr yaparm
Bence iletisim bilgilerinden ara canim ben netten alisveris yaptigim zaman hemen ariyorumkılzar ya lohusa sepetınden aldm ben gecelk pijama dünden beri onay beklyr dior alışveriş yapan var mı ordan ?
amin inşallah cemi cümlesinin inşallah..Bende haziran annesi olabilirim.su mayis hayirlisiyla bir gecsinde.Rabbim büyük hepimize kolay doğumlar versin.bebislerimizde saglikli olsun inş.
canım prensesin odası çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah..Cok sagol canim:) ben zaten kendimde mor lila hastasiyim:)
hmm içilmiyormu ama hazıran annelerinde doğum yapanın annesi demlemiş suyunu içmiş hatta yolda hastaneye giderken içmişYok canm o icilen birsey degil o dahil bende bircok sey yapmistim gercekten Allah yardim ediyo onu sancin baslayinca suya koycaksin yasin suresi okuyup sancinla oda aciliyo kapali el gibi bir ot ertesi gun eve geldigimde nasil acilmisti
evet hurmayı artık önümüz ay yemeye başlasak erken olurmu zaten ramazanda olacak her yer hurma kaynar hmm zaten çok severim ama abartamam dikkat etmem gerekiyor birde hurmayı tek sayı yemek gerekiyorKizlar daha yeni ogrendim bende yaptigim derslerde hurmanin olus sekli cok degisik inanamazsiniz ve hamile kadina cok cok faydasi var bebegede sakinlik verirmis zeka acici vs mutlaka yemek lazim abartmadan tabi :)
canm şeyma kim ?aman dur canım çokta erken gelmesin daha 33. haftandasın şöyle bi 1 ay kadar daha sabretsi minik.. :))
sen nasıl kullandın canım ben ilk defa duydum bunu anlatırmısın..
evet bulundur canım doğuma giderken içersin yersin hastaneye gidince kesinlikle bişey yiyip içemiyorsun ayarlarsın.. otu bende bilmiyorum yeni duydum canım bakalım şeyma ne dicek..
seymasevde varyacanm şeyma kim ?
cnm ben hergün birtane yiyrm hurma benm oğlm ondn mı sakın acaba hiç öyle sert tekmesı olmadı mesela. cnm alrm suya koyarm ozmn evdede yasin okuturm ozmn sğolsnKizlar daha yeni ogrendim bende yaptigim derslerde hurmanin olus sekli cok degisik inanamazsiniz ve hamile kadina cok cok faydasi var bebegede sakinlik verirmis zeka acici vs mutlaka yemek lazim abartmadan tabi :)
hmm tamm canm o yapmş mı ?seymasevde varya
arym cnm kredı kartyla ödeme yaptk ama neyın onayını beklyrlr anlamdmBence iletisim bilgilerinden ara canim ben netten alisveris yaptigim zaman hemen ariyorum
yapmış canım.. bizde alırız iyi olurhmm tamm canm o yapmş mı ?
aradm cnm 6 da kargoya çıkyrmş ondn sonra saat 9 gibi artk kargo takıbıne düşyrmş sistem hani siprş hazrlnyr die bişey yazmyrlrmş onay beklyr olark kalyrmş entersn :)Bence iletisim bilgilerinden ara canim ben netten alisveris yaptigim zaman hemen ariyorum
alrz canm herhyerde bulunmyrmş sanrm okdgm kadrylayapmış canım.. bizde alırız iyi olur
Olabilir canim etkisi hurma cok mubarek bir yiyecekmis gercekten bende yeni ogrendimcnm ben hergün birtane yiyrm hurma benm oğlm ondn mı sakın acaba hiç öyle sert tekmesı olmadı mesela. cnm alrm suya koyarm ozmn evdede yasin okuturm ozmn sğolsn
evet mısırçarşısında varmış oda bir yerde varmışalrz canm herhyerde bulunmyrmş sanrm okdgm kadryla
Benim yaptigim ve etrafimda cok yapan bilen insan var biz yasin suresi okuyup suya koyduk canimamin inşallah cemi cümlesinin inşallah..
canım prensesin odası çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah..
hmm içilmiyormu ama hazıran annelerinde doğum yapanın annesi demlemiş suyunu içmiş hatta yolda hastaneye giderken içmiş
evet hurmayı artık önümüz ay yemeye başlasak erken olurmu zaten ramazanda olacak her yer hurma kaynar hmm zaten çok severim ama abartamam dikkat etmem gerekiyor birde hurmayı tek sayı yemek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?