2015 Temmuz Anneleri

Kizlar birde 41 pirince 41 yasin sayet okuyabiliyorsaniz sancimiz gelince yutucaz ins Allhin izniyle pirincler dua etcek icimizde birde dogum aninda bilen yada ezberleyebilenler insikak suresi ben dogum bitene kadar hep bu sureyi okudum

o zaman senin dediğin gibi yaparım bende sonra ertesi gün gelincede sudan çıkarıcam yada aynı günmü çıkması gerekiyor
Benm aksam 7 gibi haff baslamisti acilmam o zaman hemen koyduk ertesi gun sekiz dokuz gibi eve geldim gelince cikardik evde kimse olmadigi icin oncesinde

Valla doğrumu yanlışmı kullandık bilmiyorum benim sancılarım başlayınca annem kaynar suya koyuyo Yasin Fatiha Felak nas ayete'l-Kürsi'yi okuyo bi kaç Yudum içmiştim hastaneye gitmeden.kaynatmamıştı yani

rahmindeki bebişin saçları mideye nasıl etki etsin :)) rahminin büyümesi ile midene yapılan baskıdan dolayı mide kapağın geri açılıyor ve midede yanma,dediğin sıvı geliyor.( dr un gaviscon veya renni şurup önerebilir, bana çok iyi geldi)

Allah kabul etsin canım, namaza başlamışsın. bizlerede dua et namazı bozan şartlarda bu yazmıyor

Valla doğrumu yanlışmı kullandık bilmiyorum benim sancılarım başlayınca annem kaynar suya koyuyo Yasin Fatiha Felak nas ayete'l-Kürsi'yi okuyo bi kaç Yudum içmiştim hastaneye gitmeden.kaynatmamıştı yani
bende senin yaptığın gibi biliyorum canım. ama ilk bebişim kısmetse, nereden alınır o ot bilemedim.

Bende içilmiyor diye biliyorum ama genede bi iki Yudum kaşıkla içmiştim
O ot yavaş yavaş Açılıyor doğum yaptığımda el gibi tamamen açılmıştı. Sonra sudan çıkardık yumruk gibi oldu kurudukça

ancak gelebıldım cok yoruldum ya hamileyken çalışmak çekilmıyo artık bu otu bende duydum bende alıcam ama arkadasım aktardan almıs denemıs bana anlatmıstı dogumu rahat olmus ama hurmanında cok fazla ıse yaradıgını soyledı

Kızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...

Ben uyumaya devam hepiniziçok öpüyorummm...

canım merhaba bende sen gibi kılıyorum dogumum senden bı gun sonra sana tafsiyem oturarak kılman çünkü eğilip doğruldukça miğdeye çok baskı oluyo bu yüzdende mide ekşimesi ve ağza su geliyo zaten yeterince karnımız büyüdü namazlarını oturarak kıl

Canim mide eksimesi yanmasinin sacla hic alakasi yok tecrubeyle sabit ilk gebelikte oyle sikintim olmadi kizimin omzuna degicekti nerdeyse saclari :) namaz bozlmuyor biliyorim ama emin olmak icin hocama danistim bozulmuyor Allah kabul etsin daim olsun cok guzel birsey yapmissin

Iyi olmana sevindim canım dikkat et dinlen uyumana bak

oyyyy geçmiş olsunnn iyi ki gitmişsin hastaneye. tekrarı olmaz inş canım.

Allah kabul etsin canım
Akıntıyı soruyorsun her namaz da tazelesen abdestini daha iyi olur diye biliyorum

Cokk gecmis olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…