- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.941
o zaman senin dediğin gibi yaparım bende sonra ertesi gün gelincede sudan çıkarıcam yada aynı günmü çıkması gerekiyorBenim yaptigim ve etrafimda cok yapan bilen insan var biz yasin suresi okuyup suya koyduk canim
Benm aksam 7 gibi haff baslamisti acilmam o zaman hemen koyduk ertesi gun sekiz dokuz gibi eve geldim gelince cikardik evde kimse olmadigi icin oncesindeo zaman senin dediğin gibi yaparım bende sonra ertesi gün gelincede sudan çıkarıcam yada aynı günmü çıkması gerekiyor
tamam canım çok teşekkür ederim kız kardeşim gelecek onunla birlikte gideriz inşallah mısır çarşısınaBenm aksam 7 gibi haff baslamisti acilmam o zaman hemen koyduk ertesi gun sekiz dokuz gibi eve geldim gelince cikardik evde kimse olmadigi icin oncesinde
Valla doğrumu yanlışmı kullandık bilmiyorum benim sancılarım başlayınca annem kaynar suya koyuyo Yasin Fatiha Felak nas ayete'l-Kürsi'yi okuyo bi kaç Yudum içmiştim hastaneye gitmeden.kaynatmamıştı yaniaman dur canım çokta erken gelmesin daha 33. haftandasın şöyle bi 1 ay kadar daha sabretsi minik.. :))
sen nasıl kullandın canım ben ilk defa duydum bunu anlatırmısın..
evet bulundur canım doğuma giderken içersin yersin hastaneye gidince kesinlikle bişey yiyip içemiyorsun ayarlarsın.. otu bende bilmiyorum yeni duydum canım bakalım şeyma ne dicek..
Kızlar bişey soracağım. Benim sanırım Sırma saçlı bi kızım olacak çok fena mide yanmasi var ağzıma böyle acı acı şu gelip duruyor. bu pazartesi de namaza başladım insaĺah devam ederim. Namaz kılarken sanırım hareketten bu su daha sık oluyor acaba abdest bozuluyor mudur
bende senin yaptığın gibi biliyorum canım. ama ilk bebişim kısmetse, nereden alınır o ot bilemedim.Valla doğrumu yanlışmı kullandık bilmiyorum benim sancılarım başlayınca annem kaynar suya koyuyo Yasin Fatiha Felak nas ayete'l-Kürsi'yi okuyo bi kaç Yudum içmiştim hastaneye gitmeden.kaynatmamıştı yani
cnm bana ye demşlerdi yaklaşk 2 aydr yiyrm ben hegün birtane son zamnlarda arttırırımOlabilir canim etkisi hurma cok mubarek bir yiyecekmis gercekten bende yeni ogrendim
cnm bende burda araştrym bakım nerde var acabaevet mısırçarşısında varmış oda bir yerde varmış
Bende içilmiyor diye biliyorum ama genede bi iki Yudum kaşıkla içmiştimamin inşallah cemi cümlesinin inşallah..
canım prensesin odası çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah..
hmm içilmiyormu ama hazıran annelerinde doğum yapanın annesi demlemiş suyunu içmiş hatta yolda hastaneye giderken içmiş
evet hurmayı artık önümüz ay yemeye başlasak erken olurmu zaten ramazanda olacak her yer hurma kaynar hmm zaten çok severim ama abartamam dikkat etmem gerekiyor birde hurmayı tek sayı yemek gerekiyor
canım merhaba bende sen gibi kılıyorum dogumum senden bı gun sonra sana tafsiyem oturarak kılman çünkü eğilip doğruldukça miğdeye çok baskı oluyo bu yüzdende mide ekşimesi ve ağza su geliyo zaten yeterince karnımız büyüdü namazlarını oturarak kılKızlar bişey soracağım. Benim sanırım Sırma saçlı bi kızım olacak çok fena mide yanmasi var ağzıma böyle acı acı şu gelip duruyor. bu pazartesi de namaza başladım insaĺah devam ederim. Namaz kılarken sanırım hareketten bu su daha sık oluyor acaba abdest bozuluyor mudur
Canim mide eksimesi yanmasinin sacla hic alakasi yok tecrubeyle sabit ilk gebelikte oyle sikintim olmadi kizimin omzuna degicekti nerdeyse saclari :) namaz bozlmuyor biliyorim ama emin olmak icin hocama danistim bozulmuyor Allah kabul etsin daim olsun cok guzel birsey yapmissinKızlar bişey soracağım. Benim sanırım Sırma saçlı bi kızım olacak çok fena mide yanmasi var ağzıma böyle acı acı şu gelip duruyor. bu pazartesi de namaza başladım insaĺah devam ederim. Namaz kılarken sanırım hareketten bu su daha sık oluyor acaba abdest bozuluyor mudur
Bilmiyomki canım bana Arabistan'dan gelmişti.bende senin yaptığın gibi biliyorum canım. ama ilk bebişim kısmetse, nereden alınır o ot bilemedim.
Iyi olmana sevindim canım dikkat et dinlen uyumana bakKızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
Ben uyumaya devam hepiniziçok öpüyorummm...
Kızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
Allah kabul etsin canımKızlar bişey soracağım. Benim sanırım Sırma saçlı bi kızım olacak çok fena mide yanmasi var ağzıma böyle acı acı şu gelip duruyor. bu pazartesi de namaza başladım insaĺah devam ederim. Namaz kılarken sanırım hareketten bu su daha sık oluyor acaba abdest bozuluyor mudur
Cokk gecmis olsunnKızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?