- 16 Mart 2015
- 175
- 116
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.961
Ben de aynen bu sekilde suda bekletrek icmistim birkaç yudumValla doğrumu yanlışmı kullandık bilmiyorum benim sancılarım başlayınca annem kaynar suya koyuyo Yasin Fatiha Felak nas ayete'l-Kürsi'yi okuyo bi kaç Yudum içmiştim hastaneye gitmeden.kaynatmamıştı yani
cok tesrkkurler cani. Allah saglikla kavustursun da dagitalim insaallahKEÇELERİ SARAY ÇARŞISINDAN ALDIM CANIM. ALT KATA İN GÖRÜRSÜN ZATEN RENGARENK KEÇELER...
OYNAR GÖZLERİ RAMALAININ KARŞISINDA TOSUNLAR KIRTASİYEDEN ALDIM....
TÜL MAGNET DE BEDESTEN İÇİNDE SEDEF DÜĞME VAR ORDAN ALDIM. SEDEFTE TÜM MALZEMELER VAR ASLINDA AMA PAHALI... OYNAR GÖZÜN ÇİFTİ 50KRŞ DEDİ BEN 150 TNESNİ 3 TL DEN ALDIM MESELA...
Canim odayi kurunca prenses hissettirdi iyice kendini:):) birde kizimin minicik yenidoganlarini koliden cikarirken nostalji yasadim. Ne kucuklermis sipalar bir zamanlar.
Bu arada yanlis tura gitmisim ciktim eve geldim, yeni anneler icin doguma hazirlik kursuymus. Birde normal dogum icin zaten.bana musade yanlis yerdeyim dedim hamile kafama da sinir oldum. Unutkanlik salaklik diz boyu:) simdi bana uygun olana rezervasyon yaptiracagim hastane turu olan ona gidecegim baska gun:)
Bencede o bayanin baska sorunlari var baksana baskalari icin bebek yaptim filan diyo! Hay Allahim
Insan nasil bebegi icin baskalarina yaptim derki zaten. Onun niyet bozuk niyet sorun dogumda degil yani
Oy masallah, güle güle kullanin hepsini.Ben hep dioyrdum zaten sen bi seferde halledersin diye.Abartmadan almissin , lazim oldukca cikar alirsin zaten.bebislerle iceri kapanmaya gerek yok onlarla da alisveris yapabiliriz.Sabahlik ve geceliginde cok sik cok hosmus.Iyi günlerde giy insallah...Günaydın Kızlar dün alışveriş yaptık çok şükür. Sadece doğduğunda lazım olacak kadar aldım sonradan da alırım. Beşikde beğendim son günlerde alıcaz onuda bugün yıkıycam herşeyi kurusun ütüleyip çantamı hazırlıycam.bitanede kendime pijama Takım'ı aldım ama o annemde kalmış onu eklemiyorum.
Hos geldin, tabiki kapimiz herkese acik...kızlar merhaba aranıza bende katılmak istiyorum 29 haftalık hamıleyım sayfanızda banada yer vardır ıns
Normal canim, bende de oluyo bi ikihaftadir.Hatta son iki haftadir 2,5 kilo aldim, bunda ödemin de etkisi var.Sabah ayakkabim ayagima olmadi mesela, dolandikca iniyor sislik.hamılelıgımın basından berı hıc odemım ve sıskınlıgım olmadı ama bu hafta asırı şiştim ve ayyaklarım cok kotu bu normal mikızlar
Aman dikkat et canim, cok bisey kalmadi zaten .kizini parka filan cikarinca sen de oturmaya calis yorma kendini....gunaydın kızlar .. bugün yataktan bel ağrısıyla kalktım hayır olsun inşallah ,, havalar ısındı kızım sokaktan içeri girmiyor , dün akşama kadar balkonda camda yoruldum sanırım . inşallah bir an önce geçer
canım çalısıyorum eve gıdene kadar yedı oluyo bende ondan sonra ıptal oluyorum zaten yuruyus yapmam lazım bugun yarın derken dogum gelıcek cok canım sıkılıyo ne yapıcam bılmıyorum şuan pestilim çıkmış durumda,saskin seni yanlis kursa mi gittin???Ben de bakayim acaba nasil gecmis yazmistir diyordum.Neyse artik gidince ikimizde karsilikli anlatiriz burada.Ben bu sefer baska hastanede dogum yapacagim icin gidip dolasayim dedim.Fikir sahibi olalim en azindan....
Yani ben de hanimin normal oldugunu düsünmüyorum, sonucta burada kimse keyfinden sezeryan yaptirmiyo, hepsinin bi mecburiyeti var, kim normal yapmayi istemez ki...Okurken gözlerim fal tasi gibi acildi
Oy masallah, güle güle kullanin hepsini.Ben hep dioyrdum zaten sen bi seferde halledersin diye.Abartmadan almissin , lazim oldukca cikar alirsin zaten.bebislerle iceri kapanmaya gerek yok onlarla da alisveris yapabiliriz.Sabahlik ve geceliginde cok sik cok hosmus.Iyi günlerde giy insallah...
Hos geldin, tabiki kapimiz herkese acik...
Normal canim, bende de oluyo bi ikihaftadir.Hatta son iki haftadir 2,5 kilo aldim, bunda ödemin de etkisi var.Sabah ayakkabim ayagima olmadi mesela, dolandikca iniyor sislik.
Aman dikkat et canim, cok bisey kalmadi zaten .kizini parka filan cikarinca sen de oturmaya calis yorma kendini....
Gecmis olsun canim, Allah sifa versin, bol bol dinlen...Kızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
Ben uyumaya devam hepiniziçok öpüyorummm...
Dogumdan hemen sonra bu sikayetler cabucak geciyor canim, azicik daha disimizi sikicaz artik. Tuzu azalt bi de bol su ic onun da faydasi cok oluyor.canım çalısıyorum eve gıdene kadar yedı oluyo bende ondan sonra ıptal oluyorum zaten yuruyus yapmam lazım bugun yarın derken dogum gelıcek cok canım sıkılıyo ne yapıcam bılmıyorum şuan pestilim çıkmış durumda
Sağol canım aynen çıktık hallettik içim rahatladı valla.,saskin seni yanlis kursa mi gittin???Ben de bakayim acaba nasil gecmis yazmistir diyordum.Neyse artik gidince ikimizde karsilikli anlatiriz burada.Ben bu sefer baska hastanede dogum yapacagim icin gidip dolasayim dedim.Fikir sahibi olalim en azindan....
Yani ben de hanimin normal oldugunu düsünmüyorum, sonucta burada kimse keyfinden sezeryan yaptirmiyo, hepsinin bi mecburiyeti var, kim normal yapmayi istemez ki...Okurken gözlerim fal tasi gibi acildi
Oy masallah, güle güle kullanin hepsini.Ben hep dioyrdum zaten sen bi seferde halledersin diye.Abartmadan almissin , lazim oldukca cikar alirsin zaten.bebislerle iceri kapanmaya gerek yok onlarla da alisveris yapabiliriz.Sabahlik ve geceliginde cok sik cok hosmus.Iyi günlerde giy insallah...
Hos geldin, tabiki kapimiz herkese acik...
Normal canim, bende de oluyo bi ikihaftadir.Hatta son iki haftadir 2,5 kilo aldim, bunda ödemin de etkisi var.Sabah ayakkabim ayagima olmadi mesela, dolandikca iniyor sislik.
Aman dikkat et canim, cok bisey kalmadi zaten .kizini parka filan cikarinca sen de oturmaya calis yorma kendini....
Önceden mi koyuluyo ki biz sancılarım başlayınca koymuştuk evde Sancı çekerken 1-2 Yudum içmiştim sonra hastaneye gittim zatenBen de aynen bu sekilde suda bekletrek icmistim birkaç yudum
Yanlış hatırlamıyorsam Son bi iki hafta her gün bi yudum icmistim sanırım
Sağol canım aynen çıktık hallettik içim rahatladı valla.
Heralde ya bi doğsunlarda sonradanda gezeriz alırız karantina ya almıyorlar doğum yapanları
Aaaa araştıralım bakalımKizlar kaldirik otu diye bir ot varmış. .her bünyeye ayni etkiyi yaratir mi bilmem ama emziren annelerde süt yapma konusunda birebirmis...bir arkadaşım dogal haliyle haslamadan salatalarinda ve kendi basina dogumundan 1 hafta once yemiş. .sutum resmen fiskiriyordu diyor..malt iceceklere göre daha doğal bence..simdi tam mevsimi ben buldum koydum dondurucuma..aklinizda bulunsun pazarda filanda varmış. Bizim bahcemizde doğal yetisiyor
Dogumdan hemen sonra bu sikayetler cabucak geciyor canim, azicik daha disimizi sikicaz artik. Tuzu azalt bi de bol su ic onun da faydasi cok oluyor.[/
günde üç lt içiyorum tuzu azaltmadım ama onuda azaltıcam inş artıkkk tek tesellim doğum sonrası gecmesi zaten
En iyisi canım valla çocuk hayata uyum sağlasın öyle çocuk daha rahat büyüyo inan. Eşimde malatya ya gitme Plan'ı yapıyo düğün var ama ben özel arabayla 3 çocukla çekemem diye rest çektim uçak olsa neyse 40 ı çıkmamış 1 aylık kadar olmuş oluyo. Bide benim iki küçük kızım biri kusuyo biri ..ıçıyo afedersin hangi birine bakayım,Ay alemsin kiz, dogru valla ben arabaya koyup kendimi yollara aticam. 40 i cikinca Türkiye ye gelicem azcik göbisimi eritmem lazim.Haftasinda sokaktayim:).
krem aldm cnm bendesıcak olr giyilmez dedm ama iç göstryrsa gezlmz onunla kordrda yada birinin yanında yaw mecbur alcm canm ozmn
İnşallah canım ama benim bu gidişle umudum azalıyor önce evi taşır yorgunlukla da doğururum gibi geliyor
Günaydın canım
Maşallah uyuyabiliyorsun ben tüm gece oturarak mide bulantısıyla zor uyudum sabah uyanmak ise işkence gibi valla
Ben daha pijama almadım yahu sabah eşim yine söyleniyordu. Hastane çantasını hazırlayalım diye.
Benimde erken doğum riskim var. Çantayı erken hazırlarsam hemen doğuracağım gibi geliyor. Psikolojik biliyorum ama erken doğup küvezde kalmasından korkuyorum. Gebeliğin başı hep hastanelerde sürünerek geçti yine eski günlere dönmek istemiyorum.
Bu hafta sonu mecbur alışverişe çıkacağım. Çantayı biraz daha hazırlamazsam eşim delirecek
çözmüşsün benii aynen morlar griler havalarda uçuşurdu
canım hepsi çok güzel. halın shagy halı sanırım onlar hiç sağlıklı değil içlerine herşey giriyor yıkandığı zaman bile temiz olmuyo kullandığım için biliyorum. benim ki sadece tavsiye canım
Kızlar merhaba, foruma giremeyeli tam 73 sayfa yazmışınız, hepsini okuyamadım tabii malum kardeşimin doğumuna gitmiştim.. dün gece döndüm malum iş yerinden izin almak istemiyorum pek, doğuma saklamak için...
Çok şükür kardeşimin de bebğin de durumu gayet iyi, eve çıkardık.. epidural sezeryen oldu, ama ben hiç bu kadar hızlı beklemiyordum açıkcası, bir saat içinde ne olduysa oldu.. kardeşimi götürdükten 25-30 dk sonra bebek çıktı geldi.. ben böyle şoka girdim ne çabuk diye.. bir yarım saat sonra da kardeşim geldi.. ama gayet kendindeydi, sadece alt tarafı uyuşuktu.. pek ağrısı sancısı olmadı çok şükür, zaten kardeşimin pek öyle mızmızlanmaz hemşireler daha sonra birkaç tane ağrı kesici vurdular.. gece de tuvalate çıkabildi, ondan sonra katı yiyeceklere başladılar ve 24 saat dolmadan hastaneden çıkabilrsiniz dediler.. çok şükür kazasız belasız atlattık, sıra bana geldi.. ama teyze olmak bile ne kadar farklı bir duygu yaa, geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor eşşek sıpası, nasıl dayanıcam özlemine bilemiyorum..ancak benim doğumuma gelebilirlerse gelecekler.. Kendi bebeğime duyacağım sevgiyi de tahmin edemiyorum artıkk... çok ama çok güzel şeyler şu bebişler
canım gri tonlarını kullanırsan pembeyi ortaya çıkaracaktır. duvar kağıdı içinde bebkler için kağıtlar var onlar alerjen içermiyo bide yaptıktan sonra odayı havaladrman lazım bizde yapıcaktık ta vazgeçtik . duvar kagıtları içerisinde bir madde var o solunum olarak rahatsız edici imiş proje müdürü benim evime yapmamı tavsiye etmedi.
Eki Görüntüle 1518388
cok tatli Allahim neseyle dagitmayi nasip etsin bende evde olan malzemelerle bu magneti yaptim lutfu genis ihsani bol Rabbim ogluma saglikla kavusmayi nasip etsin insaalah siz nw dwrsiniz guzel olmusmu daha ayrintili yapmayi planliyorum bu bir nevi ornek ama astim dolabimda duruyo papyonu lacivert tulu ve dugmeleri mavi dusunuyorum
Ne çok sayfa birikmiş okurken uykum geldi biraz kestirmeyi düşünüyorum vallaodalar çok güzel olmuş. Bende magnet yapıcam ama daha başlamadım. Çanta içinde erken gibi geliyor hazırlarsam heyecan artıcak sanki annemin gelmesini bekleyeyim diyorum
Sen şimdi neler neler hazırlamışsındır babyshower için :) foto mutlaka bekliyorum :) hediyelik ne yaptırdın ben kokulu taş ile patikli magnet yaptırıcam birde süslü şişelerde şeker ysptırıcaktım ama ondan vazgeçtim
Çok geçmiş olsun; bol bol dinlen dikkat et canım kendineKızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
Ben uyumaya devam hepiniziçok öpüyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?