2015 Temmuz Anneleri

Valla doğrumu yanlışmı kullandık bilmiyorum benim sancılarım başlayınca annem kaynar suya koyuyo Yasin Fatiha Felak nas ayete'l-Kürsi'yi okuyo bi kaç Yudum içmiştim hastaneye gitmeden.kaynatmamıştı yani
Ben de aynen bu sekilde suda bekletrek icmistim birkaç yudum
Yanlış hatırlamıyorsam Son bi iki hafta her gün bi yudum icmistim sanırım

cok tesrkkurler cani. Allah saglikla kavustursun da dagitalim insaallah

,saskin seni yanlis kursa mi gittin???Ben de bakayim acaba nasil gecmis yazmistir diyordum.Neyse artik gidince ikimizde karsilikli anlatiriz burada.Ben bu sefer baska hastanede dogum yapacagim icin gidip dolasayim dedim.Fikir sahibi olalim en azindan....
Yani ben de hanimin normal oldugunu düsünmüyorum, sonucta burada kimse keyfinden sezeryan yaptirmiyo, hepsinin bi mecburiyeti var, kim normal yapmayi istemez ki...Okurken gözlerim fal tasi gibi acildi
Oy masallah, güle güle kullanin hepsini.Ben hep dioyrdum zaten sen bi seferde halledersin diye.Abartmadan almissin , lazim oldukca cikar alirsin zaten.bebislerle iceri kapanmaya gerek yok onlarla da alisveris yapabiliriz.Sabahlik ve geceliginde cok sik cok hosmus.Iyi günlerde giy insallah...
kızlar merhaba aranıza bende katılmak istiyorum 29 haftalık hamıleyım sayfanızda banada yer vardır ıns
Hos geldin, tabiki kapimiz herkese acik...
hamılelıgımın basından berı hıc odemım ve sıskınlıgım olmadı ama bu hafta asırı şiştim ve ayyaklarım cok kotu bu normal mi kızlar
Normal canim, bende de oluyo bi ikihaftadir.Hatta son iki haftadir 2,5 kilo aldim, bunda ödemin de etkisi var.Sabah ayakkabim ayagima olmadi mesela, dolandikca iniyor sislik.
Aman dikkat et canim, cok bisey kalmadi zaten .kizini parka filan cikarinca sen de oturmaya calis yorma kendini....

Kizlar kaldirik otu diye bir ot varmış. .her bünyeye ayni etkiyi yaratir mi bilmem ama emziren annelerde süt yapma konusunda birebirmis...bir arkadaşım dogal haliyle haslamadan salatalarinda ve kendi basina dogumundan 1 hafta once yemiş. .sutum resmen fiskiriyordu diyor..malt iceceklere göre daha doğal bence..simdi tam mevsimi ben buldum koydum dondurucuma..aklinizda bulunsun pazarda filanda varmış. Bizim bahcemizde doğal yetisiyor

canım çalısıyorum eve gıdene kadar yedı oluyo bende ondan sonra ıptal oluyorum zaten yuruyus yapmam lazım bugun yarın derken dogum gelıcek cok canım sıkılıyo ne yapıcam bılmıyorum şuan pestilim çıkmış durumda

Gecmis olsun canim, Allah sifa versin, bol bol dinlen...

Dogumdan hemen sonra bu sikayetler cabucak geciyor canim, azicik daha disimizi sikicaz artik. Tuzu azalt bi de bol su ic onun da faydasi cok oluyor.

Sağol canım aynen çıktık hallettik içim rahatladı valla.
Heralde ya bi doğsunlarda sonradanda gezeriz alırız karantina ya almıyorlar doğum yapanları

Ben de aynen bu sekilde suda bekletrek icmistim birkaç yudum
Yanlış hatırlamıyorsam Son bi iki hafta her gün bi yudum icmistim sanırım
Önceden mi koyuluyo ki biz sancılarım başlayınca koymuştuk evde Sancı çekerken 1-2 Yudum içmiştim sonra hastaneye gittim zaten

Sağol canım aynen çıktık hallettik içim rahatladı valla.
Heralde ya bi doğsunlarda sonradanda gezeriz alırız karantina ya almıyorlar doğum yapanları
,Ay alemsin kiz, dogru valla ben arabaya koyup kendimi yollara aticam. 40 i cikinca Türkiye ye gelicem azcik göbisimi eritmem lazim.Haftasinda sokaktayim:).

Aaaa araştıralım bakalım

Hava cok güzel ben kizlari alip biraz disari cikayim, onlar da oynasinlar.Sonra görüsürüz kizlar....
Haaa bu arada sabah yarim saat yürüyüsümü yaptim, dün de yapmistim, bugün yarim kilo az ciktim tartida

,Ay alemsin kiz, dogru valla ben arabaya koyup kendimi yollara aticam. 40 i cikinca Türkiye ye gelicem azcik göbisimi eritmem lazim.Haftasinda sokaktayim:).
En iyisi canım valla çocuk hayata uyum sağlasın öyle çocuk daha rahat büyüyo inan. Eşimde malatya ya gitme Plan'ı yapıyo düğün var ama ben özel arabayla 3 çocukla çekemem diye rest çektim uçak olsa neyse 40 ı çıkmamış 1 aylık kadar olmuş oluyo. Bide benim iki küçük kızım biri kusuyo biri ..ıçıyo afedersin hangi birine bakayım

krem aldm cnm bende sıcak olr giyilmez dedm ama iç göstryrsa gezlmz onunla kordrda yada birinin yanında yaw mecbur alcm canm ozmn

Aynen gezilmez öyle

Allah korusun zamanında gelir bebiş inşallah

Erken doğum riskin varsa hazırda dursun en azından .allah korusun aklına iyi şeyler getir hep

çözmüşsün benii aynen morlar griler havalarda uçuşurdu

Çözdüm çözdüm :)
Z

Evimde kullanıyorum yıkandığı zaman temiz oluyor aslında ben halı yıkamaya veriyorum tertemiz geliyor memnunum.
Diğer yün halılara göre daha sağlıksızdır tabi

Hayırlı olsun taze teyze maşşallah herşey yolunda gitmiş erkendende taburcu olmuş darısı bizim başımıza kaç haftalık doğdu kilo ve boyu nasıldı

Çok teşekkürler aynen gri kullanıcam olmadı en kötü boya yaptırırım

Çok şirin papyon mavi düğmeli daha güzel olur emeğine sağlık valla ne güzel kendin yapıyorsun seni böyle görmek istiyorum içinde hep heyecan olsun korku olmasın

Çok teşekkürler bende daha hazırlayamadım sanırım 3 hafta sonra başlıyabilicem neredeyse son 1 ay kalmış olacak doğuma inşallah erken doğum olmazda hazırlıksız yakalanmayız

Kokulu taş yaptırdım bnde cnm birde küçük kavanozları süsledim içini bonibon doldurdum :) konsept olarak kelebek olacak herşey :) parti sonrasıda eklerm resmleri bunlar hediyelikler.

Kızlar ben hastane kapı süsünü kendim yaptım bakalım beğenecekmisinizz :) birde malum doğumlarımız çoğunlukla ramazan olacağı için niyetli misafirlerimize şerbetleri şişede veririm diye düşündüm onları da süsledim:) birde hastanede dağıtacağım hediyeliğimde hazır lavanta kesesi yaptırdım resm ekleyeyim henüz yapmamış olanlarımıza da fikir olur

Çok geçmiş olsun; bol bol dinlen dikkat et canım kendine

Kizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozuldu adam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…