- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.981
Kokulu taş yaptırdım bnde cnm birde küçük kavanozları süsledim içini bonibon doldurdum :) konsept olarak kelebek olacak herşey :) parti sonrasıda eklerm resmleribunlar hediyelikler.
Eki Görüntüle 1518662
Kızlar ben hastane kapı süsünü kendim yaptım bakalım beğenecekmisinizz :) birde malum doğumlarımız çoğunlukla ramazan olacağı için niyetli misafirlerimize şerbetleri şişede veririm diye düşündüm onları da süsledim:) birde hastanede dağıtacağım hediyeliğimde hazır lavanta kesesi yaptırdım resm ekleyeyim henüz yapmamış olanlarımıza da fikir olurEki Görüntüle 1518673 Eki Görüntüle 1518674 Eki Görüntüle 1518675
Canım sakin ol derin derin nefes al belli bir süre kalabalığın yanından ayrılma sakinli araba biraz daha ıssız bİR yerdeyse polisden rica et sana eşlik etmesini o halde araba kullanma kan seni korkutmuştur benide kan tutuyor çünkü. aklına kötü şeyler getirme her zaman o parkda olacak diye birşey yok sen şimdi korktuğun için öyle düşünüyorsunKizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozulduadam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun!
120 TANE ÇIKTI 25 TL YE MAL OLDU CANIM... TÜLÜ VE LAVANTASIYLA 20TL DAHA EKLE TOPLAMDA EN FAZLA 50 TL YE MAL OLCAK
Kızlar ben hastane kapı süsünü kendim yaptım bakalım beğenecekmisinizz :) birde malum doğumlarımız çoğunlukla ramazan olacağı için niyetli misafirlerimize şerbetleri şişede veririm diye düşündüm onları da süsledim:) birde hastanede dağıtacağım hediyeliğimde hazır lavanta kesesi yaptırdım resm ekleyeyim henüz yapmamış olanlarımıza da fikir olurEki Görüntüle 1518673 Eki Görüntüle 1518674 Eki Görüntüle 1518675
Öncelikle çok şanslısın onun için şükret. Aklına kötü şeyler getirme sonuçta herzaman böyle olaylar olmuyo sana denk gelmiş o şerefsizinde yolu oraya denk gelmişKizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozulduadam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun!
offff yaaa bendede oldu bu hafta şişkinlik.ellerim uyusuyo ayaklarım agrıyo.ben tuzlu yiyorum tuzu kesmem lazım ama bırakamıyorumPetittoooo nerelerdesin:))
nick imi değiştim canım bu da kim deme :) sutreela ben
salataya,eriğe bile tuz atmıyorum artık
hamur işinide azlattım. bakalım şişcek miyim :))
Canım çok geçmiş olsun iyi ki daha fazla beklemeyip gitmişsin hastaneye aslında yediklerin dikkat ediyorsun ama kim bilir ne dokunmuştur bol bol dinlen ve su içKızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
Ben uyumaya devam hepiniziçok öpüyorummm...
Gecmis olsun canim! Dikkat et kendine diyecegim ama cocukla olmuyor iste biliyorumgunaydın kızlar .. bugün yataktan bel ağrısıyla kalktım hayır olsun inşallah ,, havalar ısındı kızım sokaktan içeri girmiyor , dün akşama kadar balkonda camda yoruldum sanırım . inşallah bir an önce geçer
aynen canım bende öyle yaptım saolsun çevremdeki tecrübeli anneler yönlerdi.aldıklarım sadece yeni doğan yani yazın giyebileceği şeyler.kışında çıkarım boyuna kilosuna göre alırımSağol canım ya Evet sonunda gittim
Gerçekten ilk çocuklarda acemilik o yönden çok oluyo. Poşet poşet hiç giydirmediklerim kalmıştı hep dağıttım. Benim bu aldıklarım 40 ı çıkana kadar yeter sonrada çıkar alırım gene. Bide irimi olucak hava nasıl olcak o yüzden fazla detaya girmedim.
maşallah canım yaa ben hiç uyuyamıyorum geceleri.2-3 oluyo ancak dönmekten yorulup uyuyorumKIZLAR GÜNAYDINLAR :) GECE UYUNMAMŞ BAKYRM :) BENDE TAM TERSİ 23 TE UYUDM DAHA UYUYAN GÜZELE DÖNCM YAKINDA :)) PRENSESLERN ODALARI ÇOK GÜZEL OLMŞŞŞ BAYILDIMM İKİSİNEDE :) GÜLE GÜLE KULLANIN.
Canım geçmiş olsun sakin olmaya çalış bebeğini düşün.. talihsizlik olmuş içini ferah tutmaya ççalış.. Şimdi nasıl oldun döndün mü eve?Kizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozulduadam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun!
İki şekilde de kullanan varÖnceden mi koyuluyo ki biz sancılarım başlayınca koymuştuk evde Sancı çekerken 1-2 Yudum içmiştim sonra hastaneye gittim zaten
Aman ya sorma saskinlik diz boyu:) neyse sen gidince bize anlat bende pazar gidiyorum dogrusuna:),saskin seni yanlis kursa mi gittin???Ben de bakayim acaba nasil gecmis yazmistir diyordum.Neyse artik gidince ikimizde karsilikli anlatiriz burada.Ben bu sefer baska hastanede dogum yapacagim icin gidip dolasayim dedim.Fikir sahibi olalim en azindan....
Yani ben de hanimin normal oldugunu düsünmüyorum, sonucta burada kimse keyfinden sezeryan yaptirmiyo, hepsinin bi mecburiyeti var, kim normal yapmayi istemez ki...Okurken gözlerim fal tasi gibi acildi
Oy masallah, güle güle kullanin hepsini.Ben hep dioyrdum zaten sen bi seferde halledersin diye.Abartmadan almissin , lazim oldukca cikar alirsin zaten.bebislerle iceri kapanmaya gerek yok onlarla da alisveris yapabiliriz.Sabahlik ve geceliginde cok sik cok hosmus.Iyi günlerde giy insallah...
Hos geldin, tabiki kapimiz herkese acik...
Normal canim, bende de oluyo bi ikihaftadir.Hatta son iki haftadir 2,5 kilo aldim, bunda ödemin de etkisi var.Sabah ayakkabim ayagima olmadi mesela, dolandikca iniyor sislik.
Aman dikkat et canim, cok bisey kalmadi zaten .kizini parka filan cikarinca sen de oturmaya calis yorma kendini....
Sagol canim geldim eve sag salim!Canım sakin ol derin derin nefes al belli bir süre kalabalığın yanından ayrılma sakinli araba biraz daha ıssız bİR yerdeyse polisden rica et sana eşlik etmesini o halde araba kullanma kan seni korkutmuştur benide kan tutuyor çünkü. aklına kötü şeyler getirme her zaman o parkda olacak diye birşey yok sen şimdi korktuğun için öyle düşünüyorsun
EvdeyimÖncelikle çok şanslısın onun için şükret. Aklına kötü şeyler getirme sonuçta herzaman böyle olaylar olmuyo sana denk gelmiş o şerefsizinde yolu oraya denk gelmiş
Allah'a sığın eve git sakinleşmeye çalış tatlı bişeyler ye.
Evde oturupta kafanda hep aynı konuyu kurma. Aç bi komedi film izle.
Geldim canim evimdeyim mutluyum! O adam bukunsun cezasini ceksin . Insallah kadina agir birsey olmamistir. Etkilenmek istemiyorum o yuzden bakmiyorum haberlere.Canım geçmiş olsun sakin olmaya çalış bebeğini düşün.. talihsizlik olmuş içini ferah tutmaya ççalış.. Şimdi nasıl oldun döndün mü eve?
Kızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
Ben uyumaya devam hepiniziçok öpüyorummm...
Cok vecmis olsun canim unutmaya calis ya hafid ya muheymin esmalarini cek Allah bir daha yasatmasinKizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozulduadam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?