2015 Temmuz Anneleri

Kokulu taş yaptırdım bnde cnm birde küçük kavanozları süsledim içini bonibon doldurdum :) konsept olarak kelebek olacak herşey :) parti sonrasıda eklerm resmleri bunlar hediyelikler.
Eki Görüntüle 1518662

Gerçekten zevklerimiz aynı :) çok güzel olmuş bende işte o minik kavonuzların kubbelileri var ondan alıp süsleyecektim ya yapsam mı bende şimdi şekerler için heveslendim sen kokulu taşı ne kadara nerden yaptırdın . Bir daha ayrıyetten çikolata almıyacaksın di mi

Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık bende eve gidince bakıcam bu tarz hediye 3lü ayna gelmişti kutusunda duruyor öylece aklımda birşeyler canlanırsa kendim yapıcam bu malzemeleri nereden aldın bende böyle ayıcık alıcam sanırım avize için birde süslemeler için . hastsnede ikramlıklar hazırlatıcaktım sonra jeton düştü ramazan olduğu için gerek yok. Sen şimdi hastanede ne dağıtacaksın şeker , şerbet mi

Canım sakin ol derin derin nefes al belli bir süre kalabalığın yanından ayrılma sakinli araba biraz daha ıssız bİR yerdeyse polisden rica et sana eşlik etmesini o halde araba kullanma kan seni korkutmuştur benide kan tutuyor çünkü. aklına kötü şeyler getirme her zaman o parkda olacak diye birşey yok sen şimdi korktuğun için öyle düşünüyorsun

120 TANE ÇIKTI 25 TL YE MAL OLDU CANIM... TÜLÜ VE LAVANTASIYLA 20TL DAHA EKLE TOPLAMDA EN FAZLA 50 TL YE MAL OLCAK

ayy bende böyle bişey mi yapsam karar çok uyguna gelmiş...çok para vermek istemiyorum herkes saklamayacak atılacak çoğu zaten..kendimde hatıra kalır hiç olmazsa

Süper olmuş renk tonu felan çok tatlı canım bayıldım

Öncelikle çok şanslısın onun için şükret. Aklına kötü şeyler getirme sonuçta herzaman böyle olaylar olmuyo sana denk gelmiş o şerefsizinde yolu oraya denk gelmiş
Allah'a sığın eve git sakinleşmeye çalış tatlı bişeyler ye.
Evde oturupta kafanda hep aynı konuyu kurma. Aç bi komedi film izle.

Petittoooo nerelerdesin:))
nick imi değiştim canım bu da kim deme :) sutreela ben

salataya,eriğe bile tuz atmıyorum artık
hamur işinide azlattım. bakalım şişcek miyim :))
offff yaaa bendede oldu bu hafta şişkinlik.ellerim uyusuyo ayaklarım agrıyo.ben tuzlu yiyorum tuzu kesmem lazım ama bırakamıyorum

Canım çok geçmiş olsun iyi ki daha fazla beklemeyip gitmişsin hastaneye aslında yediklerin dikkat ediyorsun ama kim bilir ne dokunmuştur bol bol dinlen ve su iç

Gecmis olsun canim! Dikkat et kendine diyecegim ama cocukla olmuyor iste biliyorum

aynen canım bende öyle yaptım saolsun çevremdeki tecrübeli anneler yönlerdi.aldıklarım sadece yeni doğan yani yazın giyebileceği şeyler.kışında çıkarım boyuna kilosuna göre alırım

KIZLAR GÜNAYDINLAR :) GECE UYUNMAMŞ BAKYRM :) BENDE TAM TERSİ 23 TE UYUDM DAHA UYUYAN GÜZELE DÖNCM YAKINDA :)) PRENSESLERN ODALARI ÇOK GÜZEL OLMŞŞŞ BAYILDIMM İKİSİNEDE :) GÜLE GÜLE KULLANIN.
maşallah canım yaa ben hiç uyuyamıyorum geceleri.2-3 oluyo ancak dönmekten yorulup uyuyorum

Canım geçmiş olsun sakin olmaya çalış bebeğini düşün.. talihsizlik olmuş içini ferah tutmaya ççalış.. Şimdi nasıl oldun döndün mü eve?

Aman ya sorma saskinlik diz boyu:) neyse sen gidince bize anlat bende pazar gidiyorum dogrusuna:)

Kizlar geldim eve sag salim. Arabami oark ettigim tarafa dogru kadinlar yuruyordu onlarin peaine takildim. ARabaya binincr kapilari kilitledim
Rahatladim . Evimdeyim sukurler olsun. Bu gece kotu ruya gorurum
Herhalde o adamin yuzu gitmeyecek hic aklimdan

Sagol canim geldim eve sag salim!

Evdeyim
Canim simi kizimi almaya gidecegim okuldan. O adamida bukurlar insallah cezasini ceker unutuyorum bu konuyu artik!

İnsaallah canim yarin birgun kontrole gitmek istiyorum icim korku doluyo vazgeciyorum Raabim dindirsin cigerimin acisini insaallah fayanilmaz bi hal adi bu aci

Çok şirin papyon mavi düğmeli daha güzel olur emeğine sağlık valla ne güzel kendin yapıyorsun seni böyle görmek istiyorum içinde hep heyecan olsun korku olmasin

Canım geçmiş olsun sakin olmaya çalış bebeğini düşün.. talihsizlik olmuş içini ferah tutmaya ççalış.. Şimdi nasıl oldun döndün mü eve?
Geldim canim evimdeyim mutluyum! O adam bukunsun cezasini ceksin . Insallah kadina agir birsey olmamistir. Etkilenmek istemiyorum o yuzden bakmiyorum haberlere.

canım geçmiş olsun..dinlenmene bak sen bizde seni

Cok vecmis olsun canim unutmaya calis ya hafid ya muheymin esmalarini cek Allah bir daha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…