- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.001
Canm cok gecms olsnn dikkat et kendine uyu dinlen.Kızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
Ben uyumaya devam hepiniziçok öpüyorummm...
Cok gecmis olsun canim yat dinlen Allah korusun bebegini de seni deKızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
Ben uyumaya devam hepiniziçok öpüyorummm...
En iyisi canım valla çocuk hayata uyum sağlasın öyle çocuk daha rahat büyüyo inan. Eşimde malatya ya gitme Plan'ı yapıyo düğün var ama ben özel arabayla 3 çocukla çekemem diye rest çektim uçak olsa neyse 40 ı çıkmamış 1 aylık kadar olmuş oluyo. Bide benim iki küçük kızım biri kusuyo biri ..ıçıyo afedersin hangi birine bakayım
Cok guzel olmuslaaaar ellerine saglikKokulu taş yaptırdım bnde cnm birde küçük kavanozları süsledim içini bonibon doldurdum :) konsept olarak kelebek olacak herşey :) parti sonrasıda eklerm resmleribunlar hediyelikler.
Eki Görüntüle 1518662
Kızlar ben hastane kapı süsünü kendim yaptım bakalım beğenecekmisinizz :) birde malum doğumlarımız çoğunlukla ramazan olacağı için niyetli misafirlerimize şerbetleri şişede veririm diye düşündüm onları da süsledim:) birde hastanede dağıtacağım hediyeliğimde hazır lavanta kesesi yaptırdım resm ekleyeyim henüz yapmamış olanlarımıza da fikir olurEki Görüntüle 1518673 Eki Görüntüle 1518674 Eki Görüntüle 1518675
Esin malatyali mi :)En iyisi canım valla çocuk hayata uyum sağlasın öyle çocuk daha rahat büyüyo inan. Eşimde malatya ya gitme Plan'ı yapıyo düğün var ama ben özel arabayla 3 çocukla çekemem diye rest çektim uçak olsa neyse 40 ı çıkmamış 1 aylık kadar olmuş oluyo. Bide benim iki küçük kızım biri kusuyo biri ..ıçıyo afedersin hangi birine bakayım
Napiyonuz kizlar ayy dustan ciktim bir ferahladim ki cok pozitifim masallah diyim ne desem tersi basima geliyo :)
Canm allah korms seni. Heryerde var boyle igrenc insanlar dikakt et kendine kizinda yaninda dimi evet git hemen orda durunca daha cok etklnrsn yada kalablk bir kafede falan otur biseyler ic rahatlamaya cals esin geleblckse ara canm gelsnKizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozulduadam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun!
Canm cok guzel olmslr gule gule kullanin :)Kızlar ben hastane kapı süsünü kendim yaptım bakalım beğenecekmisinizz :) birde malum doğumlarımız çoğunlukla ramazan olacağı için niyetli misafirlerimize şerbetleri şişede veririm diye düşündüm onları da süsledim:) birde hastanede dağıtacağım hediyeliğimde hazır lavanta kesesi yaptırdım resm ekleyeyim henüz yapmamış olanlarımıza da fikir olurEki Görüntüle 1518673 Eki Görüntüle 1518674 Eki Görüntüle 1518675
Canm ya keske sizde uyuyablsenz bende aksine daha cok uyku yapyr yastga koynca kafami siziyrm :)maşallah canım yaa ben hiç uyuyamıyorum geceleri.2-3 oluyo ancak dönmekten yorulup uyuyorum
Canm sevdnm sagsaglm eve gecmene. Dua oku yatmadan duş alda yat rahatlarsn bisey olmz ins.Kizlar geldim eve sag salim. Arabami oark ettigim tarafa dogru kadinlar yuruyordu onlarin peaine takildim. ARabaya binincr kapilari kilitledim
Rahatladim . Evimdeyim sukurler olsun. Bu gece kotu ruya gorurum
Herhaldeo adamin yuzu gitmeyecek hic aklimdan
:)) canm bende dun dusyaptm kese falan ondnmsr nedir saat 23 te uyumstm :)) sende benm gibi kendine nazar degdrenlerdenmsn :))Napiyonuz kizlar ayy dustan ciktim bir ferahladim ki cok pozitifim masallah diyim ne desem tersi basima geliyo :)
Ben Yaptım canım onay bekliyor diyor sonra kargoda diyor yarın muhtemelen kargoda der benim ki iki günde geldi stokta varsa hemen yolluyorlar. Bide sipariş vermeden arasaydın beden konusu için. Ben neredeyse larç veriyordum Aradım hanfendi biz larcı 120 kiloya veriyoruz dedilerkılzar ya lohusa sepetınden aldm ben gecelk pijama dünden beri onay beklyr dior alışveriş yapan var mı ordan ?
Canm ben magaznin birinde gormstm.ondn m olr dedlr maalesf.yoktu o yuzdem m siprs verdm ama.olmazsa.degstrme.yapurz yazyrdu aldm.ama.olur ins. Kac kilosn canmBen Yaptım canım onay bekliyor diyor sonra kargoda diyor yarın muhtemelen kargoda der benim ki iki günde geldi stokta varsa hemen yolluyorlar. Bide sipariş vermeden arasaydın beden konusu için. Ben neredeyse larç veriyordum Aradım hanfendi biz larcı 120 kiloya veriyoruz dedilerölçüleri sordu sizin bedeniniz small dedi nasıl sevinmiştim hala small bişeyler giyebiliyorum diye
Yok be canm nerde okadr para ilk cocuk icin sadece 300 liraKızlar bu doğum yapan anneye para mevzusu dogrumu az önce komsumlada konuştum oda doğru diyo1.300tl-2.400-3.600tl falan diyorlar
Evet bütün ailesi orda burda tek eşim :)Esin malatyali mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?