2015 Temmuz Anneleri

Canm cok gecms olsnn dikkat et kendine uyu dinlen.

Cok gecmis olsun canim yat dinlen Allah korusun bebegini de seni de

E="lacrymosa34, post: 40841778, member: 577418"]Kizlar kaldirik otu diye bir ot varmış. .her bünyeye ayni etkiyi yaratir mi bilmem ama emziren annelerde süt yapma konusunda birebirmis...bir arkadaşım dogal haliyle haslamadan salatalarinda ve kendi basina dogumundan 1 hafta once yemiş. .sutum resmen fiskiriyordu diyor..malt iceceklere göre daha doğal bence..simdi tam mevsimi ben buldum koydum dondurucuma..aklinizda bulunsun pazarda filanda varmış. Bizim bahcemizde doğal yetisiyor[/QUOTE]
Canim İsirganotuda sutu bollastiriyo ve kalitesini arttiriyo ben cok memnun kalmistim
Aklinda bulunsun bende hic malt icecegi kullanmadim hatya burdaki arkadaslardan yeni duydum nasil biseydir bilmem ama isirgan otu felaket bisi deneyince goruceksindir

Son düzenleme:
[maya2013, post: 40842624, member: 432753"]Kizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozuldu adam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun![/QUOTE]
Gecmis Olsun canim insan boyle seylerle karsilasinca unutamiyo

canım çok güzeller hepsi..şişeler çok mantıklı ramazan olacağı için çok güzel düşünmüşsün

Esin malatyali mi :)

Canm allah korms seni. Heryerde var boyle igrenc insanlar dikakt et kendine kizinda yaninda dimi evet git hemen orda durunca daha cok etklnrsn yada kalablk bir kafede falan otur biseyler ic rahatlamaya cals esin geleblckse ara canm gelsn

Canm cok guzel olmslr gule gule kullanin :)

Canm sevdnm sagsaglm eve gecmene. Dua oku yatmadan duş alda yat rahatlarsn bisey olmz ins.

kılzar ya lohusa sepetınden aldm ben gecelk pijama dünden beri onay beklyr dior alışveriş yapan var mı ordan ?
Ben Yaptım canım onay bekliyor diyor sonra kargoda diyor yarın muhtemelen kargoda der benim ki iki günde geldi stokta varsa hemen yolluyorlar. Bide sipariş vermeden arasaydın beden konusu için. Ben neredeyse larç veriyordum Aradım hanfendi biz larcı 120 kiloya veriyoruz dediler ölçüleri sordu sizin bedeniniz small dedi nasıl sevinmiştim hala small bişeyler giyebiliyorum diye

Canm ben magaznin birinde gormstm.ondn m olr dedlr maalesf.yoktu o yuzdem m siprs verdm ama.olmazsa.degstrme.yapurz yazyrdu aldm.ama.olur ins. Kac kilosn canm

Kızlar bu doğum yapan anneye para mevzusu dogrumu az önce komsumlada konuştum oda doğru diyo1.300tl-2.400-3.600tl falan diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…