- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.021
canım onu bizde de yapıyolar.suya koyunca açılıyo ve doğum kolaylasıyo çok ilginç gerçekten..Yok canm o icilen birsey degil o dahil bende bircok sey yapmistim gercekten Allah yardim ediyo onu sancin baslayinca suya koycaksin yasin suresi okuyup sancinla oda aciliyo kapali el gibi bir ot ertesi gun eve geldigimde nasil acilmisti
canım hurma erken doğuma neden oluyo diye duymuştum ben oyuzden yiyemiorum.son ay yicem inşallah.tek sayı yenileceğini duymamıştım niye öyle canım?amin inşallah cemi cümlesinin inşallah..
canım prensesin odası çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah..
hmm içilmiyormu ama hazıran annelerinde doğum yapanın annesi demlemiş suyunu içmiş hatta yolda hastaneye giderken içmiş
evet hurmayı artık önümüz ay yemeye başlasak erken olurmu zaten ramazanda olacak her yer hurma kaynar hmm zaten çok severim ama abartamam dikkat etmem gerekiyor birde hurmayı tek sayı yemek gerekiyor
Canm ben hergun birtane yiyrm.bisey olmdicanım hurma erken doğuma neden oluyo diye duymuştum ben oyuzden yiyemiorum.son ay yicem inşallah.tek sayı yenileceğini duymamıştım niye öyle canım?
aaa pirinci hiç duymamıştım.çok iyi oldu ya bunu da yapayım benKizlar birde 41 pirince 41 yasin sayet okuyabiliyorsaniz sancimiz gelince yutucaz ins Allhin izniyle pirincler dua etcek icimizdebirde dogum aninda bilen yada ezberleyebilenler insikak suresi ben dogum bitene kadar hep bu sureyi okudum
Hamile kaldığımdan beri tabak tabak yiyorum önceki hamileliklerimdede çok yedim erken doğurmadımcanım hurma erken doğuma neden oluyo diye duymuştum ben oyuzden yiyemiorum.son ay yicem inşallah.tek sayı yenileceğini duymamıştım niye öyle canım?
Bitane çok azmışCanm ben hergun birtane yiyrm.bisey olmdi
Canm.korkyrmda yemyrm yoksa cok severm :) erken dogm dediler birtaneden bisey olmz diorm yiyrm :))Bitane çok azmış
Kızlar ben hastane kapı süsünü kendim yaptım bakalım beğenecekmisinizz :) birde malum doğumlarımız çoğunlukla ramazan olacağı için niyetli misafirlerimize şerbetleri şişede veririm diye düşündüm onları da süsledim:) birde hastanede dağıtacağım hediyeliğimde hazır lavanta kesesi yaptırdım resm ekleyeyim henüz yapmamış olanlarımıza da fikir olurEki Görüntüle 1518673 Eki Görüntüle 1518674 Eki Görüntüle 1518675
Evet canim :)canım onu bizde de yapıyolar.suya koyunca açılıyo ve doğum kolaylasıyo çok ilginç gerçekten..
Hic birkac tane yemekten erken dogum olur mu icin rahat olsun ye oturup hos bir kilo yemicez ya 3 tane 5 tanecanım hurma erken doğuma neden oluyo diye duymuştum ben oyuzden yiyemiorum.son ay yicem inşallah.tek sayı yenileceğini duymamıştım niye öyle canım?
ben bilmiyorum ki canım sadece öyle duydum korktum yemeğe.sen daha tecrübelisin iyi bilirsin canım.ozaman bende yiyeyim yaa aldım duruyo evdeHamile kaldığımdan beri tabak tabak yiyorum önceki hamileliklerimdede çok yedim erken doğurmadım
Ye canim ye afiyet sifa olsun kuzucukla sanaben bilmiyorum ki canım sadece öyle duydum korktum yemeğe.sen daha tecrübelisin iyi bilirsin canım.ozaman bende yiyeyim yaa aldım duruyo evde
aynen canım doğru sölüyosun.banada son ayına girince günde bir tane ye dediler.ve ayetel kürsi okuyup ye dediler..Hic birkac tane yemekten erken dogum olur mu icin rahat olsun ye oturup hos bir kilo yemicez ya 3 tane 5 tane
Hamile kaldığımdan beri tabak tabak yiyorum önceki hamileliklerimdede çok yedim erken doğurmadım
Gerçekten zevklerimiz aynı :) çok güzel olmuş bende işte o minik kavonuzların kubbelileri var ondan alıp süsleyecektim ya yapsam mı bende şimdi şekerler için heveslendim sen kokulu taşı ne kadara nerden yaptırdın . Bir daha ayrıyetten çikolata almıyacaksın di mi
Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık bende eve gidince bakıcam bu tarz hediye 3lü ayna gelmişti kutusunda duruyor öylece aklımda birşeyler canlanırsa kendim yapıcam bu malzemeleri nereden aldın bende böyle ayıcık alıcam sanırım avize için birde süslemeler için . hastsnede ikramlıklar hazırlatıcaktım sonra jeton düştü ramazan olduğu için gerek yok. Sen şimdi hastanede ne dağıtacaksın şeker , şerbet mi
Çok güzel olmuş hepsi kapı süsünede bayıldım bende ikea çerçevemin içine böyle kumaş yapıp A harfi yapıcam ama içini bişeylemi doldurdun nasıl yaptın
Ben ordan aldım cnm geldi 2-3 günde,yoğunluk mu oldu acaba...kılzar ya lohusa sepetınden aldm ben gecelk pijama dünden beri onay beklyr dior alışveriş yapan var mı ordan ?
Mukavvayı öğrendiğim iyi oldu bu haftasonu deneyeyim yapamazsam sorarım tekrardanTeşekkürler cnm :) evet kumaşın içini elyaf ile doldurup mukavva yapıştırdm altına çerçeveye de silikon tabancası ile yapıştırdım
Canm aradm aksam 6 dan sonra kargolyrlrms sistemde kargoya gidene kadr oyle gzkyrmsBen ordan aldım cnm geldi 2-3 günde,yoğunluk mu oldu acaba...
Ben 60 la hamile kaldım 1.74 boyum şimdi 72 kilo oldumCanm ben magaznin birinde gormstm.ondn m olr dedlr maalesf.yoktu o yuzdem m siprs verdm ama.olmazsa.degstrme.yapurz yazyrdu aldm.ama.olur ins. Kac kilosn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?