2015 Temmuz Anneleri

Yok canm o icilen birsey degil o dahil bende bircok sey yapmistim gercekten Allah yardim ediyo onu sancin baslayinca suya koycaksin yasin suresi okuyup sancinla oda aciliyo kapali el gibi bir ot ertesi gun eve geldigimde nasil acilmisti
canım onu bizde de yapıyolar.suya koyunca açılıyo ve doğum kolaylasıyo çok ilginç gerçekten..

canım hurma erken doğuma neden oluyo diye duymuştum ben oyuzden yiyemiorum.son ay yicem inşallah.tek sayı yenileceğini duymamıştım niye öyle canım?

Kizlar birde 41 pirince 41 yasin sayet okuyabiliyorsaniz sancimiz gelince yutucaz ins Allhin izniyle pirincler dua etcek icimizde birde dogum aninda bilen yada ezberleyebilenler insikak suresi ben dogum bitene kadar hep bu sureyi okudum
aaa pirinci hiç duymamıştım.çok iyi oldu ya bunu da yapayım ben

Çok güzel olmuş hepsi kapı süsünede bayıldım bende ikea çerçevemin içine böyle kumaş yapıp A harfi yapıcam ama içini bişeylemi doldurdun nasıl yaptın

canım hurma erken doğuma neden oluyo diye duymuştum ben oyuzden yiyemiorum.son ay yicem inşallah.tek sayı yenileceğini duymamıştım niye öyle canım?
Hic birkac tane yemekten erken dogum olur mu icin rahat olsun ye oturup hos bir kilo yemicez ya 3 tane 5 tane

Evet cnm zevklerimiz aynıymış gerçekten :) kokulu taşı gittigidiyor da buldum 20tanesi 70tl. Almak istersen sana gönderirim adresini. Yok içi bonibonlu ztn çikolata vermicem ekstra.
Çerçeve benim ki de üçlüydü ben hatta diğer iki küçüğü yeğenime süsledim istersen onun resmlerinide yollarm sana. Ayıcığı 3aaa ithalat sitesinden aldm eminönünde mağazası internetten sipariş verdm 10lu ayıcık kalanları avizenede takabilirsin bende düşündm belki yaparm diye ama ayıcıklar süssüz satılıyor ben süsledim üstlerini etek taç vs bnde vardı ama 3a sitesinde var oda.
Hastanede şerbet ve çikolata dağıtıcam galiba kağıt kaplı çikolatalar varya ondan yaptırıcam. Niyetli olanlara şişede şerbet ve çikolata vericm olmayanlara bardakta şerbet ikramlık ve çikolata diye düşündm. :)

Çok güzel olmuş hepsi kapı süsünede bayıldım bende ikea çerçevemin içine böyle kumaş yapıp A harfi yapıcam ama içini bişeylemi doldurdun nasıl yaptın

Teşekkürler cnm :) evet kumaşın içini elyaf ile doldurup mukavva yapıştırdm altına çerçeveye de silikon tabancası ile yapıştırdım

Canm ben magaznin birinde gormstm.ondn m olr dedlr maalesf.yoktu o yuzdem m siprs verdm ama.olmazsa.degstrme.yapurz yazyrdu aldm.ama.olur ins. Kac kilosn canm
Ben 60 la hamile kaldım 1.74 boyum şimdi 72 kilo oldum aradığımda bunları tek tek sordular ama artık şiştim zannediyorum ondan hiç Bişey olmayacak gibi geliyor. Değişim olur evet hatta onlar istediğin bedeni yolluyormuş sen olmayanı kargoya veriyormuşsun site baya ilgili ben çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…