- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.041
Cnm bugun bende knstm bayağı ilglydiler evet bende 75 falan oldm cnm olrdr ins.Ben 60 la hamile kaldım 1.74 boyum şimdi 72 kilo oldumaradığımda bunları tek tek sordular ama artık şiştim zannediyorum ondan hiç Bişey olmayacak gibi geliyor. Değişim olur evet hatta onlar istediğin bedeni yolluyormuş sen olmayanı kargoya veriyormuşsun site baya ilgili ben çok memnun kaldım
İnsaallah canim yarin birgun kontrole gitmek istiyorum icim korku doluyo vazgeciyorum Raabim dindirsin cigerimin acisini insaallah fayanilmaz bi hal adi bu aci
Çok şirin papyon mavi düğmeli daha güzel olur emeğine sağlık valla ne güzel kendin yapıyorsun seni böyle görmek istiyorum içinde hep heyecan olsun korku olmasin
Benim aklımda hiç babyshower felan yoktu bugün arkadaşlarım illa da yapalım diyorlar burada değil haziranın ortasında gelicek biz herşeyi yaparız diyorlar ama o zaman da çok geç olur doğuma son 2 hafta kalmış oluyor bilmiyorum nasıl olucak . O zaman sen çerçevenin boyamasınıda kendin yaptın valla tebrikler iyi uğraşıp yapmışsın aslında bende becereikliyim ama yaptığımı beğenmezsem içime sinen birşey olmazsa sinir olurum :) tekrar hazırını sipariş veririm diye korkuyorum . Gönderirsen çok güzel olurEvet cnm zevklerimiz aynıymış gerçekten :) kokulu taşı gittigidiyor da buldum 20tanesi 70tl. Almak istersen sana gönderirim adresini. Yok içi bonibonlu ztn çikolata vermicem ekstra.
Çerçeve benim ki de üçlüydü ben hatta diğer iki küçüğü yeğenime süsledim istersen onun resmlerinide yollarm sana. Ayıcığı 3aaa ithalat sitesinden aldm eminönünde mağazası internetten sipariş verdm 10lu ayıcık kalanları avizenede takabilirsin bende düşündm belki yaparm diyeama ayıcıklar süssüz satılıyor ben süsledim üstlerini etek taç vs bnde vardı ama 3a sitesinde var oda.
Hastanede şerbet ve çikolata dağıtıcam galiba kağıt kaplı çikolatalar varya ondan yaptırıcam. Niyetli olanlara şişede şerbet ve çikolata vericm olmayanlara bardakta şerbet ikramlık ve çikolata diye düşündm. :)
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen,inşallah biran önce atlatırsın...Kızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
Ben uyumaya devam hepiniziçok öpüyorummm...
Oh mis gibi olmuştur . Bende senin gibi başladım bir gün temizliğe çok güzel yol aldım ama ikinci gün devam edemedem :) benim temizliğimde ancak o kadar olur benim için en zor temizlik alanı mutfak sen ne güzel bitirmişsinYorucu birgündü
Alt katın camlarını sildim mutfak dolaplarının içlerini boşalttım düzenledim tül perdeleri yıkadım Astım alt banyo tuvaleti temizledim ve bittimmmm
Buzdolabın içini dışını ve mutfak dolaplarının dışını Ayrıntılı bi şekilde sabah yapıcam. Dışarı çıkmazsam yukarıyada başlıycam
Canim ben tek cocukla yaparken bile zorlaniyorum kizim baska seyle cok mesgul olunca sikiliyo oyun park vs istiyor sen cocuklari naptin bu arada eline saglik bende evi boyaticam sona kalsin istemedim ama sona kalcak sanirimYorucu birgündü
Alt katın camlarını sildim mutfak dolaplarının içlerini boşalttım düzenledim tül perdeleri yıkadım Astım alt banyo tuvaleti temizledim ve bittimmmm
Buzdolabın içini dışını ve mutfak dolaplarının dışını Ayrıntılı bi şekilde sabah yapıcam. Dışarı çıkmazsam yukarıyada başlıycam
Yorucu birgündü
Benim de esim malatyali bizim de agustos sonu eylul gibi dugunumuz var gitcez herhalEvet bütün ailesi orda burda tek eşim :)
Aynen oyle kendime nazar ediyorum :) ay ben oyle erken uyuyamiyorum en gec 2 de uyuyup 12 de uyaniyorum hihihoho:)) canm bende dun dusyaptm kese falan ondnmsr nedir saat 23 te uyumstm :)) sende benm gibi kendine nazar degdrenlerdenmsn :))
Beni illaki 40 ta digurtacaklar o yuzden temmuz olacagim ben hepiniz bebekleri konusurken ben hala karni burnunda gezerim sicakta:):):)Büyük ihtimal çoğumuz
Cok sevindim hersey yolunda gitmis. Bak o kadar korkulaak birsey degil dogum degil mi?:):) anali babali buyusun bebisiniz:)Kızlar merhaba, foruma giremeyeli tam 73 sayfa yazmışınız, hepsini okuyamadım tabii malum kardeşimin doğumuna gitmiştim.. dün gece döndüm malum iş yerinden izin almak istemiyorum pek, doğuma saklamak için...
Çok şükür kardeşimin de bebğin de durumu gayet iyi, eve çıkardık.. epidural sezeryen oldu, ama ben hiç bu kadar hızlı beklemiyordum açıkcası, bir saat içinde ne olduysa oldu.. kardeşimi götürdükten 25-30 dk sonra bebek çıktı geldi.. ben böyle şoka girdim ne çabuk diye.. bir yarım saat sonra da kardeşim geldi.. ama gayet kendindeydi, sadece alt tarafı uyuşuktu.. pek ağrısı sancısı olmadı çok şükür, zaten kardeşimin pek öyle mızmızlanmaz hemşireler daha sonra birkaç tane ağrı kesici vurdular.. gece de tuvalate çıkabildi, ondan sonra katı yiyeceklere başladılar ve 24 saat dolmadan hastaneden çıkabilrsiniz dediler.. çok şükür kazasız belasız atlattık, sıra bana geldi.. ama teyze olmak bile ne kadar farklı bir duygu yaa, geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor eşşek sıpası, nasıl dayanıcam özlemine bilemiyorum..ancak benim doğumuma gelebilirlerse gelecekler.. Kendi bebeğime duyacağım sevgiyi de tahmin edemiyorum artıkk... çok ama çok güzel şeyler şu bebişler
Canım 2 çocuk daha kolay onlar beraber oyalanıyorlar bensiz. Boyalar hamurlar oyuncaklar derken bende yaptım. Tek yemek yapamadım patates kızarttım kahvaltı Tarzı yediler eksik o oldu yani. 2 çocuk olunca anlarsın araları azsa arkadaş oluyorlar kavgada etseler oynuyorlarCanim ben tek cocukla yaparken bile zorlaniyorum kizim baska seyle cok mesgul olunca sikiliyo oyun park vs istiyor sen cocuklari naptin bu arada eline saglik bende evi boyaticam sona kalsin istemedim ama sona kalcak sanirim
Aaa negüzel hemşeri çıkıcazBenim de esim malatyali bizim de agustos sonu eylul gibi dugunumuz var gitcez herhal
Bitmedi kız yarım işte buzdolap ve mutfak dolaplarının dışınıda halledersem alt kat bitiyo yukarda da temizlikten hariç gardolaplar düzenlenicek kışlıklar Kalkıp yazlıklar çıkıcak iş çok yani inş yarın pes etmem bendeeeOh mis gibi olmuştur . Bende senin gibi başladım bir gün temizliğe çok güzel yol aldım ama ikinci gün devam edemedem :) benim temizliğimde ancak o kadar olur benim için en zor temizlik alanı mutfak sen ne güzel bitirmişsin
Bende Mayıs sonu diyordum dayanamadım içim sıkılıyo gördükçe. Mayıs sonuda üstünden geçilir gene olmadı kadın Tutarım. Halıları yıkamaya vericem bu ay. Aman iş bitmezne güzzel miss..benimde bütün dolap içlerinin elden geçmesi lazım bi başlasam artık yarın bende yavaş yavaş başlarım..perdeleri mayıs sonu yıkayım diyorum bakalım şu temizlikte bi bitse hayırlısıyla
Ahahaaaa inat ettiler diyorsunBeni illaki 40 ta digurtacaklar o yuzden temmuz olacagim ben hepiniz bebekleri konusurken ben hala karni burnunda gezerim sicakta:):):)
Canm kolay gelsn cok ia yapmssn yorma kendini bukadr yavas yavas yapYorucu birgündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?