2015 Temmuz Anneleri

Cnm bugun bende knstm bayağı ilglydiler evet bende 75 falan oldm cnm olrdr ins.

İçini ferah tut yavrunada yazık karamsar olma kimin başına ne geleceği belli olmaz ki keyfini çıkar . Bebğini görmeyede git korkma hepimiz allaha sığınıyoruz

Yorucu birgündü
Alt katın camlarını sildim mutfak dolaplarının içlerini boşalttım düzenledim tül perdeleri yıkadım Astım alt banyo tuvaleti temizledim ve bittimmmm
Buzdolabın içini dışını ve mutfak dolaplarının dışını Ayrıntılı bi şekilde sabah yapıcam. Dışarı çıkmazsam yukarıyada başlıycam

Benim aklımda hiç babyshower felan yoktu bugün arkadaşlarım illa da yapalım diyorlar burada değil haziranın ortasında gelicek biz herşeyi yaparız diyorlar ama o zaman da çok geç olur doğuma son 2 hafta kalmış oluyor bilmiyorum nasıl olucak . O zaman sen çerçevenin boyamasınıda kendin yaptın valla tebrikler iyi uğraşıp yapmışsın aslında bende becereikliyim ama yaptığımı beğenmezsem içime sinen birşey olmazsa sinir olurum :) tekrar hazırını sipariş veririm diye korkuyorum . Gönderirsen çok güzel olur

Ayıcıklar çok güzel olmuş aynı hazır gbi avizeci bana silikonla yapıştırmayın demişti uhu ile yapıştırın ama onunlada ne kadar sağlam olur bilmiyorum . Hastane için bende çikolata alıyım o zaman şerbette olabilir mevlüt için kokulu taş ve böyle kavonuzlu şeker yapıyım o zaman

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen,inşallah biran önce atlatırsın...

Oh mis gibi olmuştur . Bende senin gibi başladım bir gün temizliğe çok güzel yol aldım ama ikinci gün devam edemedem :) benim temizliğimde ancak o kadar olur benim için en zor temizlik alanı mutfak sen ne güzel bitirmişsin

Canim ben tek cocukla yaparken bile zorlaniyorum kizim baska seyle cok mesgul olunca sikiliyo oyun park vs istiyor sen cocuklari naptin bu arada eline saglik bende evi boyaticam sona kalsin istemedim ama sona kalcak sanirim

ne güzzel miss..benimde bütün dolap içlerinin elden geçmesi lazım bi başlasam artık yarın bende yavaş yavaş başlarım..perdeleri mayıs sonu yıkayım diyorum bakalım şu temizlikte bi bitse hayırlısıyla

Cok sevindim hersey yolunda gitmis. Bak o kadar korkulaak birsey degil dogum degil mi?:):) anali babali buyusun bebisiniz:)

Canim ben tek cocukla yaparken bile zorlaniyorum kizim baska seyle cok mesgul olunca sikiliyo oyun park vs istiyor sen cocuklari naptin bu arada eline saglik bende evi boyaticam sona kalsin istemedim ama sona kalcak sanirim
Canım 2 çocuk daha kolay onlar beraber oyalanıyorlar bensiz. Boyalar hamurlar oyuncaklar derken bende yaptım. Tek yemek yapamadım patates kızarttım kahvaltı Tarzı yediler eksik o oldu yani. 2 çocuk olunca anlarsın araları azsa arkadaş oluyorlar kavgada etseler oynuyorlar

Bitmedi kız yarım işte buzdolap ve mutfak dolaplarının dışınıda halledersem alt kat bitiyo yukarda da temizlikten hariç gardolaplar düzenlenicek kışlıklar Kalkıp yazlıklar çıkıcak iş çok yani inş yarın pes etmem bendeee

Bende Mayıs sonu diyordum dayanamadım içim sıkılıyo gördükçe. Mayıs sonuda üstünden geçilir gene olmadı kadın Tutarım. Halıları yıkamaya vericem bu ay. Aman iş bitmez

Canm kolay gelsn cok ia yapmssn yorma kendini bukadr yavas yavas yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…