2015 Temmuz Anneleri

Aynen benimde yazlıklar kışlıklar değişicek mutfak komple elden geçicek bütün dolaplar elden geçicek halı perdeler halıcı ve perdeci yıkayacak haftaya komple ev boya olacak yardımcı çağırmak istemiyorum alalhın izniyl hepsini kendim yapıcam

Allahtan benim digerleri büyük, faydalari bile olur bana. Sancisiz bi bebek olursa cok rahat ederiz izinde insallah.Gidince ev filan temizlenecek o arada hasta etmiyim de baska bisey istemiyorum.Bakalim biz bi hesap yapariz rabbim baska bi hesap. Saglikla gelsinler de hepsi hallolur.
Ay canim benim, cok korkmussundur. Aksam esine sarilip uyu, kizini da al koynuna ohhh. Sabaha unutursun insallah...
Aman ya sorma saskinlik diz boyu:) neyse sen gidince bize anlat bende pazar gidiyorum dogrusuna:)
Bugün vardi aslinda ama esim evde degildi, uzak oldugu icin onunla gitmem gerekiyor.Bi dahaki randevu tarihine bakip ayarliycam artik.
Ay canim benim, ben de olsam kafamda kurar dururdum. Sakin olmaya calis, artik evdesin. Allah öyle kötü insanlarla karsilastirmasin bi daha...
Ohhh ne güzel, ben de yavas yavas baslasam ne güzel olacak. Aslinda simdiden oturma odasinin ve mutfagin perdelerini cikarayim araliga atayim da sabaha kendimi mecbur hissedip yapayim diyorum.Bi yerden baslamak lazim, evim cok büyük degil zaten perdeler yikanana kadar camlari silerim, dolaplari düzenleyip silerim bi tek halilarim kalir.Hadi sana da bana da kolay gelsin...
Sana da kolay gelsin bacim, koca göbeklerle temizlik bizi bekler...

Ne guzel demissin cani. Aynen oyle biz planlar yaparken goklerde bizim icin yapilan planlar var ..Bende temizlige baslasam diyorum ama boya olcak bide sanki erken mi kirlnir gibi

Ne guzel demissin cani. Aynen oyle biz planlar yaparken goklerde bizim icin yapilan planlar var ..Bende temizlige baslasam diyorum ama boya olcak bide sanki erken mi kirlnir gibi
Bende temizlik yapacam ama hala kaloriferlerimiz sonmedi onu bekliyorum :)

Ah canim gecmis olsun aksam sen yazinca anlamistim ben biraz hafif zehirlenme gibi mkrobik bir sey oldugunu. Bana da olmustu bir iki ay once butun gece ishal kusma, cok harap ediyor insani ozellikle hamileyken bol bol su icmeye calis mide bulantin gecince. Umarim hemen iyilesirsin!!!

Hay masallah!!!! Oh ne guzel tertemiz olmustur heryer:) bakiyorum hizlandirdin hazirliklari alisveris temizlik, niyeti bozdunuz galiba erken mi gelecek senin bebis:):)

Canim ben tek cocukla yaparken bile zorlaniyorum kizim baska seyle cok mesgul olunca sikiliyo oyun park vs istiyor sen cocuklari naptin bu arada eline saglik bende evi boyaticam sona kalsin istemedim ama sona kalcak sanirim
Ben benimkine suluboya veriyorum balkonda oyalaniyor boya yapiyor:) ama benimki iki yasinda suluboyaya kaniyor seninki kanmaz ona:):)

Sen boyle seyler soyleyince cok hosuma gidiyor. Insallah benim kizlarda iyi anlasir aralari az olacak hadi bakalim:)

Inat degilmis kanun oyleymis yahu! 40. Haftadan once tabiki kendinden dogum baslamadiysa hastaneden sezeryan gunu alamiyorsun:) beklicez bizde iste koca gobekle:):)
Durursa senin cimcime belki iki hafta önce gelmek istiycek
Ne güzel ama Sezeryanda olsa çocuk Gelişimini tamamlayınca zaten gelir onu beklemeleri çok güzel. Buradakiler gibi yeter bu kadar alalım demiyorlar

Günaydın kızlar artık geceleri uyuyamıyoruz.
Bu sıcaklar, bulantı, kasılmalarla nasıl geçeçek son aylar hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…