- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.061
o zaman nasil gidecen sen bebis cok kucuk oluyorAaa negüzel hemşeri çıkıcazbizim düğün bayramdan 1 hafta sonra temmuzda
Aynen benimde yazlıklar kışlıklar değişicek mutfak komple elden geçicek bütün dolaplar elden geçicek halı perdeler halıcı ve perdeci yıkayacak haftaya komple ev boya olacak yardımcı çağırmak istemiyorum alalhın izniyl hepsini kendim yapıcamBitmedi kız yarım işte buzdolap ve mutfak dolaplarının dışınıda halledersem alt kat bitiyo yukarda da temizlikten hariç gardolaplar düzenlenicek kışlıklar Kalkıp yazlıklar çıkıcak iş çok yani inş yarın pes etmem bendeee
İyi geecelerrriyi geceler annısler
Allahtan benim digerleri büyük, faydalari bile olur bana. Sancisiz bi bebek olursa cok rahat ederiz izinde insallah.Gidince ev filan temizlenecek o arada hasta etmiyim de baska bisey istemiyorum.Bakalim biz bi hesap yapariz rabbim baska bi hesap. Saglikla gelsinler de hepsi hallolur.En iyisi canım valla çocuk hayata uyum sağlasın öyle çocuk daha rahat büyüyo inan. Eşimde malatya ya gitme Plan'ı yapıyo düğün var ama ben özel arabayla 3 çocukla çekemem diye rest çektim uçak olsa neyse 40 ı çıkmamış 1 aylık kadar olmuş oluyo. Bide benim iki küçük kızım biri kusuyo biri ..ıçıyo afedersin hangi birine bakayım
Ay canim benim, cok korkmussundur. Aksam esine sarilip uyu, kizini da al koynuna ohhh. Sabaha unutursun insallah...Kizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozulduadam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun!
Bugün vardi aslinda ama esim evde degildi, uzak oldugu icin onunla gitmem gerekiyor.Bi dahaki randevu tarihine bakip ayarliycam artik.Aman ya sorma saskinlik diz boyu:) neyse sen gidince bize anlat bende pazar gidiyorum dogrusuna:)
Ay canim benim, ben de olsam kafamda kurar dururdum. Sakin olmaya calis, artik evdesin. Allah öyle kötü insanlarla karsilastirmasin bi daha...Kizlar geldim eve sag salim. Arabami oark ettigim tarafa dogru kadinlar yuruyordu onlarin peaine takildim. ARabaya binincr kapilari kilitledim
Rahatladim . Evimdeyim sukurler olsun. Bu gece kotu ruya gorurum
Herhaldeo adamin yuzu gitmeyecek hic aklimdan
Ohhh ne güzel, ben de yavas yavas baslasam ne güzel olacak. Aslinda simdiden oturma odasinin ve mutfagin perdelerini cikarayim araliga atayim da sabaha kendimi mecbur hissedip yapayim diyorum.Bi yerden baslamak lazim, evim cok büyük degil zaten perdeler yikanana kadar camlari silerim, dolaplari düzenleyip silerim bi tek halilarim kalir.Hadi sana da bana da kolay gelsin...Yorucu birgündü
Alt katın camlarını sildim mutfak dolaplarının içlerini boşalttım düzenledim tül perdeleri yıkadım Astım alt banyo tuvaleti temizledim ve bittimmmm
Buzdolabın içini dışını ve mutfak dolaplarının dışını Ayrıntılı bi şekilde sabah yapıcam. Dışarı çıkmazsam yukarıyada başlıycam
Sana da kolay gelsin bacim, koca göbeklerle temizlik bizi bekler...Aynen benimde yazlıklar kışlıklar değişicek mutfak komple elden geçicek bütün dolaplar elden geçicek halı perdeler halıcı ve perdeci yıkayacak haftaya komple ev boya olacak yardımcı çağırmak istemiyorum alalhın izniyl hepsini kendim yapıcam
Bir ben daha varmis bende geceleri uyuyamiyorum gunduz acisi cikiyo zatenAynen oyle kendime nazar ediyorum :) ay ben oyle erken uyuyamiyorum en gec 2 de uyuyup 12 de uyaniyorum hihihoho
Ne guzel demissin cani. Aynen oyle biz planlar yaparken goklerde bizim icin yapilan planlar var ..Bende temizlige baslasam diyorum ama boya olcak bide sanki erken mi kirlnir gibiAllahtan benim digerleri büyük, faydalari bile olur bana. Sancisiz bi bebek olursa cok rahat ederiz izinde insallah.Gidince ev filan temizlenecek o arada hasta etmiyim de baska bisey istemiyorum.Bakalim biz bi hesap yapariz rabbim baska bi hesap. Saglikla gelsinler de hepsi hallolur
Ohhh ne güzel, ben de yavas yavas baslasam ne güzel olacak. Aslinda simdiden oturma odasinin ve mutfagin perdelerini cikarayim araliga atayim da sabaha kendimi mecbur hissedip yapayim diyorum.Bi yerden baslamak lazim, evim cok büyük degil zaten perdeler yikanana kadar camlari silerim, dolaplari düzenleyip silerim bi tek halilarim kalir.Hadi sana da bana da kolay gelsin...
Sana da kolay gelsin bacim, koca göbeklerle temizlik bizi bekler...
Bende temizlik yapacam ama hala kaloriferlerimiz sonmedi onu bekliyorum :)Ne guzel demissin cani. Aynen oyle biz planlar yaparken goklerde bizim icin yapilan planlar var ..Bende temizlige baslasam diyorum ama boya olcak bide sanki erken mi kirlnir gibi
Sen nerde yasiyosun canim yani sehir olarak ki petekelrimiz sondu bizim :)Bende temizlik yapacam ama hala kaloriferlerimiz sonmedi onu bekliyorum :)
Ah canim gecmis olsunKızlar alıntı yapamadım tşkler hepinize,merakmetmeyin diye girdim..akşam başlayan bulantı ve karın ağrım sonradan çok şiddetlendi,kusmakdan çıkamadım lavabodan,sabaha karsıda şiddetli ishale döndü..DAyanamadım 6 gibi acile gittim..evdede yalnızdım2 kere serum verdıler,bebek ve ben susuz kalmıyalım dıye..gaita testi yapıldı ve mıkrop cıktı...yediğin bişeyden kapmışsındır,özellikle yarım karpuz falan almayın dedi doktor ve yeşilleiklere cok dıkkat dedi..1 de cıktım hastaneden eve geldıgım gıbı vurdum kafayı,şimdi uyandım...ama kafam kalkmıyor yatmaya devam edıcem..lifli gıdalardan uzak dur 1-2 gün..devam ederse hemen gel,susuzluk sıkıntılı bebek için dedi...
Ben uyumaya devam hepiniziçok öpüyorummm...
Hay masallah!!!! Oh ne guzel tertemiz olmustur heryer:) bakiyorum hizlandirdin hazirliklari alisveris temizlik, niyeti bozdunuz galiba erken mi gelecek senin bebis:):)Yorucu birgündü
Alt katın camlarını sildim mutfak dolaplarının içlerini boşalttım düzenledim tül perdeleri yıkadım Astım alt banyo tuvaleti temizledim ve bittimmmm
Buzdolabın içini dışını ve mutfak dolaplarının dışını Ayrıntılı bi şekilde sabah yapıcam. Dışarı çıkmazsam yukarıyada başlıycam
Ben benimkine suluboya veriyorum balkonda oyalaniyor boya yapiyor:) ama benimki iki yasinda suluboyaya kaniyor seninki kanmaz ona:):)Canim ben tek cocukla yaparken bile zorlaniyorum kizim baska seyle cok mesgul olunca sikiliyo oyun park vs istiyor sen cocuklari naptin bu arada eline saglik bende evi boyaticam sona kalsin istemedim ama sona kalcak sanirim
Sen boyle seyler soyleyince cok hosuma gidiyor. Insallah benim kizlarda iyi anlasir aralari az olacak hadi bakalim:)Canım 2 çocuk daha kolay onlar beraber oyalanıyorlar bensiz. Boyalar hamurlar oyuncaklar derken bende yaptım. Tek yemek yapamadım patates kızarttım kahvaltı Tarzı yediler eksik o oldu yani. 2 çocuk olunca anlarsın araları azsa arkadaş oluyorlar kavgada etseler oynuyorlar
Inat degilmis kanun oyleymis yahu! 40. Haftadan once tabiki kendinden dogum baslamadiysa hastaneden sezeryan gunu alamiyorsun:) beklicez bizde iste koca gobekle:):)Ahahaaaa inat ettiler diyorsun
Aman yok kız dursun daha nereye geliyomuşHay masallah!!!! Oh ne guzel tertemiz olmustur heryer:) bakiyorum hizlandirdin hazirliklari alisveris temizlik, niyeti bozdunuz galiba erken mi gelecek senin bebis:):)
Yaşadığımı söylüyorum canım bak sende o günleri görücen inş küçük kızın 2-3 yaşına gelince başlarlar oynamaya.Sen boyle seyler soyleyince cok hosuma gidiyor. Insallah benim kizlarda iyi anlasir aralari az olacak hadi bakalim:)
Durursa senin cimcime belki iki hafta önce gelmek istiycekInat degilmis kanun oyleymis yahu! 40. Haftadan once tabiki kendinden dogum baslamadiysa hastaneden sezeryan gunu alamiyorsun:) beklicez bizde iste koca gobekle:):)
Günaydın sanada canımkızlar hepinize günaydın bebişlerinizle mutlu sabahlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?