- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.081
canım gunaydın gecmıs olsun benımde bacak kramplarım cok yogunndu gecelerı kasılmadan aglıyodum ama gunde ıkı maden suyu bı muz yıyorum sımdı hıc olmuyo allaha sukur maden suyu bı karbonatsız olanları ıcmenı tafsiye ederımGunaydin hamisler nasil uyandiniz bu sabah ben gece bacagima giren jrampin sizisi ve sebeb oldugu uykusuzluk la kalkmak zorunda kaldim yataktan esimi ise kizlari okula gonderip biraz uzanayim demistim kiiiii kucuk kiz dusmus bacagini cok feci yuzdurup grlmis onu temizleyip gonderdimaklim kuzucukta kaldi
sende yap çok basit canım :) yaptıklarının resimlerini atsana bi bakalım?canm millet delrmş zaten sankı pazardn meyve alyrda indr dio ev bu ya neyse odur fiyatı zaten ındrck olsn onu soylersn almycklarınıda uygun dille anlatmazlar yok şurası şöyle burası böyle inan ev almadn once bie eve baktm kimse otrmyr5du ama beğenmedgmı çeknrk soyldm orasını burasına bişey demedn eşim söyledi sonra ama millet cok fena
canm allah analı babalı büyütsn. bebekler hep özlnyr. sıra sende cnm sende alcksn kucagna allah'ın i,znyle az kaldı
aslm canm magntlerıne bayıldm yaa bende aldm malzemelerı netten ama 100 tane daha yapcm onlarıda böyle bişey mi yapsm acaba :)
kuzucuklarr :))
canm el emeği göz nuru ufak ufak örmeye uğraşmssn ellerıne sağlk :)
canm onu nasl yapcz demleyıp mı iççez acaba hurma ve zemzemde bulundryrm ben umreden gelmş annem verdi bunuda alr yaparm
Allah yardimcimiz olsun sicaklarda baslayacakGünaydın kızlar artık geceleri uyuyamıyoruz.
Bu sıcaklar, bulantı, kasılmalarla nasıl geçeçek son aylar hiç bilmiyorum
evet uygun ve basit gerçekten yap bencede :)ayy bende böyle bişey mi yapsam karar çok uyguna gelmiş...çok para vermek istemiyorum herkes saklamayacak atılacak çoğu zaten..kendimde hatıra kalır hiç olmazsa
maden suyu yasaklandi bana canim ya malesef tansiyonumu yukseltiyo aslinda iyi geliyodu mide yanmasi da azaliyoducanım gunaydın gecmıs olsun benımde bacak kramplarım cok yogunndu gecelerı kasılmadan aglıyodum ama gunde ıkı maden suyu bı muz yıyorum sımdı hıc olmuyo allaha sukur maden suyu bı karbonatsız olanları ıcmenı tafsiye ederım
GünaydınGünaydın kızlar artık geceleri uyuyamıyoruz.
Bu sıcaklar, bulantı, kasılmalarla nasıl geçeçek son aylar hiç bilmiyorum
tansıyonmu yukseltıyo benım tansıyonumda o yuzdenmı yuksek acabamaden suyu yasaklandi bana canim ya malesef tansiyonumu yukseltiyo aslinda iyi geliyodu mide yanmasi da azaliyodu
aaa çok geçmiş olsun aman dikkat et... çok kötü bi zamanda yaşıyoruz... ne yaptı ki adam inşallah yakanmıştırKizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozulduadam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun!
Canım geçmiş olsun senin kızların mı var?Gunaydin hamisler nasil uyandiniz bu sabah ben gece bacagima giren jrampin sizisi ve sebeb oldugu uykusuzluk la kalkmak zorunda kaldim yataktan esimi ise kizlari okula gonderip biraz uzanayim demistim kiiiii kucuk kiz dusmus bacagini cok feci yuzdurup grlmis onu temizleyip gonderdimaklim kuzucukta kaldi
hepsi çok güzel harika gerçekten çok iyi düşünmüşsünKızlar ben hastane kapı süsünü kendim yaptım bakalım beğenecekmisinizz :) birde malum doğumlarımız çoğunlukla ramazan olacağı için niyetli misafirlerimize şerbetleri şişede veririm diye düşündüm onları da süsledim:) birde hastanede dağıtacağım hediyeliğimde hazır lavanta kesesi yaptırdım resm ekleyeyim henüz yapmamış olanlarımıza da fikir olurEki Görüntüle 1518673 Eki Görüntüle 1518674 Eki Görüntüle 1518675
canım gunaydın 29+1 olduk bugun cok mutluyum her gecen gun zaman daralıyo kızıma kavusmak ıstıyorum artık :)hepsi çok güzel harika gerçekten çok iyi düşünmüşsün
az kaldı canım sabret :) ben oğlumu 35 de doğum yapmıştım... bakalım bu kaçta gelecek :)canım gunaydın 29+1 olduk bugun cok mutluyum her gecen gun zaman daralıyo kızıma kavusmak ıstıyorum artık :)
Bilemiycem canim ama bana dr tavsiye etmisti cok mide yanmasi var bende surekli kusup kilo veriyodum maden suyu ic demisti ama simdi israrda protein cikti tansyon yuksekligi felce sebeb olur bu durumda maden suyunu kesiyoruz dedi su sonucta dedim olurmu tansiyonunu cil etkiler dedi yine de bi damia doktorunatansıyonmu yukseltıyo benım tansıyonumda o yuzdenmı yuksek acaba
bendede tansıyon problemı var tuzu falan bıraktım dun bol bolda su ıcıyorum ama haftaya dr gıdıcem bı sorucam bakalımBilemiycem canim ama bana dr tavsiye etmisti cok mide yanmasi var bende surekli kusup kilo veriyodum maden suyu ic demisti ama simdi israrda protein cikti tansyon yuksekligi felce sebeb olur bu durumda maden suyunu kesiyoruz dedi su sonucta dedim olurmu tansiyonunu cil etkiler dedi yine de bi damia doktoruna
cnm daha gelmedi ki siparşler başlamadm henz. arayıp sorcm birmaxda keçe varsa onuda ordn siprş ederm :)sende yap çok basit canım :) yaptıklarının resimlerini atsana bi bakalım?
tesekkurler canim rvet bi 14 birde10 yasinda iki melek kizim var Rabbim acilarini gostermesinCanım geçmiş olsun senin kızların mı var?
aaa gercekten mı merak ettım bak ben kacta yapıcam ılk dogum ya sımdı normalmı sezeryanmı herseyı merak edıyorum dr. durmadan soruyorum daha erken dıyoaz kaldı canım sabret :) ben oğlumu 35 de doğum yapmıştım... bakalım bu kaçta gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?