2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin hamisler nasil uyandiniz bu sabah ben gece bacagima giren jrampin sizisi ve sebeb oldugu uykusuzluk la kalkmak zorunda kaldim yataktan esimi ise kizlari okula gonderip biraz uzanayim demistim kiiiii kucuk kiz dusmus bacagini cok feci yuzdurup grlmis onu temizleyip gonderdim aklim kuzucukta kaldi

kızlar 32 haftada çalısabılır raporu alanlar nasıl aldı sgk ye bıldırdınızmı bırı bana yardımcı olsun bu ayın sonunda rapor alıcam ama kafam karısık 32+3 de alsam sorun olurmu

canım gunaydın gecmıs olsun benımde bacak kramplarım cok yogunndu gecelerı kasılmadan aglıyodum ama gunde ıkı maden suyu bı muz yıyorum sımdı hıc olmuyo allaha sukur maden suyu bı karbonatsız olanları ıcmenı tafsiye ederım

sende yap çok basit canım :) yaptıklarının resimlerini atsana bi bakalım?

Günaydın kızlar artık geceleri uyuyamıyoruz.
Bu sıcaklar, bulantı, kasılmalarla nasıl geçeçek son aylar hiç bilmiyorum
Allah yardimcimiz olsun sicaklarda baslayacakAllahim saglikla kavustursun gecmez gun vermesin Mevlam bunlar falan tatli anilar olarak kalsin insaallah

maden suyu yasaklandi bana canim ya malesef tansiyonumu yukseltiyo aslinda iyi geliyodu mide yanmasi da azaliyodu

aaa çok geçmiş olsun aman dikkat et... çok kötü bi zamanda yaşıyoruz... ne yaptı ki adam inşallah yakanmıştır

Canım geçmiş olsun senin kızların mı var?

hepsi çok güzel harika gerçekten çok iyi düşünmüşsün

günaydın hamiş göbüşdaşlarım... bend ebugün boğaz ağrısıyla uyandım...dün biraz gezdim çarşı pazar çok yoruldum ayaklar şişti kocaman oldu

tansıyonmu yukseltıyo benım tansıyonumda o yuzdenmı yuksek acaba
Bilemiycem canim ama bana dr tavsiye etmisti cok mide yanmasi var bende surekli kusup kilo veriyodum maden suyu ic demisti ama simdi israrda protein cikti tansyon yuksekligi felce sebeb olur bu durumda maden suyunu kesiyoruz dedi su sonucta dedim olurmu tansiyonunu cil etkiler dedi yine de bi damia doktoruna

bendede tansıyon problemı var tuzu falan bıraktım dun bol bolda su ıcıyorum ama haftaya dr gıdıcem bı sorucam bakalım

az kaldı canım sabret :) ben oğlumu 35 de doğum yapmıştım... bakalım bu kaçta gelecek :)
aaa gercekten mı merak ettım bak ben kacta yapıcam ılk dogum ya sımdı normalmı sezeryanmı herseyı merak edıyorum dr. durmadan soruyorum daha erken dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…