2015 Temmuz Anneleri

Geçmiş olsun canım
Allahtan kuzucuklar çabuk unutuyor acıyı falan
Allah yardimcimiz olsun sicaklarda baslayacakAllahim saglikla kavustursun gecmez gun vermesin Mevlam bunlar falan tatli anilar olarak kalsin insaallah
Aminnn
Günaydın
Ay bendede bulantılar tekrar başladı
NE güzel bir ara seni bırakmış ben başından beri hergün çekiyorum. Bazen artıyor bazen azalıyor ama mütemadiyen sürüyor. oturarak uyumaktan boynum tutuldu desem yeridir.
günaydın hamiş göbüşdaşlarım... bend ebugün boğaz ağrısıyla uyandım...dün biraz gezdim çarşı pazar çok yoruldum ayaklar şişti kocaman oldu
Geçmiş olsun canım
Ilık bir şeyler bol limonlu çay iyi gelir.

Kızlar soda günde 1 taneden fazla içmeyin. Onuda ara ara yudum yudum için. Midenizi rahatlatır. Birden fazla içerseniz tansiyon yükseltir.

aaa gercekten mı merak ettım bak ben kacta yapıcam ılk dogum ya sımdı normalmı sezeryanmı herseyı merak edıyorum dr. durmadan soruyorum daha erken dıyo
hangi dr a gidiyorsun?
benim ilk hamileliğim sorunluydu ondan aldılar hemen canım... ama bu defa beklerim diyo dr bi sorun yok şimdilik çok şükür

Kızlar soda günde 1 taneden fazla içmeyin. Onuda ara ara yudum yudum için. Midenizi rahatlatır. Birden fazla içerseniz tansiyon yükseltir.
bana 2 tane içebilirisn demişti dr ama tansiyon yükselirse bende çok riskli...aklımda olsun...ben gerçi iki üç günde bir anca içiyorum

sm kızlar günaydın :) kurt gibi aç uyandm sabah gece yine uyuya kaldgm için bişeyler atştrmdn uyumşm şimdi yiynce oğlm hareketlndi acıkmş kuzum anasının uyksu yuzunden ac kaldı

günaydın hamiş göbüşdaşlarım... bend ebugün boğaz ağrısıyla uyandım...dün biraz gezdim çarşı pazar çok yoruldum ayaklar şişti kocaman oldu
Canım günaydın. Bende boğaz ağrısı, hapşurma ve burun akıntısıyla kalktım. Dünden belliydi zaten. Napsak iyi gelir acaba?

bana 2 tane içebilirisn demişti dr ama tansiyon yükselirse bende çok riskli...aklımda olsun...ben gerçi iki üç günde bir anca içiyorum
Banada bir tane iç demişti. Bulantı olunca iyi geliyor gerçekten ama yudum yudum içmek gerek. İçtiğin gün biraz tuza dikkat edersin olmazsa. Ben çok tuzlu yerim elim ayağım şişmeye başladı. Sanki bütün olarak kocaman oldum gibi boyumda uzun gittikçe irileşiyorum

cnm basit bişey benmde gelsn hemen yaparm bırtane paylaşrm burda :) sey sorcm kalıp nasıl cıkardın ?
kuzu olduğu için buluta yakın bir şekildi... bardağın tabanıyla bi daire kestim kenarlarınıda oval oval bulut gibi çizdim dairenin... kuzunun yüzünüde netteki örneklerden bakarak çizdim bi kağıda...keçenin üzerine koyup kestim sonra basit aslında

haftan kaç canım? imzana yazsana sende?
tuza dikkat et ...ben az tuzlu yerim normaldede zaten... ödem çok tehlikeli bişey dikkat et şişlikleirne

Gunaydinnn annecikler :)
Benim belim hala ağrıyor yarin tam 1 hafra hafta olacak. Bakalim doktor yarin ne diyecek bana

Cok güzeller canım ne güzel kendin yapmissin kapi susunu :)

cnm bende tuzlu yıyrm elim ayagm yüzüm kocamn oldu :) benmde boyum var dev olcz :)

tamm canm senın fotoya bakr yaparm bende yaparsam :)

haftan kaç canım? imzana yazsana sende?
tuza dikkat et ...ben az tuzlu yerim normaldede zaten... ödem çok tehlikeli bişey dikkat et şişlikleirne
Bugün 32. Haftaya girdik. Nasıl yapıcam izaya yazmayı? Normal yazcam mı bi sayaç gibi bişey mi var? Tarif edermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…