- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.101
Geçmiş olsun canımGunaydin hamisler nasil uyandiniz bu sabah ben gece bacagima giren jrampin sizisi ve sebeb oldugu uykusuzluk la kalkmak zorunda kaldim yataktan esimi ise kizlari okula gonderip biraz uzanayim demistim kiiiii kucuk kiz dusmus bacagini cok feci yuzdurup grlmis onu temizleyip gonderdimaklim kuzucukta kaldi
AminnnAllah yardimcimiz olsun sicaklarda baslayacakAllahim saglikla kavustursun gecmez gun vermesin Mevlam bunlar falan tatli anilar olarak kalsin insaallah
NE güzel bir ara seni bırakmış ben başından beri hergün çekiyorum. Bazen artıyor bazen azalıyor ama mütemadiyen sürüyor. oturarak uyumaktan boynum tutuldu desem yeridir.Günaydın
Ay bendede bulantılar tekrar başladı
Geçmiş olsun canımgünaydın hamiş göbüşdaşlarım... bend ebugün boğaz ağrısıyla uyandım...dün biraz gezdim çarşı pazar çok yoruldum ayaklar şişti kocaman oldu
nasıl bişey olcak peki? ben ilk oğlumda emzikli tüllü ve biblolu yapmıştım... bunda değişiklik olsun diye böyle düşündüm :)cnm daha gelmedi ki siparşler başlamadm henz. arayıp sorcm birmaxda keçe varsa onuda ordn siprş ederm :)
hangi dr a gidiyorsun?aaa gercekten mı merak ettım bak ben kacta yapıcam ılk dogum ya sımdı normalmı sezeryanmı herseyı merak edıyorum dr. durmadan soruyorum daha erken dıyo
bana 2 tane içebilirisn demişti dr ama tansiyon yükselirse bende çok riskli...aklımda olsun...ben gerçi iki üç günde bir anca içiyorumKızlar soda günde 1 taneden fazla içmeyin. Onuda ara ara yudum yudum için. Midenizi rahatlatır. Birden fazla içerseniz tansiyon yükseltir.
Canım günaydın. Bende boğaz ağrısı, hapşurma ve burun akıntısıyla kalktım. Dünden belliydi zaten. Napsak iyi gelir acaba?günaydın hamiş göbüşdaşlarım... bend ebugün boğaz ağrısıyla uyandım...dün biraz gezdim çarşı pazar çok yoruldum ayaklar şişti kocaman oldu
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Ilık bir şeyler bol limonlu çay iyi gelir.
cnm basit bişey benmde gelsn hemen yaparm bırtane paylaşrm burda :) sey sorcm kalıp nasıl cıkardın ?nasıl bişey olcak peki? ben ilk oğlumda emzikli tüllü ve biblolu yapmıştım... bunda değişiklik olsun diye böyle düşündüm :)
sanada geçmiş olsun... ılık ıhlamur iyi gelir imkanın varsa iç tatlım...Canım günaydın. Bende boğaz ağrısı, hapşurma ve burun akıntısıyla kalktım. Dünden belliydi zaten. Napsak iyi gelir acaba?
Banada bir tane iç demişti. Bulantı olunca iyi geliyor gerçekten ama yudum yudum içmek gerek. İçtiğin gün biraz tuza dikkat edersin olmazsa. Ben çok tuzlu yerim elim ayağım şişmeye başladı. Sanki bütün olarak kocaman oldum gibi boyumda uzun gittikçe irileşiyorumbana 2 tane içebilirisn demişti dr ama tansiyon yükselirse bende çok riskli...aklımda olsun...ben gerçi iki üç günde bir anca içiyorum
kuzu olduğu için buluta yakın bir şekildi... bardağın tabanıyla bi daire kestim kenarlarınıda oval oval bulut gibi çizdim dairenin... kuzunun yüzünüde netteki örneklerden bakarak çizdim bi kağıda...keçenin üzerine koyup kestim sonra basit aslındacnm basit bişey benmde gelsn hemen yaparm bırtane paylaşrm burda :) sey sorcm kalıp nasıl cıkardın ?
haftan kaç canım? imzana yazsana sende?Banada bir tane iç demişti. Bulantı olunca iyi geliyor gerçekten ama yudum yudum içmek gerek. İçtiğin gün biraz tuza dikkat edersin olmazsa. Ben çok tuzlu yerim elim ayağım şişmeye başladı. Sanki bütün olarak kocaman oldum gibi boyumda uzun gittikçe irileşiyorum
Kızlar ben hastane kapı süsünü kendim yaptım bakalım beğenecekmisinizz :) birde malum doğumlarımız çoğunlukla ramazan olacağı için niyetli misafirlerimize şerbetleri şişede veririm diye düşündüm onları da süsledim:) birde hastanede dağıtacağım hediyeliğimde hazır lavanta kesesi yaptırdım resm ekleyeyim henüz yapmamış olanlarımıza da fikir olurEki Görüntüle 1518673 Eki Görüntüle 1518674 Eki Görüntüle 1518675
hangi dr a gidiyorsun?
benim ilk hamileliğim sorunluydu ondan aldılar hemen canım... ama bu defa beklerim diyo dr bi sorun yok şimdilik çok şükür[/QUOT
canım hem ozele hem devlete gıdyorum ben ıkısınede bakalım ne olcak 32 haftada soyler galıba
cnm bende tuzlu yıyrm elim ayagm yüzüm kocamn oldu :) benmde boyum var dev olcz :)Banada bir tane iç demişti. Bulantı olunca iyi geliyor gerçekten ama yudum yudum içmek gerek. İçtiğin gün biraz tuza dikkat edersin olmazsa. Ben çok tuzlu yerim elim ayağım şişmeye başladı. Sanki bütün olarak kocaman oldum gibi boyumda uzun gittikçe irileşiyorum
tamm canm senın fotoya bakr yaparm bende yaparsam :)kuzu olduğu için buluta yakın bir şekildi... bardağın tabanıyla bi daire kestim kenarlarınıda oval oval bulut gibi çizdim dairenin... kuzunun yüzünüde netteki örneklerden bakarak çizdim bi kağıda...keçenin üzerine koyup kestim sonra basit aslında
Bugün 32. Haftaya girdik. Nasıl yapıcam izaya yazmayı? Normal yazcam mı bi sayaç gibi bişey mi var? Tarif edermisin?haftan kaç canım? imzana yazsana sende?
tuza dikkat et ...ben az tuzlu yerim normaldede zaten... ödem çok tehlikeli bişey dikkat et şişlikleirne
kız ben ıstanbuldayım kanyolaı olan bendegılım :)konyadayım dmeiştin ya ondna sordum özelde kime gidiyorusn diye... ben başkente gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?