- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.121
Evet canım ya sezeryanı o kadr gözümde büyüttüğümüz kadar değilmiş yani ben onu anladım. Hayırlısı ne ise o nasip olsun bize de, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza. Teşekkür edriz teyZesi :)Cok sevindim hersey yolunda gitmis. Bak o kadar korkulaak birsey degil dogum degil mi?:):) anali babali buyusun bebisiniz:)
canım üyelik bilgilerinde kişisel bilgilerine gir. bebeğin doğacağı muhtemel tarih var oraya yaz tarihi kaydet çıkBugün 32. Haftaya girdik. Nasıl yapıcam izaya yazmayı? Normal yazcam mı bi sayaç gibi bişey mi var? Tarif edermisin?
Eski halim hayal gibi geliyo sanki ben değilmişim gibi fotoğraflara bakınca garip oluyorum. Allahtan geçecek bu halimiz.cnm bende tuzlu yıyrm elim ayagm yüzüm kocamn oldu :) benmde boyum var dev olcz :)
aaa ben konyadasın diye hatırlıyorumkız ben ıstanbuldayım kanyolaı olan bendegılım :)
baska bırı yazmıstı ama o ben degılım kuzumaaa ben konyadasın diye hatırlıyorum
kimdi aceba konyadan olan
Olduuuuucanım üyelik bilgilerinde kişisel bilgilerine gir. bebeğin doğacağı muhtemel tarih var oraya yaz tarihi kaydet çık
evet :) bak hem günlük takip et bebişin gelişiminiOlduuuuu
tamam canımbaska bırı yazmıstı ama o ben degılım kuzum
Bu sefer 28 almazsın 11 kilo aldıysan en fazla 4 daha alır 15 le bitirirsin.kızlar korkmayın sezeryandan falan... benim ilk hamişliğim çok zor geçmişti sezeryan çok basit gelmişti o yüzden :)
bebiş heyecanı ve mutluluğyla acılar unutuluyor :))
kiloya hele hiiç takılmayın... tam 28 kg almıştım ben ve hepsini 4 ayda verdim...
şimdi 11 kg aldım bakalım kaçla bitecek :)
cnm ben öncesınde çok kilolu değildm eşim o halımı sevyrdu şimdide dioki iyi ya buda iyi :)) alştryr kendını :))Eski halim hayal gibi geliyo sanki ben değilmişim gibi fotoğraflara bakınca garip oluyorum. Allahtan geçecek bu halimiz.
inşallah dediğin gibi olur ama çok iştahım açık ya... acayip acıkıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum :)Bu sefer 28 almazsın 11 kilo aldıysan en fazla 4 daha alır 15 le bitirirsin.
Bende 11 kilo aldım. Ben bu sabah yediklerimi söyleseminşallah dediğin gibi olur ama çok iştahım açık ya... acayip acıkıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum :)
bende ilk aylarda acayip kilo aldım ama suan durdu kilom ve iştahım kapandı sürekli susuyorum hep soguk bısyeler ıcmek ıstıyorum ins 75 dogum yaparım :)Bende 11 kilo aldım. Ben bu sabah yediklerimi söylesembenimde açık iştahım ama işte düşük kalorili şeyler yemeye çalışıyorum valla kendimi tutmasam 25 almıştım.
çok alışmasın doğum sonrası gidecek kilolarcnm ben öncesınde çok kilolu değildm eşim o halımı sevyrdu şimdide dioki iyi ya buda iyi :)) alştryr kendını :))
basenden alınan kilolarda gidiyomu :)çok alışmasın doğum sonrası gidecek kilolar
Son aylar kimisi acayip kilo alıyo kimisi iştahım kapandı diyo. Bakalım benim akıbetim ne olacak son 2 gündür masadaki kek "bitir benide kurtul " diyobende ilk aylarda acayip kilo aldım ama suan durdu kilom ve iştahım kapandı sürekli susuyorum hep soguk bısyeler ıcmek ıstıyorum ins 75 dogum yaparım :)
hehe valla ben dayanamam yerım oyle kendımı cok fazla tutmuyorum ekmek makarna pilav saden yemıyorum ama cıkolata ıkı yada uc gunde bır yıyorum suan kılom durdu ıstahımda oyle bakalım daha cok var aklında kalması yeSon aylar kimisi acayip kilo alıyo kimisi iştahım kapandı diyo. Bakalım benim akıbetim ne olacak son 2 gündür masadaki kek "bitir benide kurtul " diyo
basenden alınan kilolarda gidiyomu :)[/QUOTNotmalde ba
gider gider bebişe koşarken kalmaz bişeybasenden alınan kilolarda gidiyomu :)
Kek yarım kalıp yersem mahvolurumhehe valla ben dayanamam yerım oyle kendımı cok fazla tutmuyorum ekmek makarna pilav saden yemıyorum ama cıkolata ıkı yada uc gunde bır yıyorum suan kılom durdu ıstahımda oyle bakalım daha cok var aklında kalması ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?