- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.141
hehe dogru valla ah keske herseyı yesek ıcsek ama kılo almasak ne guzel olurdu varyaKek yarım kalıp yersem mahvolurumince bir dilim yedim sabah eşimede kolesterol diyeti verdi dr bana kaldı kek. Kekin mi var derdin var
günaydın canımkızlar hepinize günaydın bebişlerinizle mutlu sabahlar :)
Toplam kaç oldu canım? 14 ü geçmezsek süper olacak.günaydın kızlar :) bende bu sabah tartıldım 71.3 görünüyordu.. inşallah 75 ile doğururum bende.. inanılmaz tatlı tüketiyorum ömrümde sevmediğim çikolatalar ev yapımı tatlılar şimdi evimin baş köşesinde, meyve desen günde kaç tane yediğim belli değil... gerçekten ye tatlıyı çıkar hakkıyı oldum
Aynı haftadayız bizim bebişte 1800 dr önde dedi sana bi şey dedi mi?slm kızlar ben düz kızımla bulustum maşallh benım kızım cok ıyı doktorumuz babaya benzettı 31+3 haftalıgız ve 1800 kg olmusuz rabbım sağ sağlım bzıe bağışlasın onları çok güzel bir duygu
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/yonca-bambam-sallanir-en-ucuz-sallanir-besik-38132215kızlar ya bana küçük uygun fiyatlı netten alablcğim beşik lazm yardm lütfen
canm yatağının yanına nasıl koyuyrsn aşagıda kalmyr mu ?http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/yonca-bambam-sallanir-en-ucuz-sallanir-besik-38132215
oğlumunki bunun aynısıydı...o kadar memnun kaldım ki anllatamam... şimdide bunu kullancam
benım de bır hafta önde canım sen kac kılo aldın ben toplam 9 almısımAynı haftadayız bizim bebişte 1800 dr önde dedi sana bi şey dedi mi?
yok aşağıda değil aynı hizada...hatta bebek içine gömülü kalıyor kalkıp alıyorsun bebeği...sallamalı olması çok iyi... gazlı bebekler için özellikle... hani eski uzul batteniye arasına bebek koyup elde sallanır ya mekanizma aynı...ondan çocuklar çok seviyor... fakat 4-5- ay kullanabiliyorsun bebek oturmaya başladı mı düşercanm yatağının yanına nasıl koyuyrsn aşagıda kalmyr mu ?
Annesi uyku tulumu olunca napsın çocuksm kızlar günaydın :) kurt gibi aç uyandm sabah gece yine uyuya kaldgm için bişeyler atştrmdn uyumşm şimdi yiynce oğlm hareketlndi acıkmş kuzum anasının uyksu yuzunden ac kaldı
Kizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozulduadam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun!
ayy naptın sen senKizlar gunaydin. Ben dun gezmeye gittim aksam da gelip utu yaptim sonra camasir yikayip astim sonra yemek yaptim. Gecede yattik yataga. Her dk cis geliyo allahim deliricem tualetten kalkamiyorum. Akiyo akiyo bitmiyo. Yarim saati gecirdim boyle. Baktim olcak gibi degil. Esimi kaldirdim suyum geliyo dedim :) bizi aldi bi telas. Acaba yanima bise alsam mi yatirirlar mi falan kafamda deli sorular. Gittik doktora. Catali gosterdi bana. Dedim ultrason olmaz mi yok dedi. Tamam dedim kaderde buda varmis onunda tadina baktik :) hicbise yok dedi ne acilma ne su. Boyle akinti olabilir dedi. Rahatladik tabi basladik gulmeye. Sonra ultrasona girdik 1400gr olmus cok iyi dedi. Ciktik arabaya geldik. Esim diyoki cocugun bizi gece gece kaziklayasi gelmis :)) oyle bi geceydi kizlar
cnm biraz uzun zamanlı olsn diorm amayok aşağıda değil aynı hizada...hatta bebek içine gömülü kalıyor kalkıp alıyorsun bebeği...sallamalı olması çok iyi... gazlı bebekler için özellikle... hani eski uzul batteniye arasına bebek koyup elde sallanır ya mekanizma aynı...ondan çocuklar çok seviyor... fakat 4-5- ay kullanabiliyorsun bebek oturmaya başladı mı düşer
maaşşallaaahhhh sübhanallahhslm kızlar ben düz kızımla bulustum maşallh benım kızım cok ıyı doktorumuz babaya benzettı 31+3 haftalıgız ve 1800 kg olmusuz rabbım sağ sağlım bzıe bağışlasın onları çok güzel bir duygu
Kizlar gunaydin. Ben dun gezmeye gittim aksam da gelip utu yaptim sonra camasir yikayip astim sonra yemek yaptim. Gecede yattik yataga. Her dk cis geliyo allahim deliricem tualetten kalkamiyorum. Akiyo akiyo bitmiyo. Yarim saati gecirdim boyle. Baktim olcak gibi degil. Esimi kaldirdim suyum geliyo dedim :) bizi aldi bi telas. Acaba yanima bise alsam mi yatirirlar mi falan kafamda deli sorular. Gittik doktora. Catali gosterdi bana. Dedim ultrason olmaz mi yok dedi. Tamam dedim kaderde buda varmis onunda tadina baktik :) hicbise yok dedi ne acilma ne su. Boyle akinti olabilir dedi. Rahatladik tabi basladik gulmeye. Sonra ultrasona girdik 1400gr olmus cok iyi dedi. Ciktik arabaya geldik. Esim diyoki cocugun bizi gece gece kaziklayasi gelmis :)) oyle bi geceydi kizlar
ama ne yapım benm suçm mu yanı uyumamak için direnyrm ama yok nafile. bir türk kahvesi içmek lazm yemekten sonra ki uyku olmasn hemen :)Annesi uyku tulumu olunca napsın çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?