2015 Temmuz Anneleri

günaydın kızlar :) bende bu sabah tartıldım 71.3 görünüyordu.. inşallah 75 ile doğururum bende.. inanılmaz tatlı tüketiyorum ömrümde sevmediğim çikolatalar ev yapımı tatlılar şimdi evimin baş köşesinde, meyve desen günde kaç tane yediğim belli değil... gerçekten ye tatlıyı çıkar hakkıyı oldum

Toplam kaç oldu canım? 14 ü geçmezsek süper olacak.

Aynı haftadayız bizim bebişte 1800 dr önde dedi sana bi şey dedi mi?

canm yatağının yanına nasıl koyuyrsn aşagıda kalmyr mu ?
yok aşağıda değil aynı hizada...hatta bebek içine gömülü kalıyor kalkıp alıyorsun bebeği...sallamalı olması çok iyi... gazlı bebekler için özellikle... hani eski uzul batteniye arasına bebek koyup elde sallanır ya mekanizma aynı...ondan çocuklar çok seviyor... fakat 4-5- ay kullanabiliyorsun bebek oturmaya başladı mı düşer

kötü denk gelmişsin canım yaa iyi ki kaçıyormuş da durup iyice korkutmamış seni.
bizimde kaldığımız otelin orda olmuştu benzer olay. adam kaçıyodu elinde silahla ve birinin evine girdi saklanmak için. bizde gördük. o evdekileri düşünemiyorum. polisler, helikopterler doldu bi anda.
Allah benzer şeylerle -hele ki hamilelikte- karşılaştırmasın bir daha inş.

Kizlar gunaydin. Ben dun gezmeye gittim aksam da gelip utu yaptim sonra camasir yikayip astim sonra yemek yaptim. Gecede yattik yataga. Her dk cis geliyo allahim deliricem tualetten kalkamiyorum. Akiyo akiyo bitmiyo. Yarim saati gecirdim boyle. Baktim olcak gibi degil. Esimi kaldirdim suyum geliyo dedim :) bizi aldi bi telas. Acaba yanima bise alsam mi yatirirlar mi falan kafamda deli sorular. Gittik doktora. Catali gosterdi bana. Dedim ultrason olmaz mi yok dedi. Tamam dedim kaderde buda varmis onunda tadina baktik :) hicbise yok dedi ne acilma ne su. Boyle akinti olabilir dedi. Rahatladik tabi basladik gulmeye. Sonra ultrasona girdik 1400gr olmus cok iyi dedi. Ciktik arabaya geldik. Esim diyoki cocugun bizi gece gece kaziklayasi gelmis :)) oyle bi geceydi kizlar

ayy naptın sen sen
rahim idrar torbasına baskı yaptıkça bebişlerimiz büyüdükçe oluyor o... ben bazen altıma kaçırdım sanıyorum çamaşırım ıslanıyo

cnm biraz uzun zamanlı olsn diorm ama
http://www.n11.com/baby2go-8525-por...8?cid=604001&gclid=CJfrx4n-rsUCFacSwwodZFoAQQ
bu nasıl ?

para sıkışmış onu verip gelmişiniz
Bende öyleyim gece yatak atıcam banyoya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…