- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.161
Çok tatlı kız bu ama en fazla 4 ay kullanırsın canımcnm biraz uzun zamanlı olsn diorm ama
http://www.n11.com/baby2go-8525-por...8?cid=604001&gclid=CJfrx4n-rsUCFacSwwodZFoAQQ
bu nasıl ?
ben sadece basen ve kalçadan aldım yaa çok fenaabasenden alınan kilolarda gidiyomu :)
Boşver uyu doya doya vallaama ne yapım benm suçm mu yanı uyumamak için direnyrm ama yok nafile. bir türk kahvesi içmek lazm yemekten sonra ki uyku olmasn hemen :)
sallanan beşikleri zaten çocuk hareketlenip oturmaya başlayana kadar kullanabilirisn canım... uzun süreli istiyorsan park yataklara bak derim... güzel ama pahalı en fazla 6 ay kullanırsıncnm biraz uzun zamanlı olsn diorm ama
http://www.n11.com/baby2go-8525-por...8?cid=604001&gclid=CJfrx4n-rsUCFacSwwodZFoAQQ
bu nasıl ?
Teşekkürler cnm :) evet kumaşın içini elyaf ile doldurup mukavva yapıştırdm altına çerçeveye de silikon tabancası ile yapıştırdım
Ben 11 aldımbenım de bır hafta önde canım sen kac kılo aldın ben toplam 9 almısım
)) günaydn canm benm çatı muayenesinide yaşamş oldun :) nasıl bişey ya acmyr dımı ? maşallah onun kilosuna kazıklamaya yeni başladı daha devamı gelceekk :))Kizlar gunaydin. Ben dun gezmeye gittim aksam da gelip utu yaptim sonra camasir yikayip astim sonra yemek yaptim. Gecede yattik yataga. Her dk cis geliyo allahim deliricem tualetten kalkamiyorum. Akiyo akiyo bitmiyo. Yarim saati gecirdim boyle. Baktim olcak gibi degil. Esimi kaldirdim suyum geliyo dedim :) bizi aldi bi telas. Acaba yanima bise alsam mi yatirirlar mi falan kafamda deli sorular. Gittik doktora. Catali gosterdi bana. Dedim ultrason olmaz mi yok dedi. Tamam dedim kaderde buda varmis onunda tadina baktik :) hicbise yok dedi ne acilma ne su. Boyle akinti olabilir dedi. Rahatladik tabi basladik gulmeye. Sonra ultrasona girdik 1400gr olmus cok iyi dedi. Ciktik arabaya geldik. Esim diyoki cocugun bizi gece gece kaziklayasi gelmis :)) oyle bi geceydi kizlar
cnm nasl bişey alsam ki ufak ama ucuz uzun kullanlck :) ne çok sey istyrm :))Çok tatlı kız bu ama en fazla 4 ay kullanırsın canım
Ben büyüyen beşiklerden aldım. Hani karyolalardan. 6 yaşına kdr kullanılır. 6-7 ay sonra bi daha para verip yine alacağınıza bi seferde alın daha iyi bence 850 tl civarı varcnm nasl bişey alsam ki ufak ama ucuz uzun kullanlck :) ne çok sey istyrm :))
bızde bu eskıden olan tahta beşiklerden aldık gelıcek süslü süslü bizim zamanımızda böyle beşikmi vardıcnm nasl bişey alsam ki ufak ama ucuz uzun kullanlck :) ne çok sey istyrm :))
cnm onlarda buyuk olyr benm yatak odm ufak olck galiba yanı yanıbaşm off ev aldk evi bile hatrlamyrm :) şaka gibisallanan beşikleri zaten çocuk hareketlenip oturmaya başlayana kadar kullanabilirisn canım... uzun süreli istiyorsan park yataklara bak derim... güzel ama pahalı en fazla 6 ay kullanırsın
cnm nasl bişey alsam ki ufak ama ucuz uzun kullanlck :) ne çok sey istyrm :))
canım bu arada ben odaya istediğini anlamadım ondan büyüyen beşik demiştim pardon. Evet oda için bende alcam bi şey ama zaten karyola aldım ucuz ufak bir şey bulsam yeter. Bulursak paylaşalımcnm onlarda buyuk olyr benm yatak odm ufak olck galiba yanı yanıbaşm off ev aldk evi bile hatrlamyrm :) şaka gibi
cnm alcmda yatak odamda yer yok okadr biraz idare edlck bişey alym diorm sonra oda alrmBen büyüyen beşiklerden aldım. Hani karyolalardan. 6 yaşına kdr kullanılır. 6-7 ay sonra bi daha para verip yine alacağınıza bi seferde alın daha iyi bence 850 tl civarı var
ben sadece basen ve kalçadan aldım yaa çok fenaa[/QU
aynı durumdayız bende oyle ama allahtan durdu bı genısleme oldu ama durdu ne yapalım zayıflarız ya
canım 32 artı kacta aldın raporunuGünaydın anne adayları,
Dün 32+0 olarak çalışabilir raporu almaya gittik. Doktor 5 hafta içinde istediğin zaman raporu kesebiliriz diye belirtti. Oğlum 1970 gr, 42 cm ve en güzeli başı aşağıya dönmüşHer şey normal sadece kilo hızlı alıyorsun dikkat et dedi. 32 haftada 10 kilo almışım. Kilo kotanı doldurmuşsun dedi. Raporu da alınca dedim süre çok azaldı hazırlıklarını azıcık hızlandır. Dün bebek arabasını sipariş ettik, banyo takımlarını aldık. Bir de oğlumun odası geldi ama daha perde halı vs eksik olduğundan showroom gibi durdu
Güzel bir gün olsun hepimiz için.
Senin için en kullanışlısıcnm onlarda buyuk olyr benm yatak odm ufak olck galiba yanı yanıbaşm off ev aldk evi bile hatrlamyrm :) şaka gibi
32+0'da aldımcanım 32 artı kacta aldın raporunu
http://m.n11.com/babys-109-sepet-be..._230_3218&utm_medium=cpc&utm_term=web_productcnm alcmda yatak odamda yer yok okadr biraz idare edlck bişey alym diorm sonra oda alrmbirde bende kalmyck 3 aydan sonra annem bakck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?