2015 Temmuz Anneleri

Teşekkürler cnm :) evet kumaşın içini elyaf ile doldurup mukavva yapıştırdm altına çerçeveye de silikon tabancası ile yapıştırdım

petittocum bayıldım herbirine ayrı ayrı. bende düğünüm için yapmıştım o şişelerden
kapı süsünde çok hoş olmuş. çikolata,lohusa şişelerinde.
bende de çerçeveler var,kendim mi yapsam ahşap hazır kapı süsü mü alsam karar veremedim :)) seninkini görünce aklımı çelmiş oldun :)

:
)) günaydn canm benm çatı muayenesinide yaşamş oldun :) nasıl bişey ya acmyr dımı ? maşallah onun kilosuna kazıklamaya yeni başladı daha devamı gelceekk :))

cnm nasl bişey alsam ki ufak ama ucuz uzun kullanlck :) ne çok sey istyrm :))
Ben büyüyen beşiklerden aldım. Hani karyolalardan. 6 yaşına kdr kullanılır. 6-7 ay sonra bi daha para verip yine alacağınıza bi seferde alın daha iyi bence 850 tl civarı var

bızde bu eskıden olan tahta beşiklerden aldık gelıcek süslü süslü bizim zamanımızda böyle beşikmi vardı o yuzden uzun sure gecelerı harıc kızımı o besıkde yatırmayı dusunuyorum

sallanan beşikleri zaten çocuk hareketlenip oturmaya başlayana kadar kullanabilirisn canım... uzun süreli istiyorsan park yataklara bak derim... güzel ama pahalı en fazla 6 ay kullanırsın
cnm onlarda buyuk olyr benm yatak odm ufak olck galiba yanı yanıbaşm off ev aldk evi bile hatrlamyrm :) şaka gibi

cnm onlarda buyuk olyr benm yatak odm ufak olck galiba yanı yanıbaşm off ev aldk evi bile hatrlamyrm :) şaka gibi
canım bu arada ben odaya istediğini anlamadım ondan büyüyen beşik demiştim pardon. Evet oda için bende alcam bi şey ama zaten karyola aldım ucuz ufak bir şey bulsam yeter. Bulursak paylaşalım

Ben büyüyen beşiklerden aldım. Hani karyolalardan. 6 yaşına kdr kullanılır. 6-7 ay sonra bi daha para verip yine alacağınıza bi seferde alın daha iyi bence 850 tl civarı var
cnm alcmda yatak odamda yer yok okadr biraz idare edlck bişey alym diorm sonra oda alrm birde bende kalmyck 3 aydan sonra annem bakck

eve göre alacaksan yinede ucuz sallanan al o halde... ben bu yonca beşiği 6 ay kullandım sonra park yatak aldık

Günaydın anne adayları,
Dün 32+0 olarak çalışabilir raporu almaya gittik. Doktor 5 hafta içinde istediğin zaman raporu kesebiliriz diye belirtti. Oğlum 1970 gr, 42 cm ve en güzeli başı aşağıya dönmüş Her şey normal sadece kilo hızlı alıyorsun dikkat et dedi. 32 haftada 10 kilo almışım. Kilo kotanı doldurmuşsun dedi. Raporu da alınca dedim süre çok azaldı hazırlıklarını azıcık hızlandır. Dün bebek arabasını sipariş ettik, banyo takımlarını aldık. Bir de oğlumun odası geldi ama daha perde halı vs eksik olduğundan showroom gibi durdu
Güzel bir gün olsun hepimiz için.

canım 32 artı kacta aldın raporunu

cnm alcmda yatak odamda yer yok okadr biraz idare edlck bişey alym diorm sonra oda alrm birde bende kalmyck 3 aydan sonra annem bakck
http://m.n11.com/babys-109-sepet-be..._230_3218&utm_medium=cpc&utm_term=web_product
Bizde bundan alıcaz heralde. Gittim gördüm baya derin geniş. 1 yaşına kadar yatar 300 e veriyordu adam eşim araştırcak son anda yada bebiş doğunca alıcak. Iki masraf olucak diye almıyordum yakından görünce dayanamadım. Artık sonrada yatak felan bişey ayarlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…