- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.181
para sıkışmış onu verip gelmişiniz
Bende öyleyim gece yatak atıcam banyoya artık
Ya canm bu ilk defa oldu. Bide akiyo durmuyo musluk gibi. Ondan tirstim yani :)ayy naptın sen sen
rahim idrar torbasına baskı yaptıkça bebişlerimiz büyüdükçe oluyor o... ben bazen altıma kaçırdım sanıyorum çamaşırım ıslanıyo
Aynen yapara sıkışmış onu verip gelmişiniz
Bende öyleyim gece yatak atıcam banyoya artık
Valla doğrumu yanlışmı kullandık bilmiyorum benim sancılarım başlayınca annem kaynar suya koyuyo Yasin Fatiha Felak nas ayete'l-Kürsi'yi okuyo bi kaç Yudum içmiştim hastaneye gitmeden.kaynatmamıştı yani
tamam canım içilmezse içmeyiz yada senin gibi bir iki yudum alırım sonuçta zehir değilya sağolasın..Bende içilmiyor diye biliyorum ama genede bi iki Yudum kaşıkla içmiştim
O ot yavaş yavaş Açılıyor doğum yaptığımda el gibi tamamen açılmıştı. Sonra sudan çıkardık yumruk gibi oldu kurudukça
evet erken doğuma neden oluyor bende son ay yemeğei düşünüyrum yadi birdahaki ay başlayabilirim yemeye..canım hurma erken doğuma neden oluyo diye duymuştum ben oyuzden yiyemiorum.son ay yicem inşallah.tek sayı yenileceğini duymamıştım niye öyle canım?
hmm anladm cnmeve göre alacaksan yinede ucuz sallanan al o halde... ben bu yonca beşiği 6 ay kullandım sonra park yatak aldık
catı muayenesi yapıp mı verdi raporunu ?Günaydın anne adayları,
Dün 32+0 olarak çalışabilir raporu almaya gittik. Doktor 5 hafta içinde istediğin zaman raporu kesebiliriz diye belirtti. Oğlum 1970 gr, 42 cm ve en güzeli başı aşağıya dönmüşHer şey normal sadece kilo hızlı alıyorsun dikkat et dedi. 32 haftada 10 kilo almışım. Kilo kotanı doldurmuşsun dedi. Raporu da alınca dedim süre çok azaldı hazırlıklarını azıcık hızlandır. Dün bebek arabasını sipariş ettik, banyo takımlarını aldık. Bir de oğlumun odası geldi ama daha perde halı vs eksik olduğundan showroom gibi durdu
Güzel bir gün olsun hepimiz için.
cnm çok güzel bu. ama nette 500 den aşağı değil fiyatlarıhttp://m.n11.com/babys-109-sepet-be..._230_3218&utm_medium=cpc&utm_term=web_product
Bizde bundan alıcaz heralde. Gittim gördüm baya derin geniş. 1 yaşına kadar yatar 300 e veriyordu adam eşim araştırcak son anda yada bebiş doğunca alıcak. Iki masraf olucak diye almıyordum yakından görünce dayanamadım. Artık sonrada yatak felan bişey ayarlanır
Evet canm eksik bitmiyoki. Hergun baska bisey cikiyo. Ben aci hissetmedin. Saniyelik bi sizi oldu sadece. Zaten eldivenin ustune jel sikiyo. Aci olcak bise yok bence. Ordan cocuk cikicak sonucta:
)) günaydn canm benm çatı muayenesinide yaşamş oldun :) nasıl bişey ya acmyr dımı ? maşallah onun kilosuna kazıklamaya yeni başladı daha devamı gelceekk :))
uyu uyu canm :)günaydın kızlar..ay bi uyumuşum ki:)yeni uyandım.şu uyku depolanan bişey olsaydı keşke:)
cnm biraz uzun zamanlı olsn diorm ama
http://www.n11.com/baby2go-8525-por...8?cid=604001&gclid=CJfrx4n-rsUCFacSwwodZFoAQQ
bu nasıl ?
günaydın canm oku oku yoksa alıp başını gdyr :)günaydın kızlar nasılsınız geçmşe dönemedim vakit bulursam hızlı bi bakış atıcam
dimi ya bu millet abartyr delrtyr beni ya catı muayenesi zor die ozmn nasl doğrcz haklsn :)Evet canm eksik bitmiyoki. Hergun baska bisey cikiyo. Ben aci hissetmedin. Saniyelik bi sizi oldu sadece. Zaten eldivenin ustune jel sikiyo. Aci olcak bise yok bence. Ordan cocuk cikicak sonucta
cnm güzelmş bunların boyutları nasıl acabacanım çok tatlıymış ama çocuk oturmaya başlayınca bunda tutamazsım, 5-6 ay maksimum kullanımı bunların
ucuz, sallanan ve uzun vadeli birşey istersen bunu tavsiye ederim, internet stoğunda yok ama mağazalarda var, ben gördüm birkaç kez. Çok hafif ve kullanışlı duruyor.
http://www.e-bebek.com/baby-plus-basic-cam-agaci-yatak-60x120cm_BYP-50512
gözünaydn cnm maşallah güzel prensese :) artk dinlen canm bol bol senı cok zorlamştı çalşmk artık rahat et bıraz :)Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Bizler iyiyiz cok şükür. Dün kızımı gördük yine. Herşey yolunda şimdilik inş. Çıtı pıtı kızım olacakmışraporumuzu da aldık. Artık resmi olarak izinliyim. Evde bebeğimi bekleyeceğim inş. Heyecan artıyor kızlar
canım 60x120 normal park yatak gibi, yani çok uzun süre kullanılabilir. ama içine bi de yan koruma, yatak, uyku seti falan alman gerekecek, onları da hesaplamalısıncnm güzelmş bunların boyutları nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?