2015 Temmuz Anneleri

Valla doğrumu yanlışmı kullandık bilmiyorum benim sancılarım başlayınca annem kaynar suya koyuyo Yasin Fatiha Felak nas ayete'l-Kürsi'yi okuyo bi kaç Yudum içmiştim hastaneye gitmeden.kaynatmamıştı yani

tamam canım içilmezse içmeyiz yada senin gibi bir iki yudum alırım sonuçta zehir değilya sağolasın..
canım hurma erken doğuma neden oluyo diye duymuştum ben oyuzden yiyemiorum.son ay yicem inşallah.tek sayı yenileceğini duymamıştım niye öyle canım?
evet erken doğuma neden oluyor bende son ay yemeğei düşünüyrum yadi birdahaki ay başlayabilirim yemeye..
canım peygamber efendimiz tek sayıda yenmesini buyurmuş.. hurmayı 1-3 veya 5 tane yiyin demiş.. araştırmalara görede tek sayıda yendiği zaman şekeri vücuda enerji veriyor çift sayıda yendiği zamanda böbreklere zarar verme gibi bir durumu oluyor ben böyle duymuştum

catı muayenesi yapıp mı verdi raporunu ?

:

)) günaydn canm benm çatı muayenesinide yaşamş oldun :) nasıl bişey ya acmyr dımı ? maşallah onun kilosuna kazıklamaya yeni başladı daha devamı gelceekk :))
Evet canm eksik bitmiyoki. Hergun baska bisey cikiyo. Ben aci hissetmedin. Saniyelik bi sizi oldu sadece. Zaten eldivenin ustune jel sikiyo. Aci olcak bise yok bence. Ordan cocuk cikicak sonucta

canım çok tatlıymış ama çocuk oturmaya başlayınca bunda tutamazsım, 5-6 ay maksimum kullanımı bunların
ucuz, sallanan ve uzun vadeli birşey istersen bunu tavsiye ederim, internet stoğunda yok ama mağazalarda var, ben gördüm birkaç kez. Çok hafif ve kullanışlı duruyor.
http://www.e-bebek.com/baby-plus-basic-cam-agaci-yatak-60x120cm_BYP-50512

günaydın sevgili hamiş annler... aylardır bebek arabasına bakıyorum bakıyorum bi türlü karar vermedim önce travel sistem baktım hep 4-5 ay kullnaılmıs sonra ağır oldukları için baston pusete geçmişler...bende hem baston puset olsun hemde travel sistem ama hafif olsun diye araştıra araştıra bunu buldum sizce nasıl kullananlar var mı? http://www.hepsiburada.com/liste/ca...Id=ailevrd105520&categoryId=60002068#Yorumlar

Evet canm eksik bitmiyoki. Hergun baska bisey cikiyo. Ben aci hissetmedin. Saniyelik bi sizi oldu sadece. Zaten eldivenin ustune jel sikiyo. Aci olcak bise yok bence. Ordan cocuk cikicak sonucta
dimi ya bu millet abartyr delrtyr beni ya catı muayenesi zor die ozmn nasl doğrcz haklsn :)

gözünaydn cnm maşallah güzel prensese :) artk dinlen canm bol bol senı cok zorlamştı çalşmk artık rahat et bıraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…