2015 Temmuz Anneleri

catı muayenesi yapıp mı verdi raporunu ?
Hayır, ultrasonla ölçümleri yaptı tam haftasıyla uyumlu çıktı bebek. Hiç bir sorunum olmadığını da belirttim o da hemen verdi. Bir daha ki kontrolüm 35.haftada. Çatı muayenesi için 37.haftada demişti daha önce doktorum.

cnm bır arkdş catı muayenesı yapıp verlyr rapor dedi de benmkide yapmz herhalde yinede hazrlklı gdym ben :)

Toplam kaç oldu canım? 14 ü geçmezsek süper olacak.
toplam 8 civarı oldu benim.. bakalım şimdiden sonra nasıl gidecek eşim kilo hiç sevmez hamilelikte birşey demese bile benim içimde bir korku oluşmuş almam inşallah 75 ten fazla. eşimi çoktan geçtim adamcağız 68 kilo falan...

:)) cnm benm eşim 80 ben 75 diorm tek rakıbım sensın :))

çok güzel olmuş bayıldım canı partiden sonra ne kadara mal oldu nerde yaptırdın bilgi verirsen sevinirim bende yaptırmayı düşünyorum .

geçmiş olsun canım insn etkilenyo heede hamile iken

Bence sen eşinie kilo aldır biraz

Bizde erteledik erteledik sonra baktik esimin seyahatleri var nerdeyse doguma kadar bende iyice agirlasmadan kabasini yapalim detaylari sonra yapariz dedik:) daha bir ton camasir utu var kizimin esyalari yikanacak!

bizim malesef bir ev boyama işine girdik daha doğrusu koyu renk mobilyaları beyaza boyadık eşimde çok ince işçilik yaptıgı için ve akşamları bi kaç saat uğraşabiliyoo o yüzden bitiremedi . bu arada bn kendime kurutma makinesi aldım gerçekten şimdiye kadar neden almamışım dedim böle bir rahatlık yokmuş. tavsiye ederim.

Canım özel doktora mı gidiyosun? Benim ki niye kilomla ilgili hiç bi şey demiyo yaa sinir oluyorum. İnsan bi yorum yapar arada hemşire diyo dikkat et falan diye

anladım canım kolay gelsin sana avcılar güzel bir yer her yeri karışk karış biliyorum . ama çocuk yetiştirmek için çok uygun bir yer değil tavsiyem o yönde bende orda büyüdüm ama eskisi gibi değil ayrıca kredi çekiceksenizde seçmen önce çekmenizi tavsiye ediyorum faizler 1 .10 üzerine çıkıck.

Kizlar on onbes dakikadr sol kasigimin karnimin.orda sanki igne batiyor .carsiya geldim napsam ya .ciddi bisey midr ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…