- 25 Eylül 2012
- 126
- 68
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.201
Hayır, ultrasonla ölçümleri yaptı tam haftasıyla uyumlu çıktı bebek. Hiç bir sorunum olmadığını da belirttim o da hemen verdi. Bir daha ki kontrolüm 35.haftada. Çatı muayenesi için 37.haftada demişti daha önce doktorum.catı muayenesi yapıp mı verdi raporunu ?
cnm fotosunu aldm onları alrm uzun kullansnda istrym biraz kafam karştı işte eşimle knsşym bakalm ne yapczcanım 60x120 normal park yatak gibi, yani çok uzun süre kullanılabilir. ama içine bi de yan koruma, yatak, uyku seti falan alman gerekecek, onları da hesaplamalısın
cnm bır arkdş catı muayenesı yapıp verlyr rapor dedi de benmkide yapmz herhalde yinede hazrlklı gdym ben :)Hayır, ultrasonla ölçümleri yaptı tam haftasıyla uyumlu çıktı bebek. Hiç bir sorunum olmadığını da belirttim o da hemen verdi. Bir daha ki kontrolüm 35.haftada. Çatı muayenesi için 37.haftada demişti daha önce doktorum.
Ah onu bilemem tabi her doktorun değişir. :) Bazı doktorlarda 32. haftada nst ye bağlıyormuş ama benimki hiç ondan da bahsetmedi.cnm bır arkdş catı muayenesı yapıp verlyr rapor dedi de benmkide yapmz herhalde yinede hazrlklı gdym ben :)
toplam 8 civarı oldu benim.. bakalım şimdiden sonra nasıl gidecekToplam kaç oldu canım? 14 ü geçmezsek süper olacak.
gidince görcz artk canmAh onu bilemem tabi her doktorun değişir. :) Bazı doktorlarda 32. haftada nst ye bağlıyormuş ama benimki hiç ondan da bahsetmedi.
:)) cnm benm eşim 80 ben 75 diorm tek rakıbım sensın :))toplam 8 civarı oldu benim.. bakalım şimdiden sonra nasıl gidecekeşim kilo hiç sevmez hamilelikte birşey demese bile benim içimde bir korku oluşmuş almam inşallah 75 ten fazla. eşimi çoktan geçtim adamcağız 68 kilo falan...
Bende temizlik yapacam ama hala kaloriferlerimiz sonmedi onu bekliyorum :)
Evet Eminönü'nde eşimin arkadaşı aracı oldu 300 e veriyo bizecnm çok güzel bu. ama nette 500 den aşağı değil fiyatları
Kızlar ben hastane kapı süsünü kendim yaptım bakalım beğenecekmisinizz :) birde malum doğumlarımız çoğunlukla ramazan olacağı için niyetli misafirlerimize şerbetleri şişede veririm diye düşündüm onları da süsledim:) birde hastanede dağıtacağım hediyeliğimde hazır lavanta kesesi yaptırdım resm ekleyeyim henüz yapmamış olanlarımıza da fikir olurEki Görüntüle 1518673 Eki Görüntüle 1518674 Eki Görüntüle 1518675
Ya çatı muayenesi okadar erken yapılmaz canım 36. Hafta dolduktan sonra bakıyorlargidince görcz artk canm
Kizlar parka geldim simdi ve cok kotu bir seye sahit oldum. Yanimdan nefes nefese bir adam gecti neredeyse bana carpiyordu bir dikkat ettim ki adamin kollarindan kanlar damliyor ve ustu basi kanla kaplanmis beyaz bir tisort giyiyordu ve tisort kanla kapliydi. Elinde de bir kadin cantasi tutuyordu. Dondu ve bana bakti cok korkunctu ben hemen yanda yolda kadinlar vardi onlara dogru kostum. O kadar korktumki sinirlerim cok bozulduadam kacti gitti sanirim bir kadini cok agir yaraladi veya Allah korusun oldurdu su anda tepemde 3 tane polis helikopteri dolaniyor ve heryerde polis var adami ariyorlar. Arabama geri donmeye korkuyorum tek basima. Allah kahretsin ! Burasi bizim en sevdigimiz park ve normalde hayatta boyle birsey olmaz burada neyse sakin olacagim. Her yerde boyle seyler oluyor ama gozumle gorunce cok etkilendim hala kalbim sikisiyir ve adamin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Allah hepimizi, cocuklarimizi kotu insanlardan korusun!
Bence sen eşinie kilo aldır biraztoplam 8 civarı oldu benim.. bakalım şimdiden sonra nasıl gidecekeşim kilo hiç sevmez hamilelikte birşey demese bile benim içimde bir korku oluşmuş almam inşallah 75 ten fazla. eşimi çoktan geçtim adamcağız 68 kilo falan...
Bizde erteledik erteledik sonra baktik esimin seyahatleri var nerdeyse doguma kadar bende iyice agirlasmadan kabasini yapalim detaylari sonra yapariz dedik:) daha bir ton camasir utu var kizimin esyalari yikanacak!
Canım özel doktora mı gidiyosun? Benim ki niye kilomla ilgili hiç bi şey demiyo yaa sinir oluyorum. İnsan bi yorum yaparGünaydın anne adayları,
Dün 32+0 olarak çalışabilir raporu almaya gittik. Doktor 5 hafta içinde istediğin zaman raporu kesebiliriz diye belirtti. Oğlum 1970 gr, 42 cm ve en güzeli başı aşağıya dönmüşHer şey normal sadece kilo hızlı alıyorsun dikkat et dedi. 32 haftada 10 kilo almışım. Kilo kotanı doldurmuşsun dedi. Raporu da alınca dedim süre çok azaldı hazırlıklarını azıcık hızlandır. Dün bebek arabasını sipariş ettik, banyo takımlarını aldık. Bir de oğlumun odası geldi ama daha perde halı vs eksik olduğundan showroom gibi durdu
Güzel bir gün olsun hepimiz için.
Ben bazen sağda bazen solda toplanıyor ama genellikle sağa oluyor.
Hiç sormadım annem normal demişti ama haftaya perşembe gittiğimde unutmazsam sorar sana da bilgi veririm.
Canım ben Fatihte, eşim Alibeyköyde çalışıyor. Kayınvalidem avcılar, annem k.çekmece de her gün o kadar yol biz tepiyoruz ama çocuk olunca zor. Evde bakmak istemiyorlar onlara götürmemiz lazım bizde bari 2 sinin ortası bir yerde ev alalım. Hem biz trafikten bir nebze olsa kurtuluruz diye düşünüyoruz. Kısmet bakalım. Hem bakıcıya verirsek anneler arada kontrole gider kafam rahat eder diye düşünüyorum.
Hiç sorma ya hep ben veya bebeğe bir şey olacak diye bekledi aylarca şimdide karısı doğum çantasını hazırlamıyor.
Aklına gelen herkese şikayet etti beni doktorum da dahil
canım benimkisi hiiiç tartmıyor bileCanım özel doktora mı gidiyosun? Benim ki niye kilomla ilgili hiç bi şey demiyo yaa sinir oluyorum. İnsan bi yorum yapararada hemşire diyo dikkat et falan diye
canım benimkisi hiiiç tartmıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?