- 21 Ocak 2015
- 213
- 116
- 38
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.221
Kizlar kaldirik otu diye bir ot varmış. .her bünyeye ayni etkiyi yaratir mi bilmem ama emziren annelerde süt yapma konusunda birebirmis...bir arkadaşım dogal haliyle haslamadan salatalarinda ve kendi basina dogumundan 1 hafta once yemiş. .sutum resmen fiskiriyordu diyor..malt iceceklere göre daha doğal bence..simdi tam mevsimi ben buldum koydum dondurucuma..aklinizda bulunsun pazarda filanda varmış. Bizim bahcemizde doğal yetisiyor
tesekkurler canim rvet bi 14 birde10 yasinda iki melek kizim var Rabbim acilarini gostermesin
daha önce doğum yapmış olan annecikler size bir sorum var. lohusa geceliğimi daha rahat pijama mı?
çok kararsız kaldım bu konuda
evet özel doktora gidiyorum, aman ne güzel kilonla ilgili uyarı yapmıyorsa demek ki normalsin :) keşke ben de normal olsaydım da bana da bir şey demeseydi...Canım özel doktora mı gidiyosun? Benim ki niye kilomla ilgili hiç bi şey demiyo yaa sinir oluyorum. İnsan bi yorum yapararada hemşire diyo dikkat et falan diye
ohooo ona kalacak olursa bende oğlumla uğraşmaktanvakit yok :) akşam oğlanı uyuttummu oturuyom :)
ÖNÜNE Bİ SEHBA ÇEK AYAKLARINI UZAT SEHPANIN ALTINDAN SIRTINI KOLTUGA KENEPE DAYA OTURvalla canım bende keçeden yapmak istedim ama oturamıyorum ki
iyi bari canm aman zaten kendımı korktmycm onun bunun sözune bakptaYa çatı muayenesi okadar erken yapılmaz canım 36. Hafta dolduktan sonra bakıyorlar
onu bende alcktm cnm hatta ceyızıme eşimm ooo ya sen ne yapcksn istersen katalayan bişeyde ben icat edym dedi uyuz etti beni almdm ozmn :)bizim malesef bir ev boyama işine girdik daha doğrusu koyu renk mobilyaları beyaza boyadık eşimde çok ince işçilik yaptıgı için ve akşamları bi kaç saat uğraşabiliyoo o yüzden bitiremedi . bu arada bn kendime kurutma makinesi aldım gerçekten şimdiye kadar neden almamışım dedim böle bir rahatlık yokmuş. tavsiye ederim.
BENDE ONU MERAK EDİORDUM CNM PEKİ AĞRIYORMUYa çatı muayenesi okadar erken yapılmaz canım 36. Hafta dolduktan sonra bakıyorlar
biraz dinln canm geçmzse muayene olmaya çalşKizlar on onbes dakikadr sol kasigimin karnimin.orda sanki igne batiyor .carsiya geldim napsam ya .ciddi bisey midr ki
aslm canm iyidr sen naslsn bende stndtrt iş güç bebeiş ve göbiş büyüt :)slm kızlar.nasılsınız bakalım.bebişler nasıl.kilolar nasıl.:) ben sımdıden 13 kılo almışım valla :) hadı hayırlısı
Cnm gezmekten olabilir bir eczaneye gır tansiyonunu olctur.biraz otur seni gelip alabilecek biri varsa bir yerde otur yemek ye onu bekle.Kizlar on onbes dakikadr sol kasigimin karnimin.orda sanki igne batiyor .carsiya geldim napsam ya .ciddi bisey midr ki
Bizde öyle düşünüyoruz canım ama işte ev satılana kadar bekliyoruz el mahkum. Keşke bir an önce satılsa da kurtulsak.anladım canım kolay gelsin sana avcılar güzel bir yer her yeri karışk karış biliyorum . ama çocuk yetiştirmek için çok uygun bir yer değil tavsiyem o yönde bende orda büyüdüm ama eskisi gibi değil ayrıca kredi çekiceksenizde seçmen önce çekmenizi tavsiye ediyorum faizler 1 .10 üzerine çıkıck.
BANA HEP İYİSİN DİYORDU BUKEZ ÇOKALMIŞŞSIN DEDİ TOPLAMDA 7 KG ALDIM BİLMİYORUM Kİ.AMA 3 KG BU AY ALMIŞIM.Kilo konuşulmuş :) ben 68 ile hamile kaldım şimdi 84 kıloyum :) doktorum fazla demiyor sekerımde gayet normal çıktı.kızlar bu hamilelik kilo alıncak tabıkı gayet dogal ben fazla kilo aldın diyen doktorlarada kızıyorum eğer sekerınız cıkmadıysa normal sonuçta annelerimızde hep böyle kılolarla doğurmuş bizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?