2015 Temmuz Anneleri

kızlar ben şimdiye kadar 7 kilo almışım doktorum toplamda 10 kilo idealdir diyor bundan sonra daha ne kadar alırım ki acaba???

canım süt işi biraz bünye meselesi sanırım . ama ıspanak bulgur . ve mayalı olan şeyler süt yapıyor özellikle sürekli çorba ve pişmiş gıdalar tüketin . benim sütüm çoktu 11 ay emzirdim 6 ay hiç birşey vermedim .ben bulgaristanlıyım bizim bozalarımız çok iyidir. bulabilen varsa onlardan tavsiye ederim içimi rahat ve tadı güzeldir süt içinde çok iyidir. dinlenmekte çok önemlii ben bebek uyuyunca iş yapmıyodum onl beraber uyuyodum o uyanıkken işimi yapıyodum .

tesekkurler canim rvet bi 14 birde10 yasinda iki melek kizim var Rabbim acilarini gostermesin

ayy canım şükür kızların varmış bilmiyordum ama inan çok sevindim.buraya bişey yazdığımızda falan çok üzülüyordum hep aklıma geliyordun..şükür ki evlat sevgisini tatmışsın..yanlış anlama bunu da inşallah sağlıkla kucağına alırsın tabi inan duamda ve aklımdasın ama senin adına sevindim tutunacak dalların var

daha önce doğum yapmış olan annecikler size bir sorum var. lohusa geceliğimi daha rahat pijama mı?
çok kararsız kaldım bu konuda

gecelik elbise daha rahat olucaktır ben normal doğum yaptıgım için sürekli pansumandı kontroldu rahat oluyodu sezeryan içinde rahat olur diye düşünyorum dikişlerin rahatsız olmasın .

Canım özel doktora mı gidiyosun? Benim ki niye kilomla ilgili hiç bi şey demiyo yaa sinir oluyorum. İnsan bi yorum yapar arada hemşire diyo dikkat et falan diye
evet özel doktora gidiyorum, aman ne güzel kilonla ilgili uyarı yapmıyorsa demek ki normalsin :) keşke ben de normal olsaydım da bana da bir şey demeseydi...

onu bende alcktm cnm hatta ceyızıme eşimm ooo ya sen ne yapcksn istersen katalayan bişeyde ben icat edym dedi uyuz etti beni almdm ozmn :)

Kilo konuşulmuş :) ben 68 ile hamile kaldım şimdi 84 kıloyum :) doktorum fazla demiyor sekerımde gayet normal çıktı.kızlar bu hamilelik kilo alıncak tabıkı gayet dogal ben fazla kilo aldın diyen doktorlarada kızıyorum eğer sekerınız cıkmadıysa normal sonuçta annelerimızde hep böyle kılolarla doğurmuş bizi:)

Bizde öyle düşünüyoruz canım ama işte ev satılana kadar bekliyoruz el mahkum. Keşke bir an önce satılsa da kurtulsak.

BANA HEP İYİSİN DİYORDU BUKEZ ÇOKALMIŞŞSIN DEDİ TOPLAMDA 7 KG ALDIM BİLMİYORUM Kİ.AMA 3 KG BU AY ALMIŞIM.

Gunaydin herkese.yarin doktora gidecegim .inş. Bir sikinti yoktur bebisimde iyidir.
Az ayakta kalayim hemen asagida bir baski hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…