2015 Temmuz Anneleri

Canım özel doktora mı gidiyosun? Benim ki niye kilomla ilgili hiç bi şey demiyo yaa sinir oluyorum. İnsan bi yorum yapar arada hemşire diyo dikkat et falan diye
benimde kiloma hiç bişe demiyor. iyi gidiyorsun ya da dikkat et gibi bir şey duymadım.
54,5 ile başladım şuan 63 üm. 8,5 kg aldım. ama sadece karnın var diyo görenler.

canım orası öyle tabi de hamileyiz diye salmamak lazım. son aylar fazla kilo ile nefes almak,merdiven çıkmak,yatakta dönmek bile ne kadar zordur. doğumda zor olabilir.
üstelik yediklerimizin hepsi bebeğe faydalı şeyse tabi ki yiceksin de, hamıleyiz diye fazla gereksiz kilo yapan,bebeğede hiiç faydası olmayan şeyler yemem ben

Kızlar selam, ben geçen uçağa binebilmek için rapor almaya gittiğimde kendi dr. um değil, devlet hastanesindeki bir dr a gitmiştim. O da ultrason da bakarken, bu çocuk makat gelişli falan dedi, ben de normal değilmi daha 29 dayız falan dedim.. çok ağrı yapar sana dedi, daha çok dinlenmen lazım falan dedi.. benim de içim rahat etmedi, hocam yani dönmezmi diyosunuz diye sordum.. bu sefer de sallamaz bir şekilde döner döner dedi geçti.. tabi ben bunu o zamandan beri kafama takıyoırum, benim bildiğim 35 e kadar dönmesi lazım.. ama bana neden bu kadar erken bir zamanda makat gelişli dedi dr. anlamadım gerçekten de kasıklarım da ağrılarım olıyor, özellikle yürüken falan karnım taş gibi oluyor acaba bunların hepsi bir terslik göstergesimi? benim gibi olan varmı aranızda?
Bir taraftan iş, bir taraftan ev işleri derken çok da yoruluyorum aslında, ama eşim sağolsun birşeyi on kere söylemeden yapmıyor, ben de sıkılıyorum söylemekten herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum..dokunsanız daha neler anlatıcam da neyse sizi o kadar sıkmayım..

canım 32+0 raporu almaya giderken işyerinden bir vizite kağıdı aldın mı?

ilk muayene de ebru şallı gibi olcaksın ona göre demişti bana
ama sonrasında hiiç kiloma karışmadı,iyi kötü bişe demedi.

ilk başlarda çok soğuktu artık
beni artık hergördüğünde süpersin diyo sınıfın yıldızlı öğrencisi sensin diyo veriyor gazı
32de bidaha gidicem bakalım hala 8 kg'dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…