- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.241
Yok cnm kimse ewe geldimde esimi bekliorum gecmezse gidicm hastaneye insallh ciddi bisey yoktrCnm gezmekten olabilir bir eczaneye gır tansiyonunu olctur.biraz otur seni gelip alabilecek biri varsa bir yerde otur yemek ye onu bekle.
benimde kiloma hiç bişe demiyor. iyi gidiyorsun ya da dikkat et gibi bir şey duymadım.Canım özel doktora mı gidiyosun? Benim ki niye kilomla ilgili hiç bi şey demiyo yaa sinir oluyorum. İnsan bi yorum yapararada hemşire diyo dikkat et falan diye
ilk muayene de ebru şallı gibi olcaksın ona göre demişti banaher doktor farklı demek benimkide ilk muayenede ben kilo takıntılıyım dikkat et demişti
canım orası öyle tabi de hamileyiz diye salmamak lazım. son aylar fazla kilo ile nefes almak,merdiven çıkmak,yatakta dönmek bile ne kadar zordur. doğumda zor olabilir.Kilo konuşulmuş :) ben 68 ile hamile kaldım şimdi 84 kıloyum :) doktorum fazla demiyor sekerımde gayet normal çıktı.kızlar bu hamilelik kilo alıncak tabıkı gayet dogal ben fazla kilo aldın diyen doktorlarada kızıyorum eğer sekerınız cıkmadıysa normal sonuçta annelerimızde hep böyle kılolarla doğurmuş bizi:)
cnm çok şıkmş nerden aldn ?
kızlar gecelik takımı için bunu aldım nasıl sizce?
CÇok güzelmiş netten aldiysaniz linki paylasir misiniz.
internetten canım trendyolda indirimdeydi.cnm çok şıkmş nerden aldn ?
Erzurumdayim canimSen nerde yasiyosun canim yani sehir olarak ki petekelrimiz sondu bizim :)
ay bayıldım kollarına,cok hoşmuş tam benim tarzım süslü :)http://www.unnado.com/1411-lohusa-gecelik-sabahlik-takim-ekru/ebru-maternity-4 şimdi burda var trendyol kampanyası bitti
Antalyayi da biliyorum canim oranin sicagi hiiic cekilmiyor her tarafin yapis yapis oluyor hic bana gore degil erzurumda bana gore degil de mecburiyetlerrrrr :)antalya şimdiden çok sıcak
Cok guzel canim saglikla giyin insallah. Ben hala almadim kendimle cebellesiyorum
ay bayıldım kollarına,cok hoşmuş tam benim tarzım süslü :)[/QUOTE
içi de hoşuma gitti benim yazlık
ben de aldım bakalım inşallah güzel gelirCok guzel canim saglikla giyin insallah. Ben hala almadim kendimle cebellesiyorum
AYNEN AYNEN YAAA GÖBÜŞ BÜYÜTÜYORUZ VALLA BAŞKA NE YAPABILIRIZKII :)aslm canm iyidr sen naslsn bende stndtrt iş güç bebeiş ve göbiş büyüt :)
canım 32+0 raporu almaya giderken işyerinden bir vizite kağıdı aldın mı?Günaydın anne adayları,
Dün 32+0 olarak çalışabilir raporu almaya gittik. Doktor 5 hafta içinde istediğin zaman raporu kesebiliriz diye belirtti. Oğlum 1970 gr, 42 cm ve en güzeli başı aşağıya dönmüşHer şey normal sadece kilo hızlı alıyorsun dikkat et dedi. 32 haftada 10 kilo almışım. Kilo kotanı doldurmuşsun dedi. Raporu da alınca dedim süre çok azaldı hazırlıklarını azıcık hızlandır. Dün bebek arabasını sipariş ettik, banyo takımlarını aldık. Bir de oğlumun odası geldi ama daha perde halı vs eksik olduğundan showroom gibi durdu
Güzel bir gün olsun hepimiz için.
ilk muayene de ebru şallı gibi olcaksın ona göre demişti bana
ama sonrasında hiiç kiloma karışmadı,iyi kötü bişe demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?