- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.261
Kızlar selam, ben geçen uçağa binebilmek için rapor almaya gittiğimde kendi dr. um değil, devlet hastanesindeki bir dr a gitmiştim. O da ultrason da bakarken, bu çocuk makat gelişli falan dedi, ben de normal değilmi daha 29 dayız falan dedim.. çok ağrı yapar sana dedi, daha çok dinlenmen lazım falan dedi.. benim de içim rahat etmedi, hocam yani dönmezmi diyosunuz diye sordum.. bu sefer de sallamaz bir şekilde döner döner dedi geçti..tabi ben bunu o zamandan beri kafama takıyoırum, benim bildiğim 35 e kadar dönmesi lazım.. ama bana neden bu kadar erken bir zamanda makat gelişli dedi dr. anlamadım gerçekten de kasıklarım da ağrılarım olıyor, özellikle yürüken falan karnım taş gibi oluyor acaba bunların hepsi bir terslik göstergesimi? benim gibi olan varmı aranızda?
Bir taraftan iş, bir taraftan ev işleri derken çok da yoruluyorum aslında, ama eşim sağolsun birşeyi on kere söylemeden yapmıyor, ben de sıkılıyorum söylemekten herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum..dokunsanız daha neler anlatıcam da neyse sizi o kadar sıkmayım..
Ban dün tüm gün oldu bende dışardaydım. Korkma canım bir şey olmaz hafif kaykılarak otur biraz bacaklarını düz tut. Kasığını rahatlatKizlar on onbes dakikadr sol kasigimin karnimin.orda sanki igne batiyor .carsiya geldim napsam ya .ciddi bisey midr ki
Kızlar selam, ben geçen uçağa binebilmek için rapor almaya gittiğimde kendi dr. um değil, devlet hastanesindeki bir dr a gitmiştim. O da ultrason da bakarken, bu çocuk makat gelişli falan dedi, ben de normal değilmi daha 29 dayız falan dedim.. çok ağrı yapar sana dedi, daha çok dinlenmen lazım falan dedi.. benim de içim rahat etmedi, hocam yani dönmezmi diyosunuz diye sordum.. bu sefer de sallamaz bir şekilde döner döner dedi geçti..tabi ben bunu o zamandan beri kafama takıyoırum, benim bildiğim 35 e kadar dönmesi lazım.. ama bana neden bu kadar erken bir zamanda makat gelişli dedi dr. anlamadım gerçekten de kasıklarım da ağrılarım olıyor, özellikle yürüken falan karnım taş gibi oluyor acaba bunların hepsi bir terslik göstergesimi? benim gibi olan varmı aranızda?
Bir taraftan iş, bir taraftan ev işleri derken çok da yoruluyorum aslında, ama eşim sağolsun birşeyi on kere söylemeden yapmıyor, ben de sıkılıyorum söylemekten herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum..dokunsanız daha neler anlatıcam da neyse sizi o kadar sıkmayım..
Acab ondan mı yoksa sallamıyo mu diyorum kendi kendimeevet özel doktora gidiyorum, aman ne güzel kilonla ilgili uyarı yapmıyorsa demek ki normalsin :) keşke ben de normal olsaydım da bana da bir şey demeseydi...
Canım sana diyecek bir şey yok ki anca bravo denir. Maşallahbenimde kiloma hiç bişe demiyor. iyi gidiyorsun ya da dikkat et gibi bir şey duymadım.
54,5 ile başladım şuan 63 üm. 8,5 kg aldım. ama sadece karnın var diyo görenler.
Uzandim bnde simdi ayaklarimi yuksege koydum ama agri var tabi genede insallh gecer bi anda oldu anlmdimBan dün tüm gün oldu bende dışardaydım. Korkma canım bir şey olmaz hafif kaykılarak otur biraz bacaklarını düz tut. Kasığını rahatlat
kızlar haziranda eşimin amcasının ve benim kuzenimin düğünleri var. ne giycem ben o düğünlerde diye karar karar düşünüyorum. tek kıyafetle kurtarıcam zaten iki ayrı şeye gerek yok. ama elbise mi almalıyım yoksa üst alt ayrı ayrı mı bilmiyorum. zaten alabileceğim bi yerde yok ki. nette bakıyorum çok pahalılar ne gerek var bir daha giymiyceğim bi şeye o kadar para vermeye diyorum. ne yapsam bilemedim ki
canım niye canını sıkıyosun ki benim ki de hala fırıl fırıl dönüyo.bi kafası aşağıda bi poposu... daha çok küçükler yerleri geniş.bence daha çoook dönerlerKızlar selam, ben geçen uçağa binebilmek için rapor almaya gittiğimde kendi dr. um değil, devlet hastanesindeki bir dr a gitmiştim. O da ultrason da bakarken, bu çocuk makat gelişli falan dedi, ben de normal değilmi daha 29 dayız falan dedim.. çok ağrı yapar sana dedi, daha çok dinlenmen lazım falan dedi.. benim de içim rahat etmedi, hocam yani dönmezmi diyosunuz diye sordum.. bu sefer de sallamaz bir şekilde döner döner dedi geçti..tabi ben bunu o zamandan beri kafama takıyoırum, benim bildiğim 35 e kadar dönmesi lazım.. ama bana neden bu kadar erken bir zamanda makat gelişli dedi dr. anlamadım gerçekten de kasıklarım da ağrılarım olıyor, özellikle yürüken falan karnım taş gibi oluyor acaba bunların hepsi bir terslik göstergesimi? benim gibi olan varmı aranızda?
yok, herhangi bir şey götürmedim. Doktor sgk nın sisteminden giriş yaptı, başhekimlikte onaylattım bugün de personel şubeye verdim.canım 32+0 raporu almaya giderken işyerinden bir vizite kağıdı aldın mı?
Hic takma.daha cok degisir bebiisin konumu.ama sakin yorma kendini.dinlen.benim esimde cok daginik.biseyi on kez diom en sonunda kalkip kendim yapiom.takmiyorum onuda artik.bebis saglikla gelsinde ben ona sonra sorcamekiciog 852754 .!.:Kızlar selam, ben geçen uçağa binebilmek için rapor almaya gittiğimde kendi dr. um değil, devlet hastanesindeki bir dr a gitmiştim. O da ultrason da bakarken, bu çocuk makat gelişli falan dedi, ben de normal değilmi daha 29 dayız falan dedim.. çok ağrı yapar sana dedi, daha çok dinlenmen lazım falan dedi.. benim de içim rahat etmedi, hocam yani dönmezmi diyosunuz diye sordum.. bu sefer de sallamaz bir şekilde döner döner dedi geçti..tabi ben bunu o zamandan beri kafama takıyoırum, benim bildiğim 35 e kadar dönmesi lazım.. ama bana neden bu kadar erken bir zamanda makat gelişli dedi dr. anlamadım gerçekten de kasıklarım da ağrılarım olıyor, özellikle yürüken falan karnım taş gibi oluyor acaba bunların hepsi bir terslik göstergesimi? benim gibi olan varmı aranızda?
Bu müracatı herhalde çocuk doğunca yapıcaz dimi?bende bu sabah gördüm seçime kadar ne koparırsak kardır
Benim o tarz sıkıntılarım çok oluyo. Özellikle dışardayken. Bebek baskı yapıyo ayakta durunca ondan. Dinlenmeyle geçiyor. Endişelenme canımUzandim bnde simdi ayaklarimi yuksege koydum ama agri var tabi genede insallh gecer bi anda oldu anlmdim
benimde haziranın ilk aftası 2 düğün var birde yüksek lisans seminerim 2 tane elbise aldım açık giyiniyosan eğer trendyoldan aldım fotosunu atayım
cnm mayaya sorsana o daha tecrubelı bu konuda. eş konusuna gelınce benmkıde yapmyr canm mecbr yapyrm ama yormadan kendımı sende oyle yap oldugu kadr paralama kendını yaKızlar selam, ben geçen uçağa binebilmek için rapor almaya gittiğimde kendi dr. um değil, devlet hastanesindeki bir dr a gitmiştim. O da ultrason da bakarken, bu çocuk makat gelişli falan dedi, ben de normal değilmi daha 29 dayız falan dedim.. çok ağrı yapar sana dedi, daha çok dinlenmen lazım falan dedi.. benim de içim rahat etmedi, hocam yani dönmezmi diyosunuz diye sordum.. bu sefer de sallamaz bir şekilde döner döner dedi geçti..tabi ben bunu o zamandan beri kafama takıyoırum, benim bildiğim 35 e kadar dönmesi lazım.. ama bana neden bu kadar erken bir zamanda makat gelişli dedi dr. anlamadım gerçekten de kasıklarım da ağrılarım olıyor, özellikle yürüken falan karnım taş gibi oluyor acaba bunların hepsi bir terslik göstergesimi? benim gibi olan varmı aranızda?
canım daha çok erken döner bebek niye dönmesin hem bende çok ayakta kalınca dışarı gidince karnım sertleşiyor bi çok kişidede aynısı olmuş endişelenme yorulunca dinlen bebeğin döner 38. haftaya kadar yolu var bunun sağlıkla gelsinde bebişler sen kendini üzme..Kızlar selam, ben geçen uçağa binebilmek için rapor almaya gittiğimde kendi dr. um değil, devlet hastanesindeki bir dr a gitmiştim. O da ultrason da bakarken, bu çocuk makat gelişli falan dedi, ben de normal değilmi daha 29 dayız falan dedim.. çok ağrı yapar sana dedi, daha çok dinlenmen lazım falan dedi.. benim de içim rahat etmedi, hocam yani dönmezmi diyosunuz diye sordum.. bu sefer de sallamaz bir şekilde döner döner dedi geçti..tabi ben bunu o zamandan beri kafama takıyoırum, benim bildiğim 35 e kadar dönmesi lazım.. ama bana neden bu kadar erken bir zamanda makat gelişli dedi dr. anlamadım gerçekten de kasıklarım da ağrılarım olıyor, özellikle yürüken falan karnım taş gibi oluyor acaba bunların hepsi bir terslik göstergesimi? benim gibi olan varmı aranızda?
şimdi nasılsın canım artık haftalar ilerledi falza yorulmaya gelmiyor dikkat et kendine geçmezse doktora gidersin..Uzandim bnde simdi ayaklarimi yuksege koydum ama agri var tabi genede insallh gecer bi anda oldu anlmdim
hayır ola inşallah :)Kızlar 3 keredır rüyamda kızımı görüyorum ilkinde yeni dogandı 2. De 6 aylık falan bugün de 1 yaşlarında:) çok güzeldi maşallah:)
saol canım bilgi içinyok, herhangi bir şey götürmedim. Doktor sgk nın sisteminden giriş yaptı, başhekimlikte onaylattım bugün de personel şubeye verdim.
Ahhh ahh benim de koca aynı on kere söyle gene de eksik yapar ağır kanlılığı sinir eder beniKızlar selam, ben geçen uçağa binebilmek için rapor almaya gittiğimde kendi dr. um değil, devlet hastanesindeki bir dr a gitmiştim. O da ultrason da bakarken, bu çocuk makat gelişli falan dedi, ben de normal değilmi daha 29 dayız falan dedim.. çok ağrı yapar sana dedi, daha çok dinlenmen lazım falan dedi.. benim de içim rahat etmedi, hocam yani dönmezmi diyosunuz diye sordum.. bu sefer de sallamaz bir şekilde döner döner dedi geçti..tabi ben bunu o zamandan beri kafama takıyoırum, benim bildiğim 35 e kadar dönmesi lazım.. ama bana neden bu kadar erken bir zamanda makat gelişli dedi dr. anlamadım gerçekten de kasıklarım da ağrılarım olıyor, özellikle yürüken falan karnım taş gibi oluyor acaba bunların hepsi bir terslik göstergesimi? benim gibi olan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?