2015 Temmuz Anneleri

yürürken bnimde karnım taş gibi oluyor bence daha minik oldukları için dönme zamanları var ben 30+5 de gittim dönmüş kafası aşağıya demişti

Kizlar on onbes dakikadr sol kasigimin karnimin.orda sanki igne batiyor .carsiya geldim napsam ya .ciddi bisey midr ki
Ban dün tüm gün oldu bende dışardaydım. Korkma canım bir şey olmaz hafif kaykılarak otur biraz bacaklarını düz tut. Kasığını rahatlat

canım takma kafana o kadar daha bebeğin dönmesine zaman var. zaten dönünce anlayacaksın. tekmeleri yukarda hissedeceksin kaburgalarına doğru. benimde yürürken karnım taş gibi oluyor. sabahları yürüyüşe çıkıyorum bazen öyle sertleştiriyorki nefes alamıyorum. bence normal şeyler ama sen yinede kendini çok yorma dinlenmeye çalış.

Dönme olayı bizde de hala mevcut ama bir arkadaşım sezeryana giderken bebeği dönmüş normal doğum yapmıştı. Son dakikaya kadar belli olmuyor. 35den sonra dönmesi zor olsa bile imkansız değil kızlar bilginiz olsun.

Benim ufaklıkta ara ara bir tarafa toplanıyor bazen nefes almak bile zorlanıyorum. Sanırım sıcaklarda başladığı için hamilelik biraz daha zorlu olacak.

Ebebekte indirim varmış kızlar gördünüz mü?

kızlar haziranda eşimin amcasının ve benim kuzenimin düğünleri var. ne giycem ben o düğünlerde diye karar karar düşünüyorum. tek kıyafetle kurtarıcam zaten iki ayrı şeye gerek yok. ama elbise mi almalıyım yoksa üst alt ayrı ayrı mı bilmiyorum. zaten alabileceğim bi yerde yok ki. nette bakıyorum çok pahalılar ne gerek var bir daha giymiyceğim bi şeye o kadar para vermeye diyorum. ne yapsam bilemedim ki

benimde haziranın ilk aftası 2 düğün var birde yüksek lisans seminerim 2 tane elbise aldım açık giyiniyosan eğer trendyoldan aldım fotosunu atayım

canım niye canını sıkıyosun ki benim ki de hala fırıl fırıl dönüyo.bi kafası aşağıda bi poposu... daha çok küçükler yerleri geniş.bence daha çoook dönerler

Hic takma.daha cok degisir bebiisin konumu.ama sakin yorma kendini.dinlen.benim esimde cok daginik.biseyi on kez diom en sonunda kalkip kendim yapiom.takmiyorum onuda artik.bebis saglikla gelsinde ben ona sonra sorcam

Uzandim bnde simdi ayaklarimi yuksege koydum ama agri var tabi genede insallh gecer bi anda oldu anlmdim
Benim o tarz sıkıntılarım çok oluyo. Özellikle dışardayken. Bebek baskı yapıyo ayakta durunca ondan. Dinlenmeyle geçiyor. Endişelenme canım

cnm mayaya sorsana o daha tecrubelı bu konuda. eş konusuna gelınce benmkıde yapmyr canm mecbr yapyrm ama yormadan kendımı sende oyle yap oldugu kadr paralama kendını ya

canım daha çok erken döner bebek niye dönmesin hem bende çok ayakta kalınca dışarı gidince karnım sertleşiyor bi çok kişidede aynısı olmuş endişelenme yorulunca dinlen bebeğin döner 38. haftaya kadar yolu var bunun sağlıkla gelsinde bebişler sen kendini üzme..
Uzandim bnde simdi ayaklarimi yuksege koydum ama agri var tabi genede insallh gecer bi anda oldu anlmdim
şimdi nasılsın canım artık haftalar ilerledi falza yorulmaya gelmiyor dikkat et kendine geçmezse doktora gidersin..
Kızlar 3 keredır rüyamda kızımı görüyorum ilkinde yeni dogandı 2. De 6 aylık falan bugün de 1 yaşlarında:) çok güzeldi maşallah:)
hayır ola inşallah :)

Ahhh ahh benim de koca aynı on kere söyle gene de eksik yapar ağır kanlılığı sinir eder beni
Ben de 29 da gittiğimde malat gelişi diye asistan söyledi ama bi uyarı falan yapmadı. .bazen ağrılarım oluyor ama iş yapmam ya da yapamam ile ilgili değil kafasına göre. :))

Seninde dediğin gibi daha erken canım döner allahin izniyle sıkma canını Son gunlerde dönen var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…