- 19 Şubat 2013
- 835
- 293
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.281
aynen ben de alıcam canım yaa sen ne marka aldın kaça aldın? bebek kıyafetleri için çook ihtiyacım olucakbizim malesef bir ev boyama işine girdik daha doğrusu koyu renk mobilyaları beyaza boyadık eşimde çok ince işçilik yaptıgı için ve akşamları bi kaç saat uğraşabiliyoo o yüzden bitiremedi . bu arada bn kendime kurutma makinesi aldım gerçekten şimdiye kadar neden almamışım dedim böle bir rahatlık yokmuş. tavsiye ederim.
:)) canm ben çok çektmm bulmazsn buralarda ben en son alt hamile pantyolunu siyah dar paça üzerimede ayrı biişey almştm elbise yook :)kızlar haziranda eşimin amcasının ve benim kuzenimin düğünleri var. ne giycem ben o düğünlerde diye karar karar düşünüyorum. tek kıyafetle kurtarıcam zaten iki ayrı şeye gerek yok. ama elbise mi almalıyım yoksa üst alt ayrı ayrı mı bilmiyorum. zaten alabileceğim bi yerde yok ki. nette bakıyorum çok pahalılar ne gerek var bir daha giymiyceğim bi şeye o kadar para vermeye diyorum. ne yapsam bilemedim ki
31. haftaya göre 8 cok iyi canım. ideal kiloda tamamlayacaksın gebeliği inş.ilk başlarda çok soğuktu artık
beni artık hergördüğünde süpersin diyo sınıfın yıldızlı öğrencisi sensin diyo veriyor gazı
32de bidaha gidicem bakalım hala 8 kg'dayım
evet canım açık giyiniyorum ama trendyolda bitmemişmidir?
kızlar haziranda eşimin amcasının ve benim kuzenimin düğünleri var. ne giycem ben o düğünlerde diye karar karar düşünüyorum. tek kıyafetle kurtarıcam zaten iki ayrı şeye gerek yok. ama elbise mi almalıyım yoksa üst alt ayrı ayrı mı bilmiyorum. zaten alabileceğim bi yerde yok ki. nette bakıyorum çok pahalılar ne gerek var bir daha giymiyceğim bi şeye o kadar para vermeye diyorum. ne yapsam bilemedim ki
Dursun canim dursun aman zamaninda gelsin hepsi bebislerin, ben isin sakasindayim:)Aman yok kız dursun daha nereye geliyomuş
:)) canm ben çok çektmm bulmazsn buralarda ben en son alt hamile pantyolunu siyah dar paça üzerimede ayrı biişey almştm elbise yook :)
28den sonra çok almadım bende proteini arttırdım ekmek hiç yemiyorum artık tuzdan korkuyorum31. haftaya göre 8 cok iyi canım. ideal kiloda tamamlayacaksın gebeliği inş.
benim 28.haftam bitecek cumaya, suan 8,5 :))
bence de alma canım pahalı birşey, bir daha giymeyeceğin şey. masada oturcan zaten çoğu zaman.
evdeki hamıle pantlonlarının üzerine şık bi bluzla bence çözersin
ciciskom cok teşekkr ederimCanım sana diyecek bir şey yok ki anca bravo denir. Maşallah
Benim kiz da 37'de geliyordu zaten bakalim bu ne yapacak:) dedigin gibi burada olmus bu alalim diye birsey yokDurursa senin cimcime belki iki hafta önce gelmek istiycek
Ne güzel ama Sezeryanda olsa çocuk Gelişimini tamamlayınca zaten gelir onu beklemeleri çok güzel. Buradakiler gibi yeter bu kadar alalım demiyorlar
iyi canm denyck bulmşsn ben bulamadm kaç. gün gezdm çerkezköy çorlu :) sonra üzerime aldgmı sarayda buldm :) hiç ummadgm yerdezaten elbisede koca göbekle güzel durmuyo ki denedim dün ama belkide modelindendir bilmiyorum
Ben size ilk aylar sikayet ederken demedim mi bu gunlerin keyfini cikarin sikayet etmeyin diyeeeee:):):) gececek canim bunlarda gececek. Yine soyleyeyimGünaydın kızlar artık geceleri uyuyamıyoruz.
Bu sıcaklar, bulantı, kasılmalarla nasıl geçeçek son aylar hiç bilmiyorum
Gecmis olsun canim kizinaGunaydin hamisler nasil uyandiniz bu sabah ben gece bacagima giren jrampin sizisi ve sebeb oldugu uykusuzluk la kalkmak zorunda kaldim yataktan esimi ise kizlari okula gonderip biraz uzanayim demistim kiiiii kucuk kiz dusmus bacagini cok feci yuzdurup grlmis onu temizleyip gonderdimaklim kuzucukta kaldi
ben iş için siyah,lacivert,krem gebe pantolonları almıştım lcw den 39 tl yehamile pantolonumda kot ben şık bir şey olsun diyorum ama bakıcaz artık. gizemin dediği gibi siyah pantolon alabilirm
evet ben de öyle anladım cnm herhalde doğum kağıdı ile başvurulacak.Bu müracatı herhalde çocuk doğunca yapıcaz dimi?
Benimde istahim bir kesildi sorma. Zorla lokmalari sokuyorum agzima. Burada sicaklar baslayali oldu bayagi o zamandan beri hep soguk seyler istiyor canim meyve salata. Et yemekten de tiksindim iyiceGünaydın
Ay bendede bulantılar tekrar başladı
Sagol canim. Bilmiyorum ne yapti haberlere bakmadim ozellikle gormeyeyim diye ama bu kadar polis helikopteri polis dolusunca parka anladimki kadinin durumu ya agir yada olduaaa çok geçmiş olsun aman dikkat et... çok kötü bi zamanda yaşıyoruz... ne yaptı ki adam inşallah yakanmıştır
aynen ben de alıcam canım yaa sen ne marka aldın kaça aldın? bebek kıyafetleri için çook ihtiyacım olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?