2015 Temmuz Anneleri

aynen ben de alıcam canım yaa sen ne marka aldın kaça aldın? bebek kıyafetleri için çook ihtiyacım olucak

:)) canm ben çok çektmm bulmazsn buralarda ben en son alt hamile pantyolunu siyah dar paça üzerimede ayrı biişey almştm elbise yook :)

ilk başlarda çok soğuktu artık
beni artık hergördüğünde süpersin diyo sınıfın yıldızlı öğrencisi sensin diyo veriyor gazı
32de bidaha gidicem bakalım hala 8 kg'dayım
31. haftaya göre 8 cok iyi canım. ideal kiloda tamamlayacaksın gebeliği inş.
benim 28.haftam bitecek cumaya, suan 8,5 :))

bence de alma canım pahalı birşey, bir daha giymeyeceğin şey. masada oturcan zaten çoğu zaman.
evdeki hamıle pantlonlarının üzerine şık bi bluzla bence çözersin

bence de alma canım pahalı birşey, bir daha giymeyeceğin şey. masada oturcan zaten çoğu zaman.
evdeki hamıle pantlonlarının üzerine şık bi bluzla bence çözersin

hamile pantolonumda kot ben şık bir şey olsun diyorum ama bakıcaz artık. gizemin dediği gibi siyah pantolon alabilirm

Canım sana diyecek bir şey yok ki anca bravo denir. Maşallah
ciciskom cok teşekkr ederim benim bi arkadaşım gebeliği boyunca topam 8 kilo aldı. ve bebek tosun gibi doğdu 3700 gr, maşallah sağlığıda yerinde.

benim iştahım dehşet açıldı. herkesın 4.ay bulantılardan snra açılır,benim şimdi açıldı. faydasız şeyleri kestim yemiyorum, inş ben çok almam arkadaşım gibi, alınan da bebeğe faydalı olur.

Durursa senin cimcime belki iki hafta önce gelmek istiycek
Ne güzel ama Sezeryanda olsa çocuk Gelişimini tamamlayınca zaten gelir onu beklemeleri çok güzel. Buradakiler gibi yeter bu kadar alalım demiyorlar
Benim kiz da 37'de geliyordu zaten bakalim bu ne yapacak:) dedigin gibi burada olmus bu alalim diye birsey yok
Cok guzel aslinda. Bebek iyice gelisimini tamamliyor. Bende dogum baslamadan alinmasi taraftari degilim. Kizimda da doktorumla karar vermistik dogum baslayinca alacaktik bizimki hizli cikti 38'in sonuna zor beklettik hatunu:):)

Günaydın kızlar artık geceleri uyuyamıyoruz.
Bu sıcaklar, bulantı, kasılmalarla nasıl geçeçek son aylar hiç bilmiyorum
Ben size ilk aylar sikayet ederken demedim mi bu gunlerin keyfini cikarin sikayet etmeyin diyeeeee:):):) gececek canim bunlarda gececek. Yine soyleyeyim
Bu gunlerinde keyfini cikarin:)

Gecmis olsun canim kizina minikler hemencecik yaralarini kapatiyor metabolizmalari cok hizli hic aklin kalmasin temizlemissin zaten bak gecer iki gune kabuk tutar annesi.

hamile pantolonumda kot ben şık bir şey olsun diyorum ama bakıcaz artık. gizemin dediği gibi siyah pantolon alabilirm
ben iş için siyah,lacivert,krem gebe pantolonları almıştım lcw den 39 tl ye
kumaşta değil kotta. canvas gibi. çok memnunum! parasına göre çok kaliteli çıktı. aklında olsun

Günaydın
Ay bendede bulantılar tekrar başladı
Benimde istahim bir kesildi sorma. Zorla lokmalari sokuyorum agzima. Burada sicaklar baslayali oldu bayagi o zamandan beri hep soguk seyler istiyor canim meyve salata. Et yemekten de tiksindim iyice sicaklardandir canim senin mide bulantinda

aaa çok geçmiş olsun aman dikkat et... çok kötü bi zamanda yaşıyoruz... ne yaptı ki adam inşallah yakanmıştır
Sagol canim. Bilmiyorum ne yapti haberlere bakmadim ozellikle gormeyeyim diye ama bu kadar polis helikopteri polis dolusunca parka anladimki kadinin durumu ya agir yada oldu zaten adam kan icindeydi ama kendi kani degil insallah yakalanmistir pislik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…