2015 Temmuz Anneleri

Selam kızlar. yine okuyamadım yazdıklarınızı 70 sayfa olmuş ben girmeyeli bu hafta bebek arabası alıcam. daha önce kullanan şimdi alıp deneyip memnun kalan hamişler. önerilerinizi bekliyorum. hafif bi travel sistem olsun istiyorum. çok zor karar vermek yaaa

Sagol canim. Bilmiyorum ne yapti haberlere bakmadim ozellikle gormeyeyim diye ama bu kadar polis helikopteri polis dolusunca parka anladimki kadinin durumu ya agir yada oldu zaten adam kan icindeydi ama kendi kani degil insallah yakalanmistir pislik!

ayy noluyor bu insanlara ya. Allah korusun ya. umarım ölmemiştir kadın ve adamda yakalanmıştır

ÖNÜNE Bİ SEHBA ÇEK AYAKLARINI UZAT SEHPANIN ALTINDAN SIRTINI KOLTUGA KENEPE DAYA OTUR BEN ÖYLE YAPIYORUM
valla amuda bile kalkıyo nerde ise ama bide benim kaburgama uyguladıgı bir baskı var oğluşumun o yüzden oturarak değil ayakta yemek yiyorum .

Canim korkmussun belli ki:) olsun gitmissiniz icin rahatlamis. Artik cis hep olacak bundan sonra benim bir suredir oyle zaten. Tuvalette oturuyorum 10 dakka boyunca siktikca geliyor limon gibi:):) butun gun otursam tuvalette cis yapabilirim:) yer kalmadi artik mesaneye.

Bende dikkat ediyorum etmesem şimdiye yarım dünyaydım bebeğinin kilosuda iyiyse hiç problem değil. Zaten şekerin faydası yok arada canın istediğinde yersin olur biter.

tabir beni kopardı limon gibi ama cidden öyle bide sanki daralmış gibi. ip gibi akıyor benim. yarım saatte bitmiyor. dediğin gibi sıktıkça geliyor

onu bende alcktm cnm hatta ceyızıme eşimm ooo ya sen ne yapcksn istersen katalayan bişeyde ben icat edym dedi uyuz etti beni almdm ozmn :)

çok sağlıklı çok ideal bişeymiş gerçekten benim çamaşır sepetim hiç boş kalmazdı iki günde dibini gördüm ve yıkadıktan sonra inanılmaz toz haznesinde gördükleriniz şaşırtıcı oluyoo . benim bi kızım var bir de bebek gelicek mümkün değil yetişemezdim . arkadaşım geçen hafta bana canım ne zaman gelsem iki çamaırlık olu ne zaman toplancak bu ev dedi .
ve benim kendimi arçelik bayisinde buldum .

canm ben hepsi buradadan buna bakyrdm ama almycm sanki bu sene bebek arabası seneye bakarm

Eklentiler

• 22012.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 70
süper ben de arşelik ten almayı düşünüyodum cnm ama senin yerin var herhalde benim hiç yerim yok evde napıcam bilmiyorum

eski makinen arçelkse söle bi aparat getiriyolar üzerine koy çamaşır makinenin . benimde yerim pek yok ama kurutma makinesi sadece priz istiyo heryere olur . bulundugu ortamı ısıtıyo ona göre düşün :)

çok güldüm canım senin gene iyi bende ilk hamileliğimde bir hapşırdım bacak larım su oldu son haftalardı eşim koştur koştur hastaneye gittik falan tabi heycanla kayınpederime ve herkeze haber vermiş. sonuç itibari ile hastane çıkışında k.peder beni gördü ee doğurmamışın dedi . eşimin cevabı altına kaçırmış bizi kandırıyooo dedi

canm ben hepsi buradadan buna bakyrdm ama almycm sanki bu sene bebek arabası seneye bakarm

canım bende buna çok baktım ama stokta kalmamış maalesef bi sitede var her yerde 650 olan şey orada 900. ne alsam bilemedim

eşinde benimki gibi insanı utandıran cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…