- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.301
teşekkür cnm:)evet ben de öyle anladım cnm herhalde doğum kağıdı ile başvurulacak.
Sagol canim. Bilmiyorum ne yapti haberlere bakmadim ozellikle gormeyeyim diye ama bu kadar polis helikopteri polis dolusunca parka anladimki kadinin durumu ya agir yada olduzaten adam kan icindeydi ama kendi kani degil insallah yakalanmistir pislik!
önce bunu aldım sonra yeniden aynı kampaynyada yaptılar şimdide siyahını aldım
arada yapıyorlar moru geldi giydim tam iyi oldu
valla amuda bile kalkıyo nerde ise ama bide benim kaburgama uyguladıgı bir baskı var oğluşumun o yüzden oturarak değil ayakta yemek yiyorum .ÖNÜNE Bİ SEHBA ÇEK AYAKLARINI UZAT SEHPANIN ALTINDAN SIRTINI KOLTUGA KENEPE DAYA OTURBEN ÖYLE YAPIYORUM
Canim korkmussun belli ki:) olsun gitmissiniz icin rahatlamis. Artik cis hep olacak bundan sonra benim bir suredir oyle zaten. Tuvalette oturuyorum 10 dakka boyunca siktikca geliyor limon gibi:):) butun gun otursam tuvalette cis yapabilirim:) yer kalmadi artik mesaneye.Kizlar gunaydin. Ben dun gezmeye gittim aksam da gelip utu yaptim sonra camasir yikayip astim sonra yemek yaptim. Gecede yattik yataga. Her dk cis geliyo allahim deliricem tualetten kalkamiyorum. Akiyo akiyo bitmiyo. Yarim saati gecirdim boyle. Baktim olcak gibi degil. Esimi kaldirdim suyum geliyo dedim :) bizi aldi bi telas. Acaba yanima bise alsam mi yatirirlar mi falan kafamda deli sorular. Gittik doktora. Catali gosterdi bana. Dedim ultrason olmaz mi yok dedi. Tamam dedim kaderde buda varmis onunda tadina baktik :) hicbise yok dedi ne acilma ne su. Boyle akinti olabilir dedi. Rahatladik tabi basladik gulmeye. Sonra ultrasona girdik 1400gr olmus cok iyi dedi. Ciktik arabaya geldik. Esim diyoki cocugun bizi gece gece kaziklayasi gelmis :)) oyle bi geceydi kizlar
Bende dikkat ediyorum etmesem şimdiye yarım dünyaydımciciskom cok teşekkr ederimbenim bi arkadaşım gebeliği boyunca topam 8 kilo aldı. ve bebek tosun gibi doğdu 3700 gr, maşallah sağlığıda yerinde.
benim iştahım dehşet açıldı. herkesın 4.ay bulantılardan snra açılır,benim şimdi açıldı. faydasız şeyleri kestim yemiyorum, inş ben çok almam arkadaşım gibi, alınan da bebeğe faydalı olur.
Canim korkmussun belli ki:) olsun gitmissiniz icin rahatlamis. Artik cis hep olacak bundan sonra benim bir suredir oyle zaten. Tuvalette oturuyorum 10 dakka boyunca siktikca geliyor limon gibi:):) butun gun otursam tuvalette cis yapabilirim:) yer kalmadi artik mesaneye.
süper ben de arşelik ten almayı düşünüyodum cnm ama senin yerin var herhalde benim hiç yerim yok evde napıcam bilmiyorumcanım arçelikten aldım 2772 799 tl idi en uygunu oydu onu adım ama çok memnunum
onu bende alcktm cnm hatta ceyızıme eşimm ooo ya sen ne yapcksn istersen katalayan bişeyde ben icat edym dedi uyuz etti beni almdm ozmn :)
canm ben hepsi buradadan buna bakyrdm ama almycm sanki bu sene bebek arabası seneye bakarmSelam kızlar. yine okuyamadım yazdıklarınızı 70 sayfa olmuş ben girmeyelibu hafta bebek arabası alıcam. daha önce kullanan şimdi alıp deneyip memnun kalan hamişler. önerilerinizi bekliyorum. hafif bi travel sistem olsun istiyorum. çok zor karar vermek yaaa
süper ben de arşelik ten almayı düşünüyodum cnm ama senin yerin var herhalde benim hiç yerim yok evde napıcam bilmiyorum
Ben almıştım canım beni mi arıyosun yoksahttp://www.e-bebek.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni_14GBEBKSTY2002SYH
ya kızlar isim hafızam berbat benm kimdi bu sütyeni alan arkdşm eger geldıyse yazablr mı bana lütfen e bebebkte indrm varmş alrm hemen ordn :)
Çok güzel gözüküyo bundan da alayım barihttp://www.e-bebek.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni_14GBEBKSTY2002SYH
ya kızlar isim hafızam berbat benm kimdi bu sütyeni alan arkdşm eger geldıyse yazablr mı bana lütfen e bebebkte indrm varmş alrm hemen ordn :)
:)) canm bundn mı almştn ?Ben almıştım canım beni mi arıyosun yoksahem süngerli hem süngersiz almıştım anıldan.
Kizlar gunaydin. Ben dun gezmeye gittim aksam da gelip utu yaptim sonra camasir yikayip astim sonra yemek yaptim. Gecede yattik yataga. Her dk cis geliyo allahim deliricem tualetten kalkamiyorum. Akiyo akiyo bitmiyo. Yarim saati gecirdim boyle. Baktim olcak gibi degil. Esimi kaldirdim suyum geliyo dedim :) bizi aldi bi telas. Acaba yanima bise alsam mi yatirirlar mi falan kafamda deli sorular. Gittik doktora. Catali gosterdi bana. Dedim ultrason olmaz mi yok dedi. Tamam dedim kaderde buda varmis onunda tadina baktik :) hicbise yok dedi ne acilma ne su. Boyle akinti olabilir dedi. Rahatladik tabi basladik gulmeye. Sonra ultrasona girdik 1400gr olmus cok iyi dedi. Ciktik arabaya geldik. Esim diyoki cocugun bizi gece gece kaziklayasi gelmis :)) oyle bi geceydi kizlar
canm ben hepsi buradadan buna bakyrdm ama almycm sanki bu sene bebek arabası seneye bakarm
canım bende 14 kilo aldımslm kızlar.nasılsınız bakalım.bebişler nasıl.kilolar nasıl.:) ben sımdıden 13 kılo almışım valla :) hadı hayırlısı
çok güldüm canım senin gene iyi bende ilk hamileliğimde bir hapşırdım bacak larım su oldu son haftalardı eşim koştur koştur hastaneye gittik falan tabi heycanla kayınpederime ve herkeze haber vermiş. sonuç itibari ile hastane çıkışında k.peder beni gördü ee doğurmamışın dedi . eşimin cevabı altına kaçırmış bizi kandırıyooo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?