2015 Temmuz Anneleri

hayırlısı ile yarın gidicem doktoraa inşallah dönmüştürr . neyin indirim varmış

aa canm ben bakarken vardı ya üzüldm bak bende alrdm belki güzeldi ve ucuzdu

bugün alacaktı eşim. bende en son baktığımda vardı. sabah bi baktım stokta yok. hafif bide bu diğer travel sistemlere göre. fiyatıda uygun

Ahhh sorma görümcem 5 sene çıktı bu sene evlenmeye karar erdi ço kızgınım ona zaten neyseki düğünü eylüle aldı nişan için kotondan bi elbise almıştım 129 verdim . ama mangoda çok güzel elbiseler vardı ama ben bacaklarım tombul diye almadım şifon elbiselerden . şimdi hafta sonu gene düğün var o elbiseyi gycem gögüslerim çok sıkıntı idi o yüzden çok seçenek bulamadım ama kotonda var . benim aldığım 40 beden di

Eklentiler

• 11063369_10205637997203552_666971665_n.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 126
Kızlar 3 keredır rüyamda kızımı görüyorum ilkinde yeni dogandı 2. De 6 aylık falan bugün de 1 yaşlarında:) çok güzeldi maşallah:)
maşallah canım büyütmüşsün bile sen kızını daha doğmadanbende ikidir dogurdugumu görüyorum.hatta bu defa sezeryan olmuştum dikişlerimin acısından duramıyordum rüyamda

canım skma canını daha erken deilmi yaa döner bence.eş konusunu hiç söleme.benim eşime de sölersem yapar yarım yamalak sölemezsem hiç umursamaz.cok takılma bence erkeklerin geneli böyle canım

canım skma canını daha erken deilmi yaa döner bence.eş konusunu hiç söleme.benim eşime de sölersem yapar yarım yamalak sölemezsem hiç umursamaz.cok takılma bence erkeklerin geneli böyle canım
Haklısın canım da , dönem dönem bana da tak ediyor.. şimdi de hafta sonu liseden arkadaşlarıyla buluşmaya gidecekmiş istanbul'a.. benim payıma yine yalnız bir hafta sonu düştü.. çok abartıyorum sanırım ama ben olsam hamile eşimi bırakıp gitmezdim diye düşünüyorum.. şimdi de ona canım sıkıldı..

canm duygusalz buaralar ondn olyr sen sıkma canını ben uzup ağlyrdm bıle bazen şimdi hiç takmyrm o gitsn bende başka yere gdyrm sende arkdşlrnla gez cnm yada alşverişe git

canım nerede oturuyorsunuz. istanbul yakın mı yani. düşüncesizlik yapıyor erkekler. bende yemeğimi bulaşığımı ihmal etmiyorum bide üstüne eşim akşam çay koysana su getirsene, telefonumu şarja taksana gibi beklentilerde bulunuyor. bende kızıyorum sen işe giderken bende gidiyorum senden sadece 1 saat erken geliyorum diye. onun bana hizmet etmesi gerekirken. ama silmek süpürmek, masa toplamak filan böyle işlerde yardımcı oluyor. bide geçen karnım sertleşmişti çok ağrım oldu acile gittik. şimdi bişey isterken karnıma dokunuyor. sertse otur çayı ben koyarım diyor biraz korkutmak lazım ama bence uzaksa gideceği yer yalnız bırakmasa daha iyi. ne olacağı belli olmuyor. iş için olsa oku duanı yat ama keyif için gitmese daha iyi olurdu

canm duygusalz buaralar ondn olyr sen sıkma canını ben uzup ağlyrdm bıle bazen şimdi hiç takmyrm o gitsn bende başka yere gdyrm sende arkdşlrnla gez cnm yada alşverişe git

Ay kızlar vallahi siz siz olun eşinizin bu erkek arkadaşlarıyla whatsapp grubu kurmasına falan sakın izin vermeyin.. eşim kendi işini yaptığı için zaten eve geç geliyor, ondan sonra da alıyor teli eline grupta zaten en az beş arkadaşı var, bir o yazıyor bir bu yazıyor derken saatlerce yüzünde gülümsemeyle onlarla konuşuyor.. ben anca diycem ki işte şunu yaparmısın, o da belki bi yarım saate unutmazsa yapacak.. o zamana kadar ben on kere yaparım zaten.. istanbul da bize yakın falan değil otobüsle 9 saat sürüyor, önceden orada oturuyorduk, orada arkadaşı var.. başka şehirden de gelecekmiş arkadaşları, bunlar orda iki gün keyif yapacaklar.. ben de bu kadar çabuk yorulmasaydım, yola katlanabilseydim ben de peşine düşüp giderdim valla, benim de sonuçta orda arkadaşlarım var yani.. Annem kardeşimin doğumuna gittiği için burada değil, lisede kız kardeşim var o bende kalıyor.. yalnız kalmayacağım evde ama sonuçta ben sıkıntı çekerken onun gezmesi sinir ediyo beni.. bide geçen hafta kardeşimin doğumuna gelmedi, bu hafta gezmeye gidiyo.. o da ayrı mevzuu..

sen neden gitmiyorsun onunla beraber canım

Igne batmasi olan durum gectide solumda hafif agri var yatiyorum canim magnezyum ictm esim gelmedi onu bekliorum.yoruldum iki hftdr hic dinlnmedim onunda etkisi var sanrim acikma fln.olmasinda gecer insallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…