- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.321
aa canm ben bakarken vardı yacanım bende buna çok baktım ama stokta kalmamış maalesefbi sitede var her yerde 650 olan şey orada 900. ne alsam bilemedim
Dönme olayı bizde de hala mevcut ama bir arkadaşım sezeryana giderken bebeği dönmüş normal doğum yapmıştı. Son dakikaya kadar belli olmuyor. 35den sonra dönmesi zor olsa bile imkansız değil kızlar bilginiz olsun.
Benim ufaklıkta ara ara bir tarafa toplanıyor bazen nefes almak bile zorlanıyorum. Sanırım sıcaklarda başladığı için hamilelik biraz daha zorlu olacak.
Ebebekte indirim varmış kızlar gördünüz mü?
aa canm ben bakarken vardı yaüzüldm bak bende alrdm belki güzeldi ve ucuzdu
Ha yok canım bu değil benim. Ben ayrıca başka yerden aldımda onu konuşmuştuk biz. Onu diyosun sandım.:)) canm bundn mı almştn ?
canım ben almıştım ama daha gelmedi aklımdasın gelince haber vericemhttp://www.e-bebek.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni_14GBEBKSTY2002SYH
ya kızlar isim hafızam berbat benm kimdi bu sütyeni alan arkdşm eger geldıyse yazablr mı bana lütfen e bebebkte indrm varmş alrm hemen ordn :)
ama canım bu hamile kıyafeti değil nasıl oldu ki?
kızlar haziranda eşimin amcasının ve benim kuzenimin düğünleri var. ne giycem ben o düğünlerde diye karar karar düşünüyorum. tek kıyafetle kurtarıcam zaten iki ayrı şeye gerek yok. ama elbise mi almalıyım yoksa üst alt ayrı ayrı mı bilmiyorum. zaten alabileceğim bi yerde yok ki. nette bakıyorum çok pahalılar ne gerek var bir daha giymiyceğim bi şeye o kadar para vermeye diyorum. ne yapsam bilemedim ki
maşallah canım büyütmüşsün bile sen kızını daha doğmadanKızlar 3 keredır rüyamda kızımı görüyorum ilkinde yeni dogandı 2. De 6 aylık falan bugün de 1 yaşlarında:) çok güzeldi maşallah:)
aynen öyle canm kısmet değilmş ne yapalmbugün alacaktı eşim. bende en son baktığımda vardı. sabah bi baktım stokta yok. hafif bide bu diğer travel sistemlere göre. fiyatıda uygun
yok cnm bunu almştı arksta beklyrm onu :)Ha yok canım bu değil benim. Ben ayrıca başka yerden aldımda onu konuşmuştuk biz. Onu diyosun sandım.
canım skma canını daha erken deilmi yaa döner bence.eş konusunu hiç söleme.benim eşime de sölersem yapar yarım yamalak sölemezsem hiç umursamaz.cok takılma bence erkeklerin geneli böyle canımKızlar selam, ben geçen uçağa binebilmek için rapor almaya gittiğimde kendi dr. um değil, devlet hastanesindeki bir dr a gitmiştim. O da ultrason da bakarken, bu çocuk makat gelişli falan dedi, ben de normal değilmi daha 29 dayız falan dedim.. çok ağrı yapar sana dedi, daha çok dinlenmen lazım falan dedi.. benim de içim rahat etmedi, hocam yani dönmezmi diyosunuz diye sordum.. bu sefer de sallamaz bir şekilde döner döner dedi geçti..tabi ben bunu o zamandan beri kafama takıyoırum, benim bildiğim 35 e kadar dönmesi lazım.. ama bana neden bu kadar erken bir zamanda makat gelişli dedi dr. anlamadım gerçekten de kasıklarım da ağrılarım olıyor, özellikle yürüken falan karnım taş gibi oluyor acaba bunların hepsi bir terslik göstergesimi? benim gibi olan varmı aranızda?
Bir taraftan iş, bir taraftan ev işleri derken çok da yoruluyorum aslında, ama eşim sağolsun birşeyi on kere söylemeden yapmıyor, ben de sıkılıyorum söylemekten herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum..dokunsanız daha neler anlatıcam da neyse sizi o kadar sıkmayım..
buldm :) melekmiş :)) tamm cnmcanım ben almıştım ama daha gelmedi aklımdasın gelince haber vericem
Haklısın canım da , dönem dönem bana da tak ediyor.. şimdi de hafta sonu liseden arkadaşlarıyla buluşmaya gidecekmiş istanbul'a.. benim payıma yine yalnız bir hafta sonu düştü.. çok abartıyorum sanırım ama ben olsam hamile eşimi bırakıp gitmezdim diye düşünüyorum.. şimdi de ona canım sıkıldı..canım skma canını daha erken deilmi yaa döner bence.eş konusunu hiç söleme.benim eşime de sölersem yapar yarım yamalak sölemezsem hiç umursamaz.cok takılma bence erkeklerin geneli böyle canım
aynen öyle canm kısmet değilmş ne yapalm
canm duygusalz buaralar ondn olyr sen sıkma canını ben uzup ağlyrdm bıle bazen şimdi hiç takmyrm o gitsn bende başka yere gdyrm sende arkdşlrnla gez cnm yada alşverişe gitHaklısın canım da , dönem dönem bana da tak ediyor.. şimdi de hafta sonu liseden arkadaşlarıyla buluşmaya gidecekmiş istanbul'a.. benim payıma yine yalnız bir hafta sonu düştü.. çok abartıyorum sanırım ama ben olsam hamile eşimi bırakıp gitmezdim diye düşünüyorum.. şimdi de ona canım sıkıldı..
Haklısın canım da , dönem dönem bana da tak ediyor.. şimdi de hafta sonu liseden arkadaşlarıyla buluşmaya gidecekmiş istanbul'a.. benim payıma yine yalnız bir hafta sonu düştü.. çok abartıyorum sanırım ama ben olsam hamile eşimi bırakıp gitmezdim diye düşünüyorum.. şimdi de ona canım sıkıldı..
canm duygusalz buaralar ondn olyr sen sıkma canını ben uzup ağlyrdm bıle bazen şimdi hiç takmyrm o gitsn bende başka yere gdyrm sende arkdşlrnla gez cnm yada alşverişe git
canım nerede oturuyorsunuz. istanbul yakın mı yani. düşüncesizlik yapıyor erkekler. bende yemeğimi bulaşığımı ihmal etmiyorum bide üstüne eşim akşam çay koysana su getirsene, telefonumu şarja taksana gibi beklentilerde bulunuyor. bende kızıyorum sen işe giderken bende gidiyorum senden sadece 1 saat erken geliyorum diye. onun bana hizmet etmesi gerekirken. ama silmek süpürmek, masa toplamak filan böyle işlerde yardımcı oluyor. bide geçen karnım sertleşmişti çok ağrım oldu acile gittik. şimdi bişey isterken karnıma dokunuyor. sertse otur çayı ben koyarım diyorbiraz korkutmak lazım ama bence uzaksa gideceği yer yalnız bırakmasa daha iyi. ne olacağı belli olmuyor. iş için olsa oku duanı yat ama keyif için gitmese daha iyi olurdu
bende 15 aldımcanım bende 14 kilo aldım
sen neden gitmiyorsun onunla beraber canımHaklısın canım da , dönem dönem bana da tak ediyor.. şimdi de hafta sonu liseden arkadaşlarıyla buluşmaya gidecekmiş istanbul'a.. benim payıma yine yalnız bir hafta sonu düştü.. çok abartıyorum sanırım ama ben olsam hamile eşimi bırakıp gitmezdim diye düşünüyorum.. şimdi de ona canım sıkıldı..
Igne batmasi olan durum gectide solumda hafif agri var yatiyorum canim magnezyum ictm esim gelmedi onu bekliorum.yoruldum iki hftdr hic dinlnmedim onunda etkisi var sanrim acikma fln.olmasinda gecer insallhhcanım daha çok erken döner bebek niye dönmesin hem bende çok ayakta kalınca dışarı gidince karnım sertleşiyor bi çok kişidede aynısı olmuş endişelenme yorulunca dinlen bebeğin döner 38. haftaya kadar yolu var bunun sağlıkla gelsinde bebişler sen kendini üzme..
şimdi nasılsın canım artık haftalar ilerledi falza yorulmaya gelmiyor dikkat et kendine geçmezse doktora gidersin..
hayır ola inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?