2015 Temmuz Anneleri

vallla canım kusura bakma da ben kafasını kırarım nereye gidiyo beni bırakıp . gidemez yanii . ayrıca seni bilmem ama ben ıskanç değilim hamilelikte kıskanırım bi tek . onda da mümkün değil izin vermem

sen neden gitmiyorsun onunla beraber canım

Canım ben artık o kadar yoruluyorum ki, geçen hafta kardeşimin doğumuna zor gittim. Acayip yoruldum ve ayaklarım falan şişiyor.. iki günlüğüne o kadar yolu gitmem imkansız, bana tam eziyet olur..
Ben de kıskanç bir tip değilimdir, eşime de güvenim tam o konuda ama beni daha çok düşünüp hareket etmesini beklerdim..

valla canım ben olsam göndermem gitmesin yani bi yeri eksilmez ya . valla hamile ve logusayken çekilmez biri oldum oluyorumda . ilk hamileiğimde çok kavga ediyodum bu tarz konularda ama artık git desemde gitmiyo zaten geçen ankaraya gitti iş için gece yarısı 4 te çıktı evden iş yetişmiycek diye orda kalcak diye korkmuş ki sabaha karşı geri geldi yoksa artık ne olursa olsun acımıyom valla bi kaç gece paspasta yattıda aklı başına geldi

Yani gaza getirmek gibi olmasın ama bence izin vermesen daha iyiymiş. hem sen böyleyken belki bi ihtiyacın olacak? Bir de ben olsam kıskanırdım....

Hahahaha ilahi ya çok hoşssun. Bende şunu bilirim erkek aman sıkmayım bunaltmayım dedikçe azıtıyo. Ben eskiden hep anlayışlı olmak gerek vs diye düşünürdüm. Şimdi tam tersi bu erkek milleti bak eşim ne kadar anlayışlı sağ olsun diyeceğine nasılsa izin veriyo diye abartıyo. En iyisi ipler sıkı olsun kızlar

Yani gaza getirmek gibi olmasın ama bence izin vermesen daha iyiymiş. hem sen böyleyken belki bi ihtiyacın olacak? Bir de ben olsam kıskanırdım....

Benden izin alan kim ki canım, sadece gidicem diye haber veriyor beyfendi.. valla kavga konusunda ben onu değil de o beni sindirdi sanırım, sırf tartışmamak için artık söyleyeceğim şeyi de söylemiyorum.. bıraktım kendi haline , tek kavga gürültü olmasında benim içimde yavrum da üzülüyor en çok ona üzülüyorum...

Sagol canim. Bilmiyorum ne yapti haberlere bakmadim ozellikle gormeyeyim diye ama bu kadar polis helikopteri polis dolusunca parka anladimki kadinin durumu ya agir yada oldu zaten adam kan icindeydi ama kendi kani degil insallah yakalanmistir pislik!
ay inşşallah ...sen nasıl oldun nasıl gittin eve toplanabildin mi?

canım kardeşinin doğumuna gelmeyip buraya gidiyorsa buna kızmanda çok normal. güven meselesi değil ki bu. seni üzecek birşey zaten yapmaz ama ben geçen gece acile gidince bi kere daha anladımki insanın eşi yanında olmalı. bide annenlerde yok şuan. liseye giden kardeşin panik olabilir. Allah korusun kötü birşey olma ihtimali tabiki çok düşük ama 1000de bir bile olsa onun düşünmesi lazım. maalesef erkekler hassas değil. benimkide asker arkadaşlarıyla kıbrasa gidecekti ben 3 aylık hamileyken. orda yaptılar askerlik. dedim niyetin onları görmekse ara karım hamile istanbulda buluşalım de ya da banada al bilet ben otelde kalırım siz gezin tozun. ha derdin başkaysa buyur git ama sen kapıdan ben bacadan dedim. baktım onları çağırıyor onlarda gelmedi gerçi :)

canım ne desen haklısın valla.allah yardımcın olsun.acaba sen kız kardeşinin yanına gittin diye sana nispet mi yapıyo.bu haftada ben giderim diye..

canm haklsn oraya senı yalnz yollayp şimdi gezmeye gitmesi sinr bozucu olmş.senın eşin wahtsp grubu benm eşim playstation hastası başındn ayrılmaz birde sinirlnr fifa oynrken gol atyrlrsa kaç tane kol kırıp 200 lira verp masref etmştr saysam oo erkek milleti bazen çocuk gibi. biraz takmamaya çalşyrm hamıleyım die.

bundn alan arkdşmz vardı ya bana yazcktı kargo gelınce gelmedı herhalde daha
canım ben taaa şubatta almıştım bunlardan, foruma da yazmıştım.
sütyen güzel ama kalıplar küçük, özellikle sırt bölgesi.
yani kaplar olsa bile sırt biraz küçük kalıyor kapa göre, bu sebeple ek kopçalar var ya onlardan aldım tam oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…