- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.341
Ay kızlar vallahi siz siz olun eşinizin bu erkek arkadaşlarıyla whatsapp grubu kurmasına falan sakın izin vermeyin.. eşim kendi işini yaptığı için zaten eve geç geliyor, ondan sonra da alıyor teli eline grupta zaten en az beş arkadaşı var, bir o yazıyor bir bu yazıyor derken saatlerce yüzünde gülümsemeyle onlarla konuşuyor.. ben anca diycem ki işte şunu yaparmısın, o da belki bi yarım saate unutmazsa yapacak.. o zamana kadar ben on kere yaparım zaten.. istanbul da bize yakın falan değil otobüsle 9 saat sürüyor, önceden orada oturuyorduk, orada arkadaşı var.. başka şehirden de gelecekmiş arkadaşları, bunlar orda iki gün keyif yapacaklar.. ben de bu kadar çabuk yorulmasaydım, yola katlanabilseydim ben de peşine düşüp giderdim valla, benim de sonuçta orda arkadaşlarım var yani.. Annem kardeşimin doğumuna gittiği için burada değil, lisede kız kardeşim var o bende kalıyor.. yalnız kalmayacağım evde ama sonuçta ben sıkıntı çekerken onun gezmesi sinir ediyo beni.. bide geçen hafta kardeşimin doğumuna gelmedi, bu hafta gezmeye gidiyo.. o da ayrı mevzuu..
http://www.e-bebek.com/anneler-gunu-2015?from=slider&instock=1&OM.OSB=Anneler_Gunuhayırlısı ile yarın gidicem doktoraa inşallah dönmüştürr . neyin indirim varmış
sen neden gitmiyorsun onunla beraber canım
Canım ben artık o kadar yoruluyorum ki, geçen hafta kardeşimin doğumuna zor gittim. Acayip yoruldum ve ayaklarım falan şişiyor.. iki günlüğüne o kadar yolu gitmem imkansız, bana tam eziyet olur..
Ben de kıskanç bir tip değilimdir, eşime de güvenim tam o konuda ama beni daha çok düşünüp hareket etmesini beklerdim..
Yani gaza getirmek gibi olmasın ama bence izin vermesen daha iyiymiş. hem sen böyleyken belki bi ihtiyacın olacak? Bir de ben olsam kıskanırdım....Ay kızlar vallahi siz siz olun eşinizin bu erkek arkadaşlarıyla whatsapp grubu kurmasına falan sakın izin vermeyin.. eşim kendi işini yaptığı için zaten eve geç geliyor, ondan sonra da alıyor teli eline grupta zaten en az beş arkadaşı var, bir o yazıyor bir bu yazıyor derken saatlerce yüzünde gülümsemeyle onlarla konuşuyor.. ben anca diycem ki işte şunu yaparmısın, o da belki bi yarım saate unutmazsa yapacak.. o zamana kadar ben on kere yaparım zaten.. istanbul da bize yakın falan değil otobüsle 9 saat sürüyor, önceden orada oturuyorduk, orada arkadaşı var.. başka şehirden de gelecekmiş arkadaşları, bunlar orda iki gün keyif yapacaklar.. ben de bu kadar çabuk yorulmasaydım, yola katlanabilseydim ben de peşine düşüp giderdim valla, benim de sonuçta orda arkadaşlarım var yani.. Annem kardeşimin doğumuna gittiği için burada değil, lisede kız kardeşim var o bende kalıyor.. yalnız kalmayacağım evde ama sonuçta ben sıkıntı çekerken onun gezmesi sinir ediyo beni.. bide geçen hafta kardeşimin doğumuna gelmedi, bu hafta gezmeye gidiyo.. o da ayrı mevzuu..
Hahahaha ilahi ya çok hoşssun. Bende şunu bilirim erkek aman sıkmayım bunaltmayım dedikçe azıtıyo. Ben eskiden hep anlayışlı olmak gerek vs diye düşünürdüm. Şimdi tam tersi bu erkek milleti bak eşim ne kadar anlayışlı sağ olsun diyeceğine nasılsa izin veriyo diye abartıyo. En iyisi ipler sıkı olsun kızlarvalla canım ben olsam göndermem gitmesin yani bi yeri eksilmez ya . valla hamile ve logusayken çekilmez biri oldum oluyorumda . ilk hamileiğimde çok kavga ediyodum bu tarz konularda ama artık git desemde gitmiyo zaten geçen ankaraya gitti iş için gece yarısı 4 te çıktı evden iş yetişmiycek diye orda kalcak diye korkmuş ki sabaha karşı geri geldiyoksa artık ne olursa olsun acımıyom valla bi kaç gece paspasta yattıda aklı başına geldi
valla canım ben olsam göndermem gitmesin yani bi yeri eksilmez ya . valla hamile ve logusayken çekilmez biri oldum oluyorumda . ilk hamileiğimde çok kavga ediyodum bu tarz konularda ama artık git desemde gitmiyo zaten geçen ankaraya gitti iş için gece yarısı 4 te çıktı evden iş yetişmiycek diye orda kalcak diye korkmuş ki sabaha karşı geri geldiyoksa artık ne olursa olsun acımıyom valla bi kaç gece paspasta yattıda aklı başına geldi
Yani gaza getirmek gibi olmasın ama bence izin vermesen daha iyiymiş. hem sen böyleyken belki bi ihtiyacın olacak? Bir de ben olsam kıskanırdım....
ay inşşallah ...sen nasıl oldun nasıl gittin eve toplanabildin mi?Sagol canim. Bilmiyorum ne yapti haberlere bakmadim ozellikle gormeyeyim diye ama bu kadar polis helikopteri polis dolusunca parka anladimki kadinin durumu ya agir yada olduzaten adam kan icindeydi ama kendi kani degil insallah yakalanmistir pislik!
ayy işin zor o zaman canım Allah yardımcın olsunvalla amuda bile kalkıyo nerde ise ama bide benim kaburgama uyguladıgı bir baskı var oğluşumun o yüzden oturarak değil ayakta yemek yiyorum .
Gizem bak bime beşik gelicekmiş ama sanırım her yerde satışda olmayacak Eki Görüntüle 1519687
Ay kızlar vallahi siz siz olun eşinizin bu erkek arkadaşlarıyla whatsapp grubu kurmasına falan sakın izin vermeyin.. eşim kendi işini yaptığı için zaten eve geç geliyor, ondan sonra da alıyor teli eline grupta zaten en az beş arkadaşı var, bir o yazıyor bir bu yazıyor derken saatlerce yüzünde gülümsemeyle onlarla konuşuyor.. ben anca diycem ki işte şunu yaparmısın, o da belki bi yarım saate unutmazsa yapacak.. o zamana kadar ben on kere yaparım zaten.. istanbul da bize yakın falan değil otobüsle 9 saat sürüyor, önceden orada oturuyorduk, orada arkadaşı var.. başka şehirden de gelecekmiş arkadaşları, bunlar orda iki gün keyif yapacaklar.. ben de bu kadar çabuk yorulmasaydım, yola katlanabilseydim ben de peşine düşüp giderdim valla, benim de sonuçta orda arkadaşlarım var yani.. Annem kardeşimin doğumuna gittiği için burada değil, lisede kız kardeşim var o bende kalıyor.. yalnız kalmayacağım evde ama sonuçta ben sıkıntı çekerken onun gezmesi sinir ediyo beni.. bide geçen hafta kardeşimin doğumuna gelmedi, bu hafta gezmeye gidiyo.. o da ayrı mevzuu..
Aynen fiyatıda baya uygun inşllh bütün bimlerde satışı oluryarın sabah istilaaaaa bakmak lazım ya
fiyatıda uygun
canım ne desen haklısın valla.allah yardımcın olsun.acaba sen kız kardeşinin yanına gittin diye sana nispet mi yapıyo.bu haftada ben giderim diye..Canım ben artık o kadar yoruluyorum ki, geçen hafta kardeşimin doğumuna zor gittim. Acayip yoruldum ve ayaklarım falan şişiyor.. iki günlüğüne o kadar yolu gitmem imkansız, bana tam eziyet olur..
Ben de kıskanç bir tip değilimdir, eşime de güvenim tam o konuda ama beni daha çok düşünüp hareket etmesini beklerdim..
Gizem bak bime beşik gelicekmiş ama sanırım her yerde satışda olmayacak Eki Görüntüle 1519687
canm haklsn oraya senı yalnz yollayp şimdi gezmeye gitmesi sinr bozucu olmş.senın eşin wahtsp grubu benm eşim playstation hastası başındn ayrılmaz birde sinirlnr fifa oynrken gol atyrlrsa kaç tane kol kırıp 200 lira verp masref etmştr saysam oo erkek milleti bazen çocuk gibi. biraz takmamaya çalşyrm hamıleyım die.Ay kızlar vallahi siz siz olun eşinizin bu erkek arkadaşlarıyla whatsapp grubu kurmasına falan sakın izin vermeyin.. eşim kendi işini yaptığı için zaten eve geç geliyor, ondan sonra da alıyor teli eline grupta zaten en az beş arkadaşı var, bir o yazıyor bir bu yazıyor derken saatlerce yüzünde gülümsemeyle onlarla konuşuyor.. ben anca diycem ki işte şunu yaparmısın, o da belki bi yarım saate unutmazsa yapacak.. o zamana kadar ben on kere yaparım zaten.. istanbul da bize yakın falan değil otobüsle 9 saat sürüyor, önceden orada oturuyorduk, orada arkadaşı var.. başka şehirden de gelecekmiş arkadaşları, bunlar orda iki gün keyif yapacaklar.. ben de bu kadar çabuk yorulmasaydım, yola katlanabilseydim ben de peşine düşüp giderdim valla, benim de sonuçta orda arkadaşlarım var yani.. Annem kardeşimin doğumuna gittiği için burada değil, lisede kız kardeşim var o bende kalıyor.. yalnız kalmayacağım evde ama sonuçta ben sıkıntı çekerken onun gezmesi sinir ediyo beni.. bide geçen hafta kardeşimin doğumuna gelmedi, bu hafta gezmeye gidiyo.. o da ayrı mevzuu..
aa canm çok hoşmş ama bizim burda yok sanrm görmdm hiç camda broşür ama sorym bakım gelckmymşGizem bak bime beşik gelicekmiş ama sanırım her yerde satışda olmayacak Eki Görüntüle 1519687
Bende 6 kilo aldım. sadece basen ve kalçadan almışım gibi geliyorben sadece basen ve kalçadan aldım yaa çok fenaa
canım ben taaa şubatta almıştım bunlardan, foruma da yazmıştım.bundn alan arkdşmz vardı ya bana yazcktı kargo gelınce gelmedı herhalde daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?