2015 Temmuz Anneleri

Bu hamile kiyafeti degil dimi canim. Güzelmiş ama benimde gogusler sıkıntılı zaten büyük böyle bi sey olur bana aslinda

cnm ben şuan bile ek kopça kullanyrm o allah'ın emrı oldu :) paylaşblrsn içini falan paylaşrmsn cnm

Biz buraya tasininca camasir kurutma makinasi vardi evde ve bu gune kadar nasil yasamisim kurutma makinasiz sasirdim:) birde buradakiler Turkiyedeki gibi degil bildigin sanayi modeli. 25-30 dakika icinde tika basa dolu makinayi kupkuru cikariyor oyle su biriksin ayri bir bolmeye onu dok filan yok dogrudan su giderine bagli. Bayildim bende her eve lazim ozellikle simdi iki cocuk kesin lazim. Iyi yapmissiniz gule gule kullan canim:) mobilyalariniz da hayirli olsun!

cnm o içinde bez mi var yoksa destek gibi bişey mi çözemedm :))

çok sağol cnm :) sen beğendn dimi kalıtesını falan

canım ince penye bez o kısım, destek yok : D
kalitesi bence normal, yani çok süper kalite bir sütyen değil ama idare eder, çoğu emzirme sütyeninden iyidir.
çok çok kaliteli bir sütyen beklememek lazım, zaten fiyatı da ucuz

anladm cnm bağlantı kısmymş o inceledm bayağı :)) ayenn ucuz fiyat alym bari ya bende sen kaçtane aldn beden olark kaç alsm acaba ?

anladm cnm bağlantı kısmymş o inceledm bayağı :)) ayenn ucuz fiyat alym bari ya bende sen kaçtane aldn beden olark kaç alsm acaba ?
canım ben 3 rengini aldım, beden normalde 80 giyiyorum o yüzden 85 aldım ve büyük bir hata yaptım
en az 95 almam gerekirmiş ama bilemedim işte

Igne batmasi olan durum gectide solumda hafif agri var yatiyorum canim magnezyum ictm esim gelmedi onu bekliorum.yoruldum iki hftdr hic dinlnmedim onunda etkisi var sanrim acikma fln.olmasinda gecer insallhh
iyi yapmışssın canım geçen haftasonu bendede oldu iki gün ağrısı geçmedi dikkat etmek gerekir bol bol dinlen canım allah şifanı versin

Bu hamile kiyafeti degil dimi canim. Güzelmiş ama benimde gogusler sıkıntılı zaten büyük böyle bi sey olur bana aslinda
yok canım değil şifon bişi uzun 40 beden aldım tam gögüs altından kapatıyom göbeğim rahat kalıyo bi kaç modeli daha vardı ben bunu adım mart ayında almıştım denedim hala oluyo iyiki almışım bu hafta bi düğün daha var çünkü sonrasında da olur bana da ama ben 36 beden giyiyom normalde

saol canım mobilyalarım btse hayrını görcemde gerçekten çok iyi bişi çıkar makineden as topla katla yok kupkuru çıkar topla var çok mutu oldum eşim önce dedi çok alışveriş yapmıyomusun dedim anneler günü hediyesi aldım kendime hatta kahve makinesi vardı çok begendiğim onuda aldım . begnmiyosan sen czvede yap dedim

valla canım kusura bakmasın lar ben karışmam etmem de Allah varya bir kuccagıma düşürüyo onu şimdi derki karısını dinlemeyen adamın başına gelmeyen kalmaz . . arkadaşları bile korkuyoo benden .. kırk takla attırıyom zin almak için sonrada onlar kem küm ederken tamam uzatma derdiniz ne diyorum . çat diye izin verince şok oluyolar ..

benimde kiloma hiç bişe demiyor. iyi gidiyorsun ya da dikkat et gibi bir şey duymadım.
54,5 ile başladım şuan 63 üm. 8,5 kg aldım. ama sadece karnın var diyo görenler.
Bende 59 ile basladim 66 yim simdi. 7 kilo aldim bu 7 kilonun 4 kilosu ilk 3 ayda alindi, saka gibi:) ama gorenler supersin diyor birtek karnim varmis moral oluyor banada . Bundan sonra bebek en az iki kilo alir birazda ben alirim son aylar ayda iki kilo aliniyor herhalde 10-11 kiloya tamamlayacagim bu isi gibi geliyor zaten istahim cok kapali sicaklardan:) kizimda da 11 kilo almistim iki uc haftaya gitti hepsi soka girmistim bu kadar cabukmu olacakti diye:) yalniz sezeryan bana anormal bir etki yapti hastaneden ciktigimda 750 gr almis gorunuyordum dusun artik bebek ve plasenta cikmis ben birde kilo almisim:) odemden fil gibiydim sinra hergun 1-1,5 kilo dustu odem gittikce. Oyle birsey olursa korkmayin yani:)

evet bu bebek arabası üreticilerine isyanım var çok kullanışsız bebek arabaları üretiyolar . kratfın bu modeli iyide o pust bebek arabasına ayrı takılmalı iç içe olmuyoo
haklısın canım diğer türlü daha güzel ama zaten o ana kucağı çok kısa bir süre kullanıyor, o yüzden bence çok çok önemli değil.
en azından 3 teker ve birleşik saplı olduğu için bebek büyüyünce baston puset gibi rahat kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…