- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.361
Ahhh sorma görümcem 5 sene çıktı bu sene evlenmeye karar erdi ço kızgınım ona zaten neyseki düğünü eylüle aldı nişan için kotondan bi elbise almıştım 129 verdim . ama mangoda çok güzel elbiseler vardı ama ben bacaklarım tombul diye almadım şifon elbiselerden . şimdi hafta sonu gene düğün var o elbiseyi gycem gögüslerim çok sıkıntı idi o yüzden çok seçenek bulamadım ama kotonda var . benim aldığım 40 beden di
cnm ben şuan bile ek kopça kullanyrm o allah'ın emrı oldu :) paylaşblrsn içini falan paylaşrmsn cnmcanım ben taaa şubatta almıştım bunlardan, foruma da yazmıştım.
sütyen güzel ama kalıplar küçük, özellikle sırt bölgesi.
yani kaplar olsa bile sırt biraz küçük kalıyor kapa göre, bu sebeple ek kopçalar var ya onlardan aldım tam oldular
canım sen çok iyisin 6 kilo ne ki maşallahBende 6 kilo aldım. sadece basen ve kalçadan almışım gibi geliyor
Biz buraya tasininca camasir kurutma makinasi vardi evde ve bu gune kadar nasil yasamisim kurutma makinasiz sasirdim:) birde buradakiler Turkiyedeki gibi degil bildigin sanayi modeli. 25-30 dakika icinde tika basa dolu makinayi kupkuru cikariyor oyle su biriksin ayri bir bolmeye onu dok filan yok dogrudan su giderine bagli. Bayildim bende her eve lazim ozellikle simdi iki cocuk kesin lazim. Iyi yapmissiniz gule gule kullan canim:) mobilyalariniz da hayirli olsun!bizim malesef bir ev boyama işine girdik daha doğrusu koyu renk mobilyaları beyaza boyadık eşimde çok ince işçilik yaptıgı için ve akşamları bi kaç saat uğraşabiliyoo o yüzden bitiremedi . bu arada bn kendime kurutma makinesi aldım gerçekten şimdiye kadar neden almamışım dedim böle bir rahatlık yokmuş. tavsiye ederim.
yükledim canım elimden geldiğincecnm ben şuan bile ek kopça kullanyrm o allah'ın emrı oldu :) paylaşblrsn içini falan paylaşrmsn cnm
cnm o içinde bez mi var yoksa destek gibi bişey mi çözemedm :))
çok sağol cnm :) sen beğendn dimi kalıtesını falanyükledim canım elimden geldiğince
cnm o içinde bez mi var yoksa destek gibi bişey mi çözemedm :))
çok sağol cnm :) sen beğendn dimi kalıtesını falan
anladm cnm bağlantı kısmymş o inceledm bayağı :)) ayenn ucuz fiyat alym bari ya bende sen kaçtane aldn beden olark kaç alsm acaba ?canım ince penye bez o kısım, destek yok : D
kalitesi bence normal, yani çok süper kalite bir sütyen değil ama idare eder, çoğu emzirme sütyeninden iyidir.
çok çok kaliteli bir sütyen beklememek lazım, zaten fiyatı da ucuz
canım ben 3 rengini aldım, beden normalde 80 giyiyorum o yüzden 85 aldım ve büyük bir hata yaptımanladm cnm bağlantı kısmymş o inceledm bayağı :)) ayenn ucuz fiyat alym bari ya bende sen kaçtane aldn beden olark kaç alsm acaba ?
iyi yapmışssın canım geçen haftasonu bendede oldu iki gün ağrısı geçmedi dikkat etmek gerekir bol bol dinlen canım allah şifanı versinIgne batmasi olan durum gectide solumda hafif agri var yatiyorum canim magnezyum ictm esim gelmedi onu bekliorum.yoruldum iki hftdr hic dinlnmedim onunda etkisi var sanrim acikma fln.olmasinda gecer insallhh
Aynen fiyatıda baya uygun inşllh bütün bimlerde satışı olur
yok canım değil şifon bişi uzun 40 beden aldım tam gögüs altından kapatıyom göbeğim rahat kalıyo bi kaç modeli daha vardı ben bunu adım mart ayında almıştım denedim hala oluyo iyiki almışımBu hamile kiyafeti degil dimi canim. Güzelmiş ama benimde gogusler sıkıntılı zaten büyük böyle bi sey olur bana aslinda
Biz buraya tasininca camasir kurutma makinasi vardi evde ve bu gune kadar nasil yasamisim kurutma makinasiz sasirdim:) birde buradakiler Turkiyedeki gibi degil bildigin sanayi modeli. 25-30 dakika icinde tika basa dolu makinayi kupkuru cikariyor oyle su biriksin ayri bir bolmeye onu dok filan yok dogrudan su giderine bagli. Bayildim bende her eve lazim ozellikle simdi iki cocuk kesin lazim. Iyi yapmissiniz gule gule kullan canim:) mobilyalariniz da hayirli olsun!
kızlar trendyolda bebek arabaları var bugün, hala almayanlar varsa bi baksın
http://www.trendyol.com/Kraft-Baby-Max-Pajero-Jogger/UrunDetay/34068/10909313/Anne--cocuk
Hahahaha ilahi ya çok hoşssun. Bende şunu bilirim erkek aman sıkmayım bunaltmayım dedikçe azıtıyo. Ben eskiden hep anlayışlı olmak gerek vs diye düşünürdüm. Şimdi tam tersi bu erkek milleti bak eşim ne kadar anlayışlı sağ olsun diyeceğine nasılsa izin veriyo diye abartıyo. En iyisi ipler sıkı olsun kızlar
Bende 59 ile basladim 66 yim simdi. 7 kilo aldim bu 7 kilonun 4 kilosu ilk 3 ayda alindi, saka gibi:) ama gorenler supersin diyor birtek karnim varmis moral oluyor banada . Bundan sonra bebek en az iki kilo alir birazda ben alirim son aylar ayda iki kilo aliniyor herhalde 10-11 kiloya tamamlayacagim bu isi gibi geliyor zaten istahim cok kapali sicaklardan:) kizimda da 11 kilo almistim iki uc haftaya gitti hepsi soka girmistim bu kadar cabukmu olacakti diye:) yalniz sezeryan bana anormal bir etki yapti hastaneden ciktigimda 750 gr almis gorunuyordum dusun artik bebek ve plasenta cikmis ben birde kilo almisim:) odemden fil gibiydim sinra hergun 1-1,5 kilo dustu odem gittikce. Oyle birsey olursa korkmayin yani:)benimde kiloma hiç bişe demiyor. iyi gidiyorsun ya da dikkat et gibi bir şey duymadım.
54,5 ile başladım şuan 63 üm. 8,5 kg aldım. ama sadece karnın var diyo görenler.
haklısın canım diğer türlü daha güzel ama zaten o ana kucağı çok kısa bir süre kullanıyor, o yüzden bence çok çok önemli değil.evet bu bebek arabası üreticilerine isyanım var çok kullanışsız bebek arabaları üretiyolar . kratfın bu modeli iyide o pust bebek arabasına ayrı takılmalı iç içe olmuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?