2015 Temmuz Anneleri

canım ben fenayım biraz kabul ediyorum ama buna bu şekilde izin verme bir sonu olmalı yanii . alışkanlık haline getirir yoksa . benim ilk hamileliğimde başıma geldi o zaman çalışmıyodum . canım sıkılıyodu evde arıyorum meşgulum diyo neymiş arkadaşları ile muhabbeti bölünüyomuş. heee dedim ölemi aynısını ben yaptım . baktım tepki veriyo dedim hayırdır bana yapınca iyi kendine gelince neden ses çıkarıyon dedim . bide bana sen aynaya bakıyomusun hiç dedi . o işteyken kuaföre gidersin saç baş yaptırdım cicilerimi giydim iş yerine 3 aylık bebekle beni görünce şok oldu gel kafede oturalım falan dedi dedim yooo neden (uzun hırka giy dedi) bende neden ki aynaya bakmıyorum ya neden kıskanıyosun dedim o günden beri laf etmez yani

Kizlar birsey sorucam size
Simdi benim ablamin 2.bwbegi kizdi ve chiccodan travel set aldi ve iyi para verdi cok fazlada kullanmadi
Evin deposunda duruyor su an sadece silinip temizlecek o kadar
Benim ise oglum olacak insaallah
Ve bu arabanin ust paneli boyle murdum rengi gibi acuik bir renk alt tarafi ise koyu gri
Ben bunu aluip kullansam erkek bebege abes mi olur
Ama sifiri cok pahali 2. 000 kusur bir arabata vermem o kadar ve ablamin ki cok pratik
Esimde kullaniriz ne ilcak ki diyir
Sizce ne yapayim

Bak canim bir uzman olarak ben sana aciklayayim
Simdi:):) bir kere o devletteki doktorlarin hepsini soyle bir siralayip evire cevire dovesim var! 29. Haftada bebegin donup donmeyecegi ile ilgili hicbir yorum yapilamaz. Yerleri cok oldugu icin iceride hala firil firil donebilirler. O saniye makat gelistir belki 15 dk sonra bas asagidir zaten. Diyelim ki sonuna kadar makat gelis olan bir bebegin var. asagiya baski yapmanin aksine bebek kaburgalara yukariya dogru ve yanlara baski yapar kendine yer acabilmek icin. Hatta makat gelis bebegi olanlarin karni cok asagiya inmez bile. Bebek yukarida sikismis kalmis zaten zavalli asagi nereye inecek? Hepimizin kasiklarinda agri var ve daha da artacak doguma kadar bu normal. Kaslar yay gibi geriliyor artik. Dun ben resmen yuruyemedim agri bir saplandi kasigima kipirdayamadim yarim saat filan aglayacaktim. Ama ilkinden deneyimliyin normal oldugunu bildigim icin dinlendim rahat bir pozisyon buldum gecti sonra. Ya bunlar kac yil okulunu okumus benim bir makat gelis bebegim oldu daha iyi biliyorum salakmi bunlar ya???? Demekki tecrube daha degerli bu durumlarda:) 34. Haftadan sonra bebek hala makat gelisse durum biraz riske giriyor ama yine de 35-36 ya kadar yolu var az bir ihtimalde olsa. 36'dan sonra hala donmediyse ki 36 ya kaldiysa pek olmaz ama donmesi artik milyonda bir ihtimal. % 99 kalir makat gelis ve kendini yirtsan benim gibi donduremezsin:) yani senin bunlari dusunmek icin daha cok yolun var simdi hiiiic dusunme keyfini cikar hamileligin. Bir riskinde yok hareket hamilelikte herzaman iyidir. Ev isi bile bir hareket. Birde makat gelis olmamasi icin aslinda normalden de daha cok hateketli olmayi oneriyorlar. Oturup hareket etmezsen bebegin pozisyon degistirmesi daha zor aklinda bulunsun. Olayin ozu buduuuuuur:):):)

Demk sizinde kasiklarinizda yururken agri oluyor. Benimde var endiseleniyordum acaba ters bir durum mu diye.. İlk hamileligimde boyle bisey yasamadim sanki hatirlamiyorum.

Sezeryanli oldugumdan dolayi dikis yerimmi agriyor acaba

Benimde istahim bir kesildi sorma. Zorla lokmalari sokuyorum agzima. Burada sicaklar baslayali oldu bayagi o zamandan beri hep soguk seyler istiyor canim meyve salata. Et yemekten de tiksindim iyice sicaklardandir canim senin mide bulantinda
Senin işinde zor orası baya sıcak oluyomuş. Insanın o Sıcakta et yiyesi gelmez Allah yardımcın olsun. Benimki mide ekşimesinden. Şurubu içince iice bulanıyo

Aman canım ya ben olsam kullanırım önemli olan kullanışlı sağlam olsun. Çocuk öyle böyle büyücek Ömür boyu bebek arabasıyla gezmiycek. Sen al kullan bi yandanda bakın netten belki üst panel satılıyodur alırsın uygun bi renk içine sinmiyorsa

ben olsam kullanırdım canım. alt tarafı araba yani. kıyafet olsa tamamda arabada bence sıkıntı olmaz. en azındna benim için sıkıntı yok. önemli olan bebeğimin ve benim rahatım. kullanışlı olması. kullanışlı bi araba ve para vermeyeceksin. dha ne olsun :)

http://www.e-bebek.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni_14GBEBKSTY2002SYH

ya kızlar isim hafızam berbat benm kimdi bu sütyeni alan arkdşm eger geldıyse yazablr mı bana lütfen e bebebkte indrm varmş alrm hemen ordn :)
Gizemcim simdi ben ne desem bos tecrube etmen lazim kendin o zaman goreceksin ve insallah sakir sakir sutun gelir ama benden sana bir tavsiye. Icinde kalmasin bunu al bir tane ama sen yanina soyle 4-5 tane nbb'den almistim ben en rahat onda etmistim penye balensiz dolgusuz filan emzirme sutyeni al. Benim goguslerim normalde kucucuk ve asla balensiz dolgusuz sutyen giyemem fakat daha hastanedeyken benim memeler oldu karpuz kadar gozlerime inanamadim cunku hamileykende o kadar buyumemisti. Balen filan takmama imkan yoktu . Ayrica balenli sutyen sut kanallarini tikar Allah korusun mastit filan olursun sutun kesilir vs. Ya zaten o kadar rahatsiz edecekki seni takamayacaksin o ayri:) ben kizim 6 aylikken filan bir dugune giderken balenli taktim ilk defa eve zor attim kendini goguslerimiz agrisindan catlayacaktim. Hele uyurken filan sutyensiz yatamiyorsun memeler asagi cekiyor ve surekli sut akiyor batiyor o yuzden ben surekli yeni alip eklemek zorunda kaldim penye sutyen kolleksiyonuma:)yetmedi gunde 3-4 kere degistirdigim oldu. Birde kizim kusuveriyordu filan ustume Aniden . simdi baktim benim 15 tane filan emzirme sutyenim var ve hepsi penye hepsi nbb marka:) emzirme
Bitti benim memeler oldu yine sahanda yumurta balenli dolgulu seksi la senzalarima geri dondum:) zaten o kadar inek gibi hissediyorki insan kendini seksi sutyen filan hic umrunda olmuyor:):) birde o artadan acilanlari alip sakin para verme . Onlar kullanilmaz emzirirken soyleyeyim. Insallah hepimizin saril saril oluk oluk selaler gibi sutu gelsin varsin sutuenimizde penye olsuuuun:):)

tabir beni kopardı limon gibi ama cidden öyle bide sanki daralmış gibi. ip gibi akıyor benim. yarım saatte bitmiyor. dediğin gibi sıktıkça geliyor
Ya biktim vallahi:) bir yere giderken hep tuvalet hesabi yapiyorum. Ormana yuruyuse gittik gecenlerde galiba her agacin altina yaptim. Esim onumu kapatiyor bir gelen goren olsa rezillik:):) dedim tuvaletsiz yere gitmem artik:):)

kullan canım şimdi erekek kız rengi kalmadı souçta pembe değil sen al kullan hem kullanışlı oldüğü içinde işine yarar birdaha ne gerek var masrafa

kullan canım şimdi erekek kız rengi kalmadı souçta pembe değil sen al kullan hem kullanışlı oldüğü içinde işine yarar birdaha ne gerek var masrafa

Kizlar tsk ederim yorumlar icin
Kullanicam evet
Eger icime sinmez ise paneli degistyiririm
Esimde birsey ilmaz diyor bebek bu anlamaz diyor
Temizlicem guzelce kullanirim
İsraf olmaz hem olan araba sonucta

canım ben 3 rengini aldım, beden normalde 80 giyiyorum o yüzden 85 aldım ve büyük bir hata yaptım
en az 95 almam gerekirmiş ama bilemedim işte

ben normalde 75 takıyordum, emzirme sütyenini desteksiz 85 aldım. daha büyük mü alsaydım acaba ?doğuma az kala inş tekrar alacagım zaten.

suan da da normal sütyenlerim olmuyor 80 aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…