- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.381
Cok suk gule gule giy canim:) burada hastane ziyareti diye bir adet yok ne giyersen giy o yuzden rahatim bu dogumda :)
kızlar gecelik takımı için bunu aldım nasıl sizce?
Sagol cnm insallh gecer insan.korkuyi bu arada erkn dogum duyunca korkuyo insaniyi yapmışssın canım geçen haftasonu bendede oldu iki gün ağrısı geçmedi dikkat etmek gerekir bol bol dinlen canım allah şifanı versin
Benden izin alan kim ki canım, sadece gidicem diye haber veriyor beyfendi.. valla kavga konusunda ben onu değil de o beni sindirdi sanırım, sırf tartışmamak için artık söyleyeceğim şeyi de söylemiyorum.. bıraktım kendi haline , tek kavga gürültü olmasında benim içimde yavrum da üzülüyor en çok ona üzülüyorum...
sağol canım.aslında senin durum daha güzel bence:)Cok suk gule gule giy canim:) burada hastane ziyareti diye bir adet yok ne giyersen giy o yuzden rahatim bu dogumda :)
canım çok güzelmiş hangi bimde bu?? bizim buradaki bimelere bakmak lazımGizem bak bime beşik gelicekmiş ama sanırım her yerde satışda olmayacak Eki Görüntüle 1519687
evet aynen bende haftasonu senin gibi düşündüm ama düşünmeyelim canım magnezyum işe yarar inşallah zaten artık yalancı sancılarda başladı günlük bir defa yokluyor çok yoruluncaSagol cnm insallh gecer insan.korkuyi bu arada erkn dogum duyunca korkuyo insan
Bak canim bir uzman olarak ben sana aciklayayimKızlar selam, ben geçen uçağa binebilmek için rapor almaya gittiğimde kendi dr. um değil, devlet hastanesindeki bir dr a gitmiştim. O da ultrason da bakarken, bu çocuk makat gelişli falan dedi, ben de normal değilmi daha 29 dayız falan dedim.. çok ağrı yapar sana dedi, daha çok dinlenmen lazım falan dedi.. benim de içim rahat etmedi, hocam yani dönmezmi diyosunuz diye sordum.. bu sefer de sallamaz bir şekilde döner döner dedi geçti..tabi ben bunu o zamandan beri kafama takıyoırum, benim bildiğim 35 e kadar dönmesi lazım.. ama bana neden bu kadar erken bir zamanda makat gelişli dedi dr. anlamadım gerçekten de kasıklarım da ağrılarım olıyor, özellikle yürüken falan karnım taş gibi oluyor acaba bunların hepsi bir terslik göstergesimi? benim gibi olan varmı aranızda?
Bir taraftan iş, bir taraftan ev işleri derken çok da yoruluyorum aslında, ama eşim sağolsun birşeyi on kere söylemeden yapmıyor, ben de sıkılıyorum söylemekten herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum..dokunsanız daha neler anlatıcam da neyse sizi o kadar sıkmayım..
Ben anladim sende benim gibi morcusun:):)önce bunu aldım sonra yeniden aynı kampaynyada yaptılar şimdide siyahını aldım
arada yapıyorlar moru geldi giydim tam iyi oldu
Ağrıma olmuyo da insan bi kendini kasınca bişey hissediyon haliyle acımasada Kadınlık zor vesselamBENDE ONU MERAK EDİORDUM CNM PEKİ AĞRIYORMU
Senin işinde zor orası baya sıcak oluyomuş. Insanın o Sıcakta et yiyesi gelmez Allah yardımcın olsun. Benimki mide ekşimesinden. Şurubu içince iice bulanıyoBenimde istahim bir kesildi sorma. Zorla lokmalari sokuyorum agzima. Burada sicaklar baslayali oldu bayagi o zamandan beri hep soguk seyler istiyor canim meyve salata. Et yemekten de tiksindim iyicesicaklardandir canim senin mide bulantinda
Aman canım ya ben olsam kullanırım önemli olan kullanışlı sağlam olsun. Çocuk öyle böyle büyücek Ömür boyu bebek arabasıyla gezmiycek. Sen al kullan bi yandanda bakın netten belki üst panel satılıyodur alırsın uygun bi renk içine sinmiyorsaKizlar birsey sorucam size
Simdi benim ablamin 2.bwbegi kizdi ve chiccodan travel set aldi ve iyi para verdi cok fazlada kullanmadi
Evin deposunda duruyor su an sadece silinip temizlecek o kadar
Benim ise oglum olacak insaallah
Ve bu arabanin ust paneli boyle murdum rengi gibi acuik bir renk alt tarafi ise koyu gri
Ben bunu aluip kullansam erkek bebege abes mi olur
Ama sifiri cok pahali 2. 000 kusur bir arabata vermem o kadar ve ablamin ki cok pratik
Esimde kullaniriz ne ilcak ki diyir
Sizce ne yapayim
Kizlar birsey sorucam size
Simdi benim ablamin 2.bwbegi kizdi ve chiccodan travel set aldi ve iyi para verdi cok fazlada kullanmadi
Ve bu arabanin ust paneli boyle murdum rengi gibi acuik bir renk alt tarafi ise koyu gri
Ama sifiri cok pahali 2. 000 kusur bir arabata vermem o kadar ve ablamin ki cok pratik
Sizce ne yapayim
Gizemcim simdi ben ne desem bos tecrube etmen lazim kendin o zaman goreceksin ve insallah sakir sakir sutun gelir ama benden sana bir tavsiye. Icinde kalmasin bunu al bir tane ama sen yanina soyle 4-5 tane nbb'den almistim ben en rahat onda etmistim penye balensiz dolgusuz filan emzirme sutyeni al. Benim goguslerim normalde kucucuk ve asla balensiz dolgusuz sutyen giyemem fakat daha hastanedeyken benim memeler oldu karpuz kadar gozlerime inanamadim cunku hamileykende o kadar buyumemisti. Balen filan takmama imkan yoktu . Ayrica balenli sutyen sut kanallarini tikar Allah korusun mastit filan olursun sutun kesilir vs. Ya zaten o kadar rahatsiz edecekki seni takamayacaksin o ayri:) ben kizim 6 aylikken filan bir dugune giderken balenli taktim ilk defa eve zor attim kendini goguslerimiz agrisindan catlayacaktim. Hele uyurken filan sutyensiz yatamiyorsun memeler asagi cekiyor ve surekli sut akiyor batiyor o yuzden ben surekli yeni alip eklemek zorunda kaldim penye sutyen kolleksiyonuma:)yetmedi gunde 3-4 kere degistirdigim oldu. Birde kizim kusuveriyordu filan ustume Aniden . simdi baktim benim 15 tane filan emzirme sutyenim var ve hepsi penye hepsi nbb marka:) emzirmehttp://www.e-bebek.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni_14GBEBKSTY2002SYH
ya kızlar isim hafızam berbat benm kimdi bu sütyeni alan arkdşm eger geldıyse yazablr mı bana lütfen e bebebkte indrm varmş alrm hemen ordn :)
Ya biktim vallahi:) bir yere giderken hep tuvalet hesabi yapiyorum. Ormana yuruyuse gittik gecenlerde galiba her agacin altina yaptim. Esim onumu kapatiyor bir gelen goren olsa rezillik:):) dedim tuvaletsiz yere gitmem artik:):)tabir beni kopardı limon gibi ama cidden öyle bide sanki daralmış gibi. ip gibi akıyor benim. yarım saatte bitmiyor. dediğin gibi sıktıkça geliyor
kullan canım şimdi erekek kız rengi kalmadı souçta pembe değil sen al kullan hem kullanışlı oldüğü içinde işine yarar birdaha ne gerek var masrafaKizlar birsey sorucam size
Sizce ne yapayim
Toparladim canim ben iyiyim. Aksam karisik kurusuk karanlik ruyalr gordum amaay inşşallah ...sen nasıl oldun nasıl gittin eve toplanabildin mi?
Aman canım ya ben olsam kullanırım önemli olan kullanışlı sağlam olsun. Çocuk öyle böyle büyücek Ömür boyu bebek arabasıyla gezmiycek. Sen al kullan bi yandanda bakın netten belki üst panel satılıyodur alırsın uygun bi renk içine sinmiyorsa
ben olsam kullanırdım canım. alt tarafı araba yani. kıyafet olsa tamamda arabada bence sıkıntı olmaz. en azındna benim için sıkıntı yok. önemli olan bebeğimin ve benim rahatım. kullanışlı olması. kullanışlı bi araba ve para vermeyeceksin. dha ne olsun :)
kullan canım şimdi erekek kız rengi kalmadı souçta pembe değil sen al kullan hem kullanışlı oldüğü içinde işine yarar birdaha ne gerek var masrafa
canım ben 3 rengini aldım, beden normalde 80 giyiyorum o yüzden 85 aldım ve büyük bir hata yaptım
en az 95 almam gerekirmiş ama bilemedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?