2015 Temmuz Anneleri

sağol canım.aslında senin durum daha güzel bence:)
Aslinda buradaki sistem en iyisi. Hastaneye o kadar cok gelen oldu ki bizim kizimda doktor geldi mesela sutun az filan dedi bende moral sifir kimseyi gorecek hal yok esim vallahi kapida karsiladi herkesi geri cevirdi ben zaten annemi babami bile cikarmistim odadan kizimla kaldik sakin emzirmeye baslayinca sutum geldi fiskiye gibi:) birde habire memelerin acik gelen giden goruyo oyle seni rahatsiz bir durum aslinda anne icin! Neyse adetler oyle iste bizde napacaksin gelme diyemezsin insanlara , vallahi 50 sene konusmazlar:):)

Canim hic kacirma o arabayi kullan mutlaka zaten 4-5 aya en cok bastona gececeksin. Sana soyle bir ornek vereyim icin rahatlasin:) kizim pembeler icinde kirmizi renk pusetinde yatiyor her gelen pasaya bak masallah diye seviyordu:) sen millet kiz mi sanar filan diye dusunme onlar zaten dusunmeden konusuyorlar surekli sen ne yaparsan yap:):) bosuna hic oara verme 4-5 ay kullanacagin seye. Sanslisin bak iyiki varmis elde!

kızlar bebiş kıyafetlerini yıkayan var mı kaç derecede kaç dakika yıkanmalı sonuçta hiç giyilmedi benim makinanın bebek ayarı 2 saat çok değilmi ya

bu="maya2013, post: 40854452, member: 432753"]Gecmis olsun canim kizina minikler hemencecik yaralarini kapatiyor metabolizmalari cok hizli hic aklin kalmasin temizlemissin zaten bak gecer iki gune kabuk tutar annesi.[/QUOTE]Cok tesekkurler canim aynen dediginiz gibi oldu ben ogleyi zor ettim o kosa kosa geldi unutmus bileyaramaz danki duden o degil parkta yakan top oynuyo simdi

bu="maya2013, post: 40854452, member: 432753"]Gecmis olsun canim kizina minikler hemencecik yaralarini kapatiyor metabolizmalari cok hizli hic aklin kalmasin temizlemissin zaten bak gecer iki gune kabuk tutar annesi.
Cok tesekkurler canim aynen dediginiz gibi oldu ben ogleyi zor ettim o kosa kosa geldi unutmus bileyaramaz danki duden o degil parkta yakan top oynuyo simdi [/QUOTE]
Oh sevindim:) bizim kizda o kadar sakarki iki adim atiyor ucuncude hop yerde. Bacaklar yara icinde benim icim gidiyir o aglamiyor bile kalkip kosmaya devam ediyor:):)

Canm kullabrsn bence renkten sorun etme bizde bir kani olsms gidyr kiza pembe erkege mavi bence mirdm super renk olur

kızlar bebiş kıyafetlerini yıkayan var mı kaç derecede kaç dakika yıkanmalı sonuçta hiç giyilmedi benim makinanın bebek ayarı 2 saat çok değilmi ya
Ben yıkadım bebek giyim ayarında 50 derece oluyomuş heralde. Ütü yapıyorum şimdi. Bence bebek ayarında yıka sende. Benimki de uzun yıkadı. Makinamda çok dandik ama bebek giysi ayarı koymuşlar sağolsunlar

Canm esimle onu knstk simdi ben illaki tuttrdm :) icinde kalmsn al ama rahat olsn senin icin rahatina bak dio :) penyede alcm cnm nbb camasr almstm gecen gun sutyende sıkı almsm onu degstrp penye olanlardan aldrym bari birde hunlardan aldm mi tamam.yetmezse emzirirken kocisi gonderirim alr gelir :) amin canm ins. Hepmzn sutu bol olsn sutyenlere sigmasn aksin dursn bebelerimze yetsn :)

canım bende aldım nbb den iki tane.ve ben normalde 80 kullanırken ablam 95 aldırdı bana.ben sok oldum çünkü benim göğüslerimde cok büyük deil.destekli kullanıyorum.aslında ablamda senin gibi dedi bana hiç gerek bile yok sirf sen istiyosun ya oyuzden al dedi.sütyenin pek kullanışlı olmadığını ve süt kanallarını tıkadığını ablamda söledi.tecrübeyle sabit sanırım.ama ben yinede iki tane aldım nbb den..

Birde canim icinin fotograflarini atmislar ya sentetik ici cok tehlikeli sut bakteri uretir enfeksiyon kaparsin dikkat et. Meme uclari hassas oluyor zaten yara oluyor catliyor vs. bana cok sagliksiz gorundu ozellikle yaz sicaginda bakteri yuvasi olur cok cekersin sonra sutyenin tamamen penye olmasi lazim hicbir sentetik karisik olmayacak aman dikkat et!

Bende yıkadım 30 derecede bugün ütülerim dedim yavaş yavaş fakat bir tane yeni aldığım bordolu beyazlı bi 5 li takım vardı. Renk vermiş bikaç eşyam bordolanmış moralim bozuldu sen dikkat et renkli yeni bişi varsa

Canim hic belli olmuyor ne kadar buyuyecegi, benim cesitli bedenler var kolileri acinca cikti hepsi. 85'den 95'e uzanan bir kolleksiyon:) birde her markanin kalibi farkli kiminin 90'i kucuk gelmisti kiminin 85'i buyuk. Bebis dogunca dener ina gore alirsiniz simdiden cok stok yapmayin. Ama sentetik cok cok zararli enfeksiyon yapar aman diyeyim, balenli de kesinlikle sut kanalini tikar. Icerden destekli olan yine sut akar bakteri yuvasi. Icerden destekli yerine lansinoh gogus pedi takin hem sik degistirirsiniz hemde gogus ucu hic belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…