- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.401
Aslinda buradaki sistem en iyisi. Hastaneye o kadar cok gelen oldu ki bizim kizimda doktor geldi mesela sutun az filan dedi bende moral sifir kimseyi gorecek hal yok esim vallahi kapida karsiladi herkesi geri cevirdi ben zaten annemi babami bile cikarmistim odadan kizimla kaldik sakin emzirmeye baslayinca sutum geldi fiskiye gibi:) birde habire memelerin acik gelen giden goruyo oyle seni rahatsiz bir durum aslinda anne icin! Neyse adetler oyle iste bizde napacaksinsağol canım.aslında senin durum daha güzel bence:)
burada da ramazan bayramına denk geldiği için çoğu tanıdık tatile gidebilir. hastaneye gelen olmaz bize de :)) sadece aile olurCok suk gule gule giy canim:) burada hastane ziyareti diye bir adet yok ne giyersen giy o yuzden rahatim bu dogumda :)
Canm degstrsene nerden aldncanım ben 3 rengini aldım, beden normalde 80 giyiyorum o yüzden 85 aldım ve büyük bir hata yaptım
en az 95 almam gerekirmiş ama bilemedim işte
Canim hic kacirma o arabayi kullan mutlaka zaten 4-5 aya en cok bastona gececeksin. Sana soyle bir ornek vereyim icin rahatlasin:) kizim pembeler icinde kirmizi renk pusetinde yatiyor her gelen pasaya bak masallah diye seviyordu:) sen millet kiz mi sanar filan diye dusunme onlar zaten dusunmeden konusuyorlar surekli sen ne yaparsan yap:):) bosuna hic oara verme 4-5 ay kullanacagin seye. Sanslisin bak iyiki varmis elde!Kizlar birsey sorucam size
Simdi benim ablamin 2.bwbegi kizdi ve chiccodan travel set aldi ve iyi para verdi cok fazlada kullanmadi
Evin deposunda duruyor su an sadece silinip temizlecek o kadar
Benim ise oglum olacak insaallah
Ve bu arabanin ust paneli boyle murdum rengi gibi acuik bir renk alt tarafi ise koyu gri
Ben bunu aluip kullansam erkek bebege abes mi olur
Ama sifiri cok pahali 2. 000 kusur bir arabata vermem o kadar ve ablamin ki cok pratik
Esimde kullaniriz ne ilcak ki diyir
Sizce ne yapayim
Ya biktim vallahi:) bir yere giderken hep tuvalet hesabi yapiyorum. Ormana yuruyuse gittik gecenlerde galiba her agacin altina yaptim. Esim onumu kapatiyor bir gelen goren olsa rezillik:):) dedim tuvaletsiz yere gitmem artik:):)
Iyi bari rahat edersiniz:) eve gelse herkes sonradan daha iyi ama napacaksin:)burada da ramazan bayramına denk geldiği için çoğu tanıdık tatile gidebilir. hastaneye gelen olmaz bize de :)) sadece aile olur
Cok tesekkurler canim aynen dediginiz gibi oldu ben ogleyi zor ettim o kosa kosa geldi unutmus bilebu="maya2013, post: 40854452, member: 432753"]Gecmis olsun canim kizinaminikler hemencecik yaralarini kapatiyor metabolizmalari cok hizli hic aklin kalmasin temizlemissin zaten bak gecer iki gune kabuk tutar annesi.
Canm kullabrsn bence renkten sorun etme bizde bir kani olsms gidyr kiza pembe erkege mavi bence mirdm super renk olurKizlar birsey sorucam size
Simdi benim ablamin 2.bwbegi kizdi ve chiccodan travel set aldi ve iyi para verdi cok fazlada kullanmadi
Evin deposunda duruyor su an sadece silinip temizlecek o kadar
Benim ise oglum olacak insaallah
Ve bu arabanin ust paneli boyle murdum rengi gibi acuik bir renk alt tarafi ise koyu gri
Ben bunu aluip kullansam erkek bebege abes mi olur
Ama sifiri cok pahali 2. 000 kusur bir arabata vermem o kadar ve ablamin ki cok pratik
Esimde kullaniriz ne ilcak ki diyir
Sizce ne yapayim
internette yok aktüel ürünlerde nerden baktınız kiAynen fiyatıda baya uygun inşllh bütün bimlerde satışı olur
Ben yıkadım bebek giyim ayarında 50 derece oluyomuş heralde. Ütü yapıyorum şimdi. Bence bebek ayarında yıka sende. Benimki de uzun yıkadı. Makinamda çok dandik ama bebek giysi ayarı koymuşlar sağolsunlarkızlar bebiş kıyafetlerini yıkayan var mı kaç derecede kaç dakika yıkanmalı sonuçta hiç giyilmedi benim makinanın bebek ayarı 2 saat çok değilmi ya
Canm esimle onu knstk simdi ben illaki tuttrdm :) icinde kalmsn al ama rahat olsn senin icin rahatina bak dio :) penyede alcm cnm nbb camasr almstm gecen gun sutyende sıkı almsm onu degstrp penye olanlardan aldrym bari birde hunlardan aldm mi tamam.yetmezse emzirirken kocisi gonderirim alr gelir :) amin canm ins. Hepmzn sutu bol olsn sutyenlere sigmasn aksin dursn bebelerimze yetsn :)Gizemcim simdi ben ne desem bos tecrube etmen lazim kendin o zaman goreceksin ve insallah sakir sakir sutun gelir ama benden sana bir tavsiye. Icinde kalmasin bunu al bir tane ama sen yanina soyle 4-5 tane nbb'den almistim ben en rahat onda etmistim penye balensiz dolgusuz filan emzirme sutyeni al. Benim goguslerim normalde kucucuk ve asla balensiz dolgusuz sutyen giyemem fakat daha hastanedeyken benim memeler oldu karpuz kadar gozlerime inanamadim cunku hamileykende o kadar buyumemisti. Balen filan takmama imkan yoktu . Ayrica balenli sutyen sut kanallarini tikar Allah korusun mastit filan olursun sutun kesilir vs. Ya zaten o kadar rahatsiz edecekki seni takamayacaksin o ayri:) ben kizim 6 aylikken filan bir dugune giderken balenli taktim ilk defa eve zor attim kendini goguslerimiz agrisindan catlayacaktim. Hele uyurken filan sutyensiz yatamiyorsun memeler asagi cekiyor ve surekli sut akiyor batiyor o yuzden ben surekli yeni alip eklemek zorunda kaldim penye sutyen kolleksiyonuma:)yetmedi gunde 3-4 kere degistirdigim oldu. Birde kizim kusuveriyordu filan ustume Aniden . simdi baktim benim 15 tane filan emzirme sutyenim var ve hepsi penye hepsi nbb marka:) emzirme
Bitti benim memeler oldu yine sahanda yumurta balenli dolgulu seksi la senzalarima geri dondum:) zaten o kadar inek gibi hissediyorki insan kendini seksi sutyen filan hic umrunda olmuyor:):) birde o artadan acilanlari alip sakin para verme . Onlar kullanilmaz emzirirken soyleyeyim. Insallah hepimizin saril saril oluk oluk selaler gibi sutu gelsin varsin sutuenimizde penye olsuuuun:):)
canım bende aldım nbb den iki tane.ve ben normalde 80 kullanırken ablam 95 aldırdı bana.ben sok oldum çünkü benim göğüslerimde cok büyük deil.destekli kullanıyorum.aslında ablamda senin gibi dedi bana hiç gerek bile yok sirf sen istiyosun ya oyuzden al dedi.sütyenin pek kullanışlı olmadığını ve süt kanallarını tıkadığını ablamda söledi.tecrübeyle sabit sanırım.ama ben yinede iki tane aldım nbb den..Gizemcim simdi ben ne desem bos tecrube etmen lazim kendin o zaman goreceksin ve insallah sakir sakir sutun gelir ama benden sana bir tavsiye. Icinde kalmasin bunu al bir tane ama sen yanina soyle 4-5 tane nbb'den almistim ben en rahat onda etmistim penye balensiz dolgusuz filan emzirme sutyeni al. Benim goguslerim normalde kucucuk ve asla balensiz dolgusuz sutyen giyemem fakat daha hastanedeyken benim memeler oldu karpuz kadar gozlerime inanamadim cunku hamileykende o kadar buyumemisti. Balen filan takmama imkan yoktu . Ayrica balenli sutyen sut kanallarini tikar Allah korusun mastit filan olursun sutun kesilir vs. Ya zaten o kadar rahatsiz edecekki seni takamayacaksin o ayri:) ben kizim 6 aylikken filan bir dugune giderken balenli taktim ilk defa eve zor attim kendini goguslerimiz agrisindan catlayacaktim. Hele uyurken filan sutyensiz yatamiyorsun memeler asagi cekiyor ve surekli sut akiyor batiyor o yuzden ben surekli yeni alip eklemek zorunda kaldim penye sutyen kolleksiyonuma:)yetmedi gunde 3-4 kere degistirdigim oldu. Birde kizim kusuveriyordu filan ustume Aniden . simdi baktim benim 15 tane filan emzirme sutyenim var ve hepsi penye hepsi nbb marka:) emzirme
Bitti benim memeler oldu yine sahanda yumurta balenli dolgulu seksi la senzalarima geri dondum:) zaten o kadar inek gibi hissediyorki insan kendini seksi sutyen filan hic umrunda olmuyor:):) birde o artadan acilanlari alip sakin para verme . Onlar kullanilmaz emzirirken soyleyeyim. Insallah hepimizin saril saril oluk oluk selaler gibi sutu gelsin varsin sutuenimizde penye olsuuuun:):)
bende destekli 80 kullanıyodum.ama emzirme sütyenini ablam 95 aldırdı..ben normalde 75 takıyordum, emzirme sütyenini desteksiz 85 aldım. daha büyük mü alsaydım acaba ?doğuma az kala inş tekrar alacagım zaten.
suan da da normal sütyenlerim olmuyor 80 aldım.
Birde canim icinin fotograflarini atmislar ya sentetik ici cok tehlikeli sut bakteri uretir enfeksiyon kaparsin dikkat et. Meme uclari hassas oluyor zaten yara oluyor catliyor vs. bana cok sagliksiz gorundu ozellikle yaz sicaginda bakteri yuvasi olur cok cekersin sonraCanm esimle onu knstk simdi ben illaki tuttrdm :) icinde kalmsn al ama rahat olsn senin icin rahatina bak dio :) penyede alcm cnm nbb camasr almstm gecen gun sutyende sıkı almsm onu degstrp penye olanlardan aldrym bari birde hunlardan aldm mi tamam.yetmezse emzirirken kocisi gonderirim alr gelir :) amin canm ins. Hepmzn sutu bol olsn sutyenlere sigmasn aksin dursn bebelerimze yetsn :)
Bende yıkadım 30 derecede bugün ütülerim dedim yavaş yavaş fakat bir tane yeni aldığım bordolu beyazlı bi 5 li takım vardı. Renk vermiş bikaç eşyam bordolanmış moralim bozuldu sen dikkat et renkli yeni bişi varsakızlar bebiş kıyafetlerini yıkayan var mı kaç derecede kaç dakika yıkanmalı sonuçta hiç giyilmedi benim makinanın bebek ayarı 2 saat çok değilmi ya
Canim hic belli olmuyor ne kadar buyuyecegi, benim cesitli bedenler var kolileri acinca cikti hepsi. 85'den 95'e uzanan bir kolleksiyon:) birde her markanin kalibi farkli kiminin 90'i kucuk gelmisti kiminin 85'i buyuk. Bebis dogunca dener ina gore alirsiniz simdiden cok stok yapmayin. Ama sentetik cok cok zararli enfeksiyon yapar aman diyeyim, balenli de kesinlikle sut kanalini tikar. Icerden destekli olan yine sut akar bakteri yuvasi. Icerden destekli yerine lansinoh gogus pedi takin hem sik degistirirsiniz hemde gogus ucu hic belli olmaz.canım bende aldım nbb den iki tane.ve ben normalde 80 kullanırken ablam 95 aldırdı bana.ben sok oldum çünkü benim göğüslerimde cok büyük deil.destekli kullanıyorum.aslında ablamda senin gibi dedi bana hiç gerek bile yok sirf sen istiyosun ya oyuzden al dedi.sütyenin pek kullanışlı olmadığını ve süt kanallarını tıkadığını ablamda söledi.tecrübeyle sabit sanırım.ama ben yinede iki tane aldım nbb den..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?