- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.421
Ya biktim vallahi:) bir yere giderken hep tuvalet hesabi yapiyorum. Ormana yuruyuse gittik gecenlerde galiba her agacin altina yaptim. Esim onumu kapatiyor bir gelen goren olsa rezillik:):) dedim tuvaletsiz yere gitmem artik:):)
http://www.unnado.com/1985-model-abiye-hamile-elbisesiyah-bej/ebru-maternitykızlar haziranda eşimin amcasının ve benim kuzenimin düğünleri var. ne giycem ben o düğünlerde diye karar karar düşünüyorum. tek kıyafetle kurtarıcam zaten iki ayrı şeye gerek yok. ama elbise mi almalıyım yoksa üst alt ayrı ayrı mı bilmiyorum. zaten alabileceğim bi yerde yok ki. nette bakıyorum çok pahalılar ne gerek var bir daha giymiyceğim bi şeye o kadar para vermeye diyorum. ne yapsam bilemedim ki
canm en iyisi penye ozmn saglk cok onemli tabiki sutume gosgume bisey olrsa ben bebegmi nasl beslrm riske girmem.canm.kesinlkleBirde canim icinin fotograflarini atmislar ya sentetik ici cok tehlikeli sut bakteri uretir enfeksiyon kaparsin dikkat et. Meme uclari hassas oluyor zaten yara oluyor catliyor vs. bana cok sagliksiz gorundu ozellikle yaz sicaginda bakteri yuvasi olur cok cekersin sonrasutyenin tamamen penye olmasi lazim hicbir sentetik karisik olmayacak aman dikkat et!
Guzel ama.pahali canm bence birkere giylck bisey icin gerek yokhttp://www.unnado.com/1985-model-abiye-hamile-elbisesiyah-bej/ebru-maternity
bak ben bu elbiseyi beğenmistim fikir olsun :)
:)) bizdede oluyor annem soylyrdu gecen gun hattaSeymasevde canim sana birşey soracak bizim buralarda yenidoğan bebeklerin ustune sari tülbent örtülür benim iki çocukta kullandım simdi baktım eskimiş biraz acaba yenisini yapsam mi sizdede yapılır mi öyle sarılığı engellediği soyleniyo
CNm ne bilim ilk defa oldu. Yap yap bitmiyo. Uykumda var yataga gidemiyorum falan. Hastaneye gidiyim en iyisi dedim :)Canim korkmussun belli ki:) olsun gitmissiniz icin rahatlamis. Artik cis hep olacak bundan sonra benim bir suredir oyle zaten. Tuvalette oturuyorum 10 dakka boyunca siktikca geliyor limon gibi:):) butun gun otursam tuvalette cis yapabilirim:) yer kalmadi artik mesaneye.
çok güldüm canım senin gene iyi bende ilk hamileliğimde bir hapşırdım bacak larım su oldu son haftalardı eşim koştur koştur hastaneye gittik falan tabi heycanla kayınpederime ve herkeze haber vermiş. sonuç itibari ile hastane çıkışında k.peder beni gördü ee doğurmamışın dedi . eşimin cevabı altına kaçırmış bizi kandırıyooo dedi
Ben 60 kiloydum 70 kilo oldum yediklerime de dikkat ediyorum uyuz dokyor bana; olur muuuuu 3 4 kilo fazlan var dedi cekip vuracaktim da sustumbende 15 aldım
nrdesin canım sen bimin sitesine bakıyom yok 500 tl bu beşik
aa canm çok hoşmş ama bizim burda yok sanrm görmdm hiç camda broşür ama sorym bakım gelckmymş
ben daha önce görmüştüm bunu da 400 300 500 değişiyo ama uyku setli olsun benim setim var ama bimin sitesinde yok
canım çok güzelmiş hangi bimde bu?? bizim buradaki bimelere bakmak lazım
internette yok aktüel ürünlerde nerden baktınız ki
Canm benm calstgm yerin tam karsnda bim var calsanlari tanyrm yarin gidip sorcm ve neden ozellkle ankarada olyr sadece ?Kızlar facede grupta paylaşmış bir arkadaş ankarada oturuyormuş sanırım. anlamadığım bazı ürünler bölgesel olarak mı satışa sunuluyor . Evet internet sitesinde yok siz öyle yazınca düzcedeki herhangi bir bimin afişine baktım yarın gelecek ürünler arasında yoktu
Bencede sadece ankaraysa saçma yaniCanm benm calstgm yerin tam karsnda bim var calsanlari tanyrm yarin gidip sorcm ve neden ozellkle ankarada olyr sadece ?
Kızlar merhaba nasılsınız bugün bebişimle randevum vardı 30+6' yız bugün 1940 gr çıktı kilosu 2 olmuşuz nerdeyse :) Boyu da önden gidiyor vitamin hapını haftada 2-3 kullan sana da kilo yapar bebeğede, normal doğum istiyorsun bebek çok kilo almasın dedi.
Maşallah bebişe yarına kadar inşallah 2 olur:) bizimde 10 gün sonra kontrol var bakalım 2 olabilecek miKızlar merhaba nasılsınız bugün bebişimle randevum vardı 30+6' yız bugün 1940 gr çıktı kilosu 2 olmuşuz nerdeyse :) Boyu da önden gidiyor vitamin hapını haftada 2-3 kullan sana da kilo yapar bebeğede, normal doğum istiyorsun bebek çok kilo almasın dedi.
Canm.masallah bebegine :) ayni muhtemel dogm tarihlermz benmde 13 unde randevm bakalm benmki kac oldu benm doktrm iki ay oldu biraktirali decaviti bende uzlyrm aslnda erken die vitamn tam alamyr die bebegmKızlar merhaba nasılsınız bugün bebişimle randevum vardı 30+6' yız bugün 1940 gr çıktı kilosu 2 olmuşuz nerdeyse :) Boyu da önden gidiyor vitamin hapını haftada 2-3 kullan sana da kilo yapar bebeğede, normal doğum istiyorsun bebek çok kilo almasın dedi.
hahahahaaa:)!ağaçlar su ister
Canım güzel ama.çok pahalı gercekten. Diktirsem daha ucuza gelir :)http://www.unnado.com/1985-model-abiye-hamile-elbisesiyah-bej/ebru-maternity
bak ben bu elbiseyi beğenmistim fikir olsun :)
Kizlar tekirdagda acayip ruzgar ve yagmur var kasirga sankicamlara vuruyr cok sert istanbula dogru gelir birazdn
Bizde kesilmedi canm.ama.korktm yahu felaket gibiydiCanım güzel ama.çok pahalı gercekten. Diktirsem daha ucuza gelir :)
Hemde ne firtinaydi elektrikler falan.kesild
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?