2015 Temmuz Anneleri

http://www.unnado.com/1985-model-abiye-hamile-elbisesiyah-bej/ebru-maternity
bak ben bu elbiseyi beğenmistim fikir olsun :)

Seymasevde canim sana birşey soracak bizim buralarda yenidoğan bebeklerin ustune sari tülbent örtülür benim iki çocukta kullandım simdi baktım eskimiş biraz acaba yenisini yapsam mi sizdede yapılır mi öyle sarılığı engellediği soyleniyo

canm en iyisi penye ozmn saglk cok onemli tabiki sutume gosgume bisey olrsa ben bebegmi nasl beslrm riske girmem.canm.kesinlkle

Kizlar tekirdagda acayip ruzgar ve yagmur var kasirga sanki camlara vuruyr cok sert istanbula dogru gelir birazdn

CNm ne bilim ilk defa oldu. Yap yap bitmiyo. Uykumda var yataga gidemiyorum falan. Hastaneye gidiyim en iyisi dedim :)

Seninkide iyiymis. Ben kimseye anlatma dedim acile gittigimizi ahahahaha ama hemen buraya yazdim

nrdesin canım sen bimin sitesine bakıyom yok 500 tl bu beşik

aa canm çok hoşmş ama bizim burda yok sanrm görmdm hiç camda broşür ama sorym bakım gelckmymş

ben daha önce görmüştüm bunu da 400 300 500 değişiyo ama uyku setli olsun benim setim var ama bimin sitesinde yok

canım çok güzelmiş hangi bimde bu?? bizim buradaki bimelere bakmak lazım

internette yok aktüel ürünlerde nerden baktınız ki

Kızlar facede grupta paylaşmış bir arkadaş ankarada oturuyormuş sanırım. anlamadığım bazı ürünler bölgesel olarak mı satışa sunuluyor . Evet internet sitesinde yok siz öyle yazınca düzcedeki herhangi bir bimin afişine baktım yarın gelecek ürünler arasında yoktu

Canm benm calstgm yerin tam karsnda bim var calsanlari tanyrm yarin gidip sorcm ve neden ozellkle ankarada olyr sadece ?

Kızlar merhaba nasılsınız bugün bebişimle randevum vardı 30+6' yız bugün 1940 gr çıktı kilosu 2 olmuşuz nerdeyse :) Boyu da önden gidiyor vitamin hapını haftada 2-3 kullan sana da kilo yapar bebeğede, normal doğum istiyorsun bebek çok kilo almasın dedi.

Bu arada doğum odasını görmek istedim ama müsait değilmiş hasta varmış bir dahakine göreceğim inşallah kadın doğum doktorları hep aynı katta hamiş sokak olmuş burası diyorum :) Herkesin karnı burnunda zor yürüyenler sancı girenler falan birde sancı odasında biri vardı nts ye bağlı sanırım nabız sesi gibi sesler geliyordu kadıncağızda inliyordu etkilendim bir korktum Bir avazda doğurursun duasının anlamını biraz anlamaya başladım galiba :/ 35. Haftadan sonra 10 günde bir kontrole gidecekmişiz haftaya da ücretli izne ayrılıyorum inşallah.

maşallah size vitamin ne kullanıosun canım?

Maşallah bebişe yarına kadar inşallah 2 olur:) bizimde 10 gün sonra kontrol var bakalım 2 olabilecek mi

Canm.masallah bebegine :) ayni muhtemel dogm tarihlermz benmde 13 unde randevm bakalm benmki kac oldu benm doktrm iki ay oldu biraktirali decaviti bende uzlyrm aslnda erken die vitamn tam alamyr die bebegm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…