2015 Temmuz Anneleri

Canm.masallah bebegine :) ayni muhtemel dogm tarihlermz benmde 13 unde randevm bakalm benmki kac oldu benm doktrm iki ay oldu biraktirali decaviti bende uzlyrm aslnda erken die vitamn tam alamyr die bebegm
Bende biraktim canm. Bise olmaz sen duzenli yemegini ye alir bebis senden. Sizin yagmurlar burayada geldi ucuruyo valla. Firtinada var. yagmur gibide deil kova kova su dokuluyo gibi camlar takir takir

Bende biraktim canm. Bise olmaz sen duzenli yemegini ye alir bebis senden. Sizin yagmurlar burayada geldi ucuruyo valla. Firtinada var. yagmur gibide deil kova kova su dokuluyo gibi camlar takir takir
İns. Alyrdr canm ama almdysa.kizcm.doktora aynen burdada oyleydi firtinayla yagmur cok.korkutyr camlardan sular geldi simsekler cakyr hâlâ cami bir actm yildrm dusuyr sanki gordm.

Kızlarr e-bebekte anneler günü indiriminde palmer's ürünleride var. Kakaolu çatlak kremi aldım. Çok güzel kokuyo ve çok yoğun.

Kizlar tekirdagda acayip ruzgar ve yagmur var kasirga sanki camlara vuruyr cok sert istanbula dogru gelir birazdn
Geldi buraya fırtına fena yağıyor.Bugün üniversitenin bahar şenlîği vardı konserler falan iyi sanatçılarda geliyordu yağmur yağacağını öğrenince vazgeçmiştim isabetli olmuş.

maşallah size vitamin ne kullanıosun canım?
Elevit kullanıyordum başta burdaki arkadaşlar domuz jelatini var deyince Eczacı da onaylayınca decavite döndüm bayadır onu kullanıyorum.

ilk defa duydum
Kizlar tekirdagda acayip ruzgar ve yagmur var kasirga sanki camlara vuruyr cok sert istanbula dogru gelir birazdn
hiç sorma canım burada aynen öyle oldu daha yeni yeni yavaşladı koca kış hiç böyle olmamıştı..
teşekkürler canım demekki şehir şehir fark ediyor gelen ürüner ama saçma bence..
maşallah bebişine canım allah bütün hamilelere bir avazda doğurmayı nasip etsin içleri sırada bizlere inşallah amin

Geçen gün doktorum decaviti değiştirdi iştah açıyor diye gerçekten de kilo aldı başını gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…