- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.441
Bende biraktim canm. Bise olmaz sen duzenli yemegini ye alir bebis senden. Sizin yagmurlar burayada geldi ucuruyo valla. Firtinada var. yagmur gibide deil kova kova su dokuluyo gibiCanm.masallah bebegine :) ayni muhtemel dogm tarihlermz benmde 13 unde randevm bakalm benmki kac oldu benm doktrm iki ay oldu biraktirali decaviti bende uzlyrm aslnda erken die vitamn tam alamyr die bebegm
Kizlar tekirdagda acayip ruzgar ve yagmur var kasirga sankicamlara vuruyr cok sert istanbula dogru gelir birazdn
İns. Alyrdr canm ama almdysa.kizcm.doktoraBende biraktim canm. Bise olmaz sen duzenli yemegini ye alir bebis senden. Sizin yagmurlar burayada geldi ucuruyo valla. Firtinada var. yagmur gibide deil kova kova su dokuluyo gibicamlar takir takir
Cok yagdi canm burdada neyseki gecti burda sizdede gecer birazdnGeldi canım hemde fena. Çok kötü yağıyor. Camı kıracak sanki
Burda bitcek gibi degil canm. Yarinda devam etcekmsCok yagdi canm burdada neyseki gecti burda sizdede gecer birazdn
Neyseki tekirdagdan taaaaa erzurumlara gelmiycek o yagmurlar gerci bizim bura hep sogukCok yagdi canm burdada neyseki gecti burda sizdede gecer birazdn
Geldi buraya fırtına fena yağıyor.Bugün üniversitenin bahar şenlîği vardı konserler falan iyi sanatçılarda geliyordu yağmur yağacağını öğrenince vazgeçmiştim isabetli olmuş.Kizlar tekirdagda acayip ruzgar ve yagmur var kasirga sankicamlara vuruyr cok sert istanbula dogru gelir birazdn
Elevit kullanıyordum başta burdaki arkadaşlar domuz jelatini var deyince Eczacı da onaylayınca decavite döndüm bayadır onu kullanıyorum.maşallah sizevitamin ne kullanıosun canım?
ilk defa duydum@Seymasevde canim sana birşey soracak bizim buralarda yenidoğan bebeklerin ustune sari tülbent örtülür benim iki çocukta kullandım simdi baktım eskimiş biraz acaba yenisini yapsam mi sizdede yapılır mi öyle sarılığı engellediği soyleniyo
hiç sorma canım burada aynen öyle oldu daha yeni yeni yavaşladı koca kış hiç böyle olmamıştı..Kizlar tekirdagda acayip ruzgar ve yagmur var kasirga sankicamlara vuruyr cok sert istanbula dogru gelir birazdn
teşekkürler canım demekki şehir şehir fark ediyor gelen ürüner ama saçma bence..Kızlar facede grupta paylaşmış bir arkadaş ankarada oturuyormuş sanırım. anlamadığım bazı ürünler bölgesel olarak mı satışa sunuluyor . Evet internet sitesinde yok siz öyle yazınca düzcedeki herhangi bir bimin afişine baktım yarın gelecek ürünler arasında yoktu
maşallah bebişine canım allah bütün hamilelere bir avazda doğurmayı nasip etsin içleri sırada bizlere inşallah aminBu arada doğum odasını görmek istedim ama müsait değilmiş hasta varmış bir dahakine göreceğim inşallah kadın doğum doktorları hep aynı katta hamiş sokak olmuş burası diyorum :) Herkesin karnı burnunda zor yürüyenler sancı girenler falan birde sancı odasında biri vardı nts ye bağlı sanırım nabız sesi gibi sesler geliyordu kadıncağızda inliyordu etkilendim bir korktum Bir avazda doğurursun duasının anlamını biraz anlamaya başladım galiba :/ 35. Haftadan sonra 10 günde bir kontrole gidecekmişiz haftaya da ücretli izne ayrılıyorum inşallah.
Canm cek pc fisini :)Neyseki tekirdagdan taaaaa erzurumlara gelmiycek o yagmurlar gerci bizim bura hep soguksuan cikip gezmek istiyorum ama sevgili esim pc basina oturmus kalkip kavga edesim var
Rengi cok tatli icide guzelms cmm gule gule kullan :)Bugun cantamizida aldim. Merak edenler vardi. Sizin icin cektim gonderiyorum. Rengide cok tatliEki Görüntüle 1520074 Eki Görüntüle 1520076 Eki Görüntüle 1520077
çok güzel canım güle güle kullanBugun cantamizida aldim. Merak edenler vardi. Sizin icin cektim gonderiyorum. Rengide cok tatliEki Görüntüle 1520074 Eki Görüntüle 1520076 Eki Görüntüle 1520077
Gecer canm bizde suanlk gecti ama yarini bilmyrm :)Burda bitcek gibi degil canm. Yarinda devam etcekms
Canm burda ne yazyr :))ubı055yhşvuü98385k0ıuuku489gk,öçbu2sy7575y7uy7y57boaw5ıt7hk
Rengi cok tatli icide guzelms cmm gule gule kullan :)
Sagolun kizlar. Insallah :)çok güzel canım güle güle kullan
:))))) canım benim kız yazdı çok yazmak istedi bende izin verdim kendince attırdı bişeyler :))Canm burda ne yazyr :))
Geçen gün doktorum decaviti değiştirdi iştah açıyor diye gerçekten de kilo aldı başını gidiyorGeldi buraya fırtına fena yağıyor.Bugün üniversitenin bahar şenlîği vardı konserler falan iyi sanatçılarda geliyordu yağmur yağacağını öğrenince vazgeçmiştim isabetli olmuş.
Elevit kullanıyordum başta burdaki arkadaşlar domuz jelatini var deyince Eczacı da onaylayınca decavite döndüm bayadır onu kullanıyorum.
Yirim onun ellerini :)) anladm ben onu bizde onu cok optk :)):))))) canım benim kız yazdı çok yazmak istedi bende izin verdim kendince attırdı bişeyler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?