- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.461
Ben direkt kocamin liwat kablosunu kesecem :)Canm cek pc fisini :)
Doğrudur ben 15 kilo aldımGeçen gün doktorum decaviti değiştirdi iştah açıyor diye gerçekten de kilo aldı başını gidiyor
Sagol canım zaten yazarken o parmakları görsen çok komik oluyor ucuyor pıtır pıtır:))Yirim onun ellerini :)) anladm ben onu bizde onu cok optk :))
ahhhh canım bende 53 den 67 oldum bari 70 le tamamlasak yaaaDoğrudur ben 15 kilo aldımBakalım kaçla kapatacağız aynaya bakınca korktum geçen kendimden :) 52'den 67'ye çıkınca artık eşimin gömlekleri de beni kurtarmıyor :)
Çok cici bunlar güle güle girydir oğlusuna canım çok güzellerOğlumun yeni cicişleri teyzeleri
canım istersen bir iki tane al belki lazım olurKızlar selamlar herkese,bu hastane çıkışlarının yanına iç zıbın mı ne deniyor galiba almamıza gerek varmı? Ne alacagımı şaşırdım valla
Annemde söyledi ama ben örtmedim yüz örtüsü kullandım beyazdı beşiğin üzerine atıyordum. Bilimsel bi açıklaması yok o sarı Örtünün canımSeymasevde canim sana birşey soracak bizim buralarda yenidoğan bebeklerin ustune sari tülbent örtülür benim iki çocukta kullandım simdi baktım eskimiş biraz acaba yenisini yapsam mi sizdede yapılır mi öyle sarılığı engellediği soyleniyo
Ben önermiştim ama daha siparis vermedim sen bakıniyorsun ya fikir olsun diye demiştim n11 de kargo bedava daha uygun fiyata var ama bazıları n11 den memnun kalmamış emin olamadım ondan vermedim siparisihttp://www.e-bebek.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni_14GBEBKSTY2002SYH
ya kızlar isim hafızam berbat benm kimdi bu sütyeni alan arkdşm eger geldıyse yazablr mı bana lütfen e bebebkte indrm varmş alrm hemen ordn :)
Keşke 70'le tamamlasak şükredeceğimahhhh canım bende 53 den 67 oldum bari 70 le tamamlasak yaaa
Canm ben ic zibin die bisey aldm ama sanrm pekte kullanlmyrms :)Kızlar selamlar herkese,bu hastane çıkışlarının yanına iç zıbın mı ne deniyor galiba almamıza gerek varmı? Ne alacagımı şaşırdım valla
Selam canim ben hastane cikisinin yanina ic zibin set koymustum ki herseyini gydrdiler ustune hastane cikisini almani tavsiye ederim zaten fiyati cok makul 10lira civariKızlar selamlar herkese,bu hastane çıkışlarının yanına iç zıbın mı ne deniyor galiba almamıza gerek varmı? Ne alacagımı şaşırdım valla
:))) minnak cimcime annesjne özenmiş.hizli yazck ya senin gibi ondndr :))Sagol canım zaten yazarken o parmakları görsen çok komik oluyor ucuyor pıtır pıtır:))
E bebekte var canm alcksanBen önermiştim ama daha siparis vermedim sen bakıniyorsun ya fikir olsun diye demiştim n11 de kargo bedava daha uygun fiyata var ama bazıları n11 den memnun kalmamış emin olamadım ondan vermedim siparisi
Ben de ondan sordum hastane çıkışlarının icinde bi yığın şey var iç zıbın giyerse onlar nolcak diye :) ben sıcaktan fıttırmak üzereyim yürüyen pasta gibiyimCanm ben ic zibin die bisey aldm ama sanrm pekte kullanlmyrms :)
Canım miden her yandıgında bir yudum içeceksin bi süre idare ediyo ama gaviscon felan varsa iç ben oturarak uyuyom bazen artık kusmaktan yanmaktan uyku da tutmuyoKizlar yine uyumsm yeni uyandm midem acayip yakyr bogazimi süt icyrm suan iyi gelir mi bilmyrm
Tamam canım sagol alcam dışarı çıkınca artıkSelam canim ben hastane cikisinin yanina ic zibin set koymustum ki herseyini gydrdiler ustune hastane cikisini almani tavsiye ederim zaten fiyati cok makul 10lira civari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?