- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.481
Canım miden her yandıgında bir yudum içeceksin bi süre idare ediyo ama gaviscon felan varsa iç ben oturarak uyuyom bazen artık kusmaktan yanmaktan uyku da tutmuyo
InşaAllahhh uyursun canım, cok beter bisey bu , gavisconu gönül rahatlığıyla ic , bugün daha yeni Gastroenteroloji den geldim icebilirsin sınırsız dedi .ben bastan beri rennie duo ve ondan 1 koli bitirmisimdir abartısız( canm sut ictm simdibyatagima gecyrm umarm uyurm uyanrsm devam ederse gaviscon var evde esim kullanyr reflusu var ordan icerm olmsza bir ölcü
Bende aksam kizartma yedim suan yangin vaaaaarrr( canm sut ictm simdibyatagima gecyrm umarm uyurm uyanrsm devam ederse gaviscon var evde esim kullanyr reflusu var ordan icerm olmsza bir ölcü
Amin canım cok saol rabbm bilir elbet vakti zamanini önlemlerde aliniyo saten stres yapmayp hayrlsyla ogluşumu beklicem hersey onlar icin deilmi saten bugunumuze şükür hepimize dua ediyorum sizde dualarnizi eksik etmeyinCanım çok geçmiş olsun
Rabbim en uygun zamanda vaktinde saatinde kucağına almayi nasip etsin
İlkinde benim de bi kaç yüksek oranda sancım çıkmıştı ama 39 artı 4 de geldi bebeğim çok şükür sen de rahat ol
Herkesin cumasi mübarek olsuuun
Hayırlı cumalar amiiiiiiiiiiiiiiin inşşşşHayırlı sabahlar ,, hayırlı cumalarr ,, Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar yapıpp evlatlarımızla evimize gelmeyi nasip etsin inşallahh ..
Çok geçmiş olsun canım iyki farketmiş doktorun önlem almışınız. Bişeycik olmaz inş. Allah vaktinde sağlıkla kucaklamak nasip etsin .Hamile arkadasşlarm hepinize hayrlı sabahlar hayrlı cumalar dün erken doğum riskinden doktorum yatış yaptrdı karnmda sık sık oluşan toplammalardan dolayı sizdede varsa sakın ohmal etmeyin derim nst de hafif ama duzenli sancılarm cktı tabi ben hssetmiyorum o kasılma toplanma sancymış serum takılı yatıyorum çok çarpıntı ve titreme yaptı cok rahatsz oldum 2serum birden veriyolar carpntım azalsn die 12saat arayla 2kere ciger geliştrici iğne yedim her ihtimale karşı bkalm 1gün yatrcam demisti doktorum bugun aksamustu taburcu eder insallh serumdan snra sancm ckmadı nst de cok sukur iyiyiminsallh zamannda dogum yapar kavusurum bebegime rabbm hepimizn yardmcisi olsun buarada igne cok yakiyo igneden korayan ben tirstim kusura bkmayin anlatmak istedim bol tekmeli saglkli gunler dilerim hepimize
Hayırlı cumalar canım okurum tabi neden olmasın dualarım minik şehzadenle inan. Doktora gidersen haberdar et Rabbim genişlik versin yüreğineHayirli cumalar hamisler bu mubarek cuma ve receb ayi hurmetine Rabbim dualarinizi kabul buyursun bebeklerimize saglikla hayirla kolaylikla guzellikle kavusmayi nasip etsin bizi kuzucuklarimiza hayirli ana baba miniklerimizi de bize hayirli evlat etsin.Benim sizlerden bi ricam var musait olanlar oğluşumun sifasi niyeti ile yazacagim salavati serifeyi okursa cok sevinirim.Hepiniz aňne adayisiniz halimi anlarsiniz simdiden cok tesekkur ederim Rabbim bu salavati Serife hürmetine hepimizi saglikla bir avazda kavustursun meleklerimize.ALLAHUMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDiNA MUHAMMEDiN EL HABBİL MAHBUB SAFİL İLELi VE MÜFERRİCEL KÜRÛB VE ALA ALİHi vE SAHBİHi ADEDE MA VESİÂHÛ ÎLMULLAH. Rabbim hepinizden razi olsun butun hayur muratlarinizi versin insaallah. Hayirli cumalarr
Canım çok geçmiş olsun inşallah taburcu olursunuz ve zamanında doğar bebeğin. Yanlış anlama ama özel doktora gidiyorsan bir başka doktora daha mı gitseydin acaba. Sen hissetmiyorum ben dedin ya... İçime şüphe düştü. Özel hastanede benim bi arkadaşıma yaptılar çünkü şöyle böyle diye günlerce yatırdılar testler tetkikler. Sonuçta zamanında sağlıklı bir bebeği oldu çok şükür.Hamile arkadasşlarm hepinize hayrlı sabahlar hayrlı cumalar dün erken doğum riskinden doktorum yatış yaptrdı karnmda sık sık oluşan toplammalardan dolayı sizdede varsa sakın ohmal etmeyin derim nst de hafif ama duzenli sancılarm cktı tabi ben hssetmiyorum o kasılma toplanma sancymış serum takılı yatıyorum çok çarpıntı ve titreme yaptı cok rahatsz oldum 2serum birden veriyolar carpntım azalsn die 12saat arayla 2kere ciger geliştrici iğne yedim her ihtimale karşı bkalm 1gün yatrcam demisti doktorum bugun aksamustu taburcu eder insallh serumdan snra sancm ckmadı nst de cok sukur iyiyiminsallh zamannda dogum yapar kavusurum bebegime rabbm hepimizn yardmcisi olsun buarada igne cok yakiyo igneden korayan ben tirstim kusura bkmayin anlatmak istedim bol tekmeli saglkli gunler dilerim hepimize
Okurum canım. Allah hepimizin dualrını kabul etsin.Hayirli cumalar hamisler bu mubarek cuma ve receb ayi hurmetine Rabbim dualarinizi kabul buyursun bebeklerimize saglikla hayirla kolaylikla guzellikle kavusmayi nasip etsin bizi kuzucuklarimiza hayirli ana baba miniklerimizi de bize hayirli evlat etsin.Benim sizlerden bi ricam var musait olanlar oğluşumun sifasi niyeti ile yazacagim salavati serifeyi okursa cok sevinirim.Hepiniz aňne adayisiniz halimi anlarsiniz simdiden cok tesekkur ederim Rabbim bu salavati Serife hürmetine hepimizi saglikla bir avazda kavustursun meleklerimize.ALLAHUMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDiNA MUHAMMEDiN EL HABBİL MAHBUB SAFİL İLELi VE MÜFERRİCEL KÜRÛB VE ALA ALİHi vE SAHBİHi ADEDE MA VESİÂHÛ ÎLMULLAH. Rabbim hepinizden razi olsun butun hayur muratlarinizi versin insaallah. Hayirli cumalarr
Rabbim senden razi olsun dualarinizda oldugumu bilmek icimdeki umudu besliyor Allahim sizlerinde hayir muratlarinizi versin iyiki varsinizHayırlı cumalar canım okurum tabi neden olmasın dualarım minik şehzadenle inan. Doktora gidersen haberdar et Rabbim genişlik versin yüreğine
Rabbim razi olsun sizleride hayirla kavustursun evlatlarinizaOkurum canım. Allah hepimizin dualrını kabul etsin.
Hayirli cumalar hamisler bu mubarek cuma ve receb ayi hurmetine Rabbim dualarinizi kabul buyursun bebeklerimize saglikla hayirla kolaylikla guzellikle kavusmayi nasip etsin bizi kuzucuklarimiza hayirli ana baba miniklerimizi de bize hayirli evlat etsin.Benim sizlerden bi ricam var musait olanlar oğluşumun sifasi niyeti ile yazacagim salavati serifeyi okursa cok sevinirim.Hepiniz aňne adayisiniz halimi anlarsiniz simdiden cok tesekkur ederim Rabbim bu salavati Serife hürmetine hepimizi saglikla bir avazda kavustursun meleklerimize.ALLAHUMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDiNA MUHAMMEDiN EL HABBİL MAHBUB SAFİL İLELi VE MÜFERRİCEL KÜRÛB VE ALA ALİHi vE SAHBİHi ADEDE MA VESİÂHÛ ÎLMULLAH. Rabbim hepinizden razi olsun butun hayur muratlarinizi versin insaallah. Hayirli cumalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?