- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.501
Hamile arkadasşlarm hepinize hayrlı sabahlar hayrlı cumalar dün erken doğum riskinden doktorum yatış yaptrdı karnmda sık sık oluşan toplammalardan dolayı sizdede varsa sakın ohmal etmeyin derim nst de hafif ama duzenli sancılarm cktı tabi ben hssetmiyorum o kasılma toplanma sancymış serum takılı yatıyorum çok çarpıntı ve titreme yaptı cok rahatsz oldum 2serum birden veriyolar carpntım azalsn die 12saat arayla 2kere ciger geliştrici iğne yedim her ihtimale karşı bkalm 1gün yatrcam demisti doktorum bugun aksamustu taburcu eder insallh serumdan snra sancm ckmadı nst de cok sukur iyiyiminsallh zamannda dogum yapar kavusurum bebegime rabbm hepimizn yardmcisi olsun buarada igne cok yakiyo igneden korayan ben tirstim kusura bkmayin anlatmak istedim bol tekmeli saglkli gunler dilerim hepimize
Maşallah canım hiç te zayıf değil normal önemli olan sağlıklı olsun. Zayıfta doğsalar okadar hızlı kilo alıp tombişleşiyorlarki doğumdan sonra. Doktora gittiğinde 36. Haftanda olucaksın ne güzel daha heycanlı bekleyişler başlıycakgünaydın kızlaaardün ben de kızımı gördüm 1 ayın sonunda. Çok şükür sağlığı yerinde. 30+1 de 1408 gr 39 cm. Bana biraz zayıf geldi. Doktoruma sordu 3500lerde doğmaz 3000lerde doğar ne var, bak normal doğum istiosun zaten daha iyi .bu hafta hep 2600,2800lerde doğumlar oldu, gelişimi iyi onun dedi. İçim rahatladı . Yüzü aşağıya dönüktü yine fotoğraf alamadan geldik. İdrar ve kan tahlilİ vericem bugün . Bi sonraki randevum da taaa 1ay sonra ( bizden haberler bu kadar. Hazırlıklar hafiften hızlandığı için çok fazla yazamıyorum ama hep takibimdesiniz
amin canim RABBİM razi olsunCanım okumaz mıyız hiç. Allah kabul etsin inşallah. Miniklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım.
Amin canım inşallah. Allah hepimizden razı olsun. Hayırlı cumalar hepimize.Rabbim razi olsun sizleride hayirla kavustursun evlatlariniza
Maşallah canım hiç te zayıf değil normal önemli olan sağlıklı olsun. Zayıfta doğsalar okadar hızlı kilo alıp tombişleşiyorlarki doğumdan sonra. Doktora gittiğinde 36. Haftanda olucaksın ne güzel daha heycanlı bekleyişler başlıycak
oh masaallah Allah hep boyle guzel haberler almayi nasip etsin benom kizim 2700 gr dogmustu cok istahli bi cocuk ama hala ince uzun bi kiz tek derdin bu olsun canim takilma kiloya falangünaydın kızlaaardün ben de kızımı gördüm 1 ayın sonunda. Çok şükür sağlığı yerinde. 30+1 de 1408 gr 39 cm. Bana biraz zayıf geldi. Doktoruma sordu 3500lerde doğmaz 3000lerde doğar ne var, bak normal doğum istiosun zaten daha iyi .bu hafta hep 2600,2800lerde doğumlar oldu, gelişimi iyi onun dedi. İçim rahatladı . Yüzü aşağıya dönüktü yine fotoğraf alamadan geldik. İdrar ve kan tahlilİ vericem bugün . Bi sonraki randevum da taaa 1ay sonra ( bizden haberler bu kadar. Hazırlıklar hafiften hızlandığı için çok fazla yazamıyorum ama hep takibimdesiniz
Canım bende geçen hafta gittim. 3 hafta sonra dedi ha bir hafta etken ha bi hafta sonra bebişkolar iyi olduktan sonra. Biz tabi heyecan yapıyoruz. Ama diğer randevular sık oluyomuş son aya girdiğimiz için merak etme. Bu son uzun ara. Ondan sonra zaten inşallah kucağımıza alırız bebişleri. Benim 15 gün sonra sınavlarım başlıyo ve hergün 15 gün sınavım olacak son günlerini sınavda ter akıtarak geçircem. Bana dua edin.Ben de öyle düşünüyorum canım sağlıklı olsun yeter ki. İnşallah sütümüz bol bol gelir, emziririrz, top gibi yaparız bebişleri :)) Aslında dr 1 ay sonra dediğinde bozuldum çok diye ama sonra da demekki ters bi durum yok dedim. Dediğin gibi haftam da ilerlemiş olucak ,
Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr Allah yardimcimiz olsun benimde var sinavlar Rabbim kolayliklar versin her isimizeCanım bende geçen hafta gittim. 3 hafta sonra dedi ha bir hafta etken ha bi hafta sonra bebişkolar iyi olduktan sonra. Biz tabi heyecan yapıyoruz. Ama diğer randevular sık oluyomuş son aya girdiğimiz için merak etme. Bu son uzun ara. Ondan sonra zaten inşallah kucağımıza alırız bebişleri. Benim 15 gün sonra sınavlarım başlıyo ve hergün 15 gün sınavım olacak son günlerini sınavda ter akıtarak geçircem. Bana dua edin.
BENİM DOKTORUM da çok kızdı. doğuma 30 kiloyla girmek istiyorsun heralde dediBen 60 kiloydum 70 kilo oldum yediklerime de dikkat ediyorum uyuz dokyor bana; olur muuuuu 3 4 kilo fazlan var dedi cekip vuracaktim da sustum
Canım bende geçen hafta gittim. 3 hafta sonra dedi ha bir hafta etken ha bi hafta sonra bebişkolar iyi olduktan sonra. Biz tabi heyecan yapıyoruz. Ama diğer randevular sık oluyomuş son aya girdiğimiz için merak etme. Bu son uzun ara. Ondan sonra zaten inşallah kucağımıza alırız bebişleri. Benim 15 gün sonra sınavlarım başlıyo ve hergün 15 gün sınavım olacak son günlerini sınavda ter akıtarak geçircem. Bana dua edin.
güle güle kullan canım. çok güzel ve kullanışlıBugun cantamizida aldim. Merak edenler vardi. Sizin icin cektim gonderiyorum. Rengide cok tatliEki Görüntüle 1520074 Eki Görüntüle 1520076 Eki Görüntüle 1520077
InşaAllahhh uyursun canım, cok beter bisey bu , gavisconu gönül rahatlığıyla ic , bugün daha yeni Gastroenteroloji den geldim icebilirsin sınırsız dedi .ben bastan beri rennie duo ve ondan 1 koli bitirmisimdir abartısız
süt iyi geldi kızlar bana siz uyuyabldnz mi ?Bende aksam kizartma yedim suan yangin vaaaaarrr
canm cok geçmş olsn dikkat et kendıne yat dinlen bol bol rabbm korusunHamile arkadasşlarm hepinize hayrlı sabahlar hayrlı cumalar dün erken doğum riskinden doktorum yatış yaptrdı karnmda sık sık oluşan toplammalardan dolayı sizdede varsa sakın ohmal etmeyin derim nst de hafif ama duzenli sancılarm cktı tabi ben hssetmiyorum o kasılma toplanma sancymış serum takılı yatıyorum çok çarpıntı ve titreme yaptı cok rahatsz oldum 2serum birden veriyolar carpntım azalsn die 12saat arayla 2kere ciger geliştrici iğne yedim her ihtimale karşı bkalm 1gün yatrcam demisti doktorum bugun aksamustu taburcu eder insallh serumdan snra sancm ckmadı nst de cok sukur iyiyiminsallh zamannda dogum yapar kavusurum bebegime rabbm hepimizn yardmcisi olsun buarada igne cok yakiyo igneden korayan ben tirstim kusura bkmayin anlatmak istedim bol tekmeli saglkli gunler dilerim hepimize
Ben 3 saat felan oturarak uyuyabildim canım bu arada da 2 kere kalkıp gaviscon ictimsüt iyi geldi kızlar bana siz uyuyabldnz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?