2015 Temmuz Anneleri

Çok geçmiş olsun canım. Ama için rahatlamıştır , önlemlerin alınmış çok şükür. Umarım minik acele etmez tam zamanında gelir . sen de bolca dinlen artık.

Maşallah canım hiç te zayıf değil normal önemli olan sağlıklı olsun. Zayıfta doğsalar okadar hızlı kilo alıp tombişleşiyorlarki doğumdan sonra. Doktora gittiğinde 36. Haftanda olucaksın ne güzel daha heycanlı bekleyişler başlıycak

[QUTE="Gizemm59, post: 40860648, member: 652578"]:)) bizdede oluyor annem soylyrdu gecen gun hatta[/QUOTE]
Canim bende faydalı diye hatırlıyorum yine bi sorayim dedim hafizam berbat olmuş bu arada sanki ilk bebeğim bide ben kuveze konulan sarilik orani yuksek bebeklere de sari ışık verildiğini duymuştum sanki nolamaz natirlamiyorum

Ben de öyle düşünüyorum canım sağlıklı olsun yeter ki. İnşallah sütümüz bol bol gelir, emziririrz, top gibi yaparız bebişleri :)) Aslında dr 1 ay sonra dediğinde bozuldum çok diye ama sonra da demekki ters bi durum yok dedim. Dediğin gibi haftam da ilerlemiş olucak ,

günaydın kızlar dün gece sıkıntıdan uyuyamadım ya kafam alak bullak bu havalar mahvetti bizi uyku yok gündüz çalış ne yapcam bilmiyorum

oh masaallah Allah hep boyle guzel haberler almayi nasip etsin benom kizim 2700 gr dogmustu cok istahli bi cocuk ama hala ince uzun bi kiz tek derdin bu olsun canim takilma kiloya falan

Canım bende geçen hafta gittim. 3 hafta sonra dedi ha bir hafta etken ha bi hafta sonra bebişkolar iyi olduktan sonra. Biz tabi heyecan yapıyoruz. Ama diğer randevular sık oluyomuş son aya girdiğimiz için merak etme. Bu son uzun ara. Ondan sonra zaten inşallah kucağımıza alırız bebişleri. Benim 15 gün sonra sınavlarım başlıyo ve hergün 15 gün sınavım olacak son günlerini sınavda ter akıtarak geçircem. Bana dua edin.

Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr Allah yardimcimiz olsun benimde var sinavlar Rabbim kolayliklar versin her isimize

Ben kaciyorum hamis bacilar su anda trt de gorme engelli bi annenin ultrason hwywcanini izliyorum ve aglama krizine girmek uzereyim Dualarinizin kabul oldugu bol tepikli guzel haberlwrle dolu hayirli cumalar diliyorum

Günaydın kızlar dün iş çıkışı ebebek mağazasına gittim.
Üyelere özel 100 tl üzerindeki alışverişlere 20 tl indirim vardı.
Eşimde bende üye olduğumuzdan aldıklarımızı 2ye böldük. Bu şekilde aventin elektrikli pompasını 195,92 tlye aldık.Almayı düşünenler acayip yoğunluk vardı mağazada bilginiz olsun. İndirim gördükçe paylaşırım sizinle inşallah

Ben 60 kiloydum 70 kilo oldum yediklerime de dikkat ediyorum uyuz dokyor bana; olur muuuuu 3 4 kilo fazlan var dedi cekip vuracaktim da sustum
BENİM DOKTORUM da çok kızdı. doğuma 30 kiloyla girmek istiyorsun heralde dedi utandım ama elimde değil aşırı yemiyorum ki bünyem fazlasıyla müsait

Evet bu son uzun aramız. Sonra 2 haftada bir haftada bir kontroller, nstler sonrasında inşallah bebişler kucaklar Allah kolaylık versin canım. Ama iyi tarafından bakarsak o koşuşturmada bi 15 gün daha geçmiş olucak :))

Bende aksam kizartma yedim suan yangin vaaaaarrr
süt iyi geldi kızlar bana siz uyuyabldnz mi ?

Bu arada ben de 9 kilo aldım kızlar . İlk aylar güzel gidiodum oysaki. 5 ayda 5 kilo almıştım. 6yla 7da ikişer kilo aldım. 15 kiloyla falan kapatıcam sanırım. Sağlık olsun diyorum ama doktorun yanında tartıya çıkınca yerin dibine girdim neyse ki bişey demedi. Ama sekreteri biraz dikkat et diye uyardı

@Mayakay canım çanta çok güzelmiş güle güle kullan :)) benetton sanırım dimi ? Bunu bebek çantası olarak mı kullanıcaksın, yoksa doğuma giderken falan valizniyetine mi ? Boyutları nasıl , bir de omuza asılabilecek askısı var mı ? :)) çok soru sordum biliyorum ama eğer bebek çantası olarak kullanılabilecekse ben de alıcam :))

canm cok geçmş olsn dikkat et kendıne yat dinlen bol bol rabbm korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…