- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #43.521
çok geçmiş olsun canım. inşallah zamanında kavuşacağız hepimiz bebişlerimizeHamile arkadasşlarm hepinize hayrlı sabahlar hayrlı cumalar dün erken doğum riskinden doktorum yatış yaptrdı karnmda sık sık oluşan toplammalardan dolayı sizdede varsa sakın ohmal etmeyin derim nst de hafif ama duzenli sancılarm cktı tabi ben hssetmiyorum o kasılma toplanma sancymış serum takılı yatıyorum çok çarpıntı ve titreme yaptı cok rahatsz oldum 2serum birden veriyolar carpntım azalsn die 12saat arayla 2kere ciger geliştrici iğne yedim her ihtimale karşı bkalm 1gün yatrcam demisti doktorum bugun aksamustu taburcu eder insallh serumdan snra sancm ckmadı nst de cok sukur iyiyiminsallh zamannda dogum yapar kavusurum bebegime rabbm hepimizn yardmcisi olsun buarada igne cok yakiyo igneden korayan ben tirstim kusura bkmayin anlatmak istedim bol tekmeli saglkli gunler dilerim hepimize
maşallah prensese canım. doktorun normal diyorsa iyidir. bir daha ki gidişinde tosuncuk olacak annesigünaydın kızlaaardün ben de kızımı gördüm 1 ayın sonunda. Çok şükür sağlığı yerinde. 30+1 de 1408 gr 39 cm. Bana biraz zayıf geldi. Doktoruma sordu 3500lerde doğmaz 3000lerde doğar ne var, bak normal doğum istiosun zaten daha iyi .bu hafta hep 2600,2800lerde doğumlar oldu, gelişimi iyi onun dedi. İçim rahatladı . Yüzü aşağıya dönüktü yine fotoğraf alamadan geldik. İdrar ve kan tahlilİ vericem bugün . Bi sonraki randevum da taaa 1ay sonra ( bizden haberler bu kadar. Hazırlıklar hafiften hızlandığı için çok fazla yazamıyorum ama hep takibimdesiniz
benim her sabah kalktığımda ağrı oluyor canım son bir haftadır.Akşamdan beri afedersiniz apışarası mı denir o kısım çok ağrıyo ben böyle ağrı görmedim oturduğum yerden kalkamıyorum pijamamı giycem ayağımı kaldıramıyorum yatarken oturamıyorum. Çok fena Buda mı magnezyumla alakalı bilmiyorum. Yada iki gün çok yoruldum acısı çıkıyo
Hamile arkadasşlarm hepinize hayrlı sabahlar hayrlı cumalar dün erken doğum riskinden doktorum yatış yaptrdı karnmda sık sık oluşan toplammalardan dolayı sizdede varsa sakın ohmal etmeyin derim nst de hafif ama duzenli sancılarm cktı tabi ben hssetmiyorum o kasılma toplanma sancymış serum takılı yatıyorum çok çarpıntı ve titreme yaptı cok rahatsz oldum 2serum birden veriyolar carpntım azalsn die 12saat arayla 2kere ciger geliştrici iğne yedim her ihtimale karşı bkalm 1gün yatrcam demisti doktorum bugun aksamustu taburcu eder insallh serumdan snra sancm ckmadı nst de cok sukur iyiyiminsallh zamannda dogum yapar kavusurum bebegime rabbm hepimizn yardmcisi olsun buarada igne cok yakiyo igneden korayan ben tirstim kusura bkmayin anlatmak istedim bol tekmeli saglkli gunler dilerim hepimize
Ben kaciyorum hamis bacilar su anda trt de gorme engelli bi annenin ultrason hwywcanini izliyorum ve aglama krizine girmek uzereyim Dualarinizin kabul oldugu bol tepikli guzel haberlwrle dolu hayirli cumalar diliyorum
Hamile arkadasşlarm hepinize hayrlı sabahlar hayrlı cumalar dün erken doğum riskinden doktorum yatış yaptrdı karnmda sık sık oluşan toplammalardan dolayı sizdede varsa sakın ohmal etmeyin derim nst de hafif ama duzenli sancılarm cktı tabi ben hssetmiyorum o kasılma toplanma sancymış serum takılı yatıyorum çok çarpıntı ve titreme yaptı cok rahatsz oldum 2serum birden veriyolar carpntım azalsn die 12saat arayla 2kere ciger geliştrici iğne yedim her ihtimale karşı bkalm 1gün yatrcam demisti doktorum bugun aksamustu taburcu eder insallh serumdan snra sancm ckmadı nst de cok sukur iyiyiminsallh zamannda dogum yapar kavusurum bebegime rabbm hepimizn yardmcisi olsun buarada igne cok yakiyo igneden korayan ben tirstim kusura bkmayin anlatmak istedim bol tekmeli saglkli gunler dilerim hepimize
hepimizde var o canım... sancın olmadıkça sorun olmazkızlar günaydın.şimdi yine aklıma takıldı benim de karnım top gibi oluyo ve biraz da acı oluyo.doktora söyledim gayet normal dedi. hatta biraz daha sıklaşacak 30.haftadan sonra dedi.ama nst ye falan bağlamadı.şimdi arkadaşın durumunu okuyunca telaş yaptım.nasıl bişey olursa doktora gitsek ki bilemedim ilk gebelik olunca....
işte arada sertleşince ağrı oluyo kasıklarımda. belimde olmuyo ama kasığımda oluyohepimizde var o canım... sancın olmadıkça sorun olmaz
aynısı bendede oluyor özellikle akşam saatlerinde yorulduğumda...ebe ye sordum pazartesi gittiğimde yorgunluktan dedi...sık sık yat dinlen dediişte arada sertleşince ağrı oluyo kasıklarımda. belimde olmuyo ama kasığımda oluyo
canm kıyamam yaBen 3 saat felan oturarak uyuyabildim canım bu arada da 2 kere kalkıp gaviscon ictim
benim bulantı kusmam hic gecmedi son 1 haftadır iyice kusuyorum 2 kg verdim 4 günde
Ya bendede ole oluyor benim doktorumda normal dedk hatta kasilmalar icin ilacda verdi olursa ic dedi biseycik olmazkızlar günaydın.şimdi yine aklıma takıldı benim de karnım top gibi oluyo ve biraz da acı oluyo.doktora söyledim gayet normal dedi. hatta biraz daha sıklaşacak 30.haftadan sonra dedi.ama nst ye falan bağlamadı.şimdi arkadaşın durumunu okuyunca telaş yaptım.nasıl bişey olursa doktora gitsek ki bilemedim ilk gebelik olunca....
Günaydın canım haftalar ilerledikçe tuz konusunda daha dikkatli olunmalı demişti doktorum. Ölü doğuma ve erken doğuma bile sebebiyet verebilirmiş. Tansiyonunu yükseltmemeye çalış. az daha dişini sık istersenGunaydi annisler :)
Benin bu gece elim ayagim her yerim sisti. Aksam tuzlu yedim galiba birazcık bi daha hayatta yemem.
Bende de var. HAftaya rapor için gideceğim tekrar kan tahlili falan yapacak ama ntsye hiç bağlamadı beni. Zamanı gelince bakarız dedi.kızlar günaydın.şimdi yine aklıma takıldı benim de karnım top gibi oluyo ve biraz da acı oluyo.doktora söyledim gayet normal dedi. hatta biraz daha sıklaşacak 30.haftadan sonra dedi.ama nst ye falan bağlamadı.şimdi arkadaşın durumunu okuyunca telaş yaptım.nasıl bişey olursa doktora gitsek ki bilemedim ilk gebelik olunca....
Hayırlı Cumalar canımGünaydın kızlar herkese slmlar nasılsınız bugün kapalı hava enerji düşük bende otomatikman ama çok şükür cuma haftasonu dinleniriz artık evimizde oğluşumla bu arada HAYIRLI CUMALAR...
REflü için gaviscon çiğneme tableti vermişti bana doktorum ve hamileler için hiç riski yok. İstersen doktoruna danış birde uyumadan 2 saat öncesine kadar hiç bir şey yeme ve başını yükseğe koy. Ben 3 yastıkla yatıyorum düşün halimigünaydın göbüşdaşlar... akşam olunca elim ayağım çok şişiyor... bide reflü abarttı iyice yanıyorm... yorgunluktan mesai bitimine doğru karnımda taş gibi semsert oluyor... randevum haftaya ama öne çeksem mi diyorum
Günaydıngünaydın kızlar, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar..
Hayırlı CumalarGünaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar olsun inş.
Günaydın canım valla ne yalan söyleyeyim yağmur yağmasına çok sevindim yanıyorum resmenkızlar günaydın nasılsınz? hava kışa döndü sanki kapalı ama iyiyiz şükür.
kızlar günaydın nasılsınz? hava kışa döndü sanki kapalı ama iyiyiz şükür.
aynıym canm bbende yağsada yine yanyrm çok sıcakGünaydın canım valla ne yalan söyleyeyim yağmur yağmasına çok sevindim yanıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?