2015 Temmuz Anneleri

çok geçmiş olsun canım. inşallah zamanında kavuşacağız hepimiz bebişlerimize

maşallah prensese canım. doktorun normal diyorsa iyidir. bir daha ki gidişinde tosuncuk olacak annesi

benim her sabah kalktığımda ağrı oluyor canım son bir haftadır.
bikini bölgemde.kalkıp yürüyünce normale dönüyor. gece sola doğru yatıyorum, sabah kalkıyorum ki hiç kımıldamamışım. aynı yere yatmaktan mı ağrıyor acaba

Gunaydi annisler :)
Benin bu gece elim ayagim her yerim sisti. Aksam tuzlu yedim galiba birazcık bi daha hayatta yemem.

Canim insallah saglikla zamaninda kucagina alirsin bebisini :)

Ben kaciyorum hamis bacilar su anda trt de gorme engelli bi annenin ultrason hwywcanini izliyorum ve aglama krizine girmek uzereyim Dualarinizin kabul oldugu bol tepikli guzel haberlwrle dolu hayirli cumalar diliyorum

Bende dün aksam izlemistim cok güzel dimi ne iyi bi doktormus :)

çok geçmiş olsun inş biraz daha dayanırsınız bebeğin iyice kilo alıp öyle doğsun dikkat et kendine

kızlar günaydın.şimdi yine aklıma takıldı benim de karnım top gibi oluyo ve biraz da acı oluyo.doktora söyledim gayet normal dedi. hatta biraz daha sıklaşacak 30.haftadan sonra dedi.ama nst ye falan bağlamadı.şimdi arkadaşın durumunu okuyunca telaş yaptım.nasıl bişey olursa doktora gitsek ki bilemedim ilk gebelik olunca....

günaydın göbüşdaşlar... akşam olunca elim ayağım çok şişiyor... bide reflü abarttı iyice yanıyorm... yorgunluktan mesai bitimine doğru karnımda taş gibi semsert oluyor... randevum haftaya ama öne çeksem mi diyorum

hepimizde var o canım... sancın olmadıkça sorun olmaz

Ben 3 saat felan oturarak uyuyabildim canım bu arada da 2 kere kalkıp gaviscon ictim
benim bulantı kusmam hic gecmedi son 1 haftadır iyice kusuyorum 2 kg verdim 4 günde
canm kıyamam ya seni zorlyr bende öyle hiç sorun olmadı şükür arada böyle yanmalar olyr onlrda normal diorm. dün göbeğimle çok oynadm boğlan harteketlensın die sanrm oda sonradan bşr baladı mideme vurmaya :) yni ben kaşındm birazda :))

Ya bendede ole oluyor benim doktorumda normal dedk hatta kasilmalar icin ilacda verdi olursa ic dedi biseycik olmaz

Gunaydi annisler :)
Benin bu gece elim ayagim her yerim sisti. Aksam tuzlu yedim galiba birazcık bi daha hayatta yemem.
Günaydın canım haftalar ilerledikçe tuz konusunda daha dikkatli olunmalı demişti doktorum. Ölü doğuma ve erken doğuma bile sebebiyet verebilirmiş. Tansiyonunu yükseltmemeye çalış. az daha dişini sık istersen
Bende de var. HAftaya rapor için gideceğim tekrar kan tahlili falan yapacak ama ntsye hiç bağlamadı beni. Zamanı gelince bakarız dedi.
Günaydın kızlar herkese slmlar nasılsınız bugün kapalı hava enerji düşük bende otomatikman ama çok şükür cuma haftasonu dinleniriz artık evimizde oğluşumla bu arada HAYIRLI CUMALAR...
Hayırlı Cumalar canım
REflü için gaviscon çiğneme tableti vermişti bana doktorum ve hamileler için hiç riski yok. İstersen doktoruna danış birde uyumadan 2 saat öncesine kadar hiç bir şey yeme ve başını yükseğe koy. Ben 3 yastıkla yatıyorum düşün halimi
günaydın kızlar, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar..
Günaydın
Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Hayırlı cumalar olsun inş.
Hayırlı Cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…